Més de 20 gratis i amp; Recursos premium de Lens Flare que necessiteu per als vostres vídeos

Les haureu vist a les pel·lícules i les haureu vist en gravar els vostres propis vídeos. Però què són exactament les bengales de lents i com pots incorporar-les als teus vídeos? Continueu llegint per saber com es creen a la càmera, com podeu utilitzar-los per millorar els vostres vídeos i quins recursos podeu utilitzar per afegir-los a la postproducció. Comencem.

Resum

  Part 1: Què és el Lens Flare?

  Les lents de la càmera estan dissenyades de manera intel·ligent per garantir que la quantitat correcta de llum entri a la càmera i minimitzi els reflexos i les refraccions. Els esclats de la lent es produeixen quan una font de llum que no forma part de la imatge que no estàs capturant entra a la lent. Pot ser el sol, una làmpada, una llanterna, generalment qualsevol cosa de la part posterior o lateral de la fotografia que dirigeixi la llum a la càmera.

  Crea un patró força reconeixible de cercles i línies i es mou per la imatge mentre mous la càmera o si els objectes bloquegen la font de la llum. També és possible que en algunes pel·lícules de ciència-ficció o de thriller apareguin les bengales de lents com a línies a través de la pantalla. Això és generalment quan les pel·lícules es filmen amb lents anamòrfiques: lents ultra gran angulars dissenyades per capturar imatges molt amples per adaptar-se a una pel·lícula de 35 mm i després es fan volar per adaptar-se a la mida de la pantalla del cinema, la qual cosa fa que estira el destello de la lent.

  Les bengales s'utilitzen sovint per a efectes atmosfèrics,creant imatges impressionants per millorar els fars, les llanternes, un sol del desert, o es poden afegir després per millorar les llums en coses com les naus espacials o els reflexos en els vestits espacials.

  Part 2: Les 24 millors llums de lents per a editors (més de 250 estils)

  Motion Array té una àmplia gamma d'actius de reflex de lents que podeu afegir als vostres projectes. Si no has aconseguit capturar el perfecte al plató, prova d'afegir-lo a la postproducció.

  1. Vídeo gratuït de lens flare

  Una manera molt senzilla d'afegir un destello de lent al vostre projecte. Aquest actiu de vídeo d'emmagatzematge s'ha filmat des d'una reflexió real de l'objectiu. Simplement arrossegueu-lo i deixeu-lo anar a les vostres línies de temps a sobre del vostre metratge i canvieu el mode de fusió a Pantalla o Additiu.

  Descàrrega gratuïta del vídeo de l'objectiu

  2. Presets del generador de fuites de llum 3.0

  Aquest és un paquet enorme de lents de bengales de diferents mides i formes perquè els reproduïu als vostres vídeos. Arrossegueu-los i deixeu-los anar a una capa d'ajust a Premiere Pro i canvieu la velocitat, la durada i el color per obtenir els resultats perfectes. Proveu d'utilitzar-los com a transicions per moure's perfectament d'una escena a una altra.

  Descarregueu Light Leaks Generator Presets 3.0 Ara

  3. Preajustos de fuites de llum

  Descarregueu aquest paquet per accedir a deu configuracions predefinits de reflexos de lents preparats per utilitzar-los a Premiere Pro. Només cal que deixeu-los col·locar a una capa d'ajust i ja podreu anar amb aquests brillants de lents suaus i moderns per millorarels teus vídeos.

  Baixa ara els valors predefinits de Light Leaks

  4. Light Leaks Generator 2.0

  30 presets i 12 transicions fan d'aquest paquet un actiu valuós en qualsevol producció de vídeo. Aquestes fuites de llum afegeixen un color senzill i net als vostres projectes, o podeu construir-hi per crear bengales.

  Descarregueu ara Light Leaks Generator 2.0

  5. Sun Flare Overlays

  Creeu una capa d'ajustament sobre el vostre metratge i afegiu qualsevol d'aquests deu efectes de lent flare al vostre metratge. Perfecte per a vídeos alegres i vibrants amb molta llum, com ara casaments i promocions. Tot es pot fer directament a Premiere Pro!

  Descarregueu ara les superposicions de Sun Flare

  6. Cinematic Lens Flare

  Ajusteu fàcilment aquest reflex de lent per a les vostres diferents necessitats del projecte, amb opcions de filtració de llum / feix de llum. Ara pots ajudar a convertir els clips d'il·luminació avorrit en clàssics cinematogràfics d'estil de Hollywood!

