Com exportar a DaVinci Resolve 17 (2021)

Quan es tracta d'aprendre a exportar a DaVinci Resolve, hi ha uns quants passos senzills que cal saber. Això us serà útil tant si només esteu aprenent com a editor de vídeo, com si esteu ben experimentat en el camp i us esteu familiaritzant amb DaVinci Resolve com a programari de postproducció.

En aquest tutorial, aprendràs a identificar la configuració que necessites per portar el teu projecte d'una línia de temps de DaVinci Resolve a un vídeo que pots compartir, publicar o enviar als clients. És molt senzill quan saps com! Quan tingueu coneixements bàsics, fins i tot hi ha alguns consells més avançats per ajudar-vos amb els vostres problemes d'exportació més específics.

Resum

  Part 1: Com exportar a DaVinci Resolve

  En primer lloc, heu de conèixer els conceptes bàsics de com exportar el vostre vídeo . Penseu en el vostre vídeo editat com una barreja d'ingredients en un bol; no estarà llest per compartir-o "gaudir", en aquesta analogia- fins que no l'hagis "cuit". Aquí és on entra en joc el procés de renderització dels vostres clips mitjançant l'exportació. Hi ha unes quantes opcions de configuració que podeu triar per fer-ho, però aquí teniu els principis bàsics.

  Pas 1: la pestanya Entrega

  Un cop estigueu a la pestanya Entrega, assegureu-vos d'entendre els conceptes bàsics de quina àrea durà a terme quina funció. D'aquesta manera, podreu saber què heu de fer per tenir un millor control sobre el vostre producte final.

  1. Feu clic a Entrega.pestanya a la barra inferior de DaVinci Resolve.
  2. Podeu veure la vostra línia de temps a la part inferior de la finestra. Recordeu que a la pestanya Enviament , no podreu canviar l'ordre dels vostres clips.
  3. El vostre visor Previsualització és al mig de la finestra.
  4. La columna superior esquerra és on fareu canvis a la configuració del vostre vídeo abans d'exportar-lo. Aquestes són les vostres Configuració de renderització .
  5. La columna superior dreta de la vostra Cua de renderització , on podeu veure quantes línies de temps hi ha en línia per exportar.
  6. Podeu mostrar o amagar els clips seleccionats prement el botó Clips de la barra d'eines superior esquerra.

  Pas 2: Configuració d'exportació de vídeo

  Tens molt control sobre la configuració d'exportació personalitzada per un motiu. Hi ha configuracions disponibles per a qualsevol tipus de vídeo que vulgueu exportar. A continuació analitzarem més alguns dels valors predefinits disponibles, però de moment, aprendràs a exportar un vídeo d'alta qualitat en un fitxer relativament petit.

  1. Introdueix el que vols que sigui el teu fitxer. al camp Nom del fitxer .
  2. Trieu la destinació del fitxer fent clic al botó Examina al costat del camp d'ubicació i navegueu fins a la carpeta on voleu el vostre vídeo final es desarà.
  3. Seleccioneu Single Clip per assegurar-vos que l'exportació final sigui un únic videoclip, en lloc de molts de tots els clips editats quemilloreu el vostre vídeo.
  4. Assegureu-vos que la casella Exporta vídeo estigui marcada tret que exporteu només àudio.
  5. Seleccioneu Quicktime o MP4 al menú desplegable Format .
  6. Deixa el teu Codec com a H.264 .
  7. Deixa el teu Resolució i Velocitat de fotogrames perquè coincideixin amb la configuració del vostre projecte.
  8. Si voleu exportar una resolució diferent, com ara quadrada o vertical, seleccioneu Personalitzat al costat de Resolució i introduïu l'orientació desitjada en píxels.
  9. Podeu deixar la qualitat d'exportació a Automàtica . Si intenteu limitar la mida del fitxer, proveu de seleccionar Restringeix a i reduïu la taxa de bits (Kb/s).
  10. Podeu deixar la resta d'opcions a la configuració predeterminada.

  Pas 3: renderitza el teu projecte

  1. Fes clic a Afegeix a Cua de renderització . El vostre projecte apareixerà a la llista de l'espai de treball a la dreta de la pantalla.
  2. Podeu posar a la cua diverses versions del vostre projecte per exportar-les. Torneu enrere i editeu la seva configuració fent clic a la icona de llapis que hi ha al costat del seu títol a la cua de renderització.
  3. Feu clic a Iniciar renderització quan vulgueu que comencin les exportacions. .

  Part 2: 4 consells professionals per exportar amb èxit a DaVinci Resolve

  La pestanya Entrega pot semblar una mica confusa al principi . Un cop ho agafeu, us adonareu que no hi ha gaire mésel que has après avui. Tot i que hi ha algunes eventualitats, potser voldreu aprendre a gestionar-les amb antelació.

  Les exportacions lentes són un problema amb el qual es troben moltes persones. Hi ha una gran varietat de coses que poden afectar el temps d'exportació, inclòs el nombre de programes que esteu executant en aquell moment i la quantitat d'espai disponible a l'ordinador. Si no us importa perdre una mica de qualitat, també podeu provar de reduir la taxa de bits (la configuració Kb/s a l'encapçalament Qualitat de la vostra configuració d'exportació) o la resolució del vostre vídeo per veure si us ajuda amb el temps d'exportació.

