Vídeo eficaç & Reducció de soroll d'àudio a DaVinci Resolve 17

Si alguna vegada has gravat un vídeo amb poca llum o un so gravat amb un micròfon deficient en un entorn difícil, sabràs tot sobre el soroll de vídeo i àudio i el difícil que és desfer-se'n. Afortunadament, DaVinci Resolve té algunes eines fantàstiques per reduir eficaçment el soroll tant en àudio com en vídeo.

Resum

  Part 1: Com reduir el soroll en vídeo a DaVinci Resolve 17

  La reducció del soroll del vídeo a DaVinci Resolve s'aplica generalment a la pàgina Color, però també es pot aplicar a la pàgina Edita com a efecte. Per aplicar la reducció de soroll de vídeo com a efecte, seleccioneu-lo al tauler Obre FX a les pàgines Edita o Color i arrossegueu-lo al clip o node seleccionat segons correspongui. A la pàgina Color, la reducció de soroll de vídeo també es pot aplicar mitjançant el tauler Efectes de moviment.

  No importa de quina manera apliqueu la reducció de soroll de vídeo a DaVinci Resolve, se us presentaran dues opcions principals: soroll temporal reducció i reducció del soroll espacial. Cadascun d'aquests s'orienta al soroll en diferents parts de la imatge i es pot utilitzar en combinació o de manera independent.

  Reducció temporal del soroll

  Aquest mètode de reducció de soroll té en compte el nombre de fotogrames que trieu. i compara el soroll entre els fotogrames. La reducció temporal del soroll s'utilitza millor per reduir el soroll a les zones de la imatge sense moviment. Utilitzeu la configuració Llindar temporal per afectar coms'aplica molta reducció de soroll.

  Reducció de soroll espacial

  La reducció de soroll espacial analitza els píxels en un radi definit per determinar què és el soroll i després suavitzar-lo fotograma per fotograma. Utilitzeu la configuració Mode i Radi per ajustar la qualitat de l'anàlisi i la configuració Llindar espacial per determinar quant s'aplica.

  És És important tenir en compte que la reducció del soroll del vídeo és un procés que requereix molt recursos, per la qual cosa és millor deixar que sigui l'últim efecte que apliqueu. Sovint val la pena utilitzar l'opció de renderització en el seu lloc a DaVinci Resolve per ajudar amb clips especialment difícils. Això us ajudarà a aconseguir la reproducció en temps real de clips amb soroll reduït que, d'altra manera, aturarien el vostre ordinador.

  Part 2: Reduïu el soroll d'àudio a DaVinci Resolve 17

  L'àudio sorollós és un subproducte comú de micròfons de baixa qualitat, entorns d'enregistrament difícils o configuracions d'enregistrament incorrectes. No sempre és possible desar aquests clips d'àudio, però les eines de reducció de soroll integrades a Fairlight a DaVinci Resolve 17 són força bones. El filtre en si té moltes opcions i pot ser una mica complicat, així que ens limitarem a la seva funció més senzilla i pràctica: el mode de veu automàtica.

  1. Aneu a la pàgina Fairlight.
  2. A Mesclador , a Efectes feu clic i afegiu Reducció de soroll o seleccioneu Restauració > FairlightEfectes > Reducció de soroll . Aquesta opció afegirà el filtre a tota la pista o autobús, depenent del que trieu.
  3. L'efecte també es pot aplicar a clips individuals arrossegant-lo des del tauler d'efectes al clip seleccionat. Seleccioneu el Mode de veu automàtica i el filtre farà la seva màgia i reduirà el soroll del vostre clip automàticament.
  4. Per ajustar la quantitat de l'efecte de reducció de soroll que s'aplica, utilitzeu la configuració Sec/Humit a Sortida .

  El soroll del vídeo o de l'àudio pot afectar realment la qualitat del vídeo acabat i pot ser difícil desfer-se'n. Afortunadament, les eines de reducció de soroll integrades de DaVinci Resolve per a àudio i vídeo us ajudaran a desfer-vos del soroll. Amb aquest pràctic tutorial marcat com a favorits, ara podeu reduir i solucionar fàcilment qualsevol problema de soroll estàtic a les vostres imatges d'àudio i vídeo.

  Desplaçar cap amunt