Més de 500 LUT per a coloristes i editors de DaVinci Resolve

Esteu cercant inspiració creativa? Un moment de zen per gradació de colors? Aleshores, no busqueu més que la nostra llista completa de més de 500 LUT en 20 paquets de LUT per a DaVinci Resolve. Perfecte per a coloristes i editors de vídeo que busquen donar un toc amb un aspecte atrevit.

Des de superproduccions èpiques, fins a càlids i subtils i tot el que hi ha entremig (inclosos alguns bojos fora de la llista), tots els paquets de LUT que es mostren també funcionen a la versió gratuïta de DaVinci Resolve.

I si sou nou a utilitzar les LUT a DaVinci Resolve, consulteu la nostra guia de camp aquí sobre com instal·lar i aplicar les LUT a la pàgina Color.

Resum

  Part 1: Les 20 millors col·leccions LUT de DaVinci Resolve que podeu baixar avui

  1. Graus de colors pastel

  Aquest paquet inclou filtres vibrants i alguns efectes de duo-tons divertits que faran que el vostre projecte aparegui. Ideal per a feeds d'Insta i promocions per igual.

  Baixa ara els graus de colors pastel

  2. Blockbuster Color Correction

  Amb més de 120 LUT en tots els gèneres de blockbuster, aquest paquet és un punt de partida perfecte per a algú que busqui presets que ajudin a vendre un estat d'ànim particular. Amb els valors predefinits wink-wink-nudge-nudge, com ara "Dark Swan" i "Indie Jones", sabreu exactament què us espereu mentre passeu per les imatges d'aquesta llista.

  Descarregueu Blockbuster. Correcció de color ara

  3. Correccions de color del casament

  Perfecte per acompartint aquell dia tan especial. Aquest paquet inclou 100 LUT que cobreixen una varietat sorprenent d'aspectes donat el títol. Baix contrast, estètica pel·lícula i tons de pell perfectes són només el començament d'aquesta col·lecció.

  Descarregueu ara les correccions del color del casament

  4. Urban Color Grades

  Urban Color Grades és un paquet massiu de 100 LUT per aplicar als teus projectes DaVinci. Centrant-se més en ombres aixafades, matisos foscos, cians aixecats i alguns aspectes destacats: aquesta col·lecció és perfecta per a vídeos musicals a curtmetratges i molt més.

  Baixa Urban Color Grades ara

  5. LUT dramàtics

  Ajusta l'estat d'ànim amb una col·lecció de 8 looks que et venen exactament en un estat d'ànim o ubicació. Els Dramatic LUT redueixen el contrast i no tenen por d'empènyer el color en algunes paletes diferents. Funciona molt bé en fotografia aèria, en particular amb paletes de colors neutres com a punt de partida.

  Descarregueu Dramatic LUT's Now

  6. Graus de color Cyberpunk

  Els graus de Cyberpunk empenyen l'embolcall cap a les llums magenta i el grau bitono. Feu que qualsevol imatge escènica sembli una mica antinatural i una mica inquietant amb aquesta col·lecció LUT.

  Baixa Cyberpunk Color Grades ara

  7. Graus de taronja i verd verd

  Hi ha un motiu pel qual el taronja i el verd verd funcionen tan bé i per què s'ha convertit en un aspecte tan característic. Amb aquesta LUTpack, tindreu 100 raons per les quals el taronja i el verd verd funcionen tan bé.

  Descarregueu ara les notes de taronja i verd verd

  8. Correccions de color del viatger

  Crea un aspecte sorprenent per mostrar la teva història a la carretera. Des de la motxilla, fins a córrer i armar, fins a la cuina culinària, aquests aspectes frescos faran que les vostres imatges destaquin. Perfecte per a fotografia aèria, DSLR, GoPro i molt més.

  Baixa ara Traveler Color Corrections

  9. Graus d'emulació de pel·lícules

  Les variacions suaus i delicades mostren el millor que ofereix aquest paquet. Des de reflexos brillants fins a filtres suaus i lleugers aixecaments en els tons mitjans, aquesta col·lecció de 80 presets us mantindrà inspirat. Ideal per a ajustos subtils per empènyer la nota final per sobre de la vora.

  Baixa les qualificacions d'emulació de pel·lícules ara

  10. Graus de color de les xarxes socials

  Trimant a tots els grammers, tuiteers i cartells! Aquesta col·lecció de filtres combinarà el contingut perquè coincideixi amb el que està passant al vostre canal de notícies. Amb looks hipster amb algunes ombres desplaçades caracteritzades, fes una ullada a aquest paquet de 40 looks de moda.

  Baixa els graus de color de xarxes socials ara

  11. Graus de color vintage

  Si bé pot ser temptador agafar el control lliscant de saturació i empènyer-lo tan lluny com pugui, aquesta col·lecció d'aspectes fa exactament el contrari. Amb aquests graus de color suaus i delicats, feu que les vostres imatges semblin menys ocupades i concentreu-vosatenció al tema.

  Descarregueu ara Graus de color vintage

  12. Graus de colors psicodèlics

  Benvingut al màxim. Psychedelic Color Grades és una col·lecció d'aspectes aclaparadors de saturació que processen el vostre metratge en un estat més alt. Aquest paquet també és útil per als artistes VFX que necessiten crear imatges d'infrarojos, visió tèrmica, sonar i molt més.

