27 cançons elegants de música clàssica lliures de drets

Moltes de les millors obres mestres musicals que hem escoltat mai són arranjaments de músics clàssics. Quan la teva escena requereix una partitura preciosa, utilitzar música clàssica lliure de drets d'autor és una opció excepcional.

Dóna una ullada a aquestes 25 cançons clàssiques impressionants i composicions d'inspiració contemporània per afegir una gran elegància al teu darrer projecte de vídeo! Tant si estàs filmant una èpica d'estil victorià com si vols alguna cosa que parli sense paraules, aquí trobaràs una peça clàssica que s'adapti.

Resum

  Part. 1: Descàrregues de música clàssica sense drets d'autor

  1. Música clàssica Adagio Albinoni

  Una preciosa sonata per a piano i violí, aquesta peça recorda sales de ball i vestits fluids. Té una sensació melancòlica i seria una bonica pista de suport per a moltes escenes.

  Descarrega música clàssica Adagio Albinoni ara

  2. Chopin – Nocturne en do sostingut menor

  Descarregueu aquesta peça clàssica impulsada pel piano per utilitzar-la quan l'estat d'ànim demani alguna cosa serpentejant i, alhora, trepidant. S'adaptaria a projectes de naturalesa pròpiament clàssica!

  Descarregueu Chopin – Nocturne en do sostingut menor ara

  3. Vivaldi Winter 3 Allegro

  Cap llista de música clàssica estaria completa sense Vivaldi. Aquesta peça per a piano és vibrant, de ritme ràpid i seria una gran addició musical a alguna cosa ràpida i activa a la pantalla.

  Descarregueu Vivaldi Winter 3 Allegro ara

  4 .Beethoven String Quartet

  Reconeixeràs aquest. És una versió modificada de No.1, Op.18 No.1 de Beethoven i la velocitat de les cordes farà que el vostre vídeo reboti de la pantalla.

  Descarregueu Beethoven String Quartet ara

  5. Claude i Maude

  Afegiu una capa de sofisticació amb aquesta cançó que inclou un piano suau, cordes exuberants, campanes i percs suaus. Assegureu-vos que és ideal per als vostres vídeos de casament, records familiars, vídeos d'amor emocionals i romàntics.

  Descarregueu Claude i Maude ara

  6. Moonlight Quintet – F. Schubert

  Crea una sensació capriciosa de festa al jardí per a les teves properes escenes belles però divertides. És realment millor per a curtmetratges, temes d'art, peces escèniques, dibuixos animats i sèries de vídeos de xarxes socials.

  Descarregueu Moonlight Quintet – F. Schubert Now

  7. Brahms Hungarian Dance No. 5

  Cada editor hauria de tenir una peça de Brahms a la seva col·lecció de música! Aquest és expressiu i juganer i aniria bé amb una escena d'estil elegant.

  Descarrega Brahms Hungarian Dance No. 5 Now

  8. Vals màgic

  Un vals de la vella escola anunciat per tambors d'estil militar: aquest és alegre i elegant alhora. Una orquestra completa afegeix una sensació encantadora de plenitud i calidesa a aquesta composició, que s'infla a mesura que la música es construeix i s'emporta l'emoció del públic amb ella!

  Descarrega Magical Waltz ara

  9. AndanteVals

  Escolta aquesta peça orquestral somiadora i commovedora quan tinguis ganes de relaxar-te i de reflexionar profundament. Un preciós arranjament d'arpegi piano i cordes produeix una sensació de reminiscència encantadora.

  Descarregueu Andante Waltz ara

  10. Temps clàssics quan Mozart coneix Bach

  Arietta és una composició completa, càlida i alegre. S'adapta molt bé, el que el fa ideal per a qualsevol escena alegre.

  Descarregueu Temps clàssics quan Mozart coneix Bach ara

  11. Joy Beethoven

  Per descomptat, cap llista no hauria d'excloure tampoc Beethoven, i aquesta alegre composició és un homenatge a la seva Novena Simfonia, coneguda per la majoria del món com "Oda a l'alegria". De fet, està ple d'alegria, emoció i un profund sentiment d'anticipació.

  Descarregueu Joy Beethoven ara

  12. Emotional Piano

  Aquesta és una melodia familiar de Chopin. Suau, sombrí i una mica misteriós, funcionarà bé en molts gèneres diferents.

  Baixa Emotional Piano ara

  13. Arpa eòlica

  Aquest delicat número musical és una bella peça de Chopin. Una peça musical sinuosa i narrativa, aquest clàssic seria una addició meravellosa a qualsevol escena commovedora.

  Descarregueu l'arpa eòlica ara

  14. Antecedents esperançadors

  Com podeu veure pel seu nom, aquesta composició és tranquil·lament inspiradora. Tant si l'escena és romàntica com si està plena de meravelles, aixòLa pista seria una peça de suport fantàstica.

  Descarrega Hopeful Background ara

  15. El somni de Chopin

  Aquesta composició té una sensació una mica estranya i ressò. El piano i el glockenspiel amb el suport de cordes esteses creen una atmosfera emotiva i de somni.

  Descarregueu ara el somni de Chopin

  16. Old Classic

  Descarregueu aquesta composició ben arrodonida per afegir escenes alegres que requereixen una mica de presentació. Una introducció harmoniosa dirigida per cordes salta a una peça principal animada que només pot provocar alegria!

