22 increïbles DaVinci Resolve 17 terços inferiors (amb tutorial)

Si us esteu familiaritzant amb l'edició a DaVinci Resolve 17, és possible que us pregunteu sobre diferents maneres d'utilitzar o crear terços inferiors animats.

Aquí tenim les 22 plantilles de DaVinci Resolve Lower Thirds que creiem. haureu de convertir el vostre proper projecte en un que realment es distingeixi de la resta. A continuació, us guiarem a través d'un tutorial sobre com agafar qualsevol d'aquestes plantilles i incorporar-les al vostre nou projecte mitjançant la pestanya Fusion.

Resum

  Part 1: Els 22 millors terços inferiors per a DaVinci Resolve 17

  Independentment del vostre temps i pressupost, aquestes plantilles elevaran immediatament qualsevol projecte d'imatge en moviment. Tant si busqueu quelcom minimalista i modern, com dinàmic i atractiu, hem seleccionat una àmplia gamma de plantilles per triar. Tenim moltes ganes de veure què creeu amb ells.

  1. Terços inferiors

  Una animació de pantalla completa, terç inferior suau, és el complement perfecte per a qualsevol programa de televisió, comercial, presentació corporativa o presentació de diapositives empresarials.

  Descarregueu els terços inferiors ara

  2. Fast Lower Thirds

  Una plantilla moderna i creativa, Fast Lower Thirds és fàcil de personalitzar, perfecta per a xarxes socials i publicitat.

  Baixa ara els terços inferiors ràpids

  3. 30 títols senzills i Terços inferiors

  Amb molta varietat disponible en aquest paquet, no podeusortir malament; animacions llises i suaus amb una gran quantitat d'aplicacions potencials des de televisió, vlogs fins a promocions d'esdeveniments.

  Descarregueu 30 títols senzills i amp; Terços inferiors ara

  4. Terços inferiors 3D & Títols

  Amb 10 dissenys atrevits i animats sense problemes disponibles per utilitzar, els terços inferiors 3D aporten una altra dimensió als vostres projectes d'imatge en moviment.

  Baixa 3D. Terços inferiors & Títols ara

  5. Terços inferiors mínims

  Un candidat fort amb animacions lentes i graduals, que introdueixen amb elegància els vostres projectes de resolució de Davinci. Menys és més amb aquest.

  Descarregueu ara els terços inferiors mínims

  6. Modern Lower Thirds

  Una plantilla fantàstica per millorar qualsevol projecte, Modern Lower Thirds inclou una barreja eclèctica de 9 opcions diferents per triar.

  Baixa Modern Terços inferiors ara

  7. Social Media 3D Lower Thirds

  Si voleu ressaltar els vostres enllaços a les xarxes socials d'una manera nova i innovadora, no busqueu més enllà d'aquest únic 3D Lower Third dissenyat per mostrar les vostres xarxes.

  Baixa els terços inferiors 3D de xarxes socials ara

  8. Unique Lower Thirds

  Una plantilla ordenada i ben organitzada dissenyada explícitament pensant en presentacions corporatives i empresarials. 9 animacions fluides per fer que el vostre projecte sigui un èxit.

  Descarregueu ara Unique Lower Thirds

  9. Terços inferiorsV3

  Impressiona el teu públic amb aquesta sèrie imprescindible de Lower Thirds. Cada animació és senzilla i moderna, amb gràfics elegants i una tipografia equilibrada.

  Baixa ara Lower Thirds V3

  10. Title Lower Third

  Aquesta és una manera fantàstica de millorar l'estètica de qualsevol presentació corporativa, presentació de diapositives empresarials, material personal o promocional. Fes un cop d'ull a aquest conjunt de 15 increïbles terços inferiors per al teu proper esforç.

  Baixa Títol Terç inferior ara

  11. Terços inferiors dinàmics

  Aquesta sèrie de 14 animacions modernes i creatives estan disponibles per personalitzar-les fàcilment, un complement perfecte per destacar i presentar personatges i ubicacions al vostre proper programa de televisió, comercial, documental o esdeveniments. promoció.

  Baixa Dynamic Lower Thirds ara

  12. 9 Lower Thirds

  Un aspecte contemporani de moda per a aquests terços inferiors, amb una varietat d'alternatives per triar.

  Baixa ara 9 Lower Thirds

  13. Elegant Lower Thirds

  Incorpora elements tipogràfics minimalistes i senzills, aquest elegant terç inferior és una de les nostres plantilles més buscades.

  Descarregueu Elegant Lower Thirds ara.