  Baixa ara Cinematic Lens Flare

  7. Raigs de sol

  Aquests raigs de sol són una bona addició a qualsevol metratge amb una font de llum forta. Afegiu-los a entorns naturals, finestres o portes per crear immediatament un efecte espectacular. Aquest efecte de Final Cut Pro X no requereix complements i pot funcionar de manera meravellosa tant si es crea imatges com si creï imatges fixes.

  Descarregueu Sunbeams ara

  8. Kit de colors modern amb fuites de llum

  Molt més que un paquet de fuites de llum, aquestLa descàrrega d'After Effects té 100 presets per utilitzar per a la correcció del color i 31 fuites de llum prerenderitzades. Utilitzeu les fuites juntament amb els graus de color per crear la imatge perfecta. Aquest paquet inclou un tutorial concís perquè no t'equivoquis.

  Baixa el kit de color modern amb fuites de llum ara

  9. Paquet predefinit de fuites de llum

  Utilitzeu fins a 40 fuites de llum brillants i dinàmiques al vostre projecte gràcies a aquest paquet After Effects. Col·loqueu-los fàcilment al vostre projecte d'estudiant, documental o comercial per donar vida a les imatges amb diferents colors i tons.

  Descarregueu el paquet predefinit Light Leaks ara

  10. Paquet de 30 fuites de llum

  Aquest enorme paquet de 30 fuites de llum segurament tindrà alguna cosa que necessitareu. Tant si esteu creant un vídeo de noces, una promoció comercial o un vídeo de YouTube, agafeu un d'aquests reflexos de lents i proveu d'utilitzar-lo com a transició o superposició al vostre metratge per obtenir un gran resultat.

  Baixa 30. Embalatge de fuites de llum ara

  11. Sun Flare Overlays

  Aquest fantàstic paquet de 10 preajustos afegirà fàcilment bengales professionals als teus vídeos. Perfecte per a aquests vídeos romàntics, sessions familiars o fins i tot promocions de productes, simplement arrossegueu i deixeu anar a la capa d'ajust i ja heu acabat!

  Descarregueu les superposicions de Sun Flare ara

  12. Paquet Light Leaks

  Aquest paquet és imprescindible per als editors de vídeo. Amb 62 llumsfiltracions, 31 bokeh i 70 elements de combustió lleugera, aquí hi ha alguna cosa per a cada projecte. Arrossegueu i deixeu anar el metratge i ajusteu fàcilment l'opacitat, la tonalitat i la saturació per crear transicions i efectes realment personalitzats.

  Descarregueu el paquet Light Leaks ara

  13. Transicions de flares de lents

  Ja sigui que facis una presentació corporativa o un vídeo de viatge personal, aquestes transicions de flares de lents són una manera elegant de saltar a una altra escena. Baixeu aquest paquet per accedir a 11 transicions netes i comenceu a utilitzar-les als vostres projectes d'estrena immediatament.

  Descarregueu ara les transicions de Lens Flare

  14. Transicions de descàrrega de lents

  Més que només bengales per millorar les vostres imatges, aquestes bengales de lents es doblan amb zooms i deformacions per crear transicions dinàmiques increïbles per a les vostres presentacions i anuncis. Utilitzeu-lo a Premiere Pro sense cap connector i milloreu immediatament els vostres projectes.

  Descarregueu ara Lens Flare Rolling Transitions

  15. Fuites de llum i erupcions òptiques

  Si utilitzeu el connector Optical Flares per a After Effects, feu-lo al següent nivell amb aquests 10 valors predefinits personalitzats. Full HD, 60 fps, aquí hi ha molt per jugar. Combineu-los amb les 6 transicions de flares de lents incloses al paquet per obtenir els millors resultats.

  Descarregueu ara les fuites de llum i els flares òptics

  16. Faded Lens Flare

  Aquest atmosfèricLa lent taronja funcionaria molt bé millorant una escena cinematogràfica temperada. Baixeu aquest recurs de vídeo d'estoc 4K i col·loqueu-lo a qualsevol lloc del vostre metratge per millorar-lo.

  Baixa ara Faded Lens Flare

  17. Flare càlid de la lent

  Si vols un to més càlid i amigable als teus vídeos, prova d'afegir aquest reflex càlid de la lent al metratge. Aquest vídeo d'emmagatzematge s'ha creat filmant bengales reals de lents perquè no sembli fora de lloc a les vostres imatges. Experimenta amb els modes de cribratge per crear el millor resultat.

  Baixa ara Warm Lens Flare

  18. Flares de lents suaus

  Aquests impressionants reflex de lents blaus il·luminen les cantonades del marc i funcionarien molt bé amb vídeos de moda com ara vitrines de joies. El fitxer 4K prores us ofereix la flexibilitat d'utilitzar-lo en qualsevol dels vostres projectes.

