Ressenya de vídeos més populars del 2020 i amp; Eines de col·laboració per a creatius

Recollir i entendre els comentaris del vostre equip o client pot ser un gran maldecap per a un editor professional. Assegureu-vos que teniu un codi de temps, una llista concisa de notes d'edició és el primer pas d'un procés de postproducció sense problemes. Afortunadament, hi ha moltes eines de col·laboració i revisió de vídeos, i estem aquí per ajudar-te a esbrinar quina és la millor per a tu.

Resum

  Part 1: Què són les eines de revisió i col·laboració de vídeos?

  Les eines de revisió i col·laboració de vídeos són llocs web que us permeten penjar, compartir i comentar les vostres edicions de vídeo. Plataformes com aquestes simplifiquen el procés d'edició, sobretot quan es treballa de forma remota. Un cop penjat, es pot compartir un vídeo amb el vostre equip o client, i poden anotar el vídeo amb comentaris i imatges.

  Preus. Límits de càrrega Simplicitat Membres de l'equip Revisors Mòbil Altres serveis
  Moviment Matriu 29,99 $/mes o 249,99 $/any Molt senzill d'utilitzar 1 Il·limitat Mercat + Cartera
  Wipster 22,50 $/seient/mes 250 GB màxim a en qualsevol moment Molt senzill d'utilitzar Pagament per membre de l'equip Il·limitat
  Frame.io (PRO) 19 $/mes 250 GB màxim en qualsevol moment Molt senzillutilitzar 1 membre de l'equip i 25 col·laboradors Il·limitat Mode de presentació
  Ftrack 10 $/usuari/mes 250 GB màxim en qualsevol moment Fàcil Pagament per membre de l'equip Il·limitat No Estudi (cost addicional)
  Aframe Paquet a mida
  Cinesync 99 $/mes Il·limitat Complex 2 Il·limitat No >–
  GoProof Paquet a mida Fàcil No Aplicació mòbil
  Revisió ràpida 59 $/any 1GB Tricky 1 Il·limitat No
  Observació 30 $/usuari/mes Il·limitat Fàcil 1 amb col·laboradors il·limitats Il·limitat No Portal del client
  ARRI Webgate 69 €/mes 100 GB Tricky 1 Il·limitat
  Llum de pantalla 9 $/usuari/mes 50 GB Fàcil Pagament per membre de l'equip Il·limitat
  Go Slope Paquet a mida
  Notisme A midapaquet
  Kollaborate.tv 25 $/mes 60 GB Tricky 5 Il·limitat No Gestió del flux de treball

  Part 2: 15 ressenyes de vídeos més populars i amp; Eines de col·laboració

  És difícil trobar la plataforma de revisió i col·laboració adequada per a tu i el teu equip, de manera que hauries de considerar totes les opcions amb atenció. No mireu només el cost de la subscripció; assegura't de tenir en compte el nombre de membres de l'equip, l'espai d'emmagatzematge i els límits de càrrega.

  1. Revisió de Motion Array

  Creat per a usuaris individuals i editors en solitari, Motion Array té una gamma impressionant d'eines. El sistema de revisió d'edició és elegant i intuïtiu, amb un gran sistema de gestió de fitxers al darrere. També podeu tenir el vostre propi logotip de marca i domini personalitzats perquè els vostres clients vegin el vostre negoci per davant i al centre.

  El poder real d'una subscripció a Motion Array és tota la gamma d'eines que ofereixen. Juntament amb la plataforma de revisió d'edició, Motion Array ofereix material d'arxiu i música, complements i plantilles de gràfics en moviment, i un lloc web amb estil de cartera. Els autònoms poden utilitzar les eines de Motion Array en totes les etapes de la producció, la qual cosa és una fantàstica relació qualitat-preu.

  Registreu-vos ara

  2. Wipster

  Wipster va ser un dels primers i més coneguts sistemes de revisió del mercat. ElLa plataforma és molt senzilla d'utilitzar i té una base d'usuaris fidels. No obstant això, és una de les opcions més cares.

  A 22,50 $ per seient al mes, Wipster està fora dels pressupostos de molts autònoms, però per a petits equips i agències de màrqueting, la senzillesa i el disseny modern de la plataforma poden encaixar perfectament.

