3 maneres fàcils de crear fotogrames congelats a Premiere Pro

Hi ha diverses maneres de crear Freeze Frames al vostre programari d'edició, i el procés que trieu dependrà del projecte i dels actius que tingueu disponibles. És possible que ja tingueu un mètode habitual per crear fotogrames congelats, però en aquest tutorial us explicarem tres maneres senzilles i senzilles de fer aquest efecte potent.

Resum

  Part 1: Per què necessitaries un fotograma congelat als teus vídeos?

  Freeze Frames tenen diversos usos en projectes de vídeo, i és probable que els estigueu familiaritzats per veure com s'utilitzen a pel·lícules, televisió i publicitat.

  Enfocament

  Els marcs congelats són excel·lents per centrar l'atenció en una persona o objecte en particular i sovint s'utilitzen d'aquesta manera a la publicitat. Quan s'utilitza en materials de màrqueting, un marc immòbil pot afegir text a la pantalla que permeti mostrar descripcions i informació del producte.

  Narrativa

  L'efecte també es pot veure s'utilitza en pel·lícules narratives, ja sigui com a part de la història o com a manera d'afegir exposició a una escena. Probablement heu vist aquest efecte quan el personatge d'una pel·lícula fa una fotografia i es mostra una imatge congelada durant un segon. Els fotogrames congelats s'utilitzen sovint a les seqüències de títol per donar temps perquè es mostrin els noms dels actors.

  Emotivs

  Els fotogrames congelats també es poden utilitzar per destacar aspectes emocionals del vostre pel·lícules, que veureu amb més freqüènciacomèdies. Congelar un fotograma en un moment còmic pot ajudar a millorar el "divertit" d'una escena. Els fotogrames comic Freeze s'utilitzen sovint en vídeos fallits o per a contingut de realitat, on les reaccions dels participants solen ser massa ràpides per registrar-se.

  De la mateixa manera, podeu fer servir fotogrames congelats per crear escenes o seqüències d'atmosfera i de subjecta llibres, com ara el cotxe que s'enfonsa pel penya-segat al final de Thelma i Louise o les pel·lícules de Rocky.

  Part 2. : 3 maneres senzilles de crear fotogrames congelats a Premiere Pro

  Tots els efectes de retenció de fotogrames s'agrupen convenientment al menú Clip. Tot el que heu de fer per trobar-los és fer clic amb el botó dret al clip i desplaçar-vos cap avall fins que trobeu una d'aquestes opcions. Fem una ullada a què fa cadascun.

  Opció 1: Opcions de retenció de fotogrames

  Les Opcions de retenció de fotogrames us ofereixen molt de control sobre quin fotograma està congelat, inclosos els punts d'entrada i sortida, basat en el codi de temps, o en el punt, col·loqueu el capçal de reproducció. L'ús de les Opcions de retenció de fotogrames convertirà tot el clip en el fotograma congelat escollit, la qual cosa és molt útil si voleu crear un element d'imatge fixa.

  1. Recorreu el clip per trobar el fotograma que voleu congelar; o col·loqueu el capçal de reproducció al fotograma o anoteu el número de fotograma.
  2. Feu clic amb el botó dret al clip i trieu Opcions de retenció de fotogrames .
  3. Trieu a la llista desplegable. -menú avall quina opció voleu basar la congelació.
  4. Si trieu una horacodi, introduïu el número de fotograma escollit.
  5. Feu clic a D'acord i el clip sencer haurà canviat a aquest fotograma.

  Opció 2: inseriu un segment de retenció de fotogrames

  L'opció Insereix un segment de retenció de fotogrames és un dels tipus més populars de congelació de fotogrames, que afegeix una seqüència mitjana de fotogrames, com sovint es pot veure al contingut relacionat amb l'esport.

  1. Cerca. el fotograma que voleu congelar i col·loqueu el capçal de reproducció al fotograma exacte.
  2. Feu clic amb el botó dret i seleccioneu Insereix un segment de retenció de fotogrames .
  3. El vostre clip es dividirà a la punt del vostre capçal de reproducció i s'ha afegit una retenció de fotograma de 2 segons. Aquests apareixen com a clips individuals a la línia de temps, però el moviment serà perfecte.
  4. Si voleu escurçar-los o allargar-los per congelar-los, trieu l' Eina d'edició de ondulacions , agafeu el final de Congelar. Segmenta el marc i amplia o escurça en conseqüència.

