Els 30 millors efectes de so i música de fons de notícies d'última hora

No hi ha res tan revelador com una obertura de notícies contundent. Ja sabeu que quan aquest número d'orquestra de ritme ràpid surt a les 6 de la tarda, és hora d'aprendre què passa al món. Tant si estàs intentant animar una emissió nocturna com si vols alguna cosa atractiu per al teu proper vídeo de YouTube, aquests 30 efectes de so de notícies d'última hora poden ser el que estàs buscant.

Troba el millor moment. Notícies Efectes de so i amp; Música

1. Broadcast News Report Notifications

Breaking News és un breu timbre melòdic fet amb una combinació de la marimba i les tecles digitals. El paquet inclou cinc campanes diferents que farien un excel·lent timbre de joc.

Baixa les notificacions d'informes de notícies de difusió ara

2. This Just In

Un clip breu i dramàtic perfecte per a les notícies d'última hora, This Just In està fet amb una combinació de cordes i efectes. Amb només sis segons de so, és perfecte per a les notícies.

Descarregueu-ho ara mateix

3. Good News

Good News té una mica més d'un to tecnològic que la fa ideal per a un projecte científic o corporatiu. Als 3 segons és curt i dolç, però encara té una mica d'emoció.

Descarregueu les bones notícies ara

4. News Report

Si busqueu un joc divertit i misteriós, News Report pot ser la música de fons de les notícies d'última hora. Combina un piano llúpol amb un subtilcombinació de cordes i un xilòfon.

Descarregueu ara el reportatge de notícies

5. Cyber ​​News

Aquells que busquen una música d'introducció de notícies d'última hora futurista i dramàtica poden trobar la seva cançó ideal a Cyber ​​News. Combina sintetitzadors, percussió i efectes per fer una pista intensa.

Baixa Cyber ​​News ara

6. The News

Amb un toc de centelleig, The News és una cançó d'introducció de notícies encantadora i alegre perfecta per al començament del teu proper vídeo de YouTube. Creix cap amunt i acaba amb una sarga encantadora.

Descarregueu les notícies ara

7. Butlletí de notícies

El Butlletí de notícies és una cançó moderna i ràpida que és perfecta per a un projecte més seriós. Combina guitarres, bateria, sintetitzadors, llautó i pads per a una autèntica sensació de racó esportiu.

Descarregueu ara el butlletí de notícies

8. New Technological Ideas

Amb una sensació inspiradora, New Technological Ideas és perfecte per al teu proper comercial corporatiu. Combina coixinets, tecles, bateria, sintetitzadors i guitarres pinçades per a una sensació positiva i lleugera.

Descarregueu noves idees tecnològiques ara

9. Top News

Per a la música d'introducció de notícies d'última hora que rivalitza amb els competidors, necessites Top News. Amb un piano, llautó, cordes, baix i sintetitzadors potents, és perfecte per obrir el vostre proper projecte.

Baixa les notícies principals ara

10. Time For News

Modern i optimista, Time For News és l'obridor perfecte per a la teva vida.següent vídeo de YouTube. Combina els sons encantadors del piano, la guitarra, les campanes, els coixinets i un ritme airejat per a alguna cosa realment únic.

Baixa Time For News Now

11. Últimes notícies

Si esteu buscant una cançó d'obertura més llarga, el clip de Últimes notícies pot ser el vostre. Amb poc més d'un minut de durada, aquest clip animat té un aire d'urgència i combina sintetitzadors moderns amb una orquestra clàssica.

Baixa ara les darreres notícies

12. Stock Market News

Stock Market News és un tema més atmosfèric que combina un ambient electrònic amb bateria, guitarres i percussió. Té un autèntic aire corporatiu que funcionaria bé com a suport a un segment empresarial.

Descarregueu les notícies del mercat de valors ara

13. The News Today

Creada per a una presentació èpica, la música de fons de notícies d'última hora de The News Today té un so modern i tradicional. Combina ecos electrònics amb un fons de notícies alegre.

Descarregueu les notícies avui ara

14. Últimes notícies

Les últimes notícies inclouen una orquestra tradicional en creixement que s'adapta a qualsevol bon diari antic. Amb cordes, percussió, metalls i pianos, tant si esteu preparant una obra de ficció com un espectacle nocturn, aquest podria ser l'ajust perfecte.

Baixa les últimes notícies ara

15. Breaking News

Breaking News és l'obertura perfecta per a una emissió de notícies moderna, tant si està passantYouTube o prime time. Té una urgència adequada i combina elements electrònics de motivació.

