4 maneres creatives d'utilitzar les màscares Premiere Pro (tutorial de seguiment de màscares)

Les eines de màscara de Premiere Pro són una de les armes secretes que tenen els editors per arreglar i millorar les seves imatges. Les màscares es poden utilitzar per eliminar persones i objectes de les preses, aïllar i acolorir les àrees del vostre metratge i crear transicions de text interessants. En aquesta guia, us explicarem diverses maneres d'utilitzar el seguiment de màscares de Premiere Pro als vostres projectes.

Resum

  Part 1: Apreneu el seguiment de màscares a Premiere Pro

  Com passa amb la majoria de les eines d'Adobe Premiere Pro, les màscares es poden crear fotogrames clau, la qual cosa us permet moure els elements de la màscara perquè coincideixin amb la vostra escena. Enquadrar les vostres màscares des de zero és qualsevol cosa menys senzill i us pot ocupar una gran quantitat de temps. Afortunadament, Premiere té una solució de seguiment senzilla.

  1. Coloqueu el vostre metratge a Pista de vídeo 2 , seleccioneu-lo a la línia de temps i assegureu-vos que el capçal de reproducció estigui al començament del clip.
  2. Aneu al tauler Control d'efectes i feu clic a la forma de màscara que necessiteu.
  3. Dibuixa la màscara a la pantalla i ajusta l' Escala i Posició perquè coincideixi amb el vostre clip.
  4. Al tauler Control d'efectes , feu clic al menú desplegable del camí de la màscara i feu clic al botó reprodueix . Ara el vostre clip es reproduirà mentre Premiere us crea els fotogrames clau de seguiment. Això pot trigar uns quants minuts a clips més llargs.
  5. Si cal, podeu fer clic a la casella de selecció Inverteix la màscara per canviar la part de la pantalla que ésemmascarat.
  6. Finalment, utilitzeu els controls Expansió , Ploma i Opacitat per afinar l'efecte de la màscara.
  7. Si hi ha punts de la línia de temps on el seguiment automàtic no ha funcionat, alineeu el capçal de reproducció amb els fotogrames clau i ajusteu la posició de la màscara manualment.

  Part 2 : 4 maneres increïbles d'utilitzar les màscares Premiere Pro

  1. Feu que els objectes desapareguin

  Si esteu treballant amb imatges o vídeos d'arxiu existents i no teniu l'oportunitat de tornar enrere i tornar a gravar, voleu assegurar-vos que podeu treure el màxim profit del que feu. tinc. De vegades, la gent passeja pel fons d'una fotografia d'una altra manera perfecta i us mostrarem com eliminar-les.

  1. Seleccioneu el metratge al qual voleu aplicar la màscara.
  2. A Opacitat al tauler Controls d'efectes , feu clic a l'oval per crear una Màscara d'el·lipse .
  3. Dibuixa la màscara al voltant del tema que vols emmascarar.
  4. Fes clic al cronòmetre al costat del camí de la màscara per crear un fotograma clau.
  5. Establiu els fotogrames clau al principi i al final de la fotografia i ajusteu la màscara perquè segueixi el vostre subjecte. Ara hauríeu de veure la màscara ovalada que segueix el subjecte a través del marc sobre un fons negre.
  6. Afegiu la màscara fent lliscar Plum de màscara per sota dels controls de la màscara. Voleu fer-ho molt per combinar-lo eficaçment amb elfons.
  7. Si el plomatge comença a tallar el subjecte, expandeix la màscara amb Expansió de màscara .
  8. Inverteix la màscara. Això hauria d'aparèixer com un oval negre que es mou contra el fons.
  9. Duplica el metratge i col·loca un clip a sobre de l'altre.
  10. Selecciona el clip inferior i suprimeix la màscara. Hauríeu de quedar-vos amb l'escena original, semblant que no hi heu fet res.
  11. Ara heu de moure el clip inferior a un altre moment, de manera que no mostri el subjecte dins de la màscara.
  12. Seleccioneu l'eina Llisca ( Y ).
  13. A continuació, moveu el clip inferior cap endavant o cap enrere en el temps.

  Nota: Pot ser que hàgiu de tallar una part de qualsevol dels extrems del clip perquè funcioni, però això hauria d'eliminar el personatge de l'escena. Tingueu en compte que pot ser que això no funcioni per a totes les escenes (funciona millor amb fotografies amb trípode sobre un fons relativament senzill), però jugueu-hi i veureu ràpidament com d'utilitat pot ser l'eina de màscara en aquesta situació.

