5 maneres de crear una vinyeta a Premiere Pro 2020 (paquet de vinyetes gratuït)

Una vinyeta és un efecte que enfosquia les vores del marc del vostre metratge. Les vinyetes poden atraure l'atenció de l'espectador cap a un punt focal, evocar nostàlgia o oferir un teló de fons fosc sobre el qual podeu col·locar títols. Premiere Pro ofereix diverses eines per crear la vinyeta perfecta per a qualsevol necessitat.

En aquest tutorial, aprendràs diversos mètodes per crear una vinyeta a Premiere Pro CC. Obteniu informació detallada sobre com crear-ne una simplement utilitzant la funció de vinyeta, a més de descobrir com personalitzar la forma, el color i l'aspecte de la vostra vinyeta perquè s'adapti millor al vostre metratge. Introduïm-nos!

Resum

Com crear un efecte vinyeta de Premiere Pro

1 Utilitzeu la funció Vinyeta del Premiere Pro

La manera més senzilla de crear aquest efecte és utilitzar la funció Vinyeta al tauler Color Lumetri.

 1. Canvieu a l'espai de treball de color fent clic a Color a la barra d'eines.
 2. Feu clic a Vinyeta al tauler Lumetri Color.
 3. Ajusta els controls lliscants Quantitat, punt mitjà, rodonesa i ploma fins que aconseguiu els millors resultats per al vostre metratge. Consell: redueix el control lliscant Feather a zero i després experimenta amb els altres paràmetres per veure clarament els efectes dels diferents controls lliscants.

Tingues en compte que aquest mètode té la menor quantitat. de flexibilitat. Per exemple, no podreu reposicionar la vinyeta si el tema està descentrat. Però per a moltsEn situacions, la manera ràpida i senzilla farà el truc!

2. Vinyeta amb l'efecte cercle

L'eina Cercle és un altre mètode senzill per crear una vinyeta. Utilitzeu aquesta tècnica si voleu crear una forma de cercle però voleu l'opció de col·locar-la fora del centre.

 1. Canvieu a l'espai de treball d'efectes escollint Efectes a la barra d'eines. .
 2. Al tauler Efectes, cerqueu Cercle i deixeu-lo anar al vostre clip.
 3. Cerqueu els paràmetres Cercle al tauler Controls d'efectes.
 4. Canvia el mode de fusió a Enfosquit.
 5. Canvia el Color a negre.
 6. Comprova Inverteix el cercle .
 7. Ajusta els paràmetres Radi i Centre fins que el cercle emmarca el teu subjecte.
 8. Augmenta Pluma la vora exterior.

Per anar més enllà amb aquest mètode, experimenta amb l'elecció de diferents colors i diferents modes de combinació.

3. Vinyeta amb brillantor i amp; Contrast i una màscara

Aquest mètode enfosquit la imatge i crearàs una màscara al voltant del subjecte on la Brillantor & No s'aplicarà l'efecte de contrast. Tot i que aquesta tècnica és ràpida i senzilla, una limitació és que no ofereix cap personalització del color.

 1. Canvieu a l'espai de treball d'efectes escollint Efectes a la barra d'eines.
 2. Cerca Brillo i amp; Contrasta i deixa'l anar al clip.
 3. Als Controls d'efectestauler, baixeu la Brillo .
 4. Al tauler Controls d'efectes, creeu una Màscara d'el·lipse sota el quadre de brillantor i amp; Paràmetres de contrast.
 5. Ajusta la màscara Ploma, Opacitat i Expansió per aconseguir l'aspecte que vols.
 6. Per canviar la posició o la forma de la màscara, arrossega les nanses al Programa. Monitor.

4. Vinyeta amb corbes i una màscara

Utilitzar les corbes de color Lumetri en combinació amb una màscara ofereix la màxima flexibilitat per a l'edició. Per exemple, podeu col·locar la vostra vinyeta al voltant d'un subjecte descentrat i ajustar el color.

 1. Canvieu a l'espai de treball de color fent clic a Color a la barra d'eines.
 2. Utilitzeu Corbes RGB al tauler Lumetri Color per enfosquir la imatge.
 3. Al tauler Controls d'efectes, creeu una Màscara d'el·lipse als paràmetres de Color Lumetri.
 4. Ajusta la màscara Ploma, Opacitat i Expansió al tauler Controls d'efectes per aconseguir l'aspecte que vulguis.
 5. Per reposicionar o canviar la forma de la màscara, arrossegueu les nanses al Monitor de programa.
 6. Torneu al tauler de color Lumetri per refinar encara més la vostra imatge. Experimenta amb els diferents gràfics Corbes per jugar amb els valors de lluminositat i to del teu metratge.

5. Baixeu una plantilla de vinyeta de Premiere Pro

Si prefereixes menys feina, t'hem cobert amb Premiere ProPlantilles: fitxers baixables que podeu utilitzar com a punt de partida per al vostre projecte.

Per obtenir efectes de vinyeta fets prèviament, proveu la presentació de diapositives èpica. Aquesta plantilla té 12 marcadors de posició diferents que incorporen diferents animacions, vinyetes i superposicions de text. Un cop us sentiu còmode navegant per les plantilles, podeu personalitzar-les perquè funcionin amb el vostre projecte. Encara que només necessitis una o dues mirades, és una victòria.

Bonificació! Aconsegueix 10 vinyetes gratuïtes de Motion Array

Finalment, si vols prémer completament el botó fàcil, hem creat 10 vinyetes gratuïtes per a tu! El paquet inclou una varietat de vinyetes des de suaus fins a dramàtiques i inclou exemples abans i després per impulsar la vostra creativitat. Tot el que has de fer és descarregar el paquet, importar-lo a Premiere Pro CC i ja estàs!

Baixa 10 vinyetes gratuïtes per a Premiere Pro


High-cinc ! Ara coneixeu tots els mètodes disponibles per crear una vinyeta a Premiere Pro CC! Segons l'aspecte i les personalitzacions que vulgueu crear, només heu de triar la millor opció per al vostre projecte de vídeo en particular. Tant si això vol dir l'eina de vinyeta bàsica com si utilitzeu corbes i una màscara, Premiere Pro us té cobertura.

Desplaçar cap amunt