Com aplicar les transicions de DaVinci Resolve als vostres vídeos

En el tutorial d'avui, veurem algunes de les transicions integrades de DaVinci Resolve, com aplicar aquestes transicions predeterminades als vostres clips i personalitzar-les per obtenir l'aspecte adequat per al vostre vídeo.

Mentre un moltes vegades, us anirà bé amb un tall directe d'un pla a l'altre, és important tenir en compte que utilitzar una mica de creativitat per passar d'un pla a un altre pot millorar el flux de la vostra edició. L'ús de transicions us pot ajudar fins i tot a connectar dos plans que semblaven alienats l'un de l'altre.

Aprofundim i aprenem més sobre com utilitzar les transicions a DaVinci Resolve!

Resum

  Part 1: Tutorial de transicions de vídeo de DaVinci Resolve

  Heu de saber que hi ha cinc categories diferents de transicions a Resolve, encara que podríeu argumentar que només hi ha tres grans grups. Cadascun d'ells podria tenir un efecte diferent en el flux del vostre vídeo, així que intentem entendre quin és el millor en cada situació.

  • Dissoldre: una de les transicions més clàssiques del rodatge. Una presa s'esvaeix a la següent o a una pantalla negra.
  • Iris/Forma: La presa B emmascara gradualment la presa A, amb forma de cercle o qualsevol altra forma que se us pugui imaginar fins que ocupa tota la pantalla.
  • Esborra, moviment: La presa B allunya o cobreix la presa A.

  Tot i que hi ha moltes opcions per triar de, el més important a tenir en compte és serconsistent. No hauríeu d'utilitzar les transicions com a truc d'una sola vegada, perquè destacarà per al vostre públic. Les vostres opcions de transició haurien de formar part de l'estil d'edició, és a dir, si apliqueu una transició una vegada, haureu d'aplicar aquest tipus de transició dues o tres vegades al llarg del vídeo.

  Ara, vegem com s'apliquen aquestes transicions de vídeo predeterminades a DaVinci Resolve.

  Porteu el vostre material a Resolve

  Importeu el vostre material al grup de mitjans (la drecera de teclat per a la importació és Cmd ⌘+I ). També podeu arrossegar i deixar anar el metratge des de la finestra del Finder.

  Crear una línia de temps i amp; Comença a editar

  A continuació, és hora de crear una línia de temps nova. La manera més senzilla és seleccionar els vostres clips i fer-hi clic amb el botó dret i triar Crea una nova línia de temps a partir dels clips seleccionats.

  Crear una línia de temps d'aquesta manera garanteix que la mida i la velocitat de fotogrames siguin iguals. com els teus clips. Si necessiteu una configuració diferent, aneu a Utilitzar la configuració personalitzada mentre creeu la línia de temps.

  A continuació, aneu a la pestanya Edita per començar a treballar. Un cop tingueu els vostres clips al costat de l'altre a la línia de temps, ja podreu aplicar la transició.

  Aplica la transició

  Assegura't que es mostra la biblioteca d'efectes. El trobareu a la part superior dreta de la pantalla, just al costat del grup de mitjans. Un cop activat, es mostraran tots els efectes. Seleccioneu VídeoTransicions si cal.

  Arrossegueu i deixeu anar la transició desitjada sobre els clips de la línia de temps. Apareixerà un quadre transparent entre els clips: aquesta és la teva transició!

  Si el quadre blanc apareix sobre un clip o no apareix en absolut, no us espanteu! No hi ha res dolent amb la configuració. Només vol dir que un clip no té prou fotogrames per a la transició. Haureu d'assegurar-vos que els clips siguin prou llargs.

  Feu ajustos

  Per ajustar la durada d'una transició directament a la línia de temps, arrossegueu els costats del quadre blanc fins que arribeu a la longitud desitjada.

  La durada ideal depèn del flux de l'edició. Per assegurar-vos que la transició funcioni bé, mireu aproximadament 10 segons abans del tall, no només els clips afectats.

  A més, podeu modificar el temps de la transició seleccionant-lo a la línia de temps i després fent clic al botó quadrat blanc dins de la transició. Podreu ajustar l'acceleració de la transició mitjançant fotogrames clau a les corbes següents.

  Si els ajustos visuals no són prou precisos per a vosaltres, hi ha bones notícies per a vosaltres: la personalització paramètrica. Així és com ho fas.

  Primer, assegureu-vos que el Tauler d'inspector estigui habilitat. Podeu obrir-lo fent clic a la icona Inspector a la cantonada superior esquerra de la pantalla. A continuació, seleccioneu la vostra transició per mostrar les seves opcions a l'Inspector.

  Pots ajustar tots els paràmetres rellevants: durada, estil, color, temps i molt més. Si no esteu familiaritzat amb algunes de les opcions que es mostren aquí, juga-hi fins que les entenguis.

  Part 2: Descarregar plantilles de transició

  Si després de jugar una mica amb les transicions disponibles a DaVinci , decidiu que necessiteu alguna cosa amb més dinamitza, proveu de navegar per la biblioteca de plantilles de transició de DaVinci Resolve de Motion Array. És possible que us inspireu o trobeu la descàrrega perfecta per al vostre proper vídeo. Aquí teniu 3 plantilles només per començar:

  1. Transicions lleugeres

  Afegiu capes d'efectes de transició suaus i brillants per crear un aspecte professional per al vostre proper vídeo de casament o anuncis personals. Ajusta fàcilment la tonalitat per crear una atmosfera més càlida o fresca segons el teu metratge.

  Baixa Light Transitions ara

  2. Gestiona les transicions de l'objectiu

  Infusiona els teus vídeos amb 10 transicions dinàmiques que afegiran un cop més als teus vídeos amb efectes suaus de sacsejada i rebot de la càmera. Millora fàcilment l'aspecte de les teves properes promocions esportives o anuncis d'esdeveniments.

  Baixa ara Handle Lens Transitions

  3. Arrossega i deixa anar Transicions sense fissures

  Aquest fantàstic paquet ofereix 18 increïbles transicions sense fissures que utilitzen efectes de gir, estirament i deformació. Estalvieu temps i creeu vídeos més interessants i dinàmics amb aqueststransicions de moda i úniques.

  Baixa ara Transicions sense fissures arrossega i deixa anar


  Així està! Ara esteu preparat per aplicar les transicions de vídeo predeterminades a DaVinci Resolve, per personalitzar-les ràpidament a la línia de temps o per utilitzar la configuració paramètrica a la finestra de l'Inspector. I, sens dubte, no utilitzaràs qualsevol transició, sinó la correcta!

  Desplaçar cap amunt