27 cançons memorables de música de noces sense drets d'autor per al dia especial

L'estiu ja ha arribat i amb ell arriba la temporada de casaments! Per a alguns, aquest és un moment estressant, per a altres, alegre. No obstant això, estigueu tranquils: quan es tracta de trobar música per al vostre dia especial o cançons per als vostres clients de videografies de noces, la biblioteca de música sense drets d'autor de Motion Array té milers d'opcions de música de noces sense drets d'autor que faran que sigui la part més fàcil del procés de planificació. .

La música de casament sol ser suau, commovedora i emotiva. El piano, la guitarra acústica i els instruments orquestrals s'utilitzen habitualment per crear una sensació d'amor, romanç i alegria tranquil·la. Per descomptat, un cop acabada la cerimònia i començada la festa, és aleshores quan surten les melodies funky alegres!

Des de l'arribada de la família, fins a la festa del casament passejant pel passadís, fins a la celebració oficial, aquesta col·lecció t'ha cobert per a cada meravellós moment matrimonial.

Música de boda lliure de drets d'autor per descarregar avui

1. Marxa nupcial per a piano

Si ets del tipus tradicional, la Marxa nupcial de Mendelssohn és perfecta per caminar pel passadís. Aquest és un clàssic imprescindible per tenir a mà!

Descarregueu la Marxa nupcial per a piano ara

2. Wedding Beauty

Aquest tema és un duet de piano i cordes emotiu que suggereix un amor tranquil i profund i un romanç elegant. Si aneu per l'emoció, aquest no us deixarà l'ull sec a la capella.

Descarregueu el casament.Bellesa ara

3. Love Wedding

Aquesta preciosa cançó dirigida per guitarra acústica és romàntica i commovedora. És una composició harmònica de guitarra, cordes i piano suau que farà que fins i tot el padrin més dur vessin una llàgrima (de la bona manera)!

Descarrega Love Wedding ara

4. Música de boda

Una preciosa melodia de piano amb el suport d'un violoncel i cordes d'orquestra, aquesta és una peça musical commovedora i emotiva. Suaument esperançador i inspirador, aquesta cançó afegirà alguna cosa especial a qualsevol moment.

Baixa música de boda ara

5. Wedding Romantic

Aquesta bella melodia compta amb un piano destacat recolzat per tendres cordes orquestrals. S'il·luminarà qualsevol moment amb una profunda emoció i una alegria amorosa.

Descarrega Wedding Romantic Now

6. Desitjos de boda

Aquest és un arranjament de piano suau i íntim que provoca sentiments de felicitat, romanç i ball lent. Seria perfecte per als moments d'alta emoció on les paraules no són suficients.

Descarregueu ara els desitjos de casament

7. Romanç

Què és un casament sense un romanç a l'antiga? El piano i les cordes clàssiques posen l'amor al primer pla en aquesta bonica i commovedora cançó.

Descarrega Romance ara

8. Acústica romàntica

Aquesta melodia no deixarà de fer somriure la festa del casament (i els convidats). Un càlid, de cor feliçpeça de guitarra acústica, aporta una sensació contenta, tranquil·la i feliç.

Descarrega Romantic Acoustic ara

9. Dia de la família

Per descomptat, la família és una gran part d'un casament feliç, i aquesta cançó encarna la felicitat amorosa que comporta estar envoltat de les persones que més estimes. Una peça de música lleugera i optimista, que s'adaptarà a gairebé qualsevol escena feliç.

Baixa el Family Day ara

10. Wedding Uplifting Celebration

Una cançó melòdica impressionant, aquesta inspirarà emoció a totes les persones del casament. És una peça musical estimulant i de celebració que aixeca el cor i segur que us farà somriure!

Descarregueu la celebració d'elevació del casament ara

11. Les cordes orquestrals de fons del casament

Les peces musicals que inspiren emocions són meravelloses per tocar escenes del casament, i aquesta no decebrà. És una peça orquestral cinematogràfica amb precioses cordes entrellaçades i un piano.

Descarregueu ara Cordes d'orquestra de fons de boda

12. Soft Piano Romance

El nom ho diu tot. Una melodia de piano suau i idíl·lica que inspira amor i cura, i que seria perfecta per a les emocions del dia del casament.