  2. Feu canvis aïllats d'il·luminació i de color

  Si teniu una petita part de la vostra escena que se sent una mica sobreexposada, subexposada, o simplement voleu manipular alguns colors, podeu utilitzar màscares per fer ajustaments aïllats.

  1. Feu clic amb el botó dret al Gestor de projectes i creeu una nova capa d'ajust.
  2. Arrossegueu la capa d'ajust per sobre del clip.
  3. Ressalteu el ajustcapa .
  4. A Opacitat al tauler Controls d'efectes , seleccioneu l'eina Bolígraf .
  5. Dibuixa al voltant l'àrea que voleu controlar.
  6. Pluma la màscara per combinar les vores amb la resta del marc.
  7. Finalment, apliqueu els controls d'il·luminació que hàgiu triat a la capa d'ajust. – canvieu els paràmetres Brillo , Contrast , Color i altres paràmetres. Ara només hauria d'afectar l'àrea que heu seleccionat amb l'eina llapis.
  8. Com a alternativa, si no voleu utilitzar capes d'ajust, podeu emmascarar directament des de l'efecte Lumetri Color al vostre tauler Controls d'efectes .

  3. Feu que el vostre text sigui 3D

  En emmascarar el vostre text, podeu donar profunditat ràpidament als vostres títols de Premiere Pro i crear la impressió que el vostre text està dins del món del vostre metratge. Pots utilitzar tot tipus d'elements a les teves fotografies per revelar textos interessants, i només has d'utilitzar una màscara i uns quants fotogrames clau per fer-ho.

  1. Crea una Màscara al voltant. el títol al qual voleu fer la transició.
  2. Coloqueu el capçal de reproducció al començament de la transició i aneu al tauler Control d'efectes .
  3. Com abans, feu clic al cronòmetre al costat del camí de la màscara per crear el primer fotograma clau.
  4. Mou el clip cap endavant, fotograma per fotograma. Quan l'objecte travessa el text, simplement reajusteu les vores de la màscara per alinear-les amb la vora de l'objecte. Feu-ho fins que el text estigui completamenttapat.
  5. Reduïu les vores dures empacant la màscara. Passa el temps que vulguis fent que les vores de la màscara i l'objecte s'alinein perfectament. Com més temps trigueu, més precís podreu alinear les vores i més efectiu serà el resultat.

  4. Seguiment de la cara d'un subjecte

  A més d'aïllar objectes estacionaris, també podeu aplicar-ho a objectes en moviment, com ara les cares de les persones. Això ens permet il·luminar una cara per donar-li més vida i fer que un retrat destaqui.

  1. Creeu una màscara ovalada i col·loqueu-la sobre la cara del subjecte.
  2. Dins del Camí de la màscara , feu clic al botó de reproducció per fer un seguiment de la màscara seleccionada cap endavant. Deixeu que Premiere Pro analitzi el metratge.

  Nota: Com més llarg sigui el metratge, més durarà. Això donarà lloc a una cara aïllada amb un seguiment sobre un fons negre.

  1. Duplica la capa i col·loca-la a sobre de la primera.
  2. Suprimeix la màscara de la capa inferior.
  3. Pluma la màscara de la capa superior per combinar-la amb la resta del metratge.
  4. Aplica l'efecte de color escollit a la capa superior per crear el resultat desitjat, tant si que és il·luminar la imatge o canviar el color completament.
  5. Un cop ho hàgiu dominat, aneu un pas més enllà aplicant el mateix efecte a parts específiques de la cara, com ara els ulls.

  És possible que no ho notisdiferència al principi, però activeu i desactiveu l'efecte per veure com la imatge cobra vida.


  El seguiment de màscares és una eina còmoda per poder utilitzar-la als vostres projectes; No només podeu utilitzar l'efecte de manera creativa per produir transicions i efectes de pantalla dividida, sinó que us pot estalviar tornar a gravar el vostre metratge. Ara ja enteneu els conceptes bàsics sobre com utilitzar el seguiment de màscares d'Adobe Premiere Pro, juga amb les vostres imatges i vegeu què podeu crear.

  Desplaçar cap amunt