Apreneu a utilitzar i instal·lar nous tipus de lletra Final Cut Pro

Quan creeu el vostre vídeo, el tipus de lletra que feu servir per als vostres títols pot tenir un paper fonamental en el tema i l'aspecte del vostre projecte. Malauradament, els tipus de lletra incorporats proporcionats al dispositiu poden ser una mica limitants. Aquí és on entren els tipus de lletra baixables, que us permeten crear biblioteques de milers d'actius de tipus de lletra. Avui us mostrarem la rapidesa amb què podeu instal·lar i utilitzar tipus de lletra a Final Cut Pro.

Resum

  Part 1: instal·lar tipus de lletra a Final Cut Pro

  Podeu ampliar ràpidament els vostres recursos de tipus de lletra baixant-los o creant-ne els vostres. Llocs web com 1001freefonts.com, fonts.google.com i Dafont.com són fantàstiques biblioteques de recursos de tipus de lletra que podeu utilitzar.

  Mentre us mostrem com instal·lar i utilitzar fitxers de tipus de lletra per a Final Cut Pro, un cop afegit al vostre llibre de fonts, podreu utilitzar els recursos en qualsevol programa que funcioni amb els tipus de lletra del vostre sistema, com ara Pages, Keynote i Photoshop.

  Instal·lació d'un tipus de lletra únic

  Un cop hàgiu escollit i descarregat el millor tipus de lletra per al vostre projecte, haureu d'instal·lar-lo al Llibre de fonts del sistema.

  1. Cerqueu la vostra carpeta Zip baixada i feu doble clic per obrir-la.
  2. Cerqueu el fitxer de tipus de lletra a la carpeta baixada, que serà .oft o .ttf fitxer.
  3. Feu doble clic al fitxer de tipus de lletra i s'obrirà el llibre de tipus de lletra juntament amb una finestra de vista prèvia de la font.
  4. Feu clic al botó Instal·la font perquè s'afegeixi el tipus de lletra al Llibre de fonts.
  5. Tanqueu l'aplicació Llibre de fonts i torneu a iniciar Final Cut Pro (o el programa que hàgiu escollit).
  6. Navegueu fins al vostre editor de títols i cerqueu el vostre nou font a la llista.

  Instal·lació de diversos tipus de lletra

  Si intenteu instal·lar diversos tipus de lletra alhora, hi ha una manera ràpida i senzilla de fer-ho. Primer, assegureu-vos que tots els fitxers de tipus de lletra estiguin a la mateixa carpeta del vostre ordinador.

  1. A la carpeta Aplicacions , cerqueu i obriu el Llibre de fonts .
  2. Seleccioneu Usuari a la columna de l'esquerra del Llibre de fonts.
  3. Feu clic al botó + de la part superior de la finestra i navegueu per la carpeta de baixades de fonts.
  4. Seleccioneu el fitxer de tipus de lletra superior i, mentre premeu Maj , seleccioneu la part inferior de la llista.
  5. Premeu Obre i tots els tipus de lletra seran instal·lats alhora.
  6. Recordeu reiniciar Final Cut Pro perquè apareguin a la llista.

  Organització dels vostres tipus de lletra

  Mentre Final Cut Pro Cut Pro sempre mostrarà els vostres tipus de lletra en ordre alfabètic, podeu organitzar els vostres tipus de lletra en grups dins de Font Book, per tal que siguin més fàcils de trobar.

  1. A Font Book, feu clic a + símbol a l'extrem inferior esquerre.
  2. Afegiu un nom a la vostra col·lecció de tipus de lletra.
  3. Cerqueu els tipus de lletra que vulgueu afegir a la vostra col·lecció.
  4. Arrossegueu el tipus de lletra fins al barra lateral per deixar-lo anar a la vostra col·lecció.

  Part 2:Troba fonts instal·lades a l'FCPX

  Si bé treballar amb fonts baixades pot ser molt divertit, pots trobar-te ràpidament amb problemes quan comparteixes projectes amb els membres de l'equip. Si el vostre equip no té el tipus de lletra al seu sistema, els títols tornaran a un tipus de lletra genèric quan s'obri el projecte. Una solució ràpida és enviar qualsevol tipus de lletra utilitzat juntament amb el projecte.

