22 gratuït i amp; Connectors d'After Effects de pagament que necessiteu

Els connectors d'After Effects són una manera fantàstica d'estalviar temps i energia creant elements animats des de zero, a diferència de les plantilles, que us ofereixen personalització sobre un projecte d'After Effects prefabricat. Els connectors afegeixen eines i funcions al backend d'After Effects, fent-los tan senzills d'utilitzar com els efectes integrats. Perquè pugueu continuar amb l'animació, hem elaborat una llista útil dels millors connectors d'After Effects gratuïts i de pagament.

Resum

  Part 1: 22 Principals connectors AE per a editors de vídeo

  1. Motion Array Adobe Integrations

  El connector Motion Array Adobe Integrations us permet accedir a la biblioteca completa d'estocs de Motion Array directament des d'After Effects. Ja no haureu de baixar els vostres recursos de vídeo, música o plantilles des del lloc web. En lloc d'això, el connector Motion Array us ofereix un tauler de control per arrossegar i deixar anar directament a la vostra línia de temps.

  Descarregueu Motion Array Adobe Integrations Now

  2. Desplaçador

  Creeu fàcilment efectes de desplaçament fantàstics als vostres vídeos que també giren i escalan per obtenir un aspecte encara més professional. Amb potents ajustaments de mapes, com ara gamma, suavitat i facilitat, fan d'aquest connector una gran addició al vostre arsenal.

  Descàrrega gratuïta de desplaçador

  3. Superluminal Stardust 1.5.0 (prova gratuïta)

  Stardust és un creador de partícules 3D per a After Effects, que us permet crear 3D representats de manera impressionant.elements de partícules. Aquest connector innovador us ofereix la possibilitat de combinar models 3D, partícules i efectes, tots existents i interactuant en el mateix espai compartit. Amb Stardust, podeu crear animacions fluides en 3D i gràfics en moviment.

  Descarregueu Superluminal Stardust 1.5.0 ara

  4. Free deLayer

  Ara podeu generar fàcilment un retard aleatori amb qualsevol mida i velocitat de fotogrames per obtenir efectes de vídeo fantàstics. Un cop l'instal·leu, trieu fàcilment un racó des del qual voleu que comenci el retard i deixeu que el connector faci la seva feina. El cel és el límit del que pots fer amb el deLayer gratuït!

  Descàrrega gratuïta de Delayer

  5. Free Particle Builder

  Com afirmen amb orgull al seu lloc web, Free Particle Builder us permet "Far foc, pols, fum, màgia, energia, premis i molt més! Partícules d'efecte visual genial amb només 1 clic! i això és el que el connector us permet fer. Particle Builder és increïblement intuïtiu i fàcil d'utilitzar, però ofereix una varietat d'efectes tan àmplia que és imprescindible per a qualsevol animador.

  Descàrrega gratuïta de Particle Builder

  6. Hi-Tech HUD Builder gratuït

  Hi-Tech HUD Builder és un petit connector intel·ligent que us permet crear més fàcilment gràfics HUD (Heads-up Display), transicions, superposicions, introduccions, i efectes de jocs. Si voleu crear una pel·lícula de ciència-ficció, aquest connector és imprescindible. Més enllà d'això, podeu crear alguns efectes fantàstics que funcioninbé en vídeos promocionals, pel·lícules d'esdeveniments o qualsevol cosa que vulgueu afegir aquesta sensació d'"alta tecnologia".

  Descàrrega gratuïta de l'HUD Builder d'alta tecnologia

  7. Free Action FX Builder

  Free Action FX Builder és un connector d'animació en 2D que us ajuda a crear efectes impressionants d'explosions, energia, foc, aigua, fum, electricitat i Motion Shape. L'estil de dibuixos animats en 2D fa que aquest connector sigui ideal per crear efectes de transició i text únics, així com per crear seqüències animades en 2D pròpies.

  Descàrrega gratuïta de Action FX Builder

  8. Free Reflection

  Reflection és un connector gratuït de Video Copilot que us permet controlar els reflexos de la forma 2D en un espai 3D. Aquest connector és perfecte per utilitzar vídeos, presentacions i presentacions de diapositives del producte. Tens un gran control sobre el reflex, inclòs l'estil de desenfocament, inclinació, tint i combinació.

  Descàrrega de reflexió gratuïta

  9. Thicc Stoke gratuït

  Si esteu buscant crear títols animats sorprenents en el vostre proper projecte, no busqueu més que aquest connector de traç gratuït. Amb capacitats d'edició creatives, com ara crear degradats al llarg del camí, ajustar el gruix i la rodonesa del traç, així com afegir colors brillants d'estil neó. Baixeu-lo avui!

