Apreneu a subestimar Premiere Pro Tools: Rate Stretch, Slip & Ripple Edit

Premiere Pro té un munt d'eines fantàstiques per als editors, però n'hi ha que potser no trobareu mai tret que us diguin que hi són. Cada editor té un flux de treball diferent i preferit, però sense conèixer totes les eines, no hi ha manera d'assegurar-vos que maximitzeu la vostra productivitat. Avui us mostrarem 4 eines increïbles que podeu utilitzar per al vostre treball, inclosa l'excel·lent eina d'estirament de la taxa de Premiere Pro.

Resum

  Com utilitzar l'eina d'estirament de la taxa.

  L'eina Rate Stretch us permet estalviar temps increïble quan voleu accelerar o alentir els vostres clips. L'eina funciona de manera similar a l'eina Retallar, només que en lloc de tallar els extrems del clip, ajusta la velocitat a la durada desitjada; molt útil quan no voleu canviar la velocitat en un percentatge exacte.

  L'eina Rate Stretch és fantàstica per ajustar la velocitat del vostre metratge, però també és molt útil per a solucions ràpides. Per exemple, si esteu editant metratge per a música, és possible que tingueu espais entre els vostres clips on no siguin prou llargs, i l'eina Rate Stretch us pot ajudar a tancar-los.

  Si necessiteu alentir el vostre ritme. metratge baixa molt, pot semblar estrany, això és perquè els fotogrames individuals s'estiren durant una durada més llarga. Si el vostre metratge es grava a 50 fps, podeu reduir-lo ràpidament al 50% sense cap reducció de la qualitat. Per a metratges gravats a 24 fps, potser sílluita per sota del 75%.

  La configuració de Flux òptic és fantàstic per combinar clips que han de ser més lents del que permet la velocitat de fotogrames. L'efecte Flux òptic crea nous marcs per combinar els existents.

  L'eina Rate Stretch també és fantàstica per crear vídeos de lapse de temps a partir dels vostres clips de vídeo. El lapse de temps es crea normalment a la càmera fent fotografies a intervals regulars, però amb l'estirament de velocitat, podeu accelerar les preses de la natura per crear composicions impressionants.

  Com s'utilitza. l'eina Slip

  L'eina Slip és una funció potent ideal per a l'edició de precisió de clips individuals. Suposem que tens un clip a la teva línia de temps que encaixa perfectament entre 2 altres, però la part del clip que has utilitzat podria ser millor.

  En lloc de suprimir el clip, tria nous punts d'entrada i sortida. , i substituint-los a la línia de temps, l'eina Lliscament us permet canviar els punts d'entrada i sortida d'un clip des del seu lloc dins de la línia de temps.

  L'eina Lliscament és impressionant per fer ajustos precisos a la part d'un clip. clip que l'espectador veu; pot ser molt útil quan utilitzeu transicions entre les vostres imatges. De tant en tant, quan intenteu afegir una transició, és possible que us diguin que no hi ha prou clip disponible; això és perquè la transició necessita més fotogrames dels disponibles.

  Utilitzant l'eina Lliscament, podeu moure els punts d'entrada i sortida deel clip per permetre afegir la transició sense necessitat d'editar la línia de temps o els clips circumdants.

  Com utilitzar l'eina Ripple Edit

  La funció Ripple Edit és una eina molt pràctica que us pot estalviar temps i frustració tancant i creant llacunes a la vostra línia de temps. . A Premiere, podeu retallar els extrems del vostre vídeo per escurçar-los, però deixarà un espai entre els vostres clips. De la mateixa manera, podeu allargar els clips arrossegant els extrems, però sobreescriurà el clip següent.

  L'eina d'edició d'ondes us permet allargar o escurçar un clip mentre moveu perfectament la resta de la vostra línia de temps per adaptar-lo. Escurceu un clip i la resta del vostre metratge es mourà cap amunt per la línia de temps per tancar el buit. Amplieu-ne un i la resta del vostre metratge es mourà cap avall a la línia de temps per donar-vos més espai.

  Com utilitzar l'eina de diapositives

  L'eina de diapositives és útil quan vulgueu substituir o intercanviar clips a la vostra línia de temps, però no voleu retallar o tornar a temporitzar totes les vostres imatges. L'eina us permet fer lliscar clips al llarg de la línia de temps, ajustant els clips que l'envolten perquè s'ajustin.

  L'eina Diapositiva funciona mirant 3 clips: el que voleu lliscar, el anterior i finalment, el que el segueix. Per exemple, si volguéssiu lliscar un clip més amunt de la línia de temps, la posició del clip s'ajustaria retallant l'anterior.i afegint-hi el següent.

  Penseu quan teniu metratge repartit en 2 pistes; si mous un clip a la pista superior, canviarà el que veus dels clips que hi ha a sota. El mateix passa amb l'eina de diapositives: només l'edició es produeix a la mateixa pista. L'eina de diapositives és excel·lent per editar B Roll a la vostra línia de temps, ja que us permet ajustar l'ordre i la posició dels vostres clips per adaptar-se a metratges amb cap parlant.


  L'edició és una habilitat. après amb el temps amb pràctica i experimentació. Premiere ofereix una varietat d'eines per crear les teves composicions, però com les fas servir depèn de tu. Ara que ja coneixeu l'eina Premiere Pro-Rate Stretch per canviar la durada dels vostres clips de vídeo, per què no consulteu aquesta guia de l'eina Audio Remix per canviar la durada de les vostres pistes de música.

  Desplaçar cap amunt