20 plantilles de títol gratuïtes de Premiere Pro perfectes per a qualsevol vídeo

A qui no li agraden les coses gratuïtes? Tots ho fem! Hem reunit 16 plantilles de títol gratuïtes d'Adobe Premiere Pro que us ajudaran a oferir efectes d'obertura sorprenents als vostres vídeos. Tant si necessiteu títols moderns, acolorits i animats, hauríeu de poder trobar una baixada per deixar un impacte etern als vostres espectadors. També hem afegit consells per ajudar-vos a començar a editar la vostra nova plantilla de títol a Premiere com un professional!

Resum

  Part 1: 20 millors opcions gratuïtes Plantilles de títol per a l'estrena

  Les plantilles de títol gratuïtes no són més que una benedicció disfressada, sobretot quan tens un pressupost limitat. Aquí teniu algunes plantilles gratuïtes per baixar-les i utilitzar-les en el vostre proper projecte de vídeo o pel·lícula:

  1. Títols Flicker Light gratuïts

  Sigueu atrevits i doneu al vostre vídeo un aspecte modern de rètol de neó amb aquests títols! La plantilla es crea directament dins de Premiere Pro CC, de manera que no cal que us entorpeu amb programari o connectors addicionals.

  Descàrrega gratuïta de títols Flicker Light

  2 . Plantilla gratuïta de Premiere Pro

  Què hi ha millor que una plantilla de títol gratuïta? Què tal 10! Les 10 plantilles són senzilles d'utilitzar i sens dubte afegirien atractiu a un vídeo corporatiu.

  Descàrrega gratuïta de plantilles de Premiere Pro

  3. Títol de desplegament gratuït

  El text senzill d'aquesta plantilla, però els efectes de desplegament fantàstics faran girar el cap als vostres espectadors. Aquesta plantilla està ben organitzadai és adequat per a versions HD i 4K. Què més es pot demanar?

  Descàrrega gratuïta del títol de desplegament

  4. Títols de tràilers cinematogràfics

  Creeu fàcilment rodets cinematogràfics originals i inspiradors amb aquesta increïble animació del títol. Sorpreneu el vostre públic amb aquests títols d'obertura ple d'acció i enèrgic!

  Descarregueu ara els títols de tràilers cinematogràfics

  5. Plantilla de títol amb error

  Aquesta plantilla de títol personalitzable i amb error és tot el que necessiteu per millorar el vostre vídeo promocional. A més, és totalment editable i també inclou tipus de lletra!

  Baixa ara la plantilla de títol amb error

  6. Títols simples

  Aquí teniu un paquet de 10 plantilles gratuïtes que podeu ajustar i personalitzar fàcilment segons els vostres requisits. Com el seu nom indica, aquests títols són senzills, però això podria ser el que necessiteu.

  Descarregueu ara títols senzills

  7. Títols únics gratuïts

  Si feu vlogs amb freqüència o necessiteu títols promocionals, aquesta plantilla és per a vosaltres. El paquet de títols és una manera fantàstica de mostrar un segment o destacar un producte. Aquestes 11 animacions de títols elegants segur que impressionaran el vostre públic!

  Descàrrega gratuïta de títols únics

  8. 20 plantilles de títol llisos gratuïtes

  Aquest paquet de 20 plantilles de títol creatives inclou una gran varietat d'animacions de títol, des de parpelleigs i parpellejos de neó fins a revelacions d'escala RGB! Sens dubte, els recursos del títol que necessiteules teves properes publicacions a les xarxes socials.

  Baixa ara 20 plantilles de títol llises

  9. Introducció cinematogràfica

  Estem segurs que us encantaran aquests títols cinematogràfics èpics. Les plantilles consten de 5 escenes diferents per triar. Tot el que has de fer és afegir el teu text.

  Baixa la introducció cinematogràfica ara

  10. Free Inspired Edit

  Una plantilla súper fàcil d'utilitzar que no només conté animacions de títols sorprenents, sinó que també inclou una pista de música gratuïta i imatges gratuïtes de fuites de llum.

  Descàrrega d'edició inspirada gratuïta

  11. Plantilles de títol d'introducció

  Aquest paquet de plantilles de títol és l'opció adequada per a diversos projectes. Amb 7 textos editables per triar, aquestes plantilles d'introducció no només donen un avantatge al vostre vídeo sobre els altres, sinó que també són fàcils d'utilitzar.

  Baixa ara plantilles de títol d'introducció

  12. Circular Glyph Title

  Aquí teniu un fantàstic títol de Premiere Pro que inclou un efecte intermitent i de fallada. Tots estan esperant que els personalitzis.

  Baixa el títol de Circular Glyth ara

  13. Títols cinematogràfics animats

  Amb la seva animació de ràfega creativa, aquest paquet 3 en 1 és perfecte per al vostre proper tràiler o promoció cinematogràfica. Net i suau, afegeix una revelació clàssica i sofisticada dels teus títols.

  Baixa ara títols de cinema animats

  14. Mini Glitch Pack gratuït

  Ofereix un efecte sorprenent al teu text amb aquest minipaquet de fallades, complet amb transicions addicionals, logotips, efectes de so i elements. Com molts altres d'aquesta llista, no necessiteu cap connector perquè funcioni.