  Comprova-ho

  3. Frame.io

  Frame.io és un sistema de revisió organitzat i increïblement fàcil d'utilitzar que facilita treballar en diversos projectes per a diversos clients. A 19 dòlars al mes per a un membre de l'equip, podríeu pensar que és una mica costós.

  No obstant això, el paquet Pro també inclou 25 col·laboradors; membres de l'equip que podeu convidar a col·laborar en un o més projectes, sense donar-los control administratiu. Això fa que Frame.io sigui perfecte per a petites empreses de producció i agències que treballen amb diversos autònoms en diversos projectes.

  Fes-hi una ullada

  4. Ftrack

  Ftrack és una plataforma de col·laboració i revisió sòlida creada per a la velocitat. Els temps de càrrega ràpids, la gestió ràpida de fitxers i el ràpid flux de treball de comentaris fan que Ftrack sigui perfecte per a agències de màrqueting i creadors de contingut.

  El paquet de revisió d'edició és assequible per a autònoms i equips petits a 10 dòlars per usuari al mes. Tanmateix, per 20 dòlars per usuari i mes, també podeu accedir a les eines completes de preproducció i producció, mantenint tot el vostre projecte.en un sol lloc.

  Comprova-ho

  5. Aframe

  Aframe és una gran plataforma per a empreses amb el seu equip de màrqueting intern. La plataforma de revisió és raonablement ràpida i fàcil d'utilitzar, però és l'etiquetatge de vídeo el que fa que Aframe sigui un guanyador.

  Podeu etiquetar vídeos individuals, i fins i tot seccions de vídeos amb paraules clau, que després es poden cercar a tots els projectes. a l'espai. L'etiquetatge us permet crear un arxiu complet de projectes i presses per utilitzar-lo una i altra vegada.

  Comproveu-ho

  6. Cinesync

  Cinesync és una plataforma increïblement completa, dirigida a editors professionals de gamma alta. Amb alguns clients impressionants com HBO, Marvel i Industrial Light and Magic, podeu veure per què aquesta és una de les plataformes més costoses d'aquesta llista.

  La plataforma està ben dissenyada i els costos del paquet són més elevats. adequat per utilitzar-lo en produccions individuals a gran escala, perfecte per a cineastes, massa sofisticat per a agències de màrqueting.

  Mira-ho

  7. GoProof

  GoProof és ideal per al màrqueting a gran escala, ja que pot reunir equips creatius de diverses disciplines. Goproof s'integra amb Adobe Cloud per oferir-vos eines de revisió i col·laboració de projectes per a Premiere, Indesign, Photoshop i Illustrator.

  Els paquets a mida poden ser desagradables i cal que us poseu en contacte.amb ells per conèixer el cost real; tanmateix, la potent plataforma té molt a oferir.

  Fes-hi una ullada

  8. Quick Reviewer

  Quick Reviewer és únic en la seva estructura de preus, ja que trieu en funció de la quantitat d'espai d'emmagatzematge que necessiteu en comptes del nombre de membres de l'equip. Això pot semblar una mica atractiu al principi, però a 59 dòlars l'any per a una càrrega màxima d'1 GB, la plataforma funciona a menys de 5 dòlars al mes.

  La plataforma és una mica incòmode en comparació amb alguns d'aquesta llista, però el el disseny i el flux de treball se senten familiars, i la interfície és neta i moderna.

  Comprova-ho

  9. LookAt

  LookAt ofereix capacitats de revisió de més de 100 tipus de fitxers, inclosos PSD, AI, PPT i HTML. Aquesta potent plataforma és una mica complicada d'utilitzar en comparació amb Wipster i Frame, de manera que si un procés de revisió senzill és el que busqueu, potser aquest no és el vostre.

  LookAt té un excel·lent procés de revisió. aplicació per a mòbils, que pot ser beneficiosa per als gestors de projectes i els editors sobre la marxa.

  Fes-hi una ullada

  10. Remark

  Remark és una plataforma de revisió de vídeo senzilla que és fàcil d'utilitzar tant com a editor com com a client. El disseny de la plataforma imita els seus competidors més grans, Frame.io i Wipster, i és un programari generalment estable.

  Quan Remark és diferent, és que no podeu penjar vídeos directament alplataforma. En comptes d'això, Remark funciona amb solucions d'emmagatzematge existents, com ara Youtube, Vimeo i Dropbox.

