Motion Array Wrapped 2022: les 12 millors plantilles per a missatges publicitaris i amp; Editors

Oferim més de 500.000 plantilles per a Adobe After Effects i Adobe Premiere Pro, amb una gran selecció també per a Final Cut Pro i DaVinci Resolve. Des de recursos gratuïts fins a recursos de pagament, podeu accedir a tants actius amb totes les opcions de compte que ofereix Motion Array. Endinsem-nos a la nostra llista de les 12 descàrregues principals del 2022!

1. Logotip de Glitch

Descàrrega gratuïta

Si busqueu alguna cosa atractiu, per què no proveu de crear una introducció del logotip d'estil Matrix per al vostre canal de YouTube? Amb una combinació impressionant d'efectes distorsionants per revelar i millorar el teu logotip, pots fer que les teves properes reproduccions en directe o ressenyes de jocs destaquin realment.

2. Presentació de diapositives dinàmiques i colorides gratuïtes

Descàrrega gratuïta

La segona de la nostra llista és una plantilla gratuïta sorprenent que inclou una animació de text suau i efectes de fons de transició. Crea bells vídeos promocionals de viatges o productes! Plena d'energia i color, no us podeu equivocar en baixar aquesta plantilla d'After Effects.

3. Upbeat Opener

Baixa ara

Necessites afegir alguna cosa nova i fresca a la teva col·lecció Final Cut Pro? Fes una ullada a l'Obridor optimista amb transicions de títol dinàmiques per crear una edició fantàstica. Comença els teus vídeos de YouTube amb l'obridor perfecte!

4. Títols moderns

Baixa ara

Recreeu icones i títols d'estil retro fantàstics als vostres vídeos socials. Aquest paquet de 26 marcadors de posició de text us ajudarà a implicar-vosespectadors d'una manera divertida i t'ajudarà a mantenir-los amb ganes de més. Personalitzeu fàcilment els colors i el text per crear els vostres propis dissenys de marca únics.

5. Promoció senzilla

Baixa ara

Com el seu nom indica, aquesta plantilla d'After Effects és una introducció o promoció refrescant amb animacions de text senzilles i efectes de transició divertits. Amb títols en negreta i formes geomètriques dinàmiques que suren per tota la pantalla, aquest és un recurs imprescindible per al vostre arsenal.

6. Promoció corporativa

Baixa ara

Quan es tracta de presentacions empresarials i corporatives o vídeos promocionals, una plantilla modal ben organitzada i fàcil d'editar és la millor opció. Aquesta presentació de diapositives mínima i ràpida comunicarà el vostre missatge fort i clar.

7. Títols de fallada

Baixa ara

Aquesta plantilla Premiere Pro és un recurs fantàstic si voleu crear una seqüència de títols cibernètics o tecnològics per als vostres videojocs o presentacions d'animació. També pot funcionar molt bé per a documentals de notícies que cobreixen diversos tipus d'històries d'última hora.

8. Títols únics

Baixa ara

La nostra llista també inclou un gran paquet de 12 animacions de text nets i elegants per a DaVinci Resolve. Accelereu el vostre flux de treball d'edició i centreu-vos a ressaltar els punts de la història, les persones principals o els llocs importants als vostres podcasts, vlogs o vídeos teasers.

9. Long Shadow Titles

Baixa ara

Aquesta plantilla de títol elegant i atrevida d'After Effects és unadisseny atemporal. Amb 8 títols animats sense problemes amb efectes d'ombra, podeu crear algunes seqüències de títols sorprenents per als vostres comptes socials. El seu aspecte net el fa perfecte per a qualsevol projecte de vídeo.

10. Free Parallax Opener

Descàrrega gratuïta

No us creureu que aquesta plantilla dissenyada professionalment es pot descarregar gratuïtament! Aquest obridor de paral·laxi inclou superposicions animades amb efectes de transició de moda i animacions de text modernes. Millora les teves presentacions i curts de YouTube.

11. Títols mínims únics

Baixa ara

Res diu professional com un disseny minimalista. Aquests títols senzills i nets amb animacions suaus milloraran la manera com introduïu els ponents convidats o els llançaments de nous productes als vostres podcasts.

12. Galeria de fotos

Baixa ara

La nostra llista no podria estar completa sense incloure aquesta plantilla de galeria de fotos de Final Cut Pro amb un disseny fantàstic. Amb 60 zones de presentació de fotos/vídeos amb capes de text editables, mostra les teves col·leccions de fotos per a esdeveniments, moments especials amb amics i familiars i fins i tot viatges.


Les nostres plantilles més populars del 2022 inclouen tot el que necessiteu al vostre arsenal de vídeos, des de plantilles de títol fins a revelacions de logotips i gràfics, així com presentacions de diapositives i promocions. Deixeu que aquestes plantilles encenguin els vostres sucs creatius per al 2023 quan editeu els vostres vídeos nous per a esdeveniments, viatges o simplement rodets divertits.

Si estàs buscantdescàrregues il·limitades de plantilles dissenyades professionalment per afegir als vostres vídeos, registreu-vos a les nostres opcions de compte mensual o anual.

Desplaçar cap amunt