12 Música cristiana lliure de drets per al culte & Pregària

Si busqueu música bonica i inspiradora per donar suport a l'experiència d'adoració de la vostra congregació o cançons de fons per a una presentació de vídeo de diumenge, Motion Array té milers de cançons de música cristiana lliures de drets per baixar-vos avui.

Per començar, aquí teniu una dotzena de les millors cançons de música cristiana que es poden baixar perquè les utilitzeu. Amb una àmplia gamma d'instruments, melodies i estats d'ànim, aquesta selecció segur que inspirarà el vostre públic a pensar en pensaments celestials.

Resum

  Part 1: Música cristiana lliure de drets per descarregar

  1. Piano Prayer

  Aquesta bella i suau balada de piano marca el to de qualsevol vídeo d'adoració. Segur que inspirarà sentiments sants i alts en els seus oients. Basat en un himne, aquest tema farà que el teu projecte de vídeo sigui memorable.

  Baixa ara

  2. Totes les criatures del nostre Déu i Rei

  Tradicionalment associada amb la temporada de Pasqua, aquesta pista és animada i optimista alhora que és tranquil·la i inspiradora. Col·loca la melodia, que inclou piano, arpa, cordes, instruments de vent fusta i flauta, com a fons de la teva pregària.

  Baixa ara

  3. Totes les coses brillants i belles

  Aquest himne que es toca sovint en temps de Nadal, inspira pensaments alegres de temps feliços. Un piano optimista funciona molt bé amb una flauta, oboè i arpa. Afegiu un ambient alegre a la vostra adoracióprojectes de vídeo.

  Baixa ara

  4. Blessed Assurance

  Aquest tema elegant que recorda als oients la reialesa i la majestat del Senyor. Afegeix aquesta música als vídeos que adoren el bé més alt amb bons acords de piano, arpa, cordes i cor angelical.

  Baixa ara

  5. Morning Light

  Perfecte per a un vídeo inspirador dirigit a un grup de retir de l'església, aquesta cançó de música cristiana segur que animarà els pensaments i els sentiments divins. Els pacífics acords de piano creen una atmosfera de somni i reflexió per als seus oients.

  Baixa ara

  6. Thine Is The Glory

  Amb el seu ritme ràpid i la seva melodia alegre, aquesta cançó inclou un piano, corda, un cor i una flauta preciosa destacats. Sovint s'utilitza en temps de Pasqua, però no dubteu a seleccionar aquesta pista de música cristiana sense drets d'autor quan busqueu música de fons per destacar i fomentar la creença en un poder superior.

  Baixa ara

  7. O Come O Come Emmanuel

  Quan sigui el moment de muntar aquest projecte de vídeo d'Advent, acudeix a aquesta peça. És una cançó clàssica, amb piano, arpa, flautes i cordes, que segur que prepararà la teva congregació per a la vinguda de Crist per Nadal.

  Descarrega ara

  8 . Totes les persones de la Terra que habiten

  Afegiu aquest conjunt de música clàssica com a fons a qualsevol vídeo d'oració i adoraciópresentació per preparar l'escenari per al vostre missatge inspirador. Tant si esteu fent un sermó important del diumenge com si estigueu animant l'oració personal, aquesta pista us ajudarà a assolir el vostre objectiu.

  Baixa ara

  9. O Happy Day

  Una peça d'orquestra inspiradora amb piano, cordes, arpa i flautes, aquest tema destaca un missatge alegre de pau i amor. Fes servir aquesta música de fons per a presentacions de l'església de vacances o en qualsevol època de l'any quan facis una presentació d'adoració feliç.

  Baixa ara

  10. Near the Cross

  Ja sigui que cerqueu una opció perfecta per a les èpoques alegres de Nadal i Pasqua o simplement una bonica música de fons per a una presentació a l'església, aquesta cançó s'adaptarà a la demanda. Afegeix avui aquest piano, cordes, arpa i flautes a la teva producció.

  Baixa ara

  11. Loves Divine All Loves Excelling

  Aquesta bella peça de música toca un himne popular que es troba en molts llibres de cançons, tant antics com nous. Afegeix aquesta pista recognoscible amb piano, cordes, arpa i flautes al fons del teu vídeo per evocar pensaments sobre Crist i l'alegria que aporta al món.

  Baixa ara

  12. God Rest Ye Merry Gentlemen

  Un himne de Nadal fàcil de reconèixer per grans i joves, aquesta cançó lliure de drets d'autor inclou un cor, flauta, arpa i cordes precioses. Usa aixómúsica de fons per a projectes dissenyats especialment per a la temporada de Nadal per ajudar la teva congregació a recordar el veritable significat del Nadal.

  Baixa ara

  Part 2: On trobar música cristiana

  1. Motion Array

  Consulta milers de cançons de música lliures de drets disponibles a Motion Array. Seleccioneu entre melodies tranquil·les i inspiradores, música d'elogis d'alta energia, sons elèctrics moderns i molts altres. Sigui quin sigui l'estat d'ànim que intenteu inculcar al vostre vídeo cristià, aquí trobareu l'acompanyament musical perfecte.

  Navega ara

  2. Seed – Church on the Move

  Aquest lloc ofereix una gran varietat de cançons musicals, sovint anomenades després del viatge espiritual d'una persona concreta. A més, podeu trobar música cristiana perfecta per honrar a mares, pares i nens, així com per celebrar festes com la Pasqua i el Nadal. Navega per la col·lecció per al teu proper projecte de vídeo cristià.

  Navega ara

  3. Church Media Drop

  Sigui quin sigui l'estil de música cristiana que busqueu, segur que trobareu alguna cosa a Church Media Drop. Aquest lloc ofereix des de música clàssica cristiana fins a música d'adoració elèctrica i tot el que hi ha entremig. Fes una ullada a les diferents col·leccions per al teu vídeo d'oració i adoració professional.

  Navega ara

  4. Biblioteca d'àudio de YouTube

  Quan estàs buscantMúsica cristiana, assegureu-vos de fer clic a la biblioteca d'àudio de YouTube. Desplaceu-vos per una infinitat d'opcions, com ara pistes de hip-hop, rap, funky, antigues, ambient i inspiradores. La música de fons perfecta per al teu vídeo cristià està a punt i espera.

  Navega ara

  5. Domini públic de música gratuïta

  Per obtenir un conjunt de música fresca, visiteu aquest lloc. Moltes d'aquestes cançons són inspiradores i celestials, però una mica diferents del que normalment trobareu a altres llocs. Aquests artistes s'esforcen per oferir un so únic que segur que ajudarà el vostre vídeo cristià a destacar entre la multitud.

  Navega ara

  6. SoundCloud

  Ja sigui que cerqueu música de fons per a un vídeo d'oració inspirador o cerqueu música amb lletra per preparar l'escenari per a un programa a seguir, trobareu una àmplia varietat de sons originals a Soundcloud. Passeu una estona escoltant una varietat de cançons per trobar la que s'adapti millor al vostre projecte. Per obtenir consells sobre com trobar pistes lliures de drets d'autor, consulteu aquest article.

  Navega ara


  Busques més? Motion Array té milers de música cristiana lliure de drets d'autor a tenir en compte per a qualsevol projecte de vídeo d'oració i adoració en què estigueu treballant. Passeu-hi i navegueu per les nostres cançons per trobar l'acompanyament musical perfecte per al vostre projecte de vídeo professional.

  Desplaçar cap amunt