Descarregueu notícies d'última hora ara

16. Stay Informed

Amb una orquestra, percussió i sintetitzadors, Stay Informed és una opció excel·lent per descarregar efectes de so de notícies d'última hora. Podeu afegir-ho fàcilment com a introducció o fons per a un programa de notícies complet, un segment d'esports o fins i tot una ressenya política.

Descarregueu Mantingueu-vos informat ara

17. Últims desenvolupaments

Perfecte per compartir notícies d'última hora, últimes novetats clips de 30 i 60 segons, així com una selecció completa de més de dos minuts. Combina piano, cordes i sintetitzadors enèrgics en una peça motivadora.

Baixa ara els últims desenvolupaments

18. Desbordament d'informació

Informació general se sent com l'obertura d'un programa de notícies nocturn de gamma alta. Aquesta peça curta però impactant combina cordes atrevides, metalls, percussió i sintetitzadors convincents.

Descarregueu Informational Overflow ara

19. Sempre hi ha algunes grans notícies

Si busqueu una peça potent i intensa, no busqueu més que Hi ha sempre algunes grans notícies. Combina piano, cordes, campanes, trompes, bateria i sintetitzadors aptes per a un reportatge televisiu seriós.

Baixa Ara sempre hi ha notícies genials

20. A Remarkable Report

Amb un aire animat però autoritzat, A Remarkable Report és ideal per a unintroducció de notícies nocturnes. Combina l'ús de cordes dinàmiques i la percussió de conducció que podrien tocar per a la reialesa.

Baixa ara un informe notable

21. Flux d'informació

No és difícil imaginar el flux d'informació com el tema d'obertura o de tancament del telenotícies nocturn. Combina cordes, piano, trompes, baix sintetitzador i percussió orquestral per a una peça vibrant.

Descarregueu el flux d'informació ara

22. Best News Ever

Best News Ever és una puntuació de notícies clàssica i optimista. Compta amb un ritme sintètic contra cordes alegres per ajuntar una obertura realment impactant.

Descarregueu les millors notícies ara mateix

23. News Story Sensation

Ràpid, trepidant i seriós, News Story Sensation és el detall perfecte per a algunes notícies d'última hora. Compta amb sons orquestrals dinàmics per a un so de notícies real.

Descarregueu la notícia Sensation Now

24. Spread The News

Spread The News és un altre clàssic d'obres de notícies. Aquesta música de fons de notícies d'última hora inclou cordes majestuoses i un ritme de ressò contemporani que afegeix un toc modern.

Baixa Spread The News Now

25. The Breaking News

Amb cinc opcions de durada diferents, The Breaking News és el teloner perfecte per a un programa de notícies ràpid i de gran èxit. Presenta un xoc rítmic de cordes, percussió, pads i sintetitzadors.

Descarregueu The Breaking News ara

26.Headline News

Headline News inclou un piano melòdic, metalls, ritmes electro i cordes de ritme trepidant. Tant si esteu creant un informe meteorològic com un vídeo d'avantguarda de YouTube, potser és l'ajust perfecte.

Baixa les notícies de titular ara

27. What Happened Today

Ofereix quelcom una mica més melòdic que una introducció clàssica de notícies, What Happened Today inclou pads i swells, arpes sintetitzadores i baix percussiu.

Baixa What Happened Today Now.

28. Dramatic Countdown

Dramatic Countdown és una peça futurista que s'adapta perfectament a un anunci de televisió o un programa de jocs. Amb bateria, sols espacials, cordes, metalls, guitarres i bateria, aquest ritme enèrgic és ideal per a un espectacle dinàmic.

Baixa Dramatic Countdown ara

29. Daily Report

Si busqueu alguna cosa lleugera i inspiradora, Daily Report és per a vosaltres. Compta amb un piano, harmònics, sintetitzadors i un ritme constant adequat per a presentacions corporatives o blocs de viatges.

Baixa l'informe diari ara

30. Hot News

Hot News és una versió jove i fresca de l'obridor de notícies tradicional. Amb una col·lecció de cordes, guitarres, pianos i un ritme intermitent, s'adapta a la vostra propera emissió.

Descarregueu notícies populars ara


El trencament perfecte L'efecte de so de notícies per al vostre proper projecte depèn del to que vulgueu establir. Les obertures de notícies èpiques solen presentar-se serioses i de ritme ràpid,La música d'orquestra mentre les preses ràpides serveixen per a alguna cosa fresca, ràpida i cridanera. Però qualsevol cosa que cerquis t'està esperant a Motion Array.

Desplaçar cap amunt