  Descàrrega gratuïta del paquet Mini Glitch

  15. 12 Modern & Plantilles de títol netes

  Aquí hi ha una altra plantilla fantàstica a la llista. El paquet consta de 12 plantilles modernes i netes que són fàcils de personalitzar i modificar.

  Baixa 12 plantilles modernes i amp; Netegeu ara les plantilles de títol

  16. Títols cinematogràfics

  Si voleu que el vostre vídeo sigui tan grandiós com una pel·lícula, aquí trobareu les plantilles cinematogràfiques fantàstiques per començar.

  Descarregueu Cinematic. Títols ara

  17. Predefinit de títol de casament animat gratuït

  Una plantilla de títol de casament animat, que es pot descarregar gratuïtament i fàcil d'utilitzar. Inclou una increïble col·lecció de tipus de lletra de títol, efectes especials i gràfics per ajudar-vos a fer que el vostre vídeo de casament sigui encara més atractiu.

  Descarregueu ara el títol de casament animat gratuït

  18. Plantilla de títol cinematogràfic

  Aquest paquet consta de 3 plantilles de títol cinematogràfic i gràfics sorprenents perquè el vostre vídeo sigui atractiu i bonic.

  Descarregueu ara la plantilla de títol cinematogràfic

  19. Paquet de 10 plantilles de títols modernes i netes gratuïtes

  Fes una ullada a aquesta altra plantilla de títols moderna i neta gratuïta per a Premiere Pro. Embelleix els teus títols i captura el del teu públicatenció amb facilitat.

  Descarregueu ara el paquet de 10 plantilles de títol gratuïtes i modernes

  20. Paquet del paquet de títols Glitch

  Amb 7 estils diferents en un paquet que són fàcils de personalitzar, afegeix un nou estil avantguardista als teus títols. Perfecte per als teus vídeos de Tiktok o promocions plenes d'acció!

  Baixa ara plantilles de títol de Glitch

  Part 2: Ús de plantilles de títol a Premiere Pro

  Ara que heu baixat un munt de paquets de títols fantàstics, comencem a utilitzar-los i a fer-hi modificacions:

  Importació de plantilles de títols

  1. Obre Adobe Premiere Pro.
  2. A continuació, feu clic a Fitxer > Importa
  3. Cerca el fitxer de plantilla de títol amb el qual vols treballar. Feu clic a D'acord .
  4. S'obrirà un quadre de diàleg. A partir d'aquí, assegureu-vos d'importar tot el projecte, crear una carpeta i permetre la importació de mitjans duplicats. A continuació, feu clic a D'acord .
  5. Ara, al tauler Projecte , hauríeu de veure la nova plantilla de títol.

  Com editar

  1. Un cop hàgiu importat les vostres plantilles noves a Premiere Pro, és probable que vulgueu superposar el text al vídeo.
  2. Ara arrossegueu el fitxer de títol que vulgueu a la línia de temps anterior. el vostre metratge.
  3. Si voleu editar elements del text com ara el color, hi hauria d'haver una carpeta Edita dins de la carpeta de plantilles que heu importat. Dins d'aquesta carpeta haurien d'haver elements clarament etiquetats que podeu ajustar. Feu doble clic en aquests per fer-losles vostres edicions desitjades.
  4. Feu l'edició desitjada i aquesta s'hauria d'actualitzar automàticament.

  Necessiteu més informació sobre com editar el text i els títols a Adobe Premiere? Tenim un vídeo tutorial en profunditat perquè el consulteu.

  Desar les plantilles de títol

  Si feu servir títols amb força freqüència, us recomanarem que els deseu per als vostres projectes futurs amb l'ajuda dels passos següents:

  1. Ressalteu el quadre de text del text que voleu desar.
  2. Vés a Gràfics > Exporta com a gràfics en moviment. Plantilla .
  3. Proporcioneu el nom i la destinació desitjada a la finestra emergent que s'obre. Això és tot!

  Part 3: Com fer efectes de títol amb gràfics en moviment

  Probablement, una de les millors parts de Premiere Pro és la llibertat que ofereix. Podeu crear fàcilment efectes de títol mitjançant gràfics en moviment per donar-li una oportunitat al vostre vídeo.

  A continuació us indiquem els passos a seguir:

  1. Obre la seqüència de vídeo al tauler de la línia de temps.
  2. A la barra d'espai de treball , seleccioneu una plantilla de gràfics en moviment que vulgueu explorar.
  3. Arrossegueu la plantilla seleccionada a la pista de vídeo a la línia de temps. .
  4. Trieu els temps adequats per quan voleu que apareguin els efectes del títol.
  5. Editeu el vostre títol i personalitzeu l'estil.

  Part 4: Resolució de problemes

  Eviteu moure el text fora de la finestra

  Tot i que és bastant fàcil arrossegar el textd'una posició a una altra, assegureu-vos de no arrossegar-lo fora de la finestra o, en cas contrari, el text quedarà parcialment tallat. Tingueu-ho en compte mentre treballeu amb les vostres edicions de text!


  No hi ha dubte que Adobe Premiere Pro té molt a oferir pel que fa a text i títols. Tot el que necessita la combinació adequada de creativitat i coneixements. Acordar? Per tant, proveu avui una de les plantilles de títol gratuïtes de Premiere Pro o creeu-ne la vostra utilitzant els vostres consells i trucs recomanats. Molta sort!

  Desplaçar cap amunt