  14. Terç inferior degradat

  Amb una estètica digital suau centrada en el nucli d'aquest disseny, no busqueu més una manera única d'introduir els vostres terços inferiors.

  DescarregaTerç inferior degradat ara

  15. 25 Clean Lower Thirds

  Una selecció molt fàcil d'utilitzar i elegant disponible en aquesta plantilla. No us perdreu l'opció amb 25 dissenys per triar!

  Baixa ara 25 Clean Lower Thirds

  16. Wedding Lower Thirds

  Una sèrie delicada i de bon gust, dissenyada específicament pensant en els casaments i el romanç. El complement perfecte per a tots els teus esforços romàntics.

  Descarrega Wedding Lower Thirds ara

  17. Terços inferiors de tinta grunge

  Si busqueu terços inferiors senzills amb estil i estil artístic, els terços inferiors de tinta grunge seran només la plantilla per a vosaltres.

  Baixa ara Grunge Ink Lower Thirds

  18. Terços inferiors del pinzell

  Com la nostra plantilla anterior, el terç inferior del pinzell afegeix un element addicional de creativitat a qualsevol projecte d'imatge en moviment. Aquest disseny és una mica més suau, però encara té un impacte!

  Baixa ara els terços inferiors del raspall

  19. Terços inferiors

  12 dissenys fantàstics per triar en aquest paquet de plantilles, i podem garantir que milloraran qualsevol projecte d'imatge en moviment, independentment del contingut.

  Descarregueu ara els terços inferiors

  20. Títols de canvi de mida automàtica Terços inferiors

  Aquesta és una plantilla increïblement fàcil d'utilitzar que conté 10 animacions modernes i molt elegants perquè pugueu enfonsar-vos les dents.

  DescarregaRedimensionament automàtic dels títols Baixa els terços ara

  21. Tickers de notícies

  Aquest és un element bàsic per a qualsevol canal de notícies, un corredor molt senzill i fàcil de personalitzar per mostrar notícies destacades, titulars i notícies d'última hora.

  Baixa ara els tickers de notícies

  22. Clean Photo Lower Thirds

  Aquest terç inferior és perfecte per a presentacions empresarials i presentacions de diapositives corporatives; tot el que has de fer és canviar els noms i els retrats perquè s'adaptin a les necessitats de la teva marca.

  Baixa ara Clean Photo Lower Thirds

  Part 2: Com utilitzar els terços inferiors a DaVinci Resolve 17

  Ara que hem fet un cop d'ull a algunes de les millors plantilles per utilitzar, us guiarem a través d'un senzill pas a pas sobre com crear els vostres propis terços inferiors mitjançant la pestanya Fusion de Davinci Resolve 17. Haureu de tenir en compte el context, el contingut i la millor manera de personalitzar els vostres títols per satisfer les vostres necessitats específiques.

  La varietat de plantilles que ja hi ha. integrats i disponibles a la biblioteca Davinci Resolve són recursos fantàstics. Però tenir les habilitats per construir-los des de la base farà que les teves possibilitats siguin infinites!

  Pas 1: Com utilitzar una plantilla de terços inferiors

  1. Baixa la teva plantilla de terç inferior. Per a aquest exemple, utilitzarem una de les plantilles de la nostra llista; podeu descarregar-lo aquí.
  2. Instal·leu la família de tipus de lletra mitjançant l'enllaç a la descàrrega gratuïta. Feu doble clic adescarregueu el fitxer Zip per obrir la carpeta. Aneu a la carpeta i feu doble clic al fitxer .otf i feu clic a Instal·la . Això afegirà la baixada al vostre Llibre de fonts perquè ara el pugueu trobar a l' Inspector quan editeu els vostres elements de text a la vostra composició de Davinci Resolve.
  1. Quan obriu Davinci Resolve, assegureu-vos de fer clic amb el botó dret a qualsevol lloc de l'àrea grisa per Restaurar l'arxiu del projecte i, a continuació, obrir la carpeta de plantilles descarregada.
  2. Ara a Davinci Resolve, aneu al vostre Media Pool > Altres , i si els vostres fitxers apareixen en vermell, ressalteu-los tots, feu clic amb el botó dret i torneu-los a enllaçar amb els vostres fitxers multimèdia a la carpeta de baixada.
  3. Si els heu baixat. la família de tipus de lletra, en aquest cas, Bebas Neue , podeu trobar que els títols de text es reprodueixen amb una pantalla negra. Si entres a Fusion, trobaràs que alguns dels teus nodes també es dibuixaran en vermell. Podeu solucionar-ho entrant a Espai de treball > Consola , on podeu veure que Fusion té dificultats per accedir al tipus de lletra que s'acaba de baixar.
  4. Simplement, aneu al vostre Media Pool > Edita > Inspector i, a continuació, canvieu el tipus de lletra per una altra cosa als menús desplegables dels quadres de text superior i inferior. Ara hauríeu de poder reproduir la plantilla sense cap problema i tornar a canviar els Fonts a Bebas.Neue .
  5. Si la consola encara apareix amb missatges d'error, és probable que això sigui a causa de les altres plantilles de títol a la Carpeta d'edició on Fusion no pot accedir a la família de tipus de lletra. . Un cop repetiu els passos 5 & 6 a tots els altres fitxers de text per solucionar el problema, la vostra consola hauria de resoldre els missatges d'error.
  1. Per editar els colors, la mida i la posició dels fitxers separats. Elements dels terços inferiors, haureu d'estar a la carpeta Edita perquè pugueu ajustar els paràmetres de composició de manera independent mitjançant l'Inspector a la dreta.
  2. Una vegada estigueu satisfet amb la vostra composició. elements independents, podeu tornar a la Carpeta final > Títols i seleccioneu la plantilla en què estaves treballant. Aquí podeu ajustar el posicionament de tota la composició utilitzant el X & Pestanyes Y a l'Inspector de la part dreta.
  3. També podeu introduir qualsevol contingut per utilitzar-lo com a fons a la línia de temps.
  4. Per reproduir-ho tot, podeu utilitzar la carpeta Renderització final per veure la vostra composició. reproducció completa.

