15 efectes de so de DJ populars i amp; Paquets per descarregar per al 2022

Tant si es tracta d'una escena de graduació de secundària com si esteu reiniciant Wedding Crashers, necessitareu els efectes de so de DJ perfectes per unir realment el projecte. Els efectes de so ajuden a cridar l'atenció de l'espectador sobre coses particulars i aporten un element de realisme. Aquests 15 paquets de DJ i efectes de so poden ser el que esteu buscant.

Resum

  Els 15 millors efectes de so de DJ i amp; Paquets per a vídeos de xarxes socials

  1. DJ Scratches And Rewinds

  Tant si estàs preparant una festa divertida al teu programa de televisió com si necessites un bon efecte per a la teva propera presentació, DJ Scratches and Rewinds t'ofereix. És una versió moderna del clàssic disc scratch amb 7 opcions diferents.

  Baixa DJ Scratches And Rewinds ara

  2. Vinyl Rewind

  Per a aquells que busquen el rebobinat clàssic amb un toc modern, hi ha Vinyl Rewind. Amb 4 opcions diferents per triar, pot ser que sigui l'addició perfecta al vostre joc, projecte cinematogràfic o fins i tot aplicació.

  Baixa Vinyl Rewind ara

  3. Turntable Transitions

  Per afegir una mica de dramatúrgia al vostre projecte, hi ha Turntable Transitions. Amb ràfegues de percussió electrònica, deixar caure un d'aquests efectes de so de DJ populars a la teva peça està obligat a aixecar el suspens.

  Descarrega ara Turntable Transitions

  4. DJ Scratch

  DJ Scratch és perfecte per a aquells que busquen animar la multitud o afegiruna obertura funky al seu projecte. Amb 5 variacions per triar, aquest efecte de so pot ajudar realment a donar vida a la teva pel·lícula.

  Baixa Dj Scratch ara

  5. DJ Airhorn

  Les botzines d'aire no són només per a esdeveniments esportius, sinó que poden donar un toc real al vostre proper projecte. L'efecte de so DJ Airhorn afegeix 3 tons de trompa diferents que són perfectes per al teu proper conjunt o videojoc.

  Baixa DJ Airhorn ara

  6. Air DJ Horn Sound

  Per a aquells que volen sentir la trompa d'aire però busquen alguna cosa una mica més cridanera, Air DJ Horn Sound és per a tu. Compta amb una explosió potent i potent que té un autèntic toc electrònic modern.

  Baixa el so d'Air DJ Horn ara

  7. Short Vinyl Scratch SFX Pack

  El Short Vinyl Scratch SFX Pack inclou 8 variacions d'un scratch de vinil actualitzat de forma moderna. Tant si hi ha un tocadiscos al vostre programa de televisió com si voleu afegir alguna cosa divertida al vostre vídeo de YouTube, el podeu trobar aquí.

  Descarregueu el paquet SFX Short Vinyl Scratch ara

  8. Double Scratch

  Per a alguna cosa més simplificada, hi ha el Double Scratch. Aquest paquet d'efectes de so de DJ fàcil d'utilitzar pot lliscar directament al vostre projecte i animar-lo.

  Descarregueu Double Scratch ara

  9. Rewind Pack

  Els rewinds són un efecte de so de DJ clàssic que es pot afegir fàcilment a gairebé qualsevol projecte. Amb el paquet Rewind obteniu 4 rebobinats de so clàssic que vosaltrespots triar entre.

  Baixa ara el paquet Rewind

  10. Record Vinyl Scratch 3-Pack

  Amb 3 variacions per triar, Record Vinyl Scratch 3-Pack és el complement perfecte per a la vostra experiència d'efectes de so de DJ. Són ideals per a tot, des de videojocs fins a dibuixos animats.

  Baixa ara el paquet de 3 vinils Record Scratch

  11. Bouncing Futuristic Noises

  Per a aquells que vulguin afegir una mica de cremallera al seu proper projecte, Bouncing Futuristic Noise és per a tu. Aquest efecte de so inclou sons electrònics estranys que tenen un autèntic resplendor futurista.

  Baixa ara Bouncing Futuristic Noises

  12. Vinyl Stop

  Per a una parada brusca que afegeixi una mica de dramatisme al vostre projecte, hi ha vinil superior. Amb 7 sons diferents per triar, necessiteu aquest paquet si voleu crear un efecte d'aturada estel·lar al vostre projecte.

  Descarregueu Vinyl Stop ara

  13. Paquet de so DJ Scratch

  Si vols seure al tocadiscos, necessitaràs el paquet de so DJ Scratch per arribar-hi. Aquest efecte de so també inclou breus retallades vocals que ajuden a crear una mica més de profunditat.

  Baixa ara DJ Scratch Sound Pack

  14. Paquet de notificacions alarmants

  El paquet de notificacions alarmants és l'elecció perfecta per a aquells que busquen un efecte de so de DJ que tingui un aire de temàtica de terror. Amb 4 opcions diferents, aquesta explosió de soroll ajudarà a afegir una mica mésal vostre programa.

  Descarregueu ara el paquet de notificacions alarmants

  15. DJ Scratch Turntable

  El DJ Scratch Turntable presenta un so ràpid i energètic, perfecte per al vostre proper conjunt o simplement a casa. Amb 6 rascades de vinil curtes incloses, segur que trobareu el que us convingui.

  Descarregueu DJ Scratch Turntable ara

  Els 5 millors llocs on podeu baixar DJ Efectes de so i amp; Paquets

  1. Motion Array

  Motion Array és la llar de milers de plantilles, gràfics en moviment, efectes de so, connectors, presets i molt més, que podeu utilitzar al vostre propi projecte. És probable que trobeu alguna cosa per millorar el vostre proper projecte aquí.

  Visita Motion Array

  2. Artlist

  Artlist inclou una col·lecció d'efectes de so i música sense drets d'autor als quals pots accedir per als teus propis projectes. La seva llicència personal cobreix plataformes com Facebook i YouTube, però per a projectes comercials i de difusió més grans necessitareu una llicència actualitzada.

  Visita Artlist

  3. Soundsnap

  Soundsnap inclou més de 450.000 efectes que podeu comprar o descarregar mitjançant una subscripció. Utilitzat per grans marques com HBO i Disney, estàs en bona companyia. Però això vol dir que esteu pagant un preu més alt per avançat.

  Visita Soundsnap

  4. Sound Bible

  Sound Bible inclou una varietat d'efectes de so gratuïts d'unavió aterrant en un aeroport a una hiena rient. Sigui el que cerquis, és possible que el puguis trobar gratuïtament en aquest lloc.

  Visita Sound Bible

  5. Zapsplat

  Zapsplat té uns quants efectes de so i música gratuïts que pots baixar per als teus propis projectes de YouTube, televisió i pel·lícules, però hauràs de mirar els detalls dels seus específics. llicència per esbrinar què podeu fer i què no. Tant si busqueu sons d'animals com música de jazz, tenen alguna cosa per a vosaltres.

  Visiteu Zapsplat


  Introduïu l'efecte de so adequat al vostre El proper projecte realment pot marcar la professionalitat. Motion Array té milers d'efectes de so que podeu combinar amb la vostra escena perfecta. Fes del teu proper projecte el teu millor projecte!

  Desplaçar cap amunt