Revisió gratuïta del connector Sabre de Video Copilot

Ens agrada la gent de Video Copilot. Potser han fet més que ningú per ajudar a educar els artistes d'After Effects i aportar al món grans eines d'AE. Alguns dels seus complements premium són els millors. També tenen un munt de preajustos fantàstics i alguns connectors gratuïts.

Però acaben de llançar un nou connector que sembla força impressionant i és 100% gratuït. Per tant, fem una ullada a les últimes novetats que ofereix Video Copilot.

Per començar

El nou connector gratuït de Video Copilot es diu Sabre. Aquest nom et fa pensar alguna cosa? Potser un tigre amb dents enganxades? Un cotxe? En realitat, és una referència als famosos sabres de llum de la franquícia de Star Wars.

Andrew Kramer va treballar en l'última pel·lícula de Star Wars i sembla que s'hi va inspirar per crear aquest connector.

Per descomptat, no només es limita a crear sabres làser, sinó que es pot utilitzar per a tot tipus d'efectes d'energia lumínica. Penseu en portals, corrents d'energia, llamps, etc. Com amb tots els productes Video Copilot, aquest connector és robust i ple de funcions. No importa que sigui gratuït, no deixa de ser una eina professional per crear efectes visuals impressionants.

Doneu una ullada al tràiler de Sabre per obtenir algunes idees sobre com es pot utilitzar.

Funcions

Com hem esmentat anteriorment, per a un connector gratuït, no hi ha escassetat de funcions a Sabre. La base de Sabre és un feix de llum creat perdeixant caure el connector en una capa sòlida.

Un cop l'efecte "sabre" està al seu lloc, hi ha diversos controls per ajustar l'aspecte de l'efecte. Els controls per al color, la caiguda de la llum, la intensitat de la resplendor, la propagació i el biaix de la resplendor us ofereixen una varietat d'opcions úniques des del primer moment.

El fet d'anar a les personalitzacions bàsiques us permet començar a canviar realment. veure com funciona el connector. Per exemple, podeu perdre l'element sabre i aplicar l'efecte a una màscara o a una capa de text.

Podeu canviar coses com ara l'inici i el final i el desplaçament. Aquestes són característiques similars a les que podríeu veure en un efecte de traç.

Aprofundint encara més en el connector, els usuaris poden afegir diferents tipus de soroll i distorsió als seus efectes per generar fum i característiques de la llum del forrellat. .

Però potser una de les millors funcions integrades a Sabre són els 25 presets que es carreguen al connector. Aquests ofereixen una àmplia gamma d'aspectes i personalitzacions que són perfectes per començar els vostres propis efectes personalitzats.

Canviar un efecte a un dels valors predefinits no afectarà gens la vostra animació. Per tant, podeu provar fàcilment un munt de presets per veure què us agrada. Un cop seleccionat un valor predefinit, podeu tornar al connector i personalitzar totes les funcions, com ara el color i la intensitat, al vostre gust.

Sabre també admet la superposició dels efectes per crear-ne més complexos i únics. efectes. Hi ha gairebé un infinitde possibilitats per a l'aspecte que podeu crear.

Conclusió

Encara que Sabre no fos el connector professional ric en funcions que és, Us recomanaria que ho proveu. Després de tot, és totalment gratuït. Però, per sort, Sabre és un connector molt senzill i molt personalitzable que probablement trobaria un munt de clients si tingués un preu.

Com que és gratuït, admet Video Copilot i prova-ho. Potser us sorprendrà quin tipus d'aspectes podeu treure del connector i és possible que hi trobeu tot tipus d'usos nous. Si no, gaudeix jugant amb el teu sabre làser.


Ja fas servir el connector Video Copilot Sabre? Feu-nos saber què en penseu i per a quin tipus de projectes l'utilitzeu. Deixa'ns un comentari a continuació.

Per obtenir més informació i descarregar el connector, visita VideoCopilot.net. I per a una visió més detallada del connector. Mireu aquest vídeo tutorial creat per Andrew Kramer.

Desplaçar cap amunt