  Pas 2: crea el teu propi terç inferior a Fusion

  1. A la pestanya Edita , importa el vostre metratge a la vostra línia de temps de composició.
  2. Ara aneu a la pestanya Fusion per ajustar la vostra composició mitjançant Nodes .
  3. El MediaIn1 node és el metratge que voleu utilitzar com afons per als vostres terços inferiors.
  4. El node MediaOut1 és una instrucció que indica a Fusion què ha de representar. Si els 2 nodes estan connectats, això indicarà a Fusion que l'entrada MediaIn1 s'ha de representar com a sortida. Aquesta sortida és la que veureu quan torneu a la pestanya Edita .
  5. Per fer un terç inferior, podeu començar amb un node Fons i un Combina el node .
  6. Passeu el cursor per sobre de la línia entre MediaIn1 i MediaOut1 i feu clic per desconnectar.
  7. Ara connecteu el Rectangle > Fons > Combina.
  8. Ara per renderitzar tota la composició, només cal que connecteu MediaIn1 > Combina > MediaOut1 .

  Pas 3: ajusteu la vostra composició mitjançant els nodes

  1. Seleccioneu el node Rectangle > Inspector.
  2. Ajusta la mida, el color i la posició a l'Inspector, utilitzant la X & Pestanyes Y per col·locar el rectangle al terç inferior dret o esquerre de la pantalla.
  3. Afegiu un node Text i un segon node Combina .
  4. Desconnecteu Merge1 i connecteu el node Merge2 a la Media Out.
  5. Connecteu el Text node a Fusionar2 i Combinar1 a Fusionar2 . Això permetrà que els dos elements s'ajustin individualment.
  6. Ara podeu editar el vostre node Text a l' Inspector per superposar-lo. Rectangle a la pantalla per crear el vostre terç inferior.

  Pas 4: animeu els vostres terços inferiors amb fotogrames clau

  1. Afegiu Fogrames clau per animar els elements del terç inferior.
  2. Seleccioneu el node del rectangle i feu un fotograma clau a la pestanya de posició, de manera que el rectangle estigui fora de la pantalla.
  3. Ara creeu un segon fotograma clau per a on i quan vulgueu que el rectangle es col·loqui a la pantalla.
  4. Seleccioneu el vostre segon node Fusionar Fusionar2 > Inspector > Combina .
  5. Obre el tauler Spline .
  6. Selecciona tot el que vulguis animar a la composició.
  7. Amplia > ; “S” : augmentarà la corba de la transició entre fotogrames clau per fer que l'animació sembli més suau.

  Si estàs satisfet amb els teus terços inferiors, ara podeu tornar a la pestanya Edita i continuar editant la vostra composició des d'allà.


  Esperem que us hagi agradat aquest tutorial i que ara tingueu una biblioteca de plantilles de Davinci Resolve Lower Thirds per ajuda a elevar el teu proper projecte al seu màxim potencial! Per obtenir més informació sobre com utilitzar les nostres plantilles de Davinci Resolve per al vostre proper projecte, aneu al nostre article en profunditat.

  Desplaçar cap amunt