Les 22 millors superposicions d'estrelles de vídeo brillants i amp; Fons per a creatius

Ja sigui que cerqueu unes decoracions de temporada impressionants o promocioneu un esdeveniment festiu, les superposicions i fons de vídeos d'estrelles són un gran actiu per tenir a mà. Hem escollit 22 de les nostres superposicions d'estrelles de vídeo preferides per donar-li un toc de màgia addicional als vostres vídeos de celebració.

Resum

  Part 1: 22 superposicions d'estrelles de vídeo enlluernadores per als editors

  1. Bucle d'estrelles daurades brillants

  La superposició d'estrelles daurades brillants és un bucle de vídeo de 10 segons de bon disseny amb centelleigs d'or rosa. L'animació dinàmica ofereix parpelleig i moviment cap endavant, com un grapat de purpurina llançat a la càmera.

  Baixa ara el bucle d'estels daurats brillants

  2. Starfall Loop

  El Starfall Loop de 10 segons de durada és una composició impressionant de centenars d'estrelles caigudes. Amb una sensació de focs artificials als senders de llum, aquesta superposició seria ideal per als vídeos i presentacions de Nadal i Cap d'Any.

  Baixa Starfall Loop ara

  3. Fons Star Dust Magic

  El fons Star Dust Magic és una superposició ideal per afegir una atmosfera màgica i fantàstica als teus vídeos i seqüències d'introducció. La manta de pols brillant es mou cap amunt, donant la sensació d'atrapar la llum i una dispersió de purpurina.

  Baixa ara el fons de la màgia de pols d'estrella

  4. Partícules d'estrelles

  El fons de partícules d'estrelles de 20 segons és ideal per afegir-hiun toc festiu a qualsevol projecte de vídeo. Amb estrelles blaves brillants, el fons únic també ofereix raigs de llum orgànics i elements bokeh.

  Baixa Stars Particles ara

  5. Swirling Star Particles Loop

  El Swirling Star Particles Loop ofereix 5 fons de llum blanca únics amb globus blancs amb rastres de llum prims. L'animació fa que aquests fons destaquin, ja que el patró d'estrelles remolins desapareix en un forat negre.

  Descarregueu ara el bucle de partícules d'estrelles giratòries

  6. Star Way

  El fons Star Way és una peça de 20 segons, ideal per a vídeos de celebracions i esdeveniments. La composició ofereix una pantalla plena d'estrelles daurades de 5 puntes que cauen cap amunt en primer pla, amb cúmuls remolins al fons.

  Baixa Star Way ara

  7. Gold Star Particles Fall

  El vídeo Gold Star Particles Fall és ideal per a la temporada de vacances i es pot utilitzar com a fons i com a superposició. La composició inclou milers d'estrelles de 5 punts que plouen per la pantalla des d'un resplendor daurat a la part superior.

  Descarregueu les partícules d'estrella d'or ara caient

  8. Star Plume

  Amb una gamma d'estrelles de 4 puntes vermelles, daurades i blanques, el projecte Star Plume és una superposició fantàstica per afegir flors festives. En moure's en diagonal per la pantalla, l'Star Plume s'encongeix i s'infla, deixant una pols debrillantor darrere.

  Baixa Star Plume ara

  9. Aurora Particles 4K

  El vídeo en moviment Aurora Particles 4K és una composició impressionant i màgica ideal per a presentacions empresarials i missatges de Nadal. Amb esferes morades/blanques i un raig de llum rosa brillant, aquest fons segur que captarà l'atenció de l'espectador.

  Baixa Aurora Particles 4K ara

  10. White Blue Stars 4K

  El vídeo White Blue Stars 4K presenta una tempesta d'orbes de dos tons amb raigs de llum brillants que surten per la pantalla. Sembla que el moviment remolí no té gravetat, ja que les partícules semblants a la pols es desplacen en totes direccions.

  Descarregueu les estrelles blanques i blaves 4K ara

  11. Fons d'estrelles futuristes

  El fons d'estrelles futuristes és una impressionant composició de 20 segons amb estrelles bokeh de color violeta brillant. El moviment flotant cap avall és calmant, mentre que l'efecte de neu lleugera afegeix una sensació estacional.

  Baixa ara el fons d'estrelles futuristes

  12. Fons d'estrella

  El fons d'estrella ofereix 10 segons d'estrelles de 5 punts atrevides i dibuixades que suren lentament cap a la càmera. Els efectes de llum porpra/blanca i les esferes a la deriva afegeixen profunditat a una composició que, d'altra manera, podria sentir-se una mica desordenada.

  Baixa el fons d'estrella ara

  13. Bucle de partícules d'estrelles brillants

  La partícula d'estrelles centellejantsLa composició proporciona un bucle de 10 segons d'estrelles brillants sobre un fons negre. Els orbes de sensació orgànica brillen dins i fora; ideal per a un fons de cel estrellat per als teus projectes animats.

