Les 5 etapes de l'edició de vídeo

La realització de cinema és un negoci desordenat. Els horaris de rodatge, els guions i els membres de la tripulació sovint estan subjectes a canvis i, moltes vegades, es pot sentir com si estiguessis navegant per aigües agitades sense terra seca a la vista.

Afortunadament, però, hi ha un component. del procés de realització de pel·lícules que és AF constant, senzill i metòdic. I això és l'edició.

L'edició proporciona la calma perfecta després de la tempesta al plató i, de vegades, fins i tot és una àrea en la qual pots recuperar el temps perdut. Això suposa que ho feu de la manera correcta i que seguiu la bona vella regla de les 5 etapes.

Etapa 1: Registre

El primer que fareu és registrar el vostre metratge. Aquí és on ordeneu tot el vostre material de vídeo font, retalleu tots els clips utilitzables, els agrupeu en contenidors i, a continuació, etiqueteu aquests contenidors en conseqüència. D'aquesta manera, quan cerqueu una presa específica d'una escena concreta més endavant, podeu estalviar-vos la molèstia de buscar hores i hores de metratge i, en canvi, aprofundir directament a la seva paperera.

Tot i que és tediós, el registre. és la primera oportunitat que tindreu de veure com de bé es presenten les vostres imatges a la pantalla i, per tant, tenen el potencial de provocar emocions que van des de l'alegria fins al pànic. Si, per qualsevol motiu, el metratge d'una pel·lícula no sembla tan calent per trotar o hi falta una peça clau, és probable que el director ordeni una nova filmació, unainconvenient sí, però no important. Això es deu al fet que, a la majoria de les produccions a gran escala, el registre es fa simultàniament amb el rodatge, de manera que si alguna cosa no va bé, els editors poden avisar el director gairebé immediatament i el director pot organitzar una reposició mentre els actors. i el conjunt encara estan al seu lloc.

Òbviament, si treballeu amb un equip senzill o us esteu duplicant com a director i editor, aquest tipus de bucle de feedback tan ajustat no serà possible . És probable que el registre tingui lloc dies si no setmanes després d'un rodatge. No és l'ideal, però bé, res en la realització de pel·lícules de pressupost no ho és mai.

Informació: si no confieu en vosaltres mateixos per registrar les imatges manualment, sempre podeu demanar l'ajuda de programari com Adobe Prelude o Kyno per ajudar-vos a mantenir tot en ordre.

Etapa 2: primer muntatge

El primer muntatge és on prens totes les imatges registrades meticulosament i les organitzes en una línia de temps coherent amb el guió gráfico de la pel·lícula. Per als llargmetratges, això pot ser una tasca bastant, de manera que, per fer-ho més manejable, els editors sovint trencaran el procés organitzant cada escena com a independent abans de seqüenciar totes les escenes juntes. la primera visió del metratge de la teva pel·lícula, el primer muntatge et dóna la primera visió de la teva pel·lícula presentada en un format estructurat lineal, tot i que molt llarg. Amb el propòsit demantenint l'opcionalitat fins a la següent etapa, voldreu ubicar diverses versions de la mateixa presa al llarg de la vostra línia de temps, donant lloc a un primer tall de muntatge al voltant de 2-3 vegades la durada del vostre eventual producte acabat.

Que és precisament el que necessites! Perquè en el següent pas, treuràs els tallabardos i atacaràs la teva línia de temps salvatge i llana. Just abans de començar, assegureu-vos de desar el vostre primer muntatge en tota la seva desordenada totalitat. Si, per casualitat, feu algun esbroncat de proporcions bíbliques en el futur, gairebé segur que podreu tornar al punt de partida, també conegut com la vostra primera assemblea.

Etapa 3: tall brut

D'acord, ara és el moment de despertar-se i encendre la teva ment brillant pel·lícula. Fins ara, s'ha tractat de navegar en automòbil i seguir tècniques bàsiques. Però a partir d'aquí, haureu de prendre decisions força difícils, i enlloc seran més difícils que durant el tall en brut.

Amb el tall en brut, estaràs retallant aquest llarg boig. primer muntatge a un, primer esborrany net i ordenat. Això vol dir revisar totes les diferents versions de cada presa i escollir la millor per conservar. Penseu en l'eliminació anual d'amics de Facebook, només que més difícil.