  Baixa els graus de color psicodèlic ara

  13. Graus de color duotons

  Els graus de color duotons divideixen les ombres dels tons mitjans i reasigna la imatge en matisos de color preestablerts. Experimenta amb la teva paleta o adapta les tonalitats perquè coincideixin amb un producte o marca específics. El resultat és una serigrafia atractiva que és absolutament perfecta per a pòsters, transicions, crèdits, tràilers i molt més!

  Baixa ara els graus de color duotons

  14. Graus de color d'al·lucinació

  Els colors no naturals i surrealistes dominen aquesta col·lecció. Perfecte per crear seqüències fora del cos perquè el teu públic gaudeixi. Els amants de la ciència-ficció també s'adonen de la creació d'aspectes de colonització fora del món.

  Descarregueu ara els graus de color d'al·lucinació

  15. Graus de color cromàtics

  Introdueix el color exacte en què vols centrar-te amb aquest paquet versàtil. Excel·lent per a l'enfocament selectiu, com ara casaments, producció de vídeos corporatius, anuncis i molt més.

  Baixa Color cromàtic.Grau ara

  16. Graus de color en blanc i negre

  Contràriament al que podeu pensar, els aspectes en blanc i negre no són realment monocromàtics. Aquesta col·lecció d'aspectes es basa en aquesta teoria i ofereix 20 presets que fan molt més que reduir la saturació!

  Descarregueu ara els graus de color en blanc i negre

  17. LUT d'aventura

  Les LUT d'aventura són ideals per a qualsevol tipus de fotografia a l'aire lliure. Afronta les fotos amb drons i aconsegueix que els teus paisatges destaquin entre la multitud. Aquesta col·lecció inclou 20 configuracions predefinits que van des del fred a primera hora del matí fins a l'hora màgica càlida.

  Descarregueu ara els LUT d'aventura

  18. Horror Film Color Grades

  Horror Film Color Grades aconsegueix capturar qualsevol tipus de metratge i induir suspens. Una paleta més fosca, colors suaus i reflexos reduïts ofereixen una opció fantàstica per a aspectes de dia per nit, visió nocturna i fins i tot càmeres de vigilància.

  Baixa ara els graus de color de pel·lícules de terror

  19. Graus de colors de fantasia

  Els graus de color de fantasia us ajudaran a explicar la vostra història amb aquest paquet ideal per a entorns boscosos. Aquest paquet és definitivament eficaç amb el fullatge i substituint les fulles verdes per morats i daurats surrealistes. No només això, mireu com aguanta l'efecte contra els tons de pell!

  Descarregueu els graus de color de fantasia ara

  20. Moody Travel Color Grades

  Moody Travel Color Grades seràtransformar la fotografia de paisatge amb un gir dramàtic. Els tons mitjans profundament rics, els colors apagats i els reflexos suaus constitueixen un excel·lent punt de partida per a tot tipus de projectes diferents. Aquests podrien funcionar en curtmetratges, així com en qualsevol projecte estilístic.

  Descarregueu ara Moody Travel Color Grades

  Part 2: Com controlar la intensitat d'un LUT

  Heu trobat l'aspecte perfecte per al vostre projecte, però els resultats potser són massa brillants o colorits? Continueu llegint per esbrinar com atenuar una LUT (o qualsevol node únic) a DaVinci Resolve.

  Aplicar una LUT a qualsevol node a la pàgina Color

  1. Troba una LUT que vulguis voleu aplicar a la vostra presa. El tauler del navegador LUT de la pàgina Color funciona molt bé per a això (també inclou una previsualització de fregament del ratolí!)
  2. Aplica la LUT arrossegant i deixant anar des del navegador LUT a un node del gràfic de nodes.
  3. Obre el panell de claus des de la barra d'eines dels panells.
  4. La sortida de claus controla l'opacitat d'aquest node (i la LUT aplicada al node). El valor de referència és 1,0. Reduir una LUT a la meitat seria un valor de 0,5

  Part 3: Ús de DaVinci Resolve LUT a Photoshop

  El format estàndard per a LUT a Davinci Resolve és .cube, que és compatible amb Adobe Photoshop! Una mica molest, no hi ha manera de visualitzar els resultats en directe: heu de carregar manualment cada LUT d'una en una. És possible que vulgueu fer servir el tauler LUT de Resolve per previsualitzar quina LUT teniuÉs possible que vulgueu afegir primer a continuació passar a Adobe Photoshop.

  Aplicar una LUT a qualsevol imatge d'Adobe Photoshop

  1. Obre la imatge que voleu modificar
  2. Afegiu la capa d'ajust cerca de color .
  3. Seleccioneu el fitxer 3DLUT i carregueu el .cube per a l'aspecte que vulgueu

  I aquesta és una visió general de 500 LUT disponibles per a DaVinci Resolve! Quin pack era el teu preferit? Tenir recursos a mà pot ajudar-te a calmar la creativitat i a buscar inspiració sobre on portar el teu proper projecte. La llista anterior ofereix eines i cerca qualsevol tipus de projecte! Així que comença a filmar!

  Desplaçar cap amunt