Top 15 gratuïts i amp; Efectes de so de pistola de pagament per a editors

Les pel·lícules d'acció són conegudes per una cosa principal: pistoles, pistoles i pistoles. Les escenes més emocionants inclouen trets disparats per derrotar l'enemic. Per tant, és essencial assegurar-se que el so dels trets és clar i potent per a una producció professional. Feu que les vostres baralles amb armes semblin i se sentin més realistes amb els efectes de so de les armes!

Per descomptat, tens l'opció de fer sons d'armes pel teu compte, com Simon Pegg i Nick Frost, però només s'adaptaran a alguns tipus de vídeo.

Així que navegueu per la nostra selecció dels millors efectes de so d'armes i armes per al vostre proper videojoc o contingut d'aventures.

Resum

  1. Explosions d'armes modificades

  Descàrrega gratuïta

  Aquest paquet de so gratuït, amb 4 canons modificats amb potents trets de foc únic i de ràfega, és una excel·lent addició al vostre arsenal de foley. El pots utilitzar en molts projectes diferents, com ara jocs de ciència-ficció, pel·lícules d'acció o western, animacions i qualsevol altre projecte fantàstic de xarxes socials.

  2. Heavy Machine Gun

  Baixa ara

  Un dels favorits de les bandes o els tirotejos de càrtels, els efectes de so de les metralladores són imprescindibles per a les pel·lícules d'acció. Aquest paquet inclou un conjunt de 4 trets diferents, forts i ràpids, que es poden utilitzar en una o diverses escenes. Recordeu utilitzar-lo amb els vostres jocs de guerra o animacions!

  3. Tir de pistola

  Baixa ara

  Escolteu els sons de clic de les armes de recàrrega, les explosions i les carcasses de bales addicionals que cauen dins.aquesta col·lecció de 3 sons de trets. Sens dubte, una opció fantàstica per a escenes de crim, contingut de guerra, presentacions d'acció de moda, teasers o fins i tot transicions creatives.

  4. Laser Gun Shot

  Baixa ara

  Futurista i exterior. Les explosions d'aquest món seran un so ambiental extraordinari al vostre videojoc o curtmetratge de ciència-ficció. El Laser Gun Shot inclou un conjunt de 5 trets de ràfega individuals, dobles i múltiples diferents; un paquet versàtil per als teus projectes.

  5. Carrega i dispara amb pistola de plasma mitjana

  Descarrega ara

  Un altre paquet fantàstic de 3 trets i explosions de plasma de potència mitjana que es barrejaran bé per al teu vídeo de gènere alienígena de ciència-ficció. També es pot utilitzar amb la teva propera seqüència de lluita d'acció, animacions i qualsevol altre projecte fantàstic.

  6. Chain Gun

  Baixa ara

  No pots completar un tiroteig en cap pel·lícula d'acció sense una pistola Gatling. Des de pel·lícules com Red, Expendables i fins i tot Rambo, aquest increïble conjunt de 4 edicions d'armes en cadena segurament aportarà un gran impacte al vostre contingut de videojocs, animació i acció a l'estil de la zona de guerra.

  7. 9 mm One Shot

  Baixa ara

  Ja sigui que treballis en contingut històric o en una pel·lícula d'època, aquest paquet de 3 trets crea una manera senzilla de millorar les escenes de duels o els primers plans dramàtics dels soldats. També es pot utilitzar en diferents categories de jocs d'ordinador i animacions.

  8. Paquet Gun SFX

  Baixa ara

  Amb 7 sons diferents d'una persona.amb una pistola, aquest paquet Gun SFX és ideal per a videojocs, pel·lícules de crims d'acció, escenes de robatoris i vídeos militars o relacionats amb la guerra. Creeu una producció de vídeo professional amb trets individuals, dobles i múltiples relacionats amb armes ambientals.

  9. The Machine Guns

  Baixa ara

  Un altre paquet de metralladores automàtiques enormes a la nostra llista, el conjunt inclou 9 sons de trets diferents, amb cartutxos buits que s'aboquen a terra. Coincideix perfectament amb projectes històrics de la Segona Guerra Mundial, documentals, escenes de batalla, pel·lícules i altres muntatges de batalla moderns.

  10. Sci-Fi Gun Shot

  Baixa ara

  Ràpid i potent baix - Els trets de freqüència són ideals per a sons futuristes d'armes de ciència-ficció. Tant si esteu treballant en animacions de guerra, videojocs o contingut de guerra, Sci-Fi Gun Shot ofereix tots els sons detallats que necessiteu amb 8 edicions diferents.

  11. AK-47

  Baixa ara.

  Els sons forts i intensos de les metralladores són la marca del terrorífic però potent AK-47. Aquests esclats mortals de poder complementen perfectament temes de bandes, exèrcit, camp de batalla i contingut de tipus militar.

  12. Paquet de so de pistola

  Baixa ara

  Aquest paquet inclou una mica una mica de tot en un per a aquells editors als quals els agrada no descarregar més d'una pista d'efectes de so. Amb pistoles com AK 47, metralladora, pistola, pistola de rifle i fins i tot un rifle de franctirador, definitivament no haureu d'utilitzar capun altre paquet d'efectes de so!

  13. DDm4 Multiple Shots

  Baixa ara

  Si esteu treballant en escenes d'acció de primer pla, com ara assassinats o terminacions, aquest paquet de DDm4 els trets és una manera fantàstica de millorar les teves seqüències d'acció. Aquests intensos trets múltiples ajudaran els teus projectes a explotar en qüestió de segons!

  14. Shot

  Baixa ara

  Un altre paquet detallat de trets que inclou trets senzills, dobles i triples. , en realitat no cal que feu cap modificació addicional! Només has de baixar-los i utilitzar-los als teus propers tràilers, animacions, episodis de televisió i documentals per afegir més intensitat i suspens.

  15. Futuristic Weapon Shot

  Baixa ara

  Per últim, però no menys important, a la nostra llista hi ha un dels paquets més grans que inclou 10 edicions diferents de trets. És ideal per a jocs de ciència-ficció, pel·lícules i animacions espacials. Aquesta serà una de les teves eines de so preferides per crear escenes de batalla en tota regla!


  Des de pel·lícules del western i de crims fins a pel·lícules de guerra i aventures, els tirotejos i els tirotejos són una tradició cinematogràfica molt rica. Millora les teves escenes amb aquestes seleccions principals d'efectes de so d'armes i armes de Motion Array. Podeu triar entre diversos trets en un paquet fins a trets de metralladora o utilitzar-los junts per a diverses escenes d'acció. I si busqueu efectes de so addicionals, també podeu descarregar efectes de sirena policial, efectes d'explosió i fins i totefectes de la pluja. Així que sigueu creatius i feu el vostre millor vídeo!

  Desplaçar cap amunt