Els 12 millors efectes de so d'escriptura per a editors

L'escriptura d'efectes de so pot augmentar i millorar el vostre treball, tant si treballeu en projectes de curtmetratges com en vídeos de TikTok. Per tant, l'ús d'aquests elements de so d'escriptura variats quan inclogueu més text a les vostres publicacions a les xarxes socials us ajudarà a crear contingut més atractiu. Aquesta llista de 12 efectes de so de clics de teclat o màquina d'escriure sense drets d'autor és un lloc fantàstic per començar la vostra cerca, incloent diversos paquets amb diferents intensitats i velocitats.

1. Escrivint en un teclat

Baixa ara Escrivint en un teclat

Feu clic ràpid o premeu una sola tecla, aquest paquet d'efectes de so per escriure serà ideal per als vostres jocs, aplicacions, animacions o fins i tot contingut relacionat amb el despatx d'advocats. Amb diferents clics i visites, podeu utilitzar-lo simultàniament per a diferents projectes en diverses escenes dels vostres vídeos curts.

2. Bucles d'escriptura de teclat

Baixa ara bucles d'escriptura de teclat

Crea un vídeo de tipografia genial amb bucles ràpids d'escriptura de teclat. Afegiu un toc de realisme amb aquests elements de so de clic mecànics i digitals a les vostres pantalles de text, imatges relacionades amb l'ordinador i fins i tot vídeos explicatius.

3. Diversos tipus d'escriptura de teclat

Baixa ara Diversos tipus d'escriptura de teclat

Descarregueu aquest paquet d'elements de so d'escriptura lenta i ràpida per utilitzar-los en els vostres propers projectes de cerca i interfície en línia. Aquests efectes de so foley únics també poden detallar i aprofundir en els vostres altres projectes de tipografia creativa.

4. Sons de mecanografia

Descarregueu ara sons de mecanografia

Aquest fantàstic paquet d'efectes de so es pot utilitzar a la vostra propera escena quan escriviu a l'ordinador, a la pantalla del telèfon intel·ligent o al teclat del portàtil! El que fa que aquest conjunt sigui diferent és l'addició d'eliminar elements de so de text. Perfecte per als teus propers clips breus, promocions o promocions socials.

5. Màquina d'escriure vintage

Descarregueu ara Màquina d'escriure vintage

Si esteu treballant en vídeos de tipografia més històrics o d'estil retro, el paquet Màquina d'escriure vintage és un complement perfecte als vostres efectes de so arsenal. Ideal per imitar l'escriptura d'una lletra mentre escriuen paraules a la pantalla dels teus documentals, així com contingut relacionat amb podcasts.

6. Teclat, màquina d'escriure i caixa registradora

Descarregueu ara teclat, màquina d'escriure i caixa registradora

Afegiu aquesta fantàstica combinació d'escriptura clàssica en una màquina d'escriure, efectes de so de clic digital i caixa registradora elements sonors per al teu proper projecte! Aquestes 3 variacions diferents fan d'aquest paquet pràctic per al foley en pel·lícules, animacions o anuncis.

7. Frustrated Keyboard Press

Descarregueu Frustrated Keyboard Press ara

Si busqueu alguna cosa una mica més distintiu, el Frustrated Keyboard Press és una opció fantàstica per a escenes dramàtiques. Podeu relacionar fàcilment els efectes de so d'escriure amb els clics i els moviments de la pantalla en postproducció!

8. SMSEscriptura

Baixa SMS Typing Now

Avui en dia, la majoria de vídeos de les xarxes socials inclouen la mostra de telèfons intel·ligents. Aquest pràctic paquet d'efectes de so per escriure SMS és versàtil per a diferents requisits d'escena. Barreja'l fàcilment als teus podcasts, vlogs o promocions a les xarxes socials.

9. Escriptura mòbil

Descarregueu la mecanografia mòbil ara

Amb clics i tocs diferents, aquest conjunt de 10 textos d'escriptura mòbil sounds és un gran recurs per descarregar al vostre arsenal. Bons sons per escriure en telèfons intel·ligents, tauletes o aplicacions per millorar i millorar les teves fotos en jocs, animacions, vlogs o podcasts tecnològics.

10. Keyboard Typing SFX Pack

Baixa el Keyboard Typing SFX Pack ara

Un altre paquet fantàstic de sons de clics digitals per millorar fàcilment les teves escenes cinematogràfiques d'oficina, tràilers o teasers curts, també com a introducció de tipografia. Amb 9 sons diferents i realistes, barreja'ls als teus projectes per passar entre diferents personatges en una escena.

11. iPhone i iPad Typing Keyboard FX

Baixa iPhone i iPad Typing Keyboard FX ara

Els efectes de so de tocs lleugers i ràpids coincideixen perfectament si els teus personatges utilitzen telèfons intel·ligents o tauletes. Aquest paquet està creat per utilitzar-lo en animacions o contingut relacionat amb jocs. Aquests senzills elements sonors faran que els vostres projectes siguin més emocionants!

12. Alien Text Typing

Baixa Alien Text TypingAra

Si busqueu recursos d'efectes de so de ciència-ficció més futuristes, els efectes de so Alien Text Typing us ajudaran a crear tensió i malestar a les vostres escenes. Afegiu elements de so d'escriptura únics per als vostres tràilers, vlogs d'alta tecnologia o videojocs.


Els efectes de so d'escriptura lliures de drets d'autor ofereixen una manera fantàstica d'afegir més detalls i precisió a les accions senzilles de les vostres escenes. . També permeten atreure el públic per una acció concreta i submergir-se millor en tota l'escena. Aquesta increïble selecció d'elements sonors de tocar i fer clic es pot utilitzar en més d'un estil o gènere. Aquesta llista és una excel·lent troballa per als editors que busquen afegir efectes de so d'escriptura únics a la seva carpeta de recursos de postproducció.

Consulteu també les nostres llistes de paquets d'efectes de so de DJ, sons d'explosió i SFX de la sirena policial.

Desplaçar cap amunt