Apreneu a crear títols de DaVinci Resolve (tutorial)

No importa en quin projecte de vídeo estigueu treballant, és molt probable que hàgiu d'afegir almenys un títol de DaVinci Resolve al vostre projecte. Els títols són ideals per obrir o tancar el vostre vídeo, crèdits, afegir noms i altra informació per a l'espectador. Si voleu afegir el vostre primer títol a DaVinci Resolve, us tenim cobert.

Aquí explicarem com afegir títols a un projecte Davinci Resolve, modificar els títols bàsics del text i alguns consells addicionals per crear un fons i una animació senzilla. Seguiu aquests passos a continuació i tindreu títols al vostre vídeo en molt poc temps!

Resum

  Part 1: Afegiu títols a un DaVinci Resolució del projecte

  Per a aquest tutorial, suposem que ja heu creat un projecte i teniu imatges a la vostra línia de temps. Si necessiteu imatges per al vostre projecte, podeu descarregar alguns clips de vídeo gratuïts per utilitzar-los. Quan es tracta de títols, pensa on pots afegir-los al teu vídeo. Potser és just al principi del vídeo per ajudar a explicar de què es tracta. O potser voleu afegir un nom a la part inferior de la pantalla durant una entrevista.

  Pas 1: selecció d'un títol

  Comencem i afegim el nostre primer títol a la línia de temps.

  1. Obre un Projecte .
  2. Coloqueu el capçal de reproducció a la ubicació de la línia de temps on voleu que comenci el títol.
  3. Obre la Biblioteca d'efectes a la part superior esquerra dela finestra.
  4. A la part esquerra de la pantalla, obriu Caixa d'eines i seleccioneu Títols .
   1. Veureu el text bàsic estàndard. títols llistats a la secció Títols .
   2. A Títols de fusió , trobareu títols més avançats que contenen algun tipus d'element gràfic.
  5. Seleccioneu el títol que voleu utilitzar i simplement arrossegar-lo i deixar-lo anar a la línia de temps a la ubicació del capçal de reproducció. Per a aquest exemple, afegirem el títol bàsic anomenat "L Lower 3rd".

  Pas 2: Com modificar els títols de text bàsics

  Ara que teniu un títol a la línia de temps, aquí teniu com podeu modificar-lo.

  1. Feu clic al títol que voleu editar perquè el clip quedi ressaltat.
  2. Obre l' Inspector a la part superior dreta de la finestra. Aquí és on podeu fer canvis al text.
  3. Afegiu el text del títol a la secció anomenada Text enriquit . També podeu ajustar la mida, el tipus de lletra, la posició, el color, l'alineació, l'angle i molt més.
  4. Mirant a la finestra Inspector , veureu que també podeu afegir una ombra , traç o fons . A continuació, afegim un fons senzill.
  5. Sota fons, utilitzeu el control lliscant Alçada per mostrar un fons lleugerament més alt que el text de la finestra del visor.
  6. Un cop s'estableix l'alçada del fons, ajusteu l' Amplada comnecessari.
  7. Canvieu l' Opacitat del fons per fer-lo més fosc o més clar segons sigui necessari.

  Pas 3: animacions de text simples

  Ja tenim el nostre text bàsic configurat, ara fem-lo una mica més interessant afegint un esvaïment d'entrada i desaparició simple.

  1. Obre les opcions de visualització de la línia de temps a l'esquerra i selecciona Polze a Opcions de visualització de vídeo .
  2. Torneu a la línia de temps i seleccioneu el clip de títol . Ara veureu dues petites nanses que apareixen a les cantonades superior i inferior del clip. Feu clic a les anses i arrossegueu-les cap a la dreta o l'esquerra per crear un esvaïment. Feu-ho al principi i al final del clip. Els números que apareixen representen el nombre de segons/fotogrames durant els quals es produirà la transició. Una configuració al voltant de 10 fotogrames funciona bé.
  3. Ara tens un bon títol que s'esvaeix i s'esvaeix! Bona feina!
  4. Per a animacions més avançades, haureu d'utilitzar fotogrames clau a Inspector i/o passar a Fusion .

  Part 2: Plantilles de text per a DaVinci Resolve

  Si voleu crear seqüències de text més avançades i atractives, hi ha recursos disponibles en línia per ajudar-vos. Motion Array té moltes plantilles de títol fantàstiques per a Davinci Resolve que podeu consultar. També hem seleccionat alguns dels nostres preferits aquí!

  Les plantilles són una manera fantàstica d'ajudar a accelerarel vostre flux de treball i pot oferir maneres creatives de mostrar o animar text. Fins i tot podeu crear les vostres pròpies plantilles perquè no hàgiu de reinventar la roda cada vegada que necessiteu un títol.


  Esperem que aquest tutorial us sigui útil! Ja esteu preparats per començar a afegir títols bàsics al vostre projecte DaVinci Resolve i fins i tot crear un esvaïment d'entrada i sortida senzill amb el vostre text. Ara que tens les eines que necessites, surt i crea alguna cosa sorprenent!

  Desplaçar cap amunt