18 Títol Sharp & Plantilles de ticker de notícies per a Premiere Pro

Hi ha més d'una manera d'obtenir informació actualitzada directament als teus espectadors en un món en moviment ràpid, però pocs mètodes poden ser tan flexibles o tan efectius com el titular dinàmic o la cinta de notícies. Els titulars animats i el text de desplaçament no només són útils per a les emissions de notícies clàssiques i els anuncis informatius, sinó que també es poden utilitzar per a actualitzacions de xarxes socials, comentaris en directe, esdeveniments esportius, publicitat i molt més.

Amb aquestes plantilles Premiere Pro nítides, intel·ligents i fàcils d'utilitzar, mai ha estat tan senzill aportar la brillantor professional i la immediatesa d'una emissió de notícies important als vostres projectes personals.

Resum

  Part 1: Millor ticker de notícies Premiere Pro i amp; Plantilles de títol

  1. Tickers de notícies

  Perfecte per a emissions de notícies, actualitat i corrents polítics, aquesta plantilla de ticker intel·ligent i eficaç és una manera neta, clara i versàtil d'aconseguir la informació que importa directament als vostres espectadors. . Sens dubte, professional i sincer: també inclou controls de color i un vídeo tutorial per facilitar-ne l'ús.

  Baixa ara els tickers de notícies

  2. Tickers de notícies: gràfics en moviment

  Una altra plantilla de ticker d'Enduro ben vestida i digna de titulars, que es presta perfectament a temes globals i notícies en directe, amb un avantatge sofisticat que funciona bé amb canvis ràpids. o informació complexa. Dinàmic i net amb el mateixpoliment professional que es veu a la primera entrada de la nostra llista.

  Baixa ara Tickers de notícies

  3. Tickers de notícies & Subtítols

  Adequat per als titulars en negreta, les notícies d'última hora i el text de desplaçament, aquesta plantilla també inclou subtítols fàcils d'implementar per ajudar-vos a oferir un abast i accessibilitat al vostre projecte. Professional, centrat, fàcil d'interaccionar amb els espectadors i fantàstic per assegurar-se que el vostre contingut pugui ser gaudit i apreciat per tothom.

  Baixa els tickers de notícies i amp; Subtítols ara

  4. Ticker Pack

  Un paquet senzill però versàtil que es pot utilitzar per crear qualsevol cosa, des de text subtil fins a brillants, amb una varietat d'estils, tipus de lletra, matisos i marcs per a tu. jugar amb. Inclou preajustos curosament dissenyats i llestos per executar-se directament o, si voleu crear el vostre propi estil de ticker, les plantilles inclouen paràmetres totalment personalitzables que us permeten experimentar amb moltes coses.

  Baixa. Ticker Pack ara

  5. News Lower Third Pack

  Intel·ligent, sofisticat, però també silenciós i suau, aquest paquet sembla tan professional com els gràfics de qualsevol agència de notícies important. Utilitzeu-lo per portar les vostres pròpies emissions, documentals o vídeos informatius al següent nivell. Totes les animacions es representen prèviament per obtenir un rendiment sense fricció i cadascuna inclou un control de color individual.

  Baixa el tercer paquet inferior de notíciesAra

  6. Notícies Tickers – Premiere Pro

  Un altre paquet de tickers de notícies nítids i efectius d'Enduro, especialment dissenyat per a notícies d'última hora, informació important i titulars de desplaçament. Un estil de plantilla senzill i intel·ligent sense floritures innecessàries per compartir informació clara i cohesionada, que manté l'emoció i el ritme del món modern fluint nítids i clars a la pantalla.

  Baixa ara els tickers de notícies

  7. News Lower Thirds 1.0

  Un altre paquet sofisticat, dinàmic i atractiu de plantilles de titulars de Vikiyo. Es tracta de gràfics en moviment finament elaborats, perfectes per a notícies, esports i actualitat, o per afegir emoció als fotogrames d'obertura d'esdeveniments esportius, concerts o vídeos musicals. Aquestes animacions reflexives també es poden modificar mitjançant els controladors de color intel·ligents, que us ofereixen flexibilitat i alta fidelitat.

  Baixa les notícies Lower Thirds 1.0 ara

  8. Modern News Lower Thirds Pack

  Allest per a la transmissió, elegant i dinàmic, aquestes plantilles de terç inferior per a titulars moderns també poden funcionar bé amb actualitzacions meteorològiques, anuncis informatius, transferències en directe i molt més. Dissenyades per estar al costat de les xarxes globals i els gràfics de notícies professionals, aquestes animacions elegants també es poden personalitzar per adaptar-se a una varietat de projectes, afegint profunditat i context a la pantalla.

  Baixa Modern News Lower ThirdsEmpaqueta ara

  9. Notícies Terços inferiors mínims

  Aquestes plantilles de titulars intel·ligents i elegants us ofereixen la informació que necessiteu sense entorpir el que és important ni robar exactament el que diuen a la llauna. el xou. Entrega clàssica i professional amb un avantatge modern, aquests gràfics també inclouen control de durada, es poden utilitzar per emmarcar imatges i text i són notablement versàtils malgrat el seu exterior modest i ajustat.

  Baixa les notícies mínimes terços inferiors ara

  10. Clean News Intro

  Atrau l'atenció dels teus espectadors amb aquestes plantilles de titulars atrevides, fresques i dinàmiques d'Any Motion. El text i les imatges apareixen a les mans d'aquest paquet de disseny elegant i complex, perfecte per a temes d'actualitat, documentals i notícies d'última hora, i amb una àmplia gamma d'efectes professionals que es combinen sense esforç per posar el vostre missatge al centre.

