Sincronitza fàcilment l'àudio amb els vídeos a Final Cut Pro (Consells de resolució de problemes)

Sincronitzar l'àudio pot semblar una tasca difícil, però si tot el que hi ha a la producció es fa correctament, podeu sincronitzar els vostres clips en només uns minuts. Final Cut Pro és una eina fantàstica per a la sincronització d'àudio i l'edició Multicam, així que hem creat una guia ràpida per a principiants per sincronitzar i solucionar problemes dels vostres clips d'àudio i vídeo. Entrem!

Resum

  Part 1: Aprèn a sincronitzar l'àudio a Final Cut Pro

  Quan l'àudio s'enregistra per separat del vídeo, haureu de realitzar una mica de sincronització d'àudio. Hi ha molts casos en què necessiteu gravar àudio per separat, com ara vídeos musicals, produccions a gran escala amb diverses càmeres o si voleu obtenir una qualitat d'àudio millor que la de la vostra càmera.

  Afortunadament, FCP té un un parell de maneres ràpides i senzilles de sincronitzar les vostres gravacions d'àudio amb els vostres clips de vídeo, sempre que els hàgiu gravat correctament en primer lloc.

  Enregistrament d'àudio i vídeo

  Per gravar el vostre àudio per separat, haureu de considerar el que esteu gravant i el kit disponible. Si esteu gravant una conferència gran, per exemple, podeu fer una gravació a través del sistema PA del lloc. Si enregistreu una peça parlant, és possible que utilitzeu una gravadora externa i un micròfon boom.

  Sigui quina sigui la vostra configuració, cal recordar dues coses quan enregistreu àudio separat:

  1. El vostre dispositiu de gravació de vídeo també ha d'estar rebentàudio. Tot i que és possible que no tingueu cap intenció d'utilitzar la pista d'àudio, el vostre programari d'edició la necessita per sincronitzar-la.
  2. Intenta iniciar i finalitzar les gravacions de vídeo i àudio simultàniament. Com més apropeu els temps, més fàcil trobarà Final Cut Pro per sincronitzar les dues pistes.

  Opcions de sincronització d'àudio

  Un cop hàgiu gravat els vostres clips, haureu de importar-los a un projecte Final Cut Pro. No afegiu res a la línia de temps encara: tota la sincronització d'àudio es fa des del navegador del projecte. Si esteu treballant amb molts clips diferents i necessiteu realitzar diverses sincronitzacions, pot ser útil passar pel navegador del vostre projecte i comprovar el nom dels vostres clips de vídeo perquè coincideixi amb l'àudio amb el qual s'han de sincronitzar.

  1. Al navegador del projecte, seleccioneu el videoclip que voleu sincronitzar.
  2. Manteniu premut Cmd al teclat i seleccioneu el clip d'àudio que voleu sincronitzar. Els clips d'àudio i vídeo s'han de ressaltar a la finestra del navegador del projecte.
  3. Feu clic amb el botó dret sobre un dels clips ressaltats i seleccioneu Sincronitza clips o premeu Opció+Cmd+ G al teu teclat.
  4. Veureu diverses opcions: el primer pas és posar un nom al vostre clip.

  Nota: pot ser útil cridar-lo de manera similar al videoclip original.

  1. Podeu triar l'esdeveniment per desar el clip al menú desplegable. Si heu configurat correctament la vostra biblioteca, no hauríeu de canviar-ho.
  2. En la majoria de casos.En casos, demanareu a FCP que sincronitzi l'àudio i el vídeo mitjançant l'àudio scratch adjunt al videoclip, així que assegureu-vos que la casella Utilitza l'àudio per a la sincronització estigui marcada.
  3. El 12 La casella de selecció>Desactiva l'àudio als clips AV és útil si sabeu que no utilitzareu l'àudio de la càmera. Marqueu la casella i FCP desactivarà l'àudio de la càmera després de sincronitzar-se.
  4. Si feu clic a Configuració avançada , teniu més opcions, incloses les relacions d'aspecte i la velocitat de fotogrames de la sincronització. clip. També podeu triar com es sincronitzen els clips, per exemple, en funció del codi de temps. En la majoria dels casos, voldreu utilitzar l'àudio scratch com a base per a la sincronització, així que assegureu-vos que estigui seleccionat Automàtic .
  5. Un cop hàgiu comprovat tots els paràmetres, premeu D'acord . La finestra emergent es tancarà i el clip sincronitzat estarà al navegador del projecte. Pots identificar ràpidament els clips sincronitzats mitjançant la icona de cadena a l'extrem superior esquerre.
  6. Ara pots arrossegar el clip sincronitzat a la línia de temps i editar-lo com ho faries amb qualsevol altre recurs de vídeo.
  7. A l' Inspector , podeu editar els Volum i Modes de panoràmica . La configuració Configuració d'àudio us permetrà activar i desactivar les pistes d'àudio de manera independent.
  8. Si necessiteu ajustar la sincronització d'àudio manualment, podeu obrir el clip sincronitzat fent-hi doble clic al navegador del projecte. D'aquesta manera, els clips sincronitzats són semblants aseqüències compostes/imbricades.

