Els 28 millors efectes de so de pel·lícules realistes sense drets d'autor per a cineastes

Tant si voleu afegir grans petjades en auge o un cop de porta a la vostra pel·lícula, la millor (i més senzilla) manera serà trobar efectes de so assassins fets per a vosaltres. Això us ajuda a reduir significativament la feina i ajuda a fer que la vostra pel·lícula soni genial.

Resum

  Part 1: Què són els efectes de so de pel·lícules?

  En termes més senzills, els efectes de so de pel·lícules són sons gravats que s'afegeixen a una escena per millorar l'experiència dels espectadors. Els més habituals solen ser tan senzills com escriure tecles o tancar les portes, afegits per facilitar una mica el procés general de la realització de pel·lícules.

  Si bé no tots els efectes de so de pel·lícules són foley, molts dels més utilitzats són. Foley és l'acte de reproduir sons habituals i quotidians, com ara tossir o tancar un llibre, que s'afegeixen i es manipulen durant el procés d'edició. Un cineasta pot fer els seus propis efectes de so o els pot comprar als artistes foley que ho han fet per ells.

  Les pel·lícules es produeixen normalment amb 3 tipus diferents de sons: veus humanes, música i efectes de so. En el seu nucli, els efectes de so descriuen qualsevol cosa que no encaixa en les 2 primeres categories.

  Part 2: els millors efectes de so de pel·lícules sense drets d'autor

  1. Man Clearing Throat

  Man Clearing Throat us ofereix deu sons diferents que podrien encaixar perfectament en el vostre proper projecte. És perfecte per a l'escena inicialde la pel·lícula on el professor s'aclareix la gola just abans de l'inici de la conferència.

  Descarrega l'home clarificant la gola ara

  2. Sword Swing

  Tant si estàs editant un projecte de fantasia amb una lluita amb espases com si la teva pel·lícula d'animació té una escena còmica d'espasa, Sword Swing pot ser l'addició perfecta al teu conjunt d'eines de so. Compta amb 9 sons diferents que podeu retallar i introduir.

  Descarregueu Sword Swing ara

  3. Funcions corporals

  La baixada de Funcions corporals no és tan bruta com sembla. Us ofereix una col·lecció de mastegar, respirar i roncar que us pot ajudar a millorar els sons de fons del vostre proper projecte.

  Descarregueu ara les funcions corporals

  4. Boat Ambience

  Boat Ambience us ofereix el so de bateig d'aigua constant perfecte per al vostre projecte. Amb 3 variacions per triar, seran una gran addició a la teva pel·lícula.

  Descarregueu Boat Ambience ara

  5. Tràiler cinematogràfic de Tense Heartbeat

  L'addició perfecta a l'obertura del teu proper drama mèdic, el tràiler cinematogràfic de Tense Heartbeat ofereix un soroll vibrant barrejat amb un batec cardíac constant i espectacular. Ajudarà a que el vostre públic s'entusiasme pel que vindrà a continuació.

  Baixa ara el tràiler cinematogràfic de Tense Heartbeat

  6. Trailer Boom

  Trailer Boom us ofereix 3 barres atrevides i distintives que es poden afegir al vostreproper projecte. Tant si voleu obrir una escena amb una explosió real o canviar ràpidament a un altre lloc, afegir-ne una us pot ajudar molt.

  Descarregueu Trailer Boom ara

  7. Cinematic Whoosh Impact Sound

  Cinematic Whoosh Impact Sound us ofereix 10 efectes diferents que es poden afegir al vostre proper projecte. Aquests sons són perfectes per a la vostra propera pel·lícula de ciència-ficció, o podeu utilitzar-los per oferir una transició convincent.

  Baixa ara Cinematic Whoosh Impact Sound

  8. Transicions complexes de tràilers

  Vols crear un tràiler atractiu que s'hi pugui afegir alguns efectes de so nítids? Aleshores Complex Trailer Transitions és per a tu. Us ofereix 5 transicions de so contemporani diferents que podeu afegir al vostre tràiler.

  Descarregueu ara Transicions de tràiler complexes

  9. Afilat de ganivets

  Amb 4 sons diferents i amenaçadors d'afilat de ganivets, aquest és l'efecte de so perfecte per a la teva propera pel·lícula medieval o de terror. Knife Sharpening us ofereix un so de lliscament metàl·lic diferent que el vostre públic realment necessita per absorbir-los a la realitat de l'escena.

  Descarregueu Knife Sharpening ara

  10. Pas de dinosaure

  Tot i que els dinosaures definitivament no encaixen en tots els projectes, si feu la vostra pròpia versió de Jurassic Park necessitareu uns quants efectes de so. Els passos de dinosaure ofereixen 4 passos de monstre profunds i pesats que voldràs al teucol · lecció.

  Descarregueu el pas de dinosaure ara

  11. Mussol

  Els mussols fan un so realment diferent i esgarrifós que és imprescindible almenys una vegada a la teva pel·lícula de terror. Si esteu buscant un efecte de so per afegir al vostre proper projecte, la descàrrega de Owl és aquí per oferir-vos-hi.

  Descarregueu Owl ara

  12. Cotxe ambulància

  Encara que no hi hagi cap emergència a la vostra escena, no és estrany sentir-los enmig de la bulliciosa ciutat. Ambulance Car és la pel·lícula perfecta per afegir directament al vostre projecte.

