Com fer que la vostra veu en off soni millor a Premiere Pro

Si feu alguna veu en off a Adobe Premiere Pro, és possible que us sentiu aclaparat per totes les opcions de configuració. Voleu que el vostre so d'àudio sigui tan bo com sigui possible, però potser no sabeu per on començar.

Amb uns quants consells i trucs, podeu evitar que una veu en off soni com si l'haguéssiu gravat com una idea posterior. , per sonar més complet, ric i professional. Submergem-nos!

Resum

Part 1: Com gravar i amp; Editeu les veus en off a Adobe Premiere Pro

Abans de començar a ajustar la configuració, necessitareu una gravació decent per treballar-hi. És difícil provar de fer que l'àudio soni més professional quan hi ha problemes com l'eco de l'habitació i l'explosió de determinats anuncis. Per tant, abans de gravar, proveu de fer el següent:

 1. Intenta gravar l'àudio de manera que estigui al voltant del rang -15db de mitjana. Això us ajudarà a assegurar-vos que no us retalleu quan enregistreu i us donarà una mica d'espai per jugar amb l'edició.
 2. Si teniu problemes per desfer-vos de l'eco de l'habitació, proveu la gravació dins de l'armari. . La roba allà actuarà com a amortidor natural del so.
 3. Enregistreu l'àudio amb la boca entre 1 i 4 polzades de distància del micròfon.
 4. Utilitzeu un filtre pop per evitar els sons p i t durs que acompanyen l'enunciació adequada.

Un cop tingueu la gravació, escolteu com sona cru.Si heu seguit els passos anteriors, hauria de sonar força bé des del principi!

Consell professional: reprodueix l'àudio de veu en off

Abans de continuar amb les edicions, pot ajudar a aïllar la part d'àudio a la qual esteu fent els ajustos.

 1. Per mantenir-lo en bucle, simplement aneu al principi amb el capçal de reproducció, premeu la I del vostre teclat, després aneu al punt final d'aquest àudio i premeu la O tecla. Això establirà els vostres punts Entrada i Fora .
 2. Aneu al monitor del vostre programa, feu clic a la icona + a la cantonada i cerqueu la icona de bucle que és un triangle dins d'un quadrat.
 3. Arrossegueu-lo i deixeu-lo anar a la vostra pestanya Botons . Ara, quan hi feu clic, podeu fer el vostre bucle d'àudio entre els punts In i Out .

Pas 1: Apliqueu el processament dinàmic

Ara teniu la vostra gravació en bucle i configureu el tipus de so, probablement la vostra veu en off soni una mica plana. Per aconseguir un so més complet i ric, haureu d'aplicar alguns filtres.

 1. Cerqueu al vostre tauler Efectes d'àudio Processament de la dinàmica .
 2. Ara al tauler Controls d'efectes , hauríeu de veure que l'efecte és present. Feu clic a editar per obrir la vostra finestra i començar a jugar amb aquest efecte.
 3. Mantingueu la configuració predeterminada i agafeu el punt que està per sobre de -20db i aixequeu-lo lleugerament.
 4. Feu clic per afegir-ne un de nouapunta al voltant de -60db i augmenta-ho també.
 5. Continua reproduint l'àudio en bucle durant aquest procés. Pots escoltar com estàs canviant el teu àudio i si canvia o no al teu gust. La veu de cadascú és diferent, així que juga amb la configuració fins que trobis el que millor et funciona!

Pas 2: afegiu un compressor multibanda

 1. Cerqueu el compressor multibanda .
 2. Feu clic a Edita per obrir-lo i simplement seleccioneu el primer valor predefinit per a l'emissió.
 3. El que hauries de notar immediatament és que la teva veu s'hauria de fer molt més alta. Per combatre-ho, podeu reduir el Guany de sortida o el volum general del vostre clip.
 4. Per fer que la teva veu soni més profunda, baixa i autoritzada, augmenta una mica el Llindar entre el rang baix i mitjà. A continuació, augmenteu lleugerament la secció mitjana a alta del control lliscant de la dreta.
 5. Mou aquest marcador al quadre de visualització superior cap a l'esquerra de manera que l'augment de la secció mitjana a baixa inclogui una mica més de l'extrem més profund .

Pas 3: Afegiu un equalitzador paramètric

 1. Cerqueu l'efecte Equalitzador paramètric .
 2. Arrossegueu-lo i deixeu-lo anar al vostre àudio i feu clic al botó d'edició per començar a treballar-hi.
 3. Aneu a la secció dels vostres valors predefinits i trieu Vocal Enhancer . Això us hauria d'apropar bastant a on heu d'anar per si sol. Mitjançant l'ús deTambé amb els controls lliscants Freqüència i Guany , podeu manipular les corbes de manera que, per exemple, augmenteu una mica més els baixos i tingueu una corba més suau a les nostres veus de gamma mitjana.

Amb tot això fora del camí, escolta l'abans i el després. La diferència pot ser subtil, però pot ajudar a portar les vostres veus en off o la vostra narració al següent nivell de qualitat.

Opcional: Desa la configuració com a preajust

Podeu desar totes aquestes configuracions com a un preajust per tornar-lo a utilitzar ràpidament en un altre projecte o gravació d'àudio.

 1. Destaqueu aquests tres efectes mantenint premut Control o Ordre i fent clic.
 2. Feu clic amb el botó dret a l'àrea destacada i feu clic a Desa el valor predefinit .
 3. Anomeneu-lo com vulgueu.

Ara la propera vegada que necessiteu augmentar la vostra veu en off, tot el procés és un simple clic i arrossegueu des de la vostra secció predeterminada.

Part 2: Ús del tauler de so per Millora la veu a Premiere Pro

Pas 1: estableix el tipus de so

Un cop hagis importat el fitxer de veu en off, comencem per establir els paràmetres correctes mentre editem la veu en off.

 1. Aneu a la pestanya Àudio i veureu el tauler Àudio essencial.
 2. Amb el clip d'àudio seleccionat a la vostra línia de temps, notareu 4 opcions de tipus de so que podeu triar des de. Per a la veu en off, seleccioneu Diàleg .

Pas 2: milloreu la vostra veu

 1. Un cop seleccioneu l'opció Diàleg, notareu tot un conjunt d'efectes i paràmetres que ara podeu aplicar al vostre fitxer d'àudio. Us recomanem que mantingueu el Preset a Predeterminat .
 2. Seleccioneu Auto Match a Loudness, que establirà la sonoritat a un nivell equilibrat.
 3. Ara a Claritat , notareu els 3 efectes principals que necessitareu per millorar la vostra veu al clip d'àudio.
  1. Marqueu la casella de selecció Dinàmica per encendre-lo. Utilitzeu el control lliscant per ajustar-lo al vostre gust. Com més el moveu de Natural a Focus, més anivellarà la vostra veu i farà que soni millor.
  2. Sota el EQ > Presets , us recomanem que utilitzeu una de les opcions Subtle Boost o Podcast Voice . Però també podeu triar l'opció Presència de veu .
  3. Per últim, podeu ajustar la Millora la veu . Depenent de la veu amb la qual treballeu, femenina o masculina, seleccioneu To agut o To baix. Normalment, per a veus masculines, recomanem quedar-se amb els tons baixos.

Això és tot! Ara ja sabeu com utilitzar Adobe Premiere Pro per gravar la vostra narració de veu en off. Tens alguns consells per millorar el teu espai de gravació i millorar el teu àudio en postproducció. Això hauria de marcar una diferència en el vostre proper projecte de vídeo que realment podreu escoltar!

Desplaçar cap amunt