Com crear transicions increïbles a Adobe Premiere Pro CC (tutorial)

Els editors de vídeo poden utilitzar les transicions d'Adobe Premiere Pro de diverses maneres senzilles però efectives per fer que un projecte se senti més professional. El tall directe d'un clip a un altre és una manera eficient d'explicar una història, però les transicions es poden utilitzar per reforçar els elements narratius i emotius de la pel·lícula. Aquí teniu un exemple ràpid: el pas del temps es mostra sovint amb crossfades lents.

La millor manera d'entendre la teoria de quan s'ha d'utilitzar quina transició és veure les vostres pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals preferits. Cerqueu quan, on i com progressen en cada escena i feu que això informi els vostres propis projectes.

En aquest tutorial de Premiere Pro, us mostrarem els aspectes tècnics d'afegir i editar transicions de vídeo. Introduïm-nos!

Resum

  Què és una transició?

  Una transició és un efecte que s'afegeix entre dos elements multimèdia per crear un enllaç animat dinàmic entre els dos. Hi ha centenars d'opcions disponibles, des d'un simple Cross Dissolve fins a efectes més complicats com ara glitch o fuets. Premiere Pro també té una sèrie de transicions predeterminades que podeu afegir al vostre projecte.

  Què és una nansa de clip?

  Quan afegiu una transició al clip, apareixerà una superposició de colors a la línia de temps on s'aplica.

  Afegir la transició no escurçarà el clip per tenir en compte el metratge superposat, sinó que continuarà elclip des del vostre punt de sortida/entrada. La nansa del clip és la part del clip que s'utilitza més enllà dels punts d'entrada i sortida.

  A la imatge de dalt, podeu veure la transició de prop. La línia diagonal pel mig mostra la graduació del canvi entre clips. A la vista superior, podeu veure com la transició s'ha superposat als clips i quina part de cada clip és la nansa del clip.

  Si afegiu una transició entre 2 clips, haureu d'assegurar-vos que teniu un mànec de clip prou llarg al final del primer clip i al començament del segon clip.

  Aplicació d'una transició entre dos clips

  Comenceu editant el vostre metratge a la línia de temps fins que estigueu content amb el tall. Feu clic a la pestanya Efectes a la part superior per canviar de pantalla. Al tauler d'efectes, trobareu una carpeta anomenada Transicions de vídeo. Aquesta carpeta conté totes les transicions preinstal·lades d'Adobe Premiere, juntament amb les que afegiu vosaltres mateixos (més informació més endavant).

  A la línia de temps, cerqueu el punt d'unió entre els dos clips als quals voleu aplicar la transició i després seleccioneu la transició escollida al tauler d'efectes. Un cop seleccionat, arrossegueu-lo a la unió entre els dos clips. Si les nanses de clip són prou llargues, s'aplicarà la transició.

  Canviar la durada de la transició és fàcil. Tot el que heu de fer és arrossegar l'efecte a la línia de temps. Si ho feu, augmentarà la durada en ambdues direccions, per tantsempre que tingueu les nanses de clips prou llargues.

  Explicació de l'edició avançada de la transició

  Amb transicions com la Cross Dissolve, hi ha molt poques opcions per canviar-ne l'aspecte general. Les transicions més avançades, com ara Page Peel, tenen opcions addicionals al tauler de control d'efectes per canviar elements específics. Per exemple, podeu modificar la direcció en què gira la pàgina.

  Com fer la transició quan no teniu prou mànec de clip

  Si no teniu prou mànec de clip per a la transició heu de sol·licitar-vos, hi ha dues opcions per permetre que s'afegeixi la transició.

  Edita els teus clips

  La solució més senzilla és tornar a editar el teu metratge, eliminant només prou clip per permetre afegir la transició. Utilitzant l'eina d'edició d'ondes (preme B al teclat), retalla els clips a la longitud que necessitis que tingui la nansa del clip i afegeix la teva transició.

  Transicions d'una sola cara

  La majoria les transicions són de doble cara, el que significa que s'apliquen als dos clips que voleu dissoldre de manera estàndard. Les transicions d'una sola cara, d'altra banda, només s'afegeixen a un clip i poden ser útils quan no disposeu d'un mànec de clip prou llarg.

  Si un dels vostres clips no té un mànec de clip prou llarg. , arrossegueu i deixeu anar l'efecte de transició al que fa, això s'aplicarà el clip mentre només utilitzeu el mànec de clip disponible.Quan no hi hagi cap mànec de clip, l'efecte utilitzarà el clip des del punt en què comença la transició a la línia de temps.

  També es poden afegir transicions d'una sola cara als clips autònoms, per exemple, si voleu esvair. al negre al final de la pel·lícula. Afegiu la vostra transició, de la mateixa manera, assegurant-vos que no hi hagi cap altre metratge que la precedi o la segueixi; això passarà automàticament al negre.

  Què passa si no hi ha manetes de clip?

  Premiere Pro és un programari intel·ligent i fins i tot té una solució per quan no hi ha cap metratge addicional disponible per afegir la transició. Afegiu la transició de la mateixa manera i veureu un missatge emergent que us indica que hi ha "Mitjans insuficients" i que la transició contindrà fotogrames repetits. Premiere crea automàticament les seves nanses de clip repetint els fotogrames finals per formar un fotograma immòbil del clip.

  Com podeu veure, l'efecte sembla una mica estrany, especialment en els clips que fan una panoràmica o un seguiment. Tanmateix, en alguns casos pot funcionar bé, creant un tipus de transició estilitzat específic per a la vostra peça.

  Com utilitzar les plantilles de transició de Motion Array

  Motion Array té una varietat de plantilles de transició úniques de Premiere Pro. que pots incorporar als teus projectes. Un cop descarregat i instal·lat l'instal·lador de connectors, les transicions apareixeran al vostre tauler d'efectes.

  Per crear efectes visuals impressionants amb facilitat,arrossegueu i deixeu anar les transicions de la mateixa manera que us hem mostrat en aquest tutorial. Assegureu-vos de comprovar les opcions específiques de transició al tauler de control d'efectes.


  Les transicions d'Adobe Premiere són una manera fantàstica d'afegir estil i professionalitat a la vostra pel·lícula. Trobareu que algunes transicions funcionen només per a una peça específica, i d'altres que es converteixen en preferides i que feu servir regularment. Estilísticament, és crucial no exagerar, de vegades menys més. Un dels problemes que hauríeu de tenir en compte és el gran nombre de transicions d'Adobe Premiere disponibles; tant dins del programa com per descarregar.

  Els editors de vídeo poden perdre hores a la recerca de la transició perfecta o perdre's en un frenesí de descàrregues quan se'n publiquen de nous. Per tant, recordeu fer exercici de moderació, o reduireu la vostra productivitat.

  Desplaçar cap amunt