  Descarrega Old Classic ara

  17. Música clàssica per a piano

  Aquesta composició dirigida per piano és inspiradora i motivadora. Aquesta cançó, acompanyada de trompes brillants i cordes ocupades, crea un estat d'ànim encantador i excitant.

  Baixa música de piano clàssica ara

  18. Premi

  Una melodia èpica d'estil cinematogràfic que crida "victòria!" Sorollós, intens, trepidant i exuberant, hauríeu de tenir aquesta música clàssica a la vostra col·lecció per a aquestes edicions triomfals.

  Baixa el premi ara

  19. Petit grup

  Baixa aquesta melodia alegre i alegre per a escenes posteriors que necessiten una mica d'il·luminació! Les cordes trenquen el silenci per obrir-se i s'escalfen a mesura que s'hi posen més capes. Un piano amb bombolles s'uneix a la melodia per fer d'aquesta una peça musical totalment encantadora.

  Descarregueu el petit conjunt ara

  20. Sad Orchestral

  La bellesa deLa música clàssica és la seva capacitat de parlar sense paraules, i aquesta composició està plena d'emoció. La tristesa brolla de cada nota, i fins i tot en les onades en moviment, sentim una sensació de pèrdua. Aquest tema val la pena tenir-ho per moments solemnes.

  Descarregueu ara Sad Orchestral

  21. Emotional Cello

  Aquest tema és pur piano i és tranquil·lament sentimental. Hi ha un aire de tristesa juntament amb una sensació d'avançar. És una composició que emociona l'ànima que garantirà que el teu públic senti l'emoció de la teva escena.

  Descarrega Emotional Cello ara

  22. Epic Classical Inspiration

  Una melodia dolçament inspiradora que comença d'una manera suaument provocadora. Un ambient enèrgic i fresc se'n beneficiaria com a pista de suport!

  Baixa ara Epic Classical Inspiration

  23. Piano clàssic

  Aquesta composició suau però ferma parla d'alegria tranquil·la i confiança. Funcionaria increïblement per a un vídeo de casament o qualsevol cosa de naturalesa romàntica!

  Descarregueu Piano clàssic ara

  24. Minuet clàssic

  Aquest fragment dinàmic centrat en cordes és potent i triomfant! La barreja de cordes unides per la secció de la banya i que acaba amb un cop faria una addició elegant i dramàtica. Clàssic clàssic!

  Baixa el Minuet clàssic ara

  25. Polonesa barroca

  Inspirada en Bach, és un exemple càlid i típic de la música barroca.Ideal per a qualsevol tipus de projecte històric.

  Descarregueu ara Polonesa barroca

  26. Classical Overture

  Les cordes creixents i un oboè i un fagot sorprenents i persistents es combinen per crear una composició excepcional que quedaria bé en el fons de qualsevol vídeo.

  Descarregueu l'obertura clàssica ara

  27. L'obertura simfònica

  El potent crescendo d'aquesta obertura la converteix en una peça perfecta per a un anunci de televisió o una animació de logotip. La percussió estavellada i les trompes creixents es combinen per augmentar els nivells d'emoció.

  Descarregueu ara The Symphonic Overture

  Part 2: Què és la música clàssica de domini públic?

  Hi ha una diferència entre la música lliure de drets i la de domini públic. La música de domini públic no té drets d'autor (o els drets han caducat), mentre que la música lliure de drets d'autor està activament sota drets d'autor. Creative Commons és una organització sense ànim de lucre creada específicament per mantenir totes les coses de domini públic junts i fàcils de trobar.

  La música de domini públic està disponible per baixar-la i utilitzar-la en projectes pràcticament sense restriccions. La majoria de les composicions clàssiques (pre-1922) són de domini públic. Això vol dir que podeu utilitzar aquestes pistes en qualsevol projecte sense preocupar-vos per la infracció dels drets d'autor. Aneu amb compte, però, si bé podeu utilitzar la peça original com vulgueu, utilitzar una "versió de portada" us posarà en problemes. Això es deu a l'artista que fa la portadaencara conserva els drets de la seva pròpia interpretació de la peça!

  Amb les cançons lliures de drets d'autor, de vegades encara hi pot haver certes restriccions sobre les condicions d'ús. Normalment, però, podeu fer una compra única i utilitzar-la dins del vostre projecte sense pagar drets d'autor. És essencial ser conscient de les diferències entre cada cançó que esteu baixant i afegint als vostres projectes.

  Per obtenir més informació sobre la música sense drets d'autor i basada en drets, consulteu aquest gran recurs.


  La música clàssica és atemporal. Ha tingut un impacte cultural important al llarg dels anys i ho continua tenint avui. Quan el vostre projecte requereixi composicions orquestrals sorprenents, Motion Array tindrà el que necessiteu a la seva extensa biblioteca de cançons de música clàssica lliures de drets d'autor.

  Si l'estat d'ànim és lúdic, ombrívol, malenconiós o victoriós, la música clàssica és una opció elegant i sofisticada. Quan necessiteu que la música parli al vostre públic, no us podeu equivocar amb una bella peça clàssica.

  Desplaçar cap amunt