  1. Obre l'aplicació Font Book i cerca el tipus de lletra que vols enviar.
  2. Fes clic amb el botó dret sobre el tipus de lletra. i trieu Mostra al Finder , després agafeu el fitxer i envieu-lo amb el vostre mètode preferit. No us preocupeu, això no l'eliminarà del vostre dispositiu!
  3. Si no trobeu el vostre tipus de lletra a Font Book però sabeu que s'està utilitzant a Final Cut Pro, podeu comprovar el Carpeta de l'aplicació , després cerqueu Final Cut Pro i feu clic amb el botó dret > Mostra el contingut del paquet .
  4. Navegueu a Contents/Frameworks/Flexo.frameworks/Versions/A/Resources/Fonts per veure tots els fitxers de tipus de lletra als quals té accés FCPX.
  5. Copieu i enganxeu el fitxer de tipus de lletra des de la carpeta de l'aplicació FCPX i envieu-lo mitjançant el vostre mètode preferit.

  Part 3: 7 populars paquets de títols Final Cut Pro per al 2022

  1. Títols de tipografia

  Títols de tipografia és una col·lecció de 9 animacions de text a pantalla completa, ideals per a actualitzacions socials i targetes de títol en vídeos més llargs. Els dissenys brillants i atrevits ofereixen una marca fàcil mitjançant el color i el tipus de lletraopcions.

  Descarregueu ara els títols de la tipografia

  2. Títols de màquines d'escriure retro

  El paquet de títols de màquines d'escriure retro inclou 50 animacions de text impressionants per a una varietat d'aspectes de moda. Aquests títols són ideals per als vostres projectes d'inspiració retro, com ara tipus de lletra realista i efectes de pantalla d'ordinador dels anys 80.

  Descarregueu ara títols de màquines d'escriure retro

  3. Títols VHS

  El paquet de títols VHS inclou 9 impressionants dissenys de títols a pantalla completa inspirats en els anys 80 i 90. Aquests títols de la vella escola són ideals per als teus projectes de vídeo d'època amb efectes de llum de neó i patrons d'ones retro.

  Baixa ara els títols VHS

  4. Dynamic Colorful Typography

  El paquet Dynamic Colorful Typography és ideal per a empreses i creadors de contingut que creen imatges de xarxes socials. Els títols a pantalla completa amb gràfics atrevits ofereixen un conjunt de fulletons digitals únics i fàcils de marcar.

  Descarregueu Tipografia colorida dinàmica ara

  5. Títols de la dècada de 1970

  El títol de la dècada de 1970 és una col·lecció de 9 targetes de títol retro amb sensació familiar amb un ambient de neó de 70/80′. Els títols i els fons de pantalla completa es proporcionen en una estructura modular, de manera que podeu combinar i combinar segons calgui.

  Descarregueu ara els títols dels anys 70

  6. Cine Credits

  El projecte Cine Credits és una col·lecció de targetes de títol grunge, ideals per a terror, thriller i fantasiaprojectes. El fons tempestuós i les partícules de neu donen a l'estil de text semblant a la pedra una sensació freda i arenosa.

  Baixa els crèdits de cinema ara

  7. Elements essencials del títol

  El paquet d'elements essencials del títol conté més de 30 elements dividits en 5 categories, inclosos els recursos de pantalla completa i el terç inferior. El kit inclou valors predefinits de fons per crear títols únics per al vostre projecte.

  Descarregueu ara elements essencials del títol


  Crear títols a Final Cut Pro és molt divertit , i amb les animacions de títol i els tipus de lletra que es poden baixar, podeu crear aspectes únics ràpidament. Si esteu interessats a obtenir més informació sobre les animacions de títol i els tipus de lletra Final Cut Pro, consulteu aquests 20 efectes de text fantàstics.

  Desplaçar cap amunt