  Baixa ara la introducció de Clean News

  11. Promoció de notícies d'última hora

  Fàcil d'utilitzar, però segur i elegant a la pantalla, aquest paquet de disseny inclou 9 marcadors de posició i 14 capes de text editables perquè els seus titulars, fragments de prosa o cites brillin per al teu públic. Desenvolupat principalment per a notícies, aquest paquet també es pot utilitzar per afegir profunditat i color a vídeos de YouTube, anuncis i contingut promocional atrevit, amb transicions impressionants i una varietat d'eines amb les qualsper flexionar la teva creativitat.

  Baixa la promoció de notícies d'última hora ara

  12. Daily News Opener

  Un paquet de disseny polivalent que es pot utilitzar per crear "obertures de cortina" impressionants per a espectacles d'actualitat, debats, retransmissions en directe o esdeveniments esportius. Un estil elegant, polit, però també segur, amb transicions i animacions dissenyades amb habilitat per a públics intel·ligents que volen mantenir el dit al pols.

  Descarregueu el Daily News Opener ara

  13. Smooth Minimal News Opener

  Un paquet de disseny fresc, airejat i ultramodern, perfecte per a documentals, gràfics d'informació o per afegir llum als anuncis i al contingut promocional. Paletes de colors fresques i suaus que se senten agradables als ulls i permeten que els titulars i els subtítols respiren. Dissenys totalment professionals amb un acabat sense pretensions però segur.

  Baixa ara Smooth Minimal News Opener

  14. Breaking News Intro

  Les transicions que criden l'atenció, els canvis de disseny atrevits i l'espai i el flux segurs fan d'aquest paquet de plantilles de notícies d'última hora un imprescindible per als creadors que volen sortir dels blocs disparant. Complex, dinàmic i contundent, aquest és un paquet per a titulars i textos que exigeixen aixecar-se i ser llegit.

  Baixa la presentació de notícies d'última hora ara

  15. Introducció de notícies

  Aquest pack combina els detalls sense reduir l'impacte.animacions i transicions de text senzilles per formar introduccions clares però cohesionades, deixant espai perquè el vostre contingut es transmeti de manera significativa i memorable. Aquests dissenys també funcionarien bé per a programes en sèrie, emissions polítiques, rodets de pel·lícules d'obertura i titulars d'articles.

  Descarregueu News Intro by Any Motion Now

  16. News Multiframe Intro

  Un paquet de plantilles flexible, ambiciós i creativa amb una gran varietat d'espais de text i marcadors de posició multimèdia per jugar. Dissenyat tenint en compte una àmplia gamma de creadors, aquesta pot ser una eina poderosa en mans d'influencers de les xarxes socials, activistes mediambientals, periodistes, aficionats a l'esport i molt més. Un pack que presumeix de la seva amplitud i versatilitat, així com del seu acabat professional.

  Baixa la introducció de Multiframe de notícies ara

  17. Notícies Breu introducció

  Burtes, nítides i tècnicament complicades, aquestes breus però impressionants plantilles de titulars estan allà per afegir obertures ràpides i elegants als vostres projectes. Nets, moderns i destinats a tenir un impacte atrevit als vostres fotogrames d'obertura, també es poden utilitzar per a canals de YouTube, episodis de podcast o actualitzacions per als subscriptors.

  Baixa la introducció breu de notícies ara

  18. Hi Tech News

  Amb una correcció de color cinematogràfica, transicions elegants i opcions de disseny atrevides, aquest paquet de plantilles de titular està allà per a aquells que volen el seu contingutser emmarcat amb confiança i emotiu des del principi. Ideal per a programes de televisió, blocs en sèrie, campanyes polítiques i projectes creatius, aquest paquet versàtil no té por de mostrar com un disseny segur pot donar un avantatge espectacular a les animacions de títol.

  Baixa ara Hi Tech News

  Part 2: Com utilitzar les plantilles de ticker de titulars i notícies a Premiere Pro

  Heu escollit el títol i L'estil de ticker de notícies que us funciona, què després? Aquí teniu una guia pas a pas sobre com utilitzar aquestes plantilles a Adobe Premiere Pro:

  1. Baixeu la plantilla escollida des de Motion Array.
  2. Obre el projecte de vídeo a Adobe Premiere Pro.
  3. Hem escollit la plantilla de gràfics en moviment, News Tickers & Subtítols. Podeu instal·lar gràfics en moviment si aneu a Gràfics essencials , desplaceu-vos cap avall pel tauler de la dreta i feu clic a Instal·la plantilla de gràfics en moviment .
  1. Arrossegueu la plantilla a la línia de temps sobre el metratge escollit.
  1. Editeu el text al vostre gust al tauler de la dreta.

  Ja ho tens! Ara haurien de ser en negreta els vostres titulars i el vostre missatge ja està a punt per a l'aire.


  Quan voleu que el vostre missatge d'obertura estigui al davant, quan voleu que el vostre públic sàpiga que la informació que estan a punt de rebre és important, quan vols que la gent presti atenció, aquests titulars iLes plantilles de ticker de notícies per a Premiere Pro podrien ser les eines que necessiteu per donar al vostre projecte l'avantatge professional que es mereix.

  Si sou un emissor en sèrie, un presentador de converses d'actualitat, un youtuber o un creador de documentals, assegureu-vos que El contingut té el marc intel·ligent i la brillantor atractiu de les xarxes globals de notícies i aconsegueix aquests paquets de disseny nítid i fàcils d'utilitzar avui.

  Desplaçar cap amunt