Com afegir els vostres propis filtres a Premiere Pro (Plus descàrregues)

Probablement estigueu familiaritzat amb els filtres i el que fan, encara que no els hàgiu utilitzat mai en l'edició. Els filtres estan a tot arreu, des d'Instagram fins al zoom, tothom està afegint filtres a les seves fotos i vídeos. Els filtres poden ajudar a afegir un "aspecte" als vostres clips de vídeo; En un nivell bàsic, això pot ser per raons estètiques, però els filtres poden ajudar a reforçar la vostra història o missatge amb una mica de reflexió. Us explicarem pas a pas com podeu crear els vostres propis filtres a Premiere Pro i com utilitzar-los als vostres projectes.

Resum

  Part 1: Comprensió del tauler de color de Lumetri

  El tauler de color de Lumetri té una sèrie de configuracions de color avançades perquè creïs el teu aspecte. La millor manera d'entendre què us permet fer cadascun d'aquests controls és jugar-hi i experimentar amb una varietat de videoclips.

  Correcció bàsica

  El menú Correcció bàsica inclou moltes eines que podeu utilitzar. probablement ja coneixeu les xarxes socials i les aplicacions fotogràfiques. La correcció bàsica és on trobareu tots els paràmetres de balanç de blancs, exposició, brillantor i contrast.

  Creatiu

  Les opcions creatives del tauler de color Lumetri inclouen pel·lícula esvaïda, vibració, saturació, nitidesa, i Tints. Podeu utilitzar aquestes opcions per crear estils de color específics, com ara efectes de pel·lícula sobresaturats i envellits.

  Corbes

  El menú Corbes està dividit en dues seccions; Corbes RBGi Corbes de saturació de tonalitat. RGB us permet augmentar o disminuir els blancs, vermells, verds i blaus independentment els uns dels altres; ideal per afegir tons freds i càlids als teus vídeos.

  La configuració de les corbes de saturació de to permet manipular els colors en relació amb qualsevol combinació de llum, saturació i to. Aquests paràmetres poden semblar complicats, però podeu crear efectes fantàstics, com ara aïllar colors únics mentre canvieu la resta de la fotografia en blanc i negre.

  Rodes de color i coincidència

  El color La funció de concordança a Premiere pot ser útil amb el vostre procés de correcció de color i molt divertida a l'hora de crear un aspecte per al vostre projecte. Aquestes rodes pràctiques us permeten combinar colors entre plans, separats per ombres, reflexos i tons mitjans.

  HSL Secondary

  Aquest conjunt d'eines pràctics és on les vostres opcions de color es tornen encara més avançades, permetent pots canviar colors individuals al teu vídeo. Amb HSL Secondary, podeu orientar colors específics al vostre vídeo mitjançant un selector i canviar-ne la tonalitat completament.

  Vinyeta

  L'últim conjunt d'eines us permet afegir una vinyeta al vostre vídeo, amb un to blanc, borrós o fosc. Les vinyetes són ideals per crear aspectes de pel·lícules envellits o seqüències oníriques.

  Part 2: Com crear els vostres propis filtres a Premiere Pro

  Un cop hàgiu corregit el color els clips, estem preparats per passar a la classificació de color icreeu alguns filtres.

  1. Podeu afegir els vostres filtres a cada clip individualment, però us pot estalviar molt de temps utilitzar una Capa d'ajust . Aneu a la Safata del projecte , feu clic amb el botó dret i seleccioneu Nou > Capa d'ajust .
  2. Arrossegueu la Capa d'ajust a la vostra línia de temps i col·loqueu-la a sobre dels vostres clips. Arrossegueu el final de la capa fins a la longitud de la vostra composició.
  3. A la línia de temps, ressalteu la vostra capa d'ajust i aneu a la pestanya Color .
  4. A la >Tauler Lumetri Color , trobareu una sèrie de paràmetres de color. Premiere té un ventall de valors predefinits que podeu triar amb les fletxes de previsualització.

  Desar com a valor predefinit

  Un cop hàgiu creat un aspecte, esteu contents amb, podeu desar-lo com un valor predefinit per aparèixer a la finestra de vista prèvia i utilitzar-lo en tots els vostres projectes. El que és encara més emocionant és que quan deseu com a preajust, creeu un fitxer LUT, que es pot utilitzar a After Effects i Photoshop.

  1. Un cop hàgiu creat el vostre aspecte, seleccioneu el Capa d'ajust a la línia de temps.
  2. Aneu al Tauler de control d'efectes i cerqueu Lumetri Color Fx .
  3. Feu clic amb el botó dret. i premeu Desa el valor predefinit .
  4. Anomeneu el vostre valor predefinit i premeu Desa.