  Fes-hi una ullada

  11. ARRI Webgate

  ARRI Webgate és una eina potent, encara que una mica antiga en el seu disseny. El sistema de gestió de fitxers és similar a un navegador de fitxers per a PC, la qual cosa fa que la plataforma se senti familiar i senzilla.

  ARRI Webgate també té una versió de l'aplicació potent, que us ofereix tots els vostres fitxers, ressenyes i comentaris des de qualsevol lloc.

  Comproveu-ho

  12. Screenlight

  Screenlight és una gran plataforma integral; és ràpid i eficient; té un disseny net i té un preu assequible. Amb un preu de 9 dòlars per usuari al mes, amb un emmagatzematge de 50 GB per usuari, aquesta plataforma és perfecta per a empreses de producció i agències de màrqueting que busquen créixer.

  Fes-hi una ullada

  13. Go Slope

  Go Slope ofereix una solució de revisió i col·laboració a l'equip creatiu, no només als cineastes. L'elegant programari és excel·lent per a les agències de màrqueting que volen centralitzar la gestió de les seves campanyes.

  Fes un seguiment dels projectes del client a partir de vídeo, gràfics, còpies i àudio fàcilment, i permet que el teu equip tingui una visió més clara del client. marca.

  Comprova-ho

  14. Notism

  Notism és una bona eina de col·laboració i revisió de vídeos, amb una característica addicional que fa que això sigui bastant genial.peça de kit. Notism et permet presentar els teus projectes al teu equip i clients en temps real. Aquesta característica fa que Notism no sigui només una plataforma de revisió intel·ligent, sinó una eina de presentació i presentació persuasives.

  Fes-hi una ullada

  15. Kollaborate

  Kollaborate és una eina de revisió impressionant de Digital Rebellion i, com és d'esperar, s'integra perfectament amb les seves altres eines. Si ja ets un fan de Digital Rebellion, Kollaborate pot ser una opció excel·lent per a tu.

  Kollaborate pot semblar atractiu a 25 $ al mes per a cinc membres de l'equip. No obstant això, el límit de càrrega de 60 GB pot ser restrictiu.

  Comproveu-ho

  Part 3: Principals avantatges de la revisió de vídeo i amp; Eines de col·laboració

  Com passa amb totes les plataformes destinades a augmentar la productivitat, les eines de col·laboració i revisió de vídeos poden trigar una mica a treballar al vostre sistema. Parleu amb el vostre equip sobre què volen aconseguir i com funcionen abans de prendre la vostra decisió. Tingueu en compte aquests avantatges de treballar dins d'una plataforma i com es podrien utilitzar per fer-vos més eficient.

  Feu un seguiment de les versions

  Les eines per a la revisió d'edició s'han pensat molt en la seqüència de versions de les vostres edicions. Per a la majoria d'aquestes plataformes, cada edició que feu serà apilable, cosa que us permetrà mirar enrere les edicions i els comentaris antics, i fins i tot comparar versions.

  En temps real.Actualitzacions

  Es poden enviar notificacions a tu, al teu equip i als teus clients sempre que es faci un comentari o es carregui nous mitjans. També es poden enviar recordatoris a les persones si encara no han revisat el projecte, la qual cosa us permetrà tenir una visió general clara de l'estat d'un projecte.

  Augmenteu l'eficiència en la comunicació

  En lloc de complicades fils de correu electrònic que impliquen diverses persones, les plataformes de revisió us ofereixen un fil senzill basat en xat per a cada comentari. Fins i tot pots veure qui ha vist i comentat i quan et permet supervisar el rendiment del teu equip durant tot el procés.

  Millora la revisió i els comentaris dels clients

  Sovint, els clients no entenen la publicació. -procés de producció, i això pot provocar alguns problemes a l'hora de donar un feedback concís i transparent. Les eines de col·laboració i revisió de vídeos simplifiquen el procés per als vostres clients, a més de tenir un aspecte elegant i professional.


  Com podeu veure en aquesta llista, tots els sistemes de revisió funcionen de la mateixa manera. Les diferències clau poden semblar que són el cost i l'espai d'emmagatzematge disponible, però també depèn de l'experiència de l'usuari. Si és possible, fes un cop d'ull a una prova gratuïta o una demostració de la teva llista de ressenyes i eines de col·laboració, i mira què funciona per a tu.

  Desplaçar cap amunt