  Baixa ara Twinkling Stars Particle Loop

  14. Bucle d'estrelles brillants i partícules blaves

  Les estrelles daurades d'aquesta composició de fons se senten més com un eixam de cuques de llum a distància. Acompanyat de partícules blaves i un fons blau ennuvolat, les estrelles brillants i les partícules blaves ofereixen un bucle de màgia de 12 segons.

  Baixa ara el bucle de les estrelles brillants i les partícules blaves

  15. Green Sparkle

  Ideal per a promocions d'esdeveniments i targetes de Nadal digitals, el fons Green Sparkle és una escena brillant i viva de 12 segons. Amb un extens raig de llum verda des de la part superior, esferes a la deriva cap amunt i estrelles brillants i brillants, aquest fons segur que us farà notar.

  Descarregueu Green Sparkle ara

  16. Fons de celebració

  El fons de celebració de 20 segons amb una paleta brillant i ardent funcionaria bé per a ocasions d'estiu, tardor i hivern. Amb raigs gegants i estrelles parpellejants, la composició taronja/daurada/verda és ideal per a fons de text.

  Baixa ara el fons de celebració

  17. Starry Sky Loop

  El Starry Sky Loop és un cel d'estil orgànic de 25 segons amb llums centellejants. El cel nocturn realistaés l'opció ideal per a qualsevol substitució o augment del cel que calgui per a les fotos més ennuvolades.

  Descarregueu Starry Sky Loop ara

  18. Travel In Space

  A la deriva per l'espai, la composició Travel In Space es pot utilitzar per a molts projectes, des d'impressionants missatges festius fins a títols de ciència-ficció inquietants. Els orbes orgànics es mouen en paral·laxi, creant profunditat contra el cel blau fosc.

  Descarregueu Viatge a l'espai ara

  19. Stars Confetti

  Afegiu Star Confetti a qualsevol vídeo de celebració per obtenir una superposició de vídeo única i divertida. Amb confeti en forma d'estrella verd, vermell i daurat que cau des de dalt, segur que donarà vida a qualsevol ocasió de festival per al teu espectador.

  Baixa Stars Confetti ara

  20. Pluja d'estels daurats en 3D

  Aquest vídeo de 25 segons es pot utilitzar com a fons i com a superposició, amb estrelles daurades en 3D brillants que plouen des de dalt. La velocitat constant i el moviment subtil permeten una floració bonica i estilitzada sense distreure.

  Descarregueu 3D Gold Star Rain ara

  21. Gold Stars Snowflakes Loop

  El vídeo Gold Stars Snowflakes de 28 segons en bucle és una capa alfa de disseny impressionant per als vostres projectes. El vídeo inclou raigs de llum blau intermitent, pols daurada flotant, estrelles que parpellegen lentament i formes de flocs de neu a la deriva.

  Baixa el bucle de flocs de neu d'estels d'or ara

  22. Star Stream iBokeh

  El vídeo Star Stream i Bokeh és una paret de llum daurada de 30 segons, ideal per a targetes de títol i informació promocional d'esdeveniments. Les estrelles brillants de color groc/daurat es mouen ràpidament en un estil 3D, amb una massa d'efectes bokeh taronja/daurat al fons.

  Baixa Star Stream i Bokeh ara

  Part 2: Utilitzeu superposicions d'estrelles de vídeo amb imatges de Nadal

  Podeu utilitzar superposicions en qualsevol programari d'edició on pugueu editar els modes de combinació. Els passos són senzills; us mostrarem a Final Cut Pro, però les opcions del mode de combinació haurien d'estar al tauler de configuració de la capa.

  1. Editeu el vostre metratge a la línia de temps com ho faríeu normalment.
  2. Importeu la superposició baixada i arrossegueu-la a la vostra línia de temps; col·loqueu-lo a sobre del vostre metratge.
  3. Retalla els extrems de la vostra Superposició perquè coincideixi amb el clip/vídeo.
  4. Seleccioneu el Clip de superposició a la línia de temps. i aneu a Inspector .
  5. Cerqueu les Opcions del mode de fusió i seleccioneu Pantalla a la llista desplegable.

  Sigui el que celebreu, crear un vídeo del vostre esdeveniment és la manera perfecta de plasmar les vostres festes. Les superposicions i els fons d'estrelles de vídeo són els actius ideals per a targetes de títol, missatges i afegir un toc màgic. Si busqueu més opcions, consulteu aquesta llista addicional de 33 superposicions de vídeo, incloses fuites de llum, bokeh i gra de pel·lículatextures.

  Desplaçar cap amunt