Organitzeu cronologies amb Nesting a Premiere Pro CC

Anar una seqüència a Premiere Pro és molt senzill i aquest tutorial us ensenyarà tots els conceptes bàsics de l'imbricació. L'ús de seqüències imbricades en els fluxos de treball d'edició, però, és la part creativa. La nidificació té molts avantatges pràctics i organitzatius, així que consulteu els consells sobre el flux de treball per aprofitar-los en les vostres edicions. no et preocupis; també us mostrarem com desconnectar a Premiere Pro. Introduïm-nos!

Resum

  Part 1: Què és la nidificació i amp; Per què l'heu d'utilitzar

  És més fàcil dur a terme una tasca en una sola instància que repetir-la en diverses instàncies. Combinar diverses instàncies dins d'un contenidor i després realitzar la tasca només una vegada és més organitzat i més eficient. Aquesta és la teoria bàsica de l'imbricació de Premiere Pro, i entendre-la d'aquesta manera us ajudarà a identificar quan heu d'utilitzar l'imbricació al vostre flux de treball d'edició.

  Més tècnicament, l'imbricació a Premiere Pro redueix diversos clips en un únic "clip". ” a la línia de temps. Els clips de vídeo i d'àudio es poden imbricar junts o apilar-se en pistes diferents.

  No obstant això, és important distingir que l'imbricació crea una seqüència nova al projecte. Les seqüències anidades de Premiere Pro permeten als editors editar o afegir efectes a tots els clips de la seqüència. A més, les seqüències imbricades poden viure dins d'altres seqüències i contenir diferents seqüències imbricades (un niu dins d'un niu).

  Part 2: Com anidar clips aPremiere Pro CC

  Quan creeu una seqüència imbricada a Premiere Pro, tindrà les especificacions exactes (resolució, velocitat de fotogrames, etc.) com a seqüència actual. Començarà al primer fotograma del primer clip seleccionat a la línia de temps i acabarà a l'últim. No s'enllaçarà amb la seqüència principal i el codi de temps no es correlacionarà com una subseqüència.

  Nota: Els mitjans de nidificació que siguin més grans que la resolució de la seqüència) rasteritzaran la vostra seqüència. metratge i augmentar la seqüència imbricada pixelarà la imatge. Tingueu en compte això abans d'imbricar els vostres clips.

  Pas 1: Duplicar la vostra seqüència

  Abans de crear seqüències imbricades al vostre projecte de Premiere Pro, feu-ne una còpia primer. Tot i que hi ha maneres de "desniar" una seqüència, sovint és més fàcil tornar a una còpia conservada de l'edició original.

  1. Cerqueu la seqüència al navegador del projecte.
  2. Feu clic amb el botó dret i seleccioneu Duplicar al menú.
  3. Seleccioneu el duplicat i premeu Retorn per canviar el nom de la seqüència.

  Pas 2: seleccionar els vostres clips

  En aquesta etapa, heu de ser estratègic a l'hora de seleccionar clips; pensa en el resultat final i treballa enrere. Intenta desenvolupar criteris coherents per a la nidificació; això millorarà la vostra organització temporal. (Consulteu la part 3 per obtenir exemples específics)

  1. A la línia de temps, identifiqueu els clips que voleu niar.
  2. Seleccioneu clips perfent clic i arrossegant el quadre de selecció al seu voltant. O, manteniu premuda Maj mentre feu clic als clips. Aneu amb compte de no seleccionar alguna cosa que no s'hauria d'imbricar accidentalment!

  Pas 3: nidificació dels vostres clips

  Anidificar una seqüència a Premiere Pro pot ser una mica estressant mentre canvieu l'estructura del vostre projecte editat amb cura. Però no us preocupeu; si cometeu un error amb la selecció de clips, podeu desfer fàcilment el niu prement Comandament o Control + Z.

  1. Feu clic amb el botó dret a qualsevol clip seleccionat a la línia de temps i trieu Niu .
  2. Anomeneu la vostra seqüència imbricada seguint qualsevol convenció de nomenclatura que utilitzeu. En general, com més descriptiu i específic sigui el nom, millor. Recordeu organitzar la vostra nova seqüència imbricada al tauler Projecte.
  3. La seqüència imbricada substituirà els clips seleccionats a la línia de temps.

  Nota: La miniatura del vídeo mostrarà el clip de vídeo més alt o el número de pista de vídeo més alt de la seqüència imbricada. D'altra banda, les formes d'ona d'àudio mostraran el clip d'àudio més alt o el número de pista d'àudio més baix.

  Part 3: Treballar amb nius a Premiere Pro

  Les seqüències anidades de Premiere Pro són fantàstiques, però requereixen un mètode d'edició lleugerament diferent. Si voleu canviar qualsevol de les vostres seqüències imbricades de Premiere Pro, seguiu aquests passos.