Descarrega Soft Piano Romance ara

13. Wedding Piano

El piano és segur, fort i transmet una sensació de passió i enyorança tranquil·les. La naturalesa suau de la música evocaemoció i podria treure una llàgrima o dues!

Descarregueu Wedding Piano ara

14. Pel·lícula de bodes

Aquesta suau peça per a piano parla de la devoció i de l'amor veritable que ho engloba tot. És elegant i emotiu, parlar sense paraules.

Baixa ara la pel·lícula del casament

15. Casament

Per als moments que requereixen una bonica sensació de conte de fades, aquesta peça musical farà la feina. És ple de felicitat i felicitat i la peça perfecta per començar una vida de casament feliç.

Descarrega el casament ara

16. Wedding Piano

Una peça discreta dirigida per un piano amb cordes impressionants al fons, aquesta és una cançó sentimental i nostàlgica, però amb una sensació esperançadora i inspiradora.

Descarregueu Wedding Piano ara

17. Aniversari de casament inspirador

Els aniversaris són només una emoció com els casaments, i aquesta cançó porta l'oient a un viatge emocional a través d'un matrimoni sincer i ple d'amor. Això és el que pretenen tots els casaments.

Descarregueu ara aniversari de casament inspirador

18. Música romàntica familiar bonica

Aquesta melodia és suau i fa pensar, i promet amor i pau en els moments difícils. És una invitació musical a una vida d'amor i màgia.

Descarregueu ara Beautiful Family Romantic Music

19. Pop alegre de la festa d'estiu

Un cop s'hagin dit els vots, jahora de celebrar-ho! Aquesta cançó et donarà ganes de ballar tota la nit!

Baixa Upbeat Summer Party Pop ara

20. Pop d'estiu energètic optimista

Un altre tema animat i animat amb energia positiva i estimulant, aquest tindrà tota la festa del casament en peu per celebrar-ho amb la parella.

Baixa Upbeat Energetic Summer Pop ara

21. Spring Vibe

La primavera parla de nous començaments, i quina millor metàfora per començar la vida de casat! Aquesta cançó és fresca, optimista i enèrgica, i aportarà una sensació d'alegria i emoció.

Baixa Spring Vibe ara

22. Summer Happy Pop

Aquesta pista està dissenyada per a vibracions de festa! Quina millor manera de celebrar el gran dia que sortir amb els amics i la família propers i fer una pilota a la pista de ball!

Descarregueu Summer Happy Pop ara

23 . En càmera lenta lliure

Aquesta música relaxada sense drets d'autor està plena de felicitat suau i amor suau. Ens recorda les sortides de sol, les unitats lentes i la creació de nous records.

Descàrrega gratuïta a càmera lenta

24. Free Pump

Una composició suau i encantadora que inclou un suau riff de guitarra acústica, piano lleuger i percussió suau. Es tracta d'una representació musical tendra de les vibracions del casament feliç.

Descàrrega gratuïta de la bomba

25. Lleugeresa lliure

Lleugera, lliure ialegre, aquesta peça musical crea satisfacció i sentiments divertits. Liderat per una guitarra acústica i esquitxat d'una melodia de campana, ens recorda les tardes d'estiu mandroses i amoroses.

Descàrrega gratuïta de lleugeresa

26. Somni petit gratuït

El dia del casament és només el començament de somnis més grans, i aquesta cançó encantadora fa pensar en escenes de contes de fades que vindran. És una melodia inspiradora que ens recorda que això és només el començament.

Descàrrega gratuïta de Small Dream

27. Moment lliure d'inspiració

Aquesta peça de música elegant i elegant faria una pista de suport elegant per a un moment significatiu. Els elements de corda orquestral i la melodia del piano són motivadors i estimulants.

Moment lliure d'inspiració Baixa'l ara


Comença el teu vídeo de boda i planifica amb La biblioteca de cançons de música de casament lliures de drets de Motion Array. Hi ha una cançó per a cada moment, així que baixa-la i marca-la a la teva llista de tasques!

Desplaçar cap amunt