16 plantilles de logotip Sting que impressionaran els vostres espectadors

Les picades de logotip són una manera fantàstica de presentar els vostres projectes de vídeo i deixar una impressió duradora als vostres espectadors. No només fan saber al vostre públic qui ha produït el vídeo, sinó que també ajuden els vostres projectes a semblar més professionals.

Si voleu atraure el vostre públic i augmentar el reconeixement de la vostra marca, un logotip és una manera perfecta de comença els teus projectes de vídeo. Per ajudar-vos a inspirar-vos, aquí teniu les nostres millors plantilles de logotip per a After Effects, Premiere Pro, Final Cut Pro i Davinci Resolve. Utilitzeu aquestes plantilles amb els nostres consells principals per personalitzar les plantilles del vostre logotip!

Resum

Part 1: Top Logotip de Sting & Revelar plantilles per descarregar

After Effects

After Effects sovint és el programa preferit per als animadors professionals, i amb una bona raó. Hi ha tant que podeu fer a After Effects que pot ser una mica aclaparador. Començar amb una plantilla és una gran idea; com més hàbil siguis a After Effects, més personalitzacions podràs fer.

1. Revelació del logotip

Aquest fantàstic disseny revela la teva imatge a través d'un túnel de traços brillants que perfilen el vostre logotip. L'efecte de llum de neó el fa perfecte per utilitzar-lo en promocions esportives, vídeos d'esdeveniments i vídeos musicals.

Baixa Logo Reveal Now

2. Logo Reveal

Aquest logotip brillant i colorit és la introducció perfecta per a Youtube, Facebook,i vídeos d'Instagram. L'animació de forma senzilla, amb un estil ràpid i inflat, funcionaria molt bé com a sagnat o títol de transició.

Baixa el logotip Reveal Now

3. Introducció al logotip animat

Aquest disseny ràpid d'animació i ràfega de formes crea una imatge impactant en només uns segons. La plantilla divertida i acolorida es pot utilitzar com una gran introducció als vostres vídeos. El disseny és tan fantàstic que fins i tot es podria utilitzar com a targeta de visita digital!

Descarregueu ara la presentació del logotip animat

4. Logotip de Circles

Impressioneu el vostre públic amb aquest obridor de logotip creatiu i enèrgic. perfecte per als teus vídeos de Youtube, Facebook i Instagram. L'esclat de cercles de colors crida l'atenció i la transició dinàmica s'anima perfectament al teu vídeo o foto.

Baixa ara el logotip de Circles

5. Obridor de mitjans de logotip

Aquest fantàstic obridor de logotip és perfecte per a fotògrafs i videògrafs, ja que us permet mostrar 12 peces multimèdia en només uns segons. El disseny de la barra lliscant és modern i divertit, amb efectes de fuites de llum que afegeixen un toc elegant.

Baixa Logo Media Opener ara

Premiere Pro

Premiere Les picades de logotip Pro són una gran addició al conjunt d'eines de qualsevol editor. Tot i que podeu crear estils animats més complexos a After Effects, les plantilles de Premiere Pro us permeten crear el vostre sagnat juntament amb el vostrevídeo.

6. Formes d'introducció del logotip

Aquesta revelació del logotip amb forma de polígon es presenta tant en una versió clara com fosca per a una personalització fàcil. El disseny senzill, net i modern el converteix en una gran introducció a les pel·lícules d'acció en directe i d'animació.

Descarregueu ara les formes d'introducció del logotip

7. Logotip mínim

Aquesta animació curta amb una explosió de formes acolorides ofereix un vídeo d'introducció divertit i enèrgic. L'ús de l'ombra desplegable dóna al sagnat una sensació 3D, donant una major definició entre el logotip i el fons, perfecte per quan les directrius de la marca tenen opcions de color limitades!

Baixa el logotip mínim ara

8. Paquet de logotips 3D

Aquesta plantilla de logotip en 3D inclou 3 variacions de l'animació de revelació: gira horitzontalment, gira verticalment i deixa anar. ajuda a vendre l'efecte 3D i ajuda a crear una obertura sofisticada als teus vídeos.

Descarrega el paquet de logotips 3D ara

9. Logotip Glitch Wave

La plantilla Logo Glitch Wave és una picada d'animació dinàmica, amb un disseny distorsionat i irregular. Amb un estil de color neó, aquesta plantilla és perfecta per presentar les vostres promocions, esdeveniments i vídeos musicals.

Descarregueu ara Logo Glitch Wave

10. Obridor de fotos ràpid de logotip

El Fast Photo Opener conté 35 marcadors de posició multimèdia, ideals per mostrar els vostres productes, fotos i esdeveniments.L'efecte 3D es crea amb capes d'imatges i un disseny de transició de mosaic impressionant per revelar el vostre logotip.

Descarregueu ara Logo Fast Photo Opener

Final Cut Pro

Si sou un editor de Final Cut Pro, encara podeu aprofitar les plantilles de logotips mitjançant Apple Motion Projects. Podeu arrossegar i deixar anar aquestes plantilles als vostres projectes de vídeo principals des de Final Cut Pro, creant un flux de treball molt fàcil.