  Edició de clips en una seqüència imbricada

  Quan anideu una seqüència aPremiere Pro, esteu movent tots els vostres clips a una nova seqüència continguda dins de Nest, de manera que encara podeu editar el vostre metratge com ho faríeu normalment.

  1. A la línia de temps, feu doble clic a la seqüència imbricada. per obrir o “entrar dins” la seqüència en una nova línia de temps.
  2. Com a alternativa, al Tauler Projecte , seleccioneu la seqüència, feu clic amb el botó dret i trieu Obre a la línia de temps .
  3. Feu edicions als vostres clips, com ara retallar o substituir clips, afegir color i altres efectes.
  4. Qualsevol canvi als clips dins de la seqüència imbricada actualitzarà automàticament totes les instàncies de la seqüència en altres línies de temps.

  Durada de les seqüències imbricades

  Escurçar o allargar els clips de la seqüència imbricada afectarà la durada total de la seqüència imbricada. Per exemple, si apareixen línies diagonals al final d'una seqüència imbricada, això significa que no hi ha suports, i la seqüència s'ha de retallar per evitar que es vegi un espai negre buit.

  1. Traiteu la vostra seqüència imbricada com a un clip estàndard a la línia de temps principal i arrossegueu-ne els extrems per ajustar-ne la durada perquè coincideixi amb la composició dins del niu.
  2. Utilitzeu marcadors de seqüència (que no s'ha de confondre amb marcadors de clip) per marcar esdeveniments importants o editar punts. dins de la seqüència imbricada. Aquests apareixeran com a marcadors de clip a la seqüència imbricada a la seqüència pare. Ara podeu utilitzar els marcadors per alinear-vos i ajustar-vos als esdevenimentsseqüència imbricada.
  3. La nidificació eliminarà les transicions afegides al començament del primer clip i al final del darrer. Malauradament, Premiere Pro no us permet establir marcs de cap i cua quan s'hi nidifiquen, de manera que ho heu de fer manualment. Per restaurar la transició, entreu dins de la seqüència imbricada i esteneu la capçalera del primer clip i la cua de l'últim clip. A continuació, torneu a la seqüència principal i canvieu la posició i retalleu la seqüència imbricada (o feu clic a l'eina Lliscament o utilitzeu la drecera Y) per assegurar-vos que hi hagi marcs superposats per a la transició.

  Edició. des d'una seqüència imbricada

  També podeu tractar una seqüència imbricada com un clip en si mateix; Això és molt pràctic si voleu afegir efectes a un clip abans d'editar-lo. Per exemple, si feu servir metratge de pantalla verda, afegiu els vostres efectes de teclat i fons dins d'una seqüència imbricada i, a continuació, editeu la vostra composició amb el niu.

  1. Al navegador de projectes, feu clic amb el botó dret del ratolí a l'imbricat. seqüència i trieu Obre al monitor de fonts . (També podeu arrossegar la seqüència imbricada al monitor font)
  2. Utilitzeu el monitor font per establir punts d'entrada i sortida i arrossegueu les seccions de la vostra seqüència imbricada a la línia de temps.
  3. A més, podeu podeu fer clic a la icona de la clau anglesa al monitor d'origen i triar la seqüència oberta a la línia de temps. La seqüència imbricada s'obrirà en una línia de temps i s'enllaçarà amb el Monitor d'origen, comindicat pel capçal vermell. Ara podeu fer una inserció i sobreescriure edicions de la línia de temps de la seqüència imbricada a una altra línia de temps oberta. Aquesta és la base del flux de treball de la línia de temps de pancake.

  Anul·lació de la nidificació d'una seqüència a Premiere Pro

  Malgrat moltes sol·licituds dels editors, Premiere Pro encara necessita afegeix un botó d'anul·lació, de manera que tornar a l'edició original pot ser un petit truc. Per exemple, podríeu tornar a aquesta edició si heu creat un duplicat abans d'imbricar les vostres seqüències. Alternativament, cal una mica de copiar/enganxar.

  1. Feu doble clic a la vostra seqüència imbricada per obrir-la a la línia de temps.
  2. Seleccioneu-ho tot a la línia de temps prement Ordre/ Control + A .
  3. Premeu Ordre/Control + C per copiar la seqüència.
  4. Torneu a la línia de temps principal i utilitzeu amunt/ tecles de fletxa cap avall , col·loqueu el capçal de reproducció a l'inici de la seqüència imbricada.
  5. Premeu Ordre/Control + V per enganxar l'edició original a la vostra seqüència imbricada. Encara estarà disponible al Navegador de projectes com amb qualsevol altra seqüència que creïs.

  Esperem que aquest tutorial t'hagi ajudat a aprendre el poder de la nidificació a Premiere Pro . Tot i que la nidificació sembla senzilla, les vostres decisions us poden ajudar a organitzar-vos millor mentre treballeu en les edicions de vídeo!

  Desplaçar cap amunt