  Descarregueu el cotxe d'ambulància ara

  13. Els trons

  Les tempestes mai són veritablement esgarrifoses sense l'esclat del tro, així que voldreu trobar l'efecte de so perfecte per afegir al vostre projecte. Thunder ofereix 4 sons originals que pots afegir a la teva pel·lícula.

  Baixa Thunder ara

  14. Pluja

  A qui no li agrada el so calmant de la pluja? Si voleu afegir alguna cosa al fons de la vostra propera pel·lícula, Rain és el so ambient perfecte que voleu.

  Descarregueu Rain ara

  15 . Ambient de cafeteria

  Cada escena de cafeteria necessita un ambient sòlid afegit. La xerrada de fons i el suau zumbit de les màquines es poden trobar a la descàrrega de Coffee Shop Ambience, i no us ho voleu perdre.

  Descarregueu ara Coffee Shop Ambiance

  16. Obre i tanca la porta

  Obre i tanca la porta inclou 4 rierols de portes diferents,clics i slams que podeu afegir al vostre propi projecte. Tant si ho afegiu a una escena dramàtica com si ho voleu a la vostra propera escena d'obertura, us oferirà un efecte sonor fantàstic.

  Baixa la porta oberta i tancada ara

  17. Abocant cafè

  Turia dificultats per trobar una pel·lícula en què algú no s'assequi o almenys beu un cafè, així que és probable que el teu també en tingui un. Si busqueu l'addició perfecta, Pouring Coffee és per a vosaltres.

  Descarregueu Pouring Coffee ara

  18. Industrial Ambience

  Els rums de la màquina, la xerrada de la gent i el soroll dels metalls fan d'Industrial Ambience una gran addició al vostre projecte si esteu configurant un escenari de fàbrica. Aquest efecte de so de pel·lícula gratuït us ofereix 5 opcions diferents per triar.

  Descarregueu Industrial Ambience ara

  19. Large Fire

  Trobareu 3 variacions d'un so de crema espectacular amb Large Fire. Amb aquestes variacions, aquesta pista és l'addició de so perfecta per al vostre proper projecte, estalviant-vos d'haver de configurar el vostre!

  Descarregueu el paquet de foc gran ara

  20 . Campanes de l'església

  Llançar algunes campanes a la distància pot ajudar a proporcionar un mode sombrós o fins i tot establir un entorn. Si aquest és el vostre carreró, la descàrrega de Church Bells ofereix cinc sons ambientals per triar.

  Descarregueu ara les campanes de l'església

  21. Explosió

  Afegir drama a una escenamai ha estat més fàcil que amb Explosion. Tant si es troba a la pantalla com si és apagat, lluny en la distància o just davant de la càmera, aquest efecte de so de pel·lícula es pot deixar caure al vostre projecte i fer un autèntic esquitxat.

  Baixa Explosion ara

  22. Rellotge antic

  Els rellotges antics poden ser forts i diferents, també poden ajudar a afegir una mica de suspens addicional a una pel·lícula de terror. Old Clock us ofereix exactament el que sona, oferint-vos 4 opcions diferents.

  Baixa el rellotge antic ara

  23. Flying Plane And Helicopter

  Els avions i els helicòpters poden fer força sorollosos, així que afegir-los al vostre projecte amb foley us ajudarà a controlar millor el que escolta el públic. Disposa de 3 variacions diferents fàcils d'utilitzar.

  Descarregueu ara Flying Plane And Helicopter

  24. Porta de fusta

  Si tens una porta de fusta a la teva pel·lícula, és probable que necessitis el paquet Porta de fusta. Compta amb una combinació de cops de portes, cops de peu i cops que podeu afegir directament al vostre projecte.

  Descarregueu Porta de fusta ara

  25. Eating Bag Of Chips Foley

  Les patates fregides tenen un cruixent diferent, però poden ser molt sorollosos mentre esteu filmant. Aquí és on entra en joc Eating Bag of Chips Foley. És fàcil afegir el cruixent perfecte sense haver de capturar-lo tu mateix.

  Descarregueu Eating Bag Of Chips Foley ara

  26. Ambient urbà nocturn

  SiEstàs construint la teva pel·lícula o fent la transició entre les escenes, Night Urban Ambience pot ser el foley perfecte per a la teva propera pel·lícula. Tot i que el títol és una mica enganyós, el so representa la tranquil·litat única d'un poble petit.

  Baixa Night Urban Ambience ara

  27. Crowd People In The Hall

  Rodar amb un munt d'intèrprets de fons al plató pot ser costós, consumir temps i previsible, sense oblidar que no hi són pel soroll. Crowd People In The Hall és l'efecte de so de pel·lícula perfecte si voleu afegir un ambient de fons controlable.

  Descarregueu la multitud de gent al saló ara

  28. Old Creaky Wooden Door

  Ja sigui que facis la teva pròpia versió cinematogràfica de The Tell-Tale Heart o que els adolescents del barri entren a la casa embruixada local, Old Creaky Wooden Door és per a tu. Aquesta descàrrega inclou 8 variacions amb 16 edicions d'una porta antiga que cruixent clàssica.

  Descarrega ara Old Creaky Wooden Door


  Els efectes de so perfectes poden crear o trencar una escena. Tot i que el públic no sempre s'adona de petites coses com els sorolls ambientals de la multitud, sí que s'adona quan no hi és. Per tant, si esteu buscant els millors efectes de so de pel·lícules, aneu a Motion Array, on hi ha milers per triar! Podeu consultar recursos addicionals, com ara efectes de so de DJ, efectes de so de videojocs, fins i tot efectes de so de dibuixos animats!

  Desplaçar cap amunt