  Opció 3: Afegeix una retenció de marc

  L'última opció és Afegeix una retenció de marc, que és ideal per reservar la teva reserva. clips amb fotogrames congelats.

  1. Coloqueu el capçal de reproducció al fotograma on voleu fer el final congelat del clip.
  2. Feu clic amb el botó dret sobre el clip i trieu Afegeix una retenció de fotograma .
  3. S'afegirà un fotograma congelat on es troba el capçal de reproducció a la línia de temps i crearà el final del clip.

  Part 3: 8 plantilles de fotograma congelat que podeu Descarrega avui

  1. Transicions de fotograma congelat

  Les transicions de fotograma congelat conté 10Efectes de transició Premiere Pro, barreja de fotograma congelat, stop motion i efectes de flaix de color. L'estil de fotograma congelat atrevit i exagerat és perfecte per a vídeos musicals i seqüències de títols de pel·lícules.

  Baixa ara

  2. Efecte de fotograma congelat

  L'efecte de fotograma congelat és un efecte glitchy amb un disseny bonic, ideal per a projectes d'alta tecnologia i futuristes. Aquests efectes que contenen cinc variacions dels fotogrames de congelació de falla es poden utilitzar en diversos projectes, des de música i esdeveniments fins a seqüències de títol.

  Baixa ara

  3. Fotograma congelat de moda

  Aquesta plantilla de presentació de diapositives impressionant i única porta els vostres fotogrames congelats a un nou nivell. Descrita com a fotograma de congelació inversa, la imatge fixa dels subjectes compleix amb els elements del vídeo amb un efecte de retall fresc i elegant.

  Baixa ara

  4. Glitch Freeze Frame

  Aquesta elegant presentació de diapositives de Glitch Freeze Frame és ideal per a promocions de vídeos d'alta tecnologia i seqüències de títols. La plantilla modular us permetrà crear fullets digitals impressionants individuals i vídeos promocionals de llarga durada.

  Baixa ara

  5. Fashion Freeze Frame

  La presentació de diapositives Fashion Freeze Frame conté quatre marcadors de posició multimèdia i de text i un marcador de posició del logotip. La presentació de diapositives curta i ràpida és ideal per als dissenyadors de moda, però també es pot personalitzar per adaptar-se a una sèrie de vídeos de productes.

  Baixa.Ara

  6. Modern Freeze Frame

  La plantilla Modern Freeze Frame és ideal per a esdeveniments i contingut relacionat amb la música. Els accents de pinzell en negreta i grunge ressalten perfectament el vostre missatge, mentre que la imatge del marc congelat retallat crea un teló de fons d'estil d'art pop fantàstic.

  Baixa ara

  7. Elegant Urban Freeze Frame

  Stylish Urban Freeze Frames és una plantilla Premiere Pro impressionant amb opcions de color explosives. Els elements de text d'estil esquitxat de pintura de colors creen una sensació abstracta, mentre que els fotogrames congelats de vídeo en blanc i negre afegeixen un toc únic.

  Baixa ara

  8. Parallax Freeze Frame

  La plantilla Parallax Freeze Frame és ideal per a tràilers i seqüències de títols, amb les seves transicions d'estil de filtració de llum cinematogràfica. Estirant retalls de fotogrames congelats d'un fons a un altre, les imatges sorprenents prenen la pantalla central, amb elements de text subtils per als vostres missatges.

  Baixa ara


  Els fotogrames congelats tenen molts usos tant en pel·lícules promocionals com narratives, però sempre s'han d'utilitzar amb un propòsit clar. Tant si esteu generant tensió, afegint un efecte còmic o ressaltant les característiques del producte, un fotograma congelat és un efecte potent. Ara teniu tres maneres senzilles de crear els vostres fotogrames congelats; pots tornar a crear les teves pel·lícules.

  Desplaçar cap amunt