Creeu 2 efectes de parpelleig de moda a Premiere Pro (5 plantilles)

Si creeu habitualment vídeos de gràfics en moviment d'estil tipografia, no haureu escapat de la tendència dels efectes de parpelleig dels títols. Els efectes de text intermitent es poden utilitzar en diversos projectes, com ara vídeos musicals i promocions d'esdeveniments, i segur que captaran l'atenció de l'espectador. Afortunadament, els efectes de parpelleig a Premiere Pro segur que són fàcils de crear, i us mostrarem com fer-ho.

Resum

  Part 1: Aprèn a crear parpelleig simple Efectes a Premiere Pro

  Ja hem esmentat que els efectes Flicker són excel·lents per a vídeos musicals i promocions d'esdeveniments, però es poden utilitzar per a molt més. Un cop hàgiu entès els conceptes bàsics de la creació de la composició, podeu afegir altres efectes per crear quelcom únic.

  Efectes de parpelleig de text

  1. Agafeu l' Eina de text o bé premeu T al vostre teclat per accedir-hi.
  2. Vés al Visor i feu clic a la pantalla, escriviu el vostre text i utilitzeu el tauler Títols per ajustar els tipus de lletra, els colors i l'estil.
  3. Quan estigueu satisfet amb el vostre títol, torneu a l' eina Fletxa prement V al teclat.
  4. Amplieu el títol a la vostra línia de temps perquè s'adapti a la vostra durada requerida.
  5. Manteniu premuda Alt o Opció al teclat i moveu la capa cap a la pista. a dalt per duplicar-lo. Feu-ho tantes vegades com lletres hi hagi al vostre títol, de manera que cada lletra tingui la seva pròpia capa.
  6. Seleccioneu la capa inferior del títol.i aneu al Tauler de control d'efectes .
  7. Cerqueu la configuració Opacitat i feu clic a la fletxa per obrir el menú.
  8. Seleccioneu l'eina Màscara rectangular i col·loqueu la màscara sobre la vostra primera lletra.
  9. Feu-ho amb cada capa/lletra treballant de baix cap amunt fins que cada capa tingui una lletra diferent emmascarada.
  10. Aneu a l'inici de la vostra línia de temps i amplieu fins que pugueu veure els fotogrames.
  11. Ajusteu l'inici i el final de cada lletra perquè aparegui a la pantalla en un moment diferent.
   1. Per a un parpelleig ràpid, només necessiteu un fotograma o 2.
   2. Per a un parpelleig més lent, feu servir de 5 a 10 fotogrames.
  12. Si voleu fer que una o més lletres parpellen diverses vegades abans d'aparèixer, agafeu l' Eina Blade o premeu C al vostre teclat.
  13. Apropeu i crea un tall a cada fotograma. per a 6 fotogrames.
  14. Suprimeix totes les altres seccions del títol, de manera que hi hagi espais entre els primers fotogrames.

  Efectes de parpelleig de vídeos musicals

  1. Crea el teu títol a la línia de temps a sobre de la capa de vídeo.
  2. Al Tauler de controls de la capa , desplega la Configuració d'àudio fins que vegis la forma d'ona.
  3. Apropa l'àrea de la música on vols que parpellegi el títol; hauríeu de poder veure el ritme a la forma d'ona.
  4. Premeu C al vostre teclat per accedir a l' eina Blade i crear talls que coincideixin amb els punts més alts de laforma d'ona. Només haurien d'estar uns quants fotogrames de distància.
  5. Premeu V al vostre teclat per tornar a l' eina Fletxa .
  6. Manteniu premuda Cmd o Ctrl al teclat i seleccioneu qualsevol altra secció de títol.
  7. Premeu Retrocés o Suprimeix per eliminar els marcs.

  Part 2: 4 consells principals per utilitzar els efectes de parpelleig

  Com amb qualsevol efecte, hi ha diverses maneres de utilitza l'efecte de parpelleig als teus projectes, així que si vols treure el màxim profit d'aquest aspecte de moda, segueix els nostres consells principals.

