Modes de fusió a After Effects: Tutorial de doble exposició

Si no heu utilitzat mai els modes de fusió d'After Effects abans, no us preocupeu, no esteu sols. Els usuaris d'After Effects sovint passen per alt els modes de combinació i, per ser justos, pot ser difícil entendre què fan. Per combatre-ho, hem elaborat una guia completa sobre els modes de combinació d'After Effects per oferir-vos una drecera a aquesta potent eina.

Resum

  Part 1: Què són els modes de fusió?

  Els modes de combinació són un conjunt d'eines d'After Effects que indiquen a una capa com interactuar amb les capes que hi ha a sota. Hi ha 38 modes de fusió en vuit categories diferents, cadascuna de les quals indicarà a After Effects quins paràmetres s'ha d'ajustar.

  Quan s'aplica un mode de fusió a una capa, After Effects farà referència a les capes que hi ha sota a la línia de temps. . Depenent del mode que trieu, AE combinarà la vostra capa superior utilitzant elements com la llum, la foscor o el color d'una altra capa.

  La manera més fàcil d'entendre què poden fer els modes de combinació és jugar amb cadascun. un i veu les diferències per tu mateix. Algunes de les variants són força notables, però veure què fan no us diu res sobre com les utilitzaríeu.

  Els modes de combinació s'utilitzen per a dues coses principals: per ajudar a combinar efectes visuals i crear un estil estilístic. mira, com ara la doble exposició. Si creeu composicions VFX, com ara afegir foc a una escena, els modes de fusió poden combinar l'efecte amb elcapa de fons, ajudant-lo a semblar més a una part de l'escena. De la mateixa manera, els modes de combinació són fantàstics per crear aspectes únics, ideals per a seqüències de títols, fons en moviment i obres d'art digitals.

  Agrupament Opcions del mode de fusió Funcions
  Normal NormalDissolveDancing Dissolve Sense barreja
  Enfosquir (Sustractiva) EnfosquirMultiplyColor BurnClassic Color BurnLinear BurnDarken Color Aquests paràmetres enfosquiran la imatge i eliminaran els blancs.
  Il·luminar (Additiu) Afegeix LightenScreenColor DodgeClassic Color DodgeLinear DodgeLighter Color Aquests paràmetres il·luminaran la imatge i eliminaran els negres.
  Contrast (Complex) OverlaySoft LightHard LightLinear LightVivid LightPin LightHard Mix Aquests paràmetres milloraran el contrast dins i entre les capes.
  Comparatiu (Diferència) DiferènciaClàssic DiferènciaExclusionSubtractDivide Aquesta configuració destacarà les diferències entre els vostres capes.
  Color (HSL) HueSaturationColorLuminosity Aquests paràmetres realitzaran ajustos de color basats en sobre la tonalitat, la saturació i la lluminositat.
  Mat Stencil AlphaStencil LumaSilhouette AlphaSilhouetteLuma Converteix la capa 2 en un mat per a la capa 1, ajustant diversos paràmetres en funció de la configuració escollida.
  Utilitat Alpha AddLuminescent Premul Ús especial.

  Part 2: Com utilitzar els modes de fusió a After Effects (exposició doble)

  Podeu utilitzar els modes de fusió sols o combinats amb altres efectes. En aquest tutorial, crearem un efecte de doble exposició abstracte, però primer, anem a cobrir alguns conceptes bàsics.

  1. Per trobar les opcions Mode de fusió , premeu F4 al teclat ( fn + F4 en un MacBook ) o feu clic a les icones de la part inferior esquerra del tauler Capa .
  1. La vostra capa superior sempre serà dominant, així que assegureu-vos que la capa que voleu afectar estigui a la part superior de la pila.
  1. Per desplaçar-vos fàcilment pels modes de combinació, seleccioneu la vostra capa i premeu Maj i “+” o “_”.

  Ús dels modes de fusió per crear un efecte d'exposició doble

  En aquest pas a pas, crearem l'efecte d'un ballarí que es mou per la cara del nostre model, utilitzant el mode de fusió Llum dura . Aquest efecte funciona millor amb una presa de cara d'alt contrast.