  Descarregueu ara Soft Lens Flares

  19. Lents de bengalas daurades

  Per obtenir un aspecte més premium per afegir als teus vídeos de luxe, prova aquestes bengalas de lents daurades brillants. Creeu transicions impressionants col·locant aquest clip d'emmagatzematge sobre el metratge a Premiere i canviant el mode de fusió.

  Baixa ara Gold Lens Flares

  20. Pumping Lens Flares

  Per a alguna cosa amb una mica més de dinamisme, proveu aquestes lents de bombeig. En contrast amb els suaus moviments de les fuites de llum, aquests flaixos accentuen el metratge a les vores del marc per crear un ambient atmosfèric,resultat premium.

  Descarregueu Pumping Lens Flares ara

  21. Transicions de flares

  Aquests flares estan dissenyats per ajudar-vos a fer una transició perfecta entre les fotografies o les imatges dels vostres vídeos o presentacions comercials. 25 estils diferents ofereixen als usuaris de Final Cut Pro X una gran quantitat d'opcions a l'hora d'editar vídeos. El paquet admet tant vídeos Full HD com 4K que els permeten utilitzar-los en la majoria de projectes.

  Baixa Flare Transitions ara

  22. Lents anamòrfiques

  Les bengales anamòrfiques són línies amples i esteses dissenyades com si s'haguessin creat amb una lent anamòrfica. Superposeu-los al vostre metratge per crear una sensació atmosfèrica i de somni i donar-li un aspecte realment cinematogràfic.

  Descarregueu ara les bengales anamòrfiques

  23. Cinematic Lens Flare Pack

  Un increïble paquet de 7 lents de somni que faran que els teus vídeos semblin professionals i polits. Utilitzeu-lo com a superposició o com a fons i afegiu aquest impressionant efecte abstracte al vostre proper projecte.

  Descarregueu el paquet Cinematic Lens Flare

  24. Paquet de 30 fuites de llum

  Amb 30 fuites de llum de colors i superposicions de bengales òptiques, aquesta és una gran addició al vostre arsenal d'edició. Crea i crea l'estat d'ànim que t'agradaria produir fàcilment utilitzant aquestes bengales cinematogràfiques com a transició, fons o superposició.

  Descarrega ara el paquet de 30 fuites de llum

  Part 3:5Consells i trucs sobre com utilitzar les superposicions de lens flare

  Així que tens un gran nombre de superposicions de lents flare per jugar. Com els feu servir de manera més eficaç en els vostres projectes? A continuació, es mostren cinc consells sobre com utilitzar les superposicions de reflex de la lent.

  1. Utilitzeu amb moderació

  Les bengalades de lents són visualment atractives i poden millorar realment la qualitat del vostre projecte. Però s'han d'utilitzar al lloc i al moment adequats. Cobrir el metratge amb bengalas de lents tot el temps pot ser una distracció. Recorda mantenir la història al centre del que estàs fent i utilitzar-la quan sigui necessari.

  2. Considereu les transicions

  Les bengalades es poden utilitzar per accentuar les imatges de vídeo o per crear transicions. Quan una erupció de la lent arriba al punt en què la floració cobreix el marc complet, talleu el clip per fer la transició el més perfecta possible. Quan es programa correctament, aquesta pot ser una manera potent de portar els teus vídeos.

  3. Utilitzeu el color correcte

  Moltes de les fuites de llum i els esclats de lents anteriors es poden personalitzar. Juga amb el color o classifica-los de manera que coincideixi amb el metratge per mantenir un vídeo coherent.

  4. Tingueu en compte el mode de combinació

  Molts dels efectes enumerats anteriorment són millors quan s'estableixen els modes de combinació Additiu o Pantalla. Però no descarteu els altres. Proveu d'afegir un destello de lent a una capa d'ajust i canvieu el mode de fusió a una altra cosa per assegurar-vos que ho feu.obtenint el millor resultat possible.

  5. No us oblideu dels gràfics en moviment

  Tot i que les bengales de l'objectiu provenen de disparar amb una càmera i es veuen molt bé quan accentueu les imatges, proveu d'utilitzar-les també als vostres vídeos de gràfics en moviment. Poden funcionar molt bé en escenes espacials i qualsevol cosa que necessiti una sensació una mica més premium.


  I això és gairebé tot. Hi ha moltes opcions d'estil per triar i els recursos anteriors us haurien de donar molt per treballar. Quan no es pot crear un destello de lent a la càmera o si no has filmat l'efecte perfecte que esperaves, afegir-los en postproducció és una manera fantàstica d'afegir un toc final a un vídeo.

  Desplaçar cap amunt