A continuació, centrareu la vostra atenció en l'estructura i el ritme de la pel·lícula, afegint pauses, transicions, títols, etc.narració ficticia i qualsevol altra cosa que ajudi a capturar i transmetre les emocions i missatges incrustats a la narració. Si esteu treballant amb un director, ell o ella us mirarà per sobre de l'espatlla i us farà un gran pes durant aquesta part. Si esteu treballant en solitari, aleshores la llicència creativa és vostra.

Un cop hàgiu acabat amb el vostre tall aproximat, ho mostrareu al vostre client o director i espereu que us diguin "M'encanta". !” ja que això significarà que no s'hagin de fer més canvis estructurals i ja esteu cap a casa!

Etapa 4: tall fi

On el tall aproximat se centra a perfeccionar el conjunt. pel·lícula, el tall fi se centra a perfeccionar tots i cadascun dels petits fotogrames. Així que potser voldreu treure les ulleres microscòpiques. No, però seriosament, haureu de prestar molta atenció a cada tall, assegurant-vos que flueixin de l'un a l'altre de manera perfecta. Si hi ha taques, el tall fi és la darrera oportunitat d'atrapar-los.

Això és perquè, després del tall fi, la pel·lícula rep el que s'anomena "Picture Lock", que bàsicament significa que està a punt per ser enviat. anar a altres departaments per als retocs finals (correccions de color, efectes especials, etc.) i no es poden fer més canvis a la línia de temps ni a TRT (temps total d'execució). Perquè si ho són, costarà molts diners i coses.

Òbviament, si ets el responsable oSi esteu treballant en la vostra solitud, podeu fer gala de l'antiga regla de bloqueig d'imatges tornant enrere i fent tants canvis com vulgueu. Però si treballeu amb un estudi o equip de producció, heu de saber que aquest és el punt de no retorn.

Etapa 5: Final Cut

Si sou treballant en una producció important, llavors podeu esperar tenir molt poc a veure amb el tall final. Aquí és on tu, com a editor, fas un pas enrere i permets que tots els experts en classificació de color, mescles d'àudio, efectes especials i subtítols intervinguin i facin que la pel·lícula sigui màgica!

Si treballes en solitari. , llavors aquesta etapa final tindrà un aspecte molt diferent. En lloc de relaxar-se, cercaràs frenèticament a les interwebs música lliure de drets d'autor, efectes de so, gràfics en moviment i qualsevol altra cosa que puguis trobar per millorar la teva pel·lícula. Amb tants llocs web diferents que ofereixen tants productes diferents per a un procés tan dràsticament diferent, aquesta part pot ser molt estressant i consumir molt de temps. Així doncs, per alleujar algunes de les càrregues, segur que voldreu trobar-vos un mercat que ofereixi tots els productes, de manera que no haureu de moure's d'un lloc a un altre durant hores i hores.

Truqueu-nos de manera parcial però un mercat que veiem com tallar la mostassa bastant bé és el nostre. La biblioteca Motion Array ofereix més de 70.000 fitxers que van des de plantilles de gràfics en moviment fins a música sense drets d'autor iimatges de vídeo d'arxiu. Mitjançant els nostres diferents paquets de membres, obtindreu accés obert a tota la gamma de la nostra biblioteca, a més del nostre sistema de revisió de vídeos basat en núvol, el creador de carteres de vídeos i la gamma de connectors de Premiere Pro. Aquells que estiguin interessats però que no estiguin segurs, poden donar-li un gir amb el nostre pla gratuït per començar.

Conclusió

Independentment de si sou un programa d'edició d'un sol home que treballa amb la vostra pròpia passió. projecte o part d'un equip de postproducció massiu que produeix pel·lícules per a clients d'alt perfil, aquesta fórmula d'edició de vídeo en cinc etapes sempre s'aplicarà. I això és simplement perquè té més sentit.

Òbviament, sou lliures de fer el procés de postproducció de la manera estranya que vulgueu. Només s'ha de saber que si us desvieu de la ruta provada i provada, només trigarà més temps i provocarà més maldecaps. Totes dues són xules.

Desplaçar cap amunt