  Opcions multicàmera

  L'edició multicàmera és la segona opció per a la sincronització d'àudio, però s'utilitza quan hi ha diverses càmeres i/o fonts d'àudio. s'utilitzen. L'edició multicàmera és molt divertida i us pot estalviar hores en tallar des de més d'un angle de càmera.

  1. Amb els vostres clips importats al projecte, aneu al navegador del projecte i seleccioneu els clips d'àudio i vídeo. voleu convertir en un clip Multicam.
  2. Feu clic amb el botó dret al navegador del projecte i trieu Nou clip Multicam .
  1. Vés mitjançant la configuració emergent, semblant a la configuració de sincronització d'àudio, i trieu com voleu crear el vostre clip Multicam.
  2. Premeu D'acord quan estigueu preparat i apareixerà el vostre clip Multicam. com a actiu únic al navegador del projecte, marcat amb una icona de 4 rectangles petits.

  Consulteu aquesta pràctica guia per obtenir més informació sobre com utilitzar el procés Multicam a FCPX.

  Part. 2: Consells de resolució de problemes per a problemes de sincronització d'àudio i vídeo

  Poden sorgir molts problemes en editar imatges estàndard, de manera que FCP Audio Sync pot afegir una altra capa dels possibles problemes. Vegem els 5 problemes principals que podeu trobar i com resoldre'ls.

  FCP no sincronitza correctament

  El primer i més obvi problema que podeu trobar és que Final Cut Pro no sincronitza el vostre l'àudio correctament. Si el vostre àudio encara no coincideix amb el vídeo, és probable que ho siguique FCP no pot obtenir prou informació de la pista scratch per dur a terme la sincronització.

  Si la sincronització s'esgota uns quants fotogrames, feu doble clic al clip sincronitzat i ajusteu manualment la posició de l'àudio fins que coincideixi. Si l'àudio surt, val la pena provar una mica d'edició a l'àudio de la càmera; modifiqueu l'àudio scratch perquè quedi el més clar possible, exporteu el clip i torneu-lo a importar. Proveu de sincronitzar la pista d'àudio amb la pista de vídeo nova. L'àudio més clar pot ajudar a Final Cut a sincronitzar els clips.

  Àudio no sincronitzat

  Si heu importat un clip amb àudio adjunt, però a la línia de temps, la reproducció està una mica fora de sincronització , podria tenir a veure amb la configuració de la seqüència. Aquest problema es produeix amb clips de vídeo en diverses situacions i no té res a veure amb les funcions de sincronització d'àudio.

  La causa és probable que la configuració del vídeo sigui diferent de la configuració de la seqüència, concretament la velocitat de fotogrames. Per evitar que això passi, feu clic amb el botó dret al clip al navegador del projecte i trieu Nou projecte .

  Problemes de mida del llenç

  De vegades, la mida del llenç afectarà la reproducció dels vostres clips, especialment si teniu zoom en un clip. Assegureu-vos que el vostre visor multimèdia estigui configurat a Ajust . Comproveu el menú desplegable a la part superior del visualitzador de mitjans i eviteu fer zoom als vostres clips per reproduir-los.

  Comproveu les capacitats de la màquina/programari

  Molts problemes amb els problemes no sincronitzats oLes imatges nervioses tenen a veure amb la reproducció, no amb els vostres clips reals. La representació i la previsualització d'imatges és una gran quantitat de treball per al vostre dispositiu, especialment per als tipus de metratge més extensos o més complexos.

  Assegureu-vos sempre que el vostre dispositiu compleixi els requisits mínims de programari de Final Cut Pro X i que el vostre programari estigui actualitzat.

  Exporta a un sol fitxer

  De vegades no importa Que fantàstica és la configuració del vostre dispositiu, el metratge amb el qual esteu treballant té problemes per reproduir-se. Si utilitzeu diversos angles amb molts clips sincronitzats, és possible que la vostra màquina tingui problemes per previsualitzar la vostra composició.

  Si heu comprovat tota la resta d'aquesta llista, proveu d'exportar els vostres clips sincronitzats a un sol fitxer. L'exportació pot trigar una estona si teniu molts clips, però en crear un fitxer nou per editar-lo, estalvieu que FCPX hagi de renderitzar la sincronització d'àudio cada vegada.


  Treballar amb diverses càmeres. els angles i les fonts d'àudio poden semblar difícils, però FCPX és una eina fiable per combinar ràpidament els vostres actius. Tant si utilitzeu la sincronització d'àudio com les funcions Multicam, Final Cut Pro ofereix una senzillesa excepcional per a aquesta tasca complicada. Ara teniu els passos per sincronitzar el vostre àudio. Pots tenir més llibertat i creativitat per gravar els teus projectes.

  Desplaçar cap amunt