  A més dels llargs temps d'exportació, aquí teniu altres consells que us poden ajudar a l'hora d'exportar el vostre projecte DaVinci Resolve.

  1. Exporta el teu projecte

  De vegades és possible que hagis d'exportar el teu projecte de DaVinci Resolve com a projecte en lloc d'un vídeo. Això permet continuar treballant-hi en un altre ordinador o passar-lo a un col·laborador. Per fer-ho, heu d'exportar el vostre projecte com a fitxer .drp.

  1. Obre el projecte desitjat.
  2. Fes clic a Fitxer > Exporta el projecte.
  3. Seleccioneu la ubicació on voleu desar el fitxer. Es desarà automàticament com a fitxer .drp.

  2. Exporta seccions del vostre projecte

  DaVinci Resolve exportarà tota la vostra línia de temps de manera predeterminada, però també podeu optar per exportar només una part del vostre projecte.línia de temps.

  1. Abans d'afegir el projecte a la cua de renderització, feu clic i arrossegueu el capçal de reproducció de la línia de temps a on voleu que comenci el clip exportat.
  2. Premeu I al teclat per establir el vostre punt In (on començarà el clip).
  3. Coloqueu el capçal de reproducció on voleu que acabi l'exportació i feu clic a O al teclat per configurar el punt Out .
  4. Afegiu el vostre projecte a la vostra Cua de renderització com és normal.

  3. Exporta amb subtítols

  1. Si teniu subtítols, aneu a la pestanya Vídeo i desplaceu-vos cap avall fins a Configuració dels subtítols .
  2. Marqueu la casella Exporta el subtítol .
  3. Seleccioneu al menú desplegable si voleu exportar el vostre vídeo com a Fitxer separat (com ara un fitxer SRT) o a Grava al vídeo .

  4. Exporta els valors predefinits

  Dediquem un moment a veure alguns dels valors predefinits d'exportació disponibles que DaVinci posa a la teva disposició i que pots trobar útils en el teu flux de treball.

  1. El La predefinició de YouTube està disponible amb una resolució de 720p, 1080p o 4K. Trieu aquesta opció si voleu ràpidament un fitxer compatible amb una càrrega de YouTube. Ara pots marcar la casella Penja directament a YouTube i enllaçar el teu compte per penjar el teu vídeo directament des de DaVinci Resolve a YouTube.
  2. El valor predefinit de Vimeo també està disponible a 720p, 1080p o 4K. El seula configuració és semblant a la plantilla de YouTube. Ara pots marcar la casella Penja directament a Vimeo i enllaçar el teu compte per penjar el teu vídeo directament des de DaVinci Resolve a Vimeo.
  3. El nou valor predefinit de Twitter està disponible a 720p i 1080p. Aquesta opció també us permet pujar directament.
  4. ProRes (només per a Mac, no disponible per a PC) és un format on el fitxer final està comprimit mínimament. Molts editors exporten a Prores per tenir una còpia d'alta qualitat del seu treball final, o com a fitxer intermedi per passar al seu colorista, per exemple, quan han acabat d'editar el seu vídeo ja que el fitxer gran conserva moltes dades.
  5. H264 és la compressió de vídeo estàndard per a la majoria de vídeos en línia, i H265 és el seu successor.
  6. IMF és un fitxer de qualitat per complir els requisits d'enviaments per a serveis de reproducció en temps real com Disney i Netflix.
  7. Final Cut Pro, Premiere Pro, Avid, i Els valors predefinits de Pro Tools us permetran exportar el vostre projecte a una línia de temps nova que sigui compatible amb cada programari respectiu.
  8. Només àudio exporta només l'àudio del vostre projecte.

  Extra: creeu el vostre propi valor predefinit

  DaVinci també us permet desar la vostra configuració d'exportació com la vostra pròpia configuració predeterminada per accelerar el vostre flux de treball. el futur.

  1. Definiu la configuració d'exportació personalitzada que vulgueu.
  2. Feu clic al botó icona de tres petits punts a l'extrem superior dret de l'espai de configuració de renderització.
  3. Seleccioneu Desa com a nou valor predeterminat .
  4. El vostre nou valor predefinit serà apareixeran a la barra d'eines amb els altres valors predefinits.

  Ara que coneixeu els conceptes bàsics de com exportar a DaVinci Resolve, podeu veure que no ho és. tan intimidant després de tot. Hi ha moltes opcions que poden semblar aclaparadores, però ja n'heu après a tractar-ne moltes.

  La bona notícia és que DaVinci Resolve és una eina potent, de manera que algunes de les configuracions avançades no No cal que us toqueu tret que necessiteu un alt nivell de control sobre un projecte més gran. Així que ara, realment no hi ha res que us impedeix compartir els vostres projectes amb els vostres col·laboradors, clients i el món!

  Si busqueu detalls sobre com exportar amb un canal alfa, tenim un enllaç de tutorial fantàstic que us mostrarà com exportar un metratge o un títol amb un fons transparent per utilitzar-lo en un altre projecte o compartir-lo amb un altre NLE.

  Desplaçar cap amunt