11. Logotip de Clean Liquid

The Clean Liquid. El logotip és una plantilla d'introducció divertida i enèrgica. L'estil dibuixat a mà, l'estil de dibuixos animats i el tema de 2 colors fan d'aquest un excel·lent logotip per a projectes animats, vídeos de tipografia i promocions.

Baixa ara el logotip de Clean Liquid

12. Logotip de Minimal Clean FCPX

Un logotip fàcil d'utilitzar revela que és mínim però impactant. Aquest concepte elegant ofereix tres tipus de fons creatius: fons de colors, suports amb opacitat i mitjans amb borrós. Aquest segur que impressionarà els vostres espectadors!

Descarregueu ara Minimal Clean Logo FCPX

13. Elegant Dark Logo Reveal

Per a un aspecte elegant i car, l'obridor del logotip Elegant Dark és l'opció perfecta. Aquesta plantilla converteix el vostre logotip en una forma 3D polida i reflexiva. No necessiteu un logotip en 3D perquè això funcioni; només cal que importeu el vostre logotip, personalitzeu l'etiqueta i renderitzeu-lo!

Descarregueu el logotip elegant fosc revelat ara

DaVinciResolve

A més de totes les plantilles sorprenents enumerades anteriorment, Motion Array també té una gran selecció de plantilles per a aquells que editeu a DaVinci Resolve.

14. Epic Logo Reveal

Aquest senzill sagnat del logotip té un disseny net i modern, el que el fa increïblement versàtil. L'animació 3D dinàmica i l'efecte de llum ofereixen profunditat a aquest logotip elegant i fàcil d'utilitzar. Aquesta és una plantilla fantàstica per tenir al vostre kit d'eines, ja que s'adapta a molts projectes i estils de marca diferents.

Descarregueu Epic Logo Reveal Now

15. Logo Glitch Flash 4K

Logo Glitch Flash és una plantilla enèrgica i elegant per a Davinci Resolve. El controlador de color intel·ligent us permet ajustar amb precisió les ràfegues d'estil llamp per a diferents gèneres i estils de pel·lícula. Proveu colors blaus per a un projecte de ciència-ficció o rosa i vermell per a una sensació mística.

Baixa Logo Glitch Flash 4K ara

16. Stomp Logo Reveal 3D

Aquest logotip minimalista presenta un disseny net i modern, perfecte per a una obertura discreta del teu vídeo. La combinació de dos colors la converteix en una opció fantàstica per obrir vídeos d'estil de tipografia i infogràfic, o projectes amb colors de marca limitats.

Baixa el logotip de Stomp Reveal 3D Now

Part 2: Com personalitzar les vostres plantilles de logotip Sting & Fes-los únics

Cada plantilla de logotip inclourà diverses personalitzableselements: text, mitjans, logotip i formes. La manera de personalitzar aquests elements dependrà del programari que utilitzeu, però tots estaran estructurats i etiquetats clarament perquè pugueu trobar fàcilment les opcions de personalització.

Aquí teniu alguns consells útils per ajudar-vos a agafar una plantilla de logotip i fer-la vostra!

1. Trobeu el sagnat adequat per al vostre logotip

Quan cerqueu el millor logotip, heu de tenir en compte l'aspecte i la forma del vostre logotip. Algunes sagnies funcionen millor amb un estil específic de logotip, per exemple, els logotips rectangulars poden semblar estranys en una plantilla de logotip quadrat. Per obtenir la millor qualitat del logotip, haureu d'assegurar-vos que el vostre gràfic sigui d'alta qualitat amb un fons transparent.

2. Arribeu al punt amb el vostre text

És una perspectiva atractiva. per intentar posar molta informació al vostre logotip, però hauríeu d'intentar reduir el text al mínim: la marca, el lloc web i els enllaços a les xarxes socials són les normes. La clau és assegurar-vos que el vostre text sigui prou gran per llegir-lo i amb un color que destaqui del fons.

3. Feu que la vostra paleta de colors sigui correcta

Els colors de la marca són especialment importants si sou treballant per a un client, ja que us indicaran els colors exactes que heu d'utilitzar per al text, els elements i els fons. Quan creeu el sagnat del logotip, hauríeu d'intentar trobar composicions de colors interessants que s'ajustin a les directrius de la marca.

4. Afegiu més personalització ambEfectes visuals i amp; Moviment

Podeu personalitzar encara més les plantilles de logotip afegint efectes, ja sigui a la peça en conjunt o a elements individuals. Tanmateix, no excedeixis amb els efectes que afegiu, assegureu-vos que tinguin un propòsit.

5. No us oblideu dels efectes de so

Sovint, els efectes de so són un pas perdut amb el logotip. creació de picada, però té un gran impacte en el sagnat. La música i els jingles són una manera fantàstica de fer que els teus sagnis siguin memorables per a un espectador. També podeu afegir efectes de so per reforçar els estils animats; per obtenir efectes amb errors, proveu d'afegir sons estàtics o efectes de distorsió.

_____

Les picades de logotip són una manera divertida i elegant de presentar el vostre vídeo i també proporcionen informació clau a l'espectador. Les revelacions de logotips poden requerir molt de temps per crear-les des de zero, cosa que fa que les plantilles de logotips siguin una eina fantàstica tant per a vídeos com per a cineastes. Ara tens unes plantilles fantàstiques per començar, fes servir la teva creativitat per impressionar els teus espectadors!

Desplaçar cap amunt