  1. Afegiu la fotografia de la cara a la vostra línia de temps.
  2. Feu clic amb el botó dret a la Línia de temps > Nou > Capa d'ajust .
  3. A la capa d'ajust, afegiu els efectes Nivells i Tonalitat &Saturació .
  4. Ajusta els paràmetres Nivells per augmentar el Contrast de la fotografia i equilibrar la imatge amb el Tonalitat i amp; Configuració de saturació fins que estigui satisfet amb l'aspecte.
  5. Seleccioneu la capa de cara i la capa d'ajust a la línia de temps i premeu Cmd/Ctrl + Maj + C per a precompondre les teves capes. Feu que el Clip compost sigui invisible.
  6. Arrossegueu la segona presa a la línia de temps que hi ha a sota de la primera i afegiu-hi una altra Capa d'ajust .
  7. Cerqueu Colorama al Tauler d'efectes i afegiu-lo a la capa d'ajust.
  8. Feu clic a Cicle de sortida i canvieu la Paleta predeterminada a Rampa grisa .
  9. Feu clic a l'esquerra del cercle i seleccioneu Negre al Selector de colors . Feu clic a la dreta del cercle i seleccioneu Blanc . S'hauran afegit 2 fletxes al cercle exterior.
  10. Arrossegueu les fletxes per augmentar els negres/blancs i disminuir els grisos fins que estiguis satisfet amb l'aspecte.
  11. Fes la teva cara. clip compost visible.
  12. Per a la capa de la cara, trieu el mode de fusió Llum dura . Ajusteu l' Escala i la Posició de les vostres capes compostes fins que estigueu satisfet amb la composició.

  Part 3: 6 més utilitzats Modes de fusió a After Effects

  Amb 38 modes de fusió per triar, pot arribar a ser força temps-tasca de consum per trobar la persona adequada per fer la feina. Així doncs, aquí teniu els nostres 6 millors modes de combinació!

  1. Multiplicar

  Multiplicar és excel·lent per fer canvis subtils al vostre metratge i pot ajudar a crear ajustos i matisos d'aspecte natural a la vostra composició. Multiplicar és el mode de fusió més utilitzat i és semblant a afegir gels d'il·luminació a la teva escena.

  2. Exclusió

  L'exclusió és el mode de combinació per crear aspectes abstractes amb el vostre metratge. El mode juga amb els colors Hue, cosa que us permet crear paletes de colors completament diferents per a les vostres imatges, ideals per a projectes creatius com ara vídeos musicals.

  3. Linear Dodge

  Linear Dodge crea un efecte de somni als teus clips, especialment quan es combina amb Ajusts d'opacitat . El mode ajusta la llum i la brillantor del vostre metratge, donant un efecte surrealista i sobreexposat.

  4. Pantalla

  És possible que ja hàgiu utilitzat el mode de combinació de pantalla, ja que és un pas clau per utilitzar Canals alfa . El mode de pantalla elimina tots els negres de la imatge, cosa que us permet superposar elements visuals.

  5. Afegeix

  Afegeix és l'efecte perfecte per als elements Lens Flare i Light Leak. Elimina els elements més foscos de la capa mentre es barreja amb el color i la llum de la capa de sota.

  6. Classic Color Burn

  Classic Color Burn és un efecte notable, idealper crear looks vintage. El mode dóna la sensació que els colors es cremen a la pantalla i també pot afegir efectes visuals com ara llums de carrer a les preses nocturnes.


  Els modes de fusió d'After Effects són eines potents per a tots dos. Treball VFX i per crear elements de disseny estilístic. Un cop els afegiu al vostre flux de treball, segur que descobrireu noves maneres d'aplicar i editar els modes de combinació. Si esteu buscant un altre conjunt d'eines d'After Effects increïbles i no descobertes, consulteu aquest article útil sobre expressions.

  Desplaçar cap amunt