  Part 3: crea aquests aspectes fantàstics per a les teves pel·lícules

  Horror /Thriller

  Les pel·lícules de terror i thriller utilitzen tècniques de classificació similars per crear una sensació incòmoda aLa pel · lícula. Sovint, això inclourà fer que el metratge sigui més fosc, ressaltar les ombres i matisar cap a una combinació de colors estranya.

  1. A Correcció bàsica , reduïu el Punt negre11. Configuració>, Exposició i Ombres .
  2. Si la fotografia és molt colorida, reduïu lleugerament la Saturació .
  3. Utilitzeu la Roda de color & Fes coincidir la configuració per afegir una tonalitat a les teves ombres, tons mitjans i reflexos.

  Westerns

  Westerns solen adoptar un to més sèpia, amb tocs taronges destacats. la calor del desert. També pots combinar els estils vintage i occidental per obtenir un aspecte d'estil del vell oest.

  1. Augmenteu la temperatura per obtenir una brillantor taronja.
  2. Afegiu Efecte de pel·lícula envellida .
  3. Augmenteu el Contrast i reduïu la Brillo segons sigui necessari per a la vostra fotografia.
  4. Afegiu un Fosc Vinyeta .

  Vintage

  Crear un aspecte vintage és excel·lent per crear seqüències oníriques i de flashback o ressaltar el pas del temps. Tenim molts exemples de com són les pel·lícules d'època, així que recrear l'aspecte és relativament senzill.

  1. A Correcció bàsica , augmenta la Temperatura , afegeix un petit Tint i augmenta el Contrast .
  2. A Creatiu , afegeix un efecte Fil·lícula esvaïda i redueix la Saturació .
  3. Finalment, afegiu un punt arrodonit i Vinyeta amb plomes per completar un aspecte de pel·lícula vintage.

  Color únic

  Ser capaç de treure un sol color de la fotografia i convertir tota la resta en blanc i negre no és No és un efecte que faries servir cada dia. Tanmateix, quan s'utilitza bé, aquest efecte senzill pot crear una imatge sorprenent.

  1. Corregiu el color dels vostres clips com ho faríeu normalment.
  2. Vés a 10 Opcions>Corbes i cerqueu Tonalitat vs. Saturació .
  3. Utilitzeu el Selector de color per seleccionar el vostre color únic; s'afegiran tres punts al gràfic Tonalitat vs. Saturació .
  1. Redueix els dos punts més allunyats i observa com tots els altres colors s'esvaeixen a blanc i negre. Podeu ajustar els punts per abastar més o menys el color escollit.

  Estil VHS

  VHS és un estil popular per a imatges trobades i preses de reproducció en escena i moltes diversió per a vídeos musicals i promocions d'esdeveniments. Podeu crear un estil VHS bàsic mitjançant la configuració Vintage anterior i alguns efectes addicionals. Consulteu el nostre tutorial d'efectes VHS per saber com completar l'aspecte.

  Part 4: Més de 200 filtres Premiere Pro que podeu baixar avui

  1. Paquet de filtres de color

  Aquest paquet massiu de filtres de color per a Premiere Pro té vint categories, com ara Sunset, Urban Style, Vintage, Wedding i Green Forest. Conté 505 bells filtres de color preparats per arrossegar i deixar anar a les vostres línies de temps, aquest paquet és imprescindible.per a qualsevol editor o classificador de colors.

  Descarregueu ara el paquet de filtres de color

  2. Filtres de classificació de colors

  Aquest conjunt de 50 filtres de classificació de colors conté alguns estils realment únics o un aspecte original. Juntament amb els filtres bàsics com ara Vintage i Sepia, pots gaudir d'una col·lecció de filtres RBG Glitch i Toxic Look.

  Baixa ara els filtres de classificació de color

  3. 100 presets de filtres d'Instagram

  El paquet de 100 filtres d'Instagram posa els graus de color d'influència més populars i icònics en un sol lloc, preparats per arrossegar i deixar anar al vostre projecte. Des de matisos bonics i subtils fins a un estil de contrast atrevit, aquest paquet ho té tot.

  Descarregueu ara 100 presets de filtres d'Instagram


  La classificació del color pot ser molt útil. divertit, ja sigui treballant en una pel·lícula de ciència-ficció estilística o en una simple promoció de producte. La nota que utilitzeu pot ajudar a explicar la vostra història i oferir un context i indicis emocionals al vostre públic. Recordeu que sempre hauríeu de corregir el vostre metratge abans de crear els vostres filtres Premiere Pro. Si voleu ajuda amb la vostra correcció de color, per què no consulteu aquesta pràctica guia.

  Desplaçar cap amunt