  No t'excedeixis

  Heu de tenir en compte la freqüència amb què feu servir l'efecte de parpelleig i quants parpellejos hi ha a l'efecte. Tot i que les llums estroboscòpiques són fantàstiques per al projecte adequat, tingueu en compte com el veurà el vostre públic, ja que un excés de llum estroboscòpica pot causar mal de cap al vostre públic o, pitjor, provocar un atac epilèptic.

  L'àudio és imprescindible

  Ja us hem mostrat com fer parpellejar els vostres elements amb música, però no cal que utilitzeu una pista que explícitament s'adapta al teu projecte. Els efectes de so es poden aprofitar moltíssim i amb diverses ratllades i xiulets, podeu crear alguna cosa extraordinari.

  Afegeix una mica de resplendor

  Sovint s'utilitzen efectes de parpelleig quan es tracta de una font de llum i són increïblement populars quan es treballa amb il·luminació d'estil neó. Proveu d'afegir alguns efectes de resplendor a les vostres animacions. Si vols aprendrePer obtenir més informació sobre com crear efectes de resplendor a After Effects, consulteu aquest pràctic tutorial per saber com fer-ho.

  Proveu les combinacions de color i font de parpelleig

  Us hem mostrat com Creeu un efecte de parpelleig d'encesa/desactivació amb el vostre text i gràfics eliminant parts de l'element. Un altre efecte de parpelleig increïble que podeu provar és parpellejar entre tipus de lletra i colors, en lloc d'eliminar les seccions del vostre títol, prova de canviar el tipus de lletra o el color.

  Part 3: 5 plantilles d'efecte de parpelleig genials per a Premiere Pro

  1. Flicker Fashion Opener

  El Flicker Fashion Opener és una plantilla versàtil amb 7 marcadors de posició multimèdia i text. El vídeo d'introducció dinàmic ofereix una transició multimèdia que gira suaument, amb un fons de repetició multimèdia estroboscòpica en blanc i negre.

  Baixa ara Flicker Fashion Opener

  2. Blinking Transitions Presets

  El paquet Blinking Transitions Presets conté 18 efectes de transició fotogràfics cridaners, preparats per arrossegar i deixar anar als vostres projectes. Els efectes de parpelleig inclouen un rotllo de pel·lícula, una neteja ràpida i un estroboscopi de llindar únic, perfecte amb la pista de música adequada.

  Baixa ara els valors predefinits de Blinking Transitions

  3. Títols Flicker Light

  El títol Flicker Light és un petit projecte fantàstic que fa una cosa; converteix els teus títols en impressionants efectes de llum intermitent de neó. Només heu de substituir el text del marcador de posició pel vostre títol iselecciona les teves opcions de color per crear un títol de neó propi.

  Descàrrega gratuïta de títols Flicker Light

  4. Títols de parpelleig

  Títols de parpelleig és un espectacle de llum enèrgic i vibrant per als teus elements de text. La transició d'estil de fallada amb efectes de llum estroboscòpica és ideal per a pel·lícules d'acció, promocions d'esdeveniments i vídeos musicals.

  Baixa ara els títols Flicker

  5. Flicker Hexagon

  La plantilla Flicker Hexagon és ideal per a presentacions empresarials, filmacions i presentacions de diapositives, amb 10 mitjans i 9 marcadors de posició de text. L'animació de text suau es ressalta amb una màscara d'hexàgon que parpelleja sobre el vostre suport.

  Descarregueu l'hexàgon de parpelleig ara


  Ja sigui que esteu creant títols o gràfics parpellejants, No hi ha dubte que aquest efecte estilitzat genial és alhora únic i atractiu. Crear elements de text increïbles a Premiere Pro és una habilitat excel·lent per a qualsevol editor i ara que ja sabeu com fer l'efecte de parpelleig, mireu què més podeu afegir per mostrar la vostra creativitat.

  Desplaçar cap amunt