  Descàrrega gratuïta de Thicc Stroke

  10. Generador d'hologrames gratuït

  Aquest connector compta amb un disseny i un detall sorprenents per crear fàcilmentels vostres propis efectes d'holograma en només un parell de clics! Podeu ajustar la direcció i la mida de les línies d'escaneig, així com la quantitat d'interferències, parpelleig, color i resplendor només per citar algunes de les opcions disponibles.

  Descàrrega gratuïta del generador d'hologrames

  11. Free Animation Composer 3

  Si esteu animant icones, text o gràfics, Mister Horse és el connector per a vosaltres. Podeu estalviar centenars d'hores creant fotogrames clau de les vostres composicions instal·lant el senzill Animation Composer, que us permetrà accedir a una sèrie d'efectes d'entrada i sortida predefinits. Mister Horse també ven presets d'animació addicionals en paquets per a tot, des de la iconografia fins a la tipografia.

  Free Animation Composer 3 Download

  12. Connector Sabre gratuït

  Sabre és imprescindible per a qualsevol animador! Aquest senzill connector us permet crear efectes de llum impressionants basats en Strokes, que us ofereixen la possibilitat de crear efectes de text de neó, llamps, trets làser i, sí, fins i tot efectes de sabre làser. El connector Sabre també ofereix una varietat d'estils com ara lava, elèctrica i energia, amb un control complet sobre el color i la intensitat. Aquest connector és fantàstic i sorprenentment senzill d'utilitzar.

  Descàrrega gratuïta del connector Sabre

  13. 3DS Max Normality gratuït

  Normality és un connector creat per als artistes de gràfics en moviment, per oferir-los una manera senzilla i intuïtiva d'il·luminar objectes i escenes en un espai 3D. ElEl connector funciona directament a After Effects, la qual cosa la converteix en una manera fantàstica d'aprendre a treballar amb AE 3D.

  Descàrrega gratuïta de 3DS Max Normality

  14. Ease and Wizz

  Ease and Wizz és un petit complement pràctic per a aquells animadors que treballen amb iconografia, tipografia o infografies. El connector us ofereix un tauler d'After Effects completament nou des del qual podeu controlar la facilitat de diversos valors predefinits d'animació d'entrada/sortida, com ara Quart, Sine, Bounce i Elastic.

  Baixa Ease i Wizz ara

  15. DUIK gratuït

  Duik Bassel.2 és un impressionant connector de Rigging per a animacions 2D a After Effects. Si voleu crear animació de personatges en 2D, aquest és el complement per a vosaltres. DUIK és un conjunt complex i té una mica d'aprenentatge, però un cop estiguis en marxa, l'animació en 2D i el treball amb la càmera es converteixen en una brisa.

  Descàrrega gratuïta de DUIK

  16 . Glitch Builder

  Amb un nom com Glitch Builder, fa el que creieu que fa; us ofereix un tauler d'error complet amb 100 efectes de fallada impressionants preparats per anar directament al vostre vídeo, imatges, formes i capes de text. Podeu controlar encara més el soroll, el parpelleig, el color i l'ona de cada efecte i crear-los en milions de combinacions.

  Descarregueu el Glitch Builder ara

  17. Plexus

  El connector Plexus ofereix alguns estils animats d'aspecte realment avançat. El compositor us permet crear impressionants formes de Plexus 3D,generen partícules i creen relacions entre elles, de manera que es mouen com una forma flexible. Amb aquest, només està limitat per la teva pròpia creativitat.

  Baixa Plexus ara

  18. Flow

  Flow és el connector que fins ara no sabíeu que necessiteu. Si dediqueu el vostre temps a animacions de fotogrames clau, probablement estareu familiaritzat amb les frustracions de l'Editor de gràfics d'After Effects. Flow substitueix el gràfic per un tauler intuïtiu i fàcil d'utilitzar, paràmetres d'animació preestablerts i manetes per ajustar la vostra animació.

  Baixa Flow ara

  19. Parrot Plugin

  Copiar i enganxar fotogrames clau és cosa del passat amb aquest increïble connector. El connector Parrot us permet crear un element animat mestre i assignar-hi altres elements per reproduir-lo. A diferència de l'ús de capes nul·les, que lliguen tots els elements a una animació singular, Parrot us ofereix la possibilitat d'escalonar els punts d'animació de cada element de manera independent, estalviant una gran quantitat de temps en aquestes tasques complexes i repetitives.

  Descarregueu el connector Parrot. Ara

  20. Generador de text aleatori gratuït

  El generador de text aleatori fa exactament el que penses; genera patrons de text aleatoris. Perfecte per utilitzar-lo en vídeos basats en ciència-ficció o tecnologia, el generador us permet crear quadrícules, línies i formes de lletres i números escollits aleatòriament.

  Descàrrega gratuïta del generador de text aleatori

  21. Deep Glow

  Deep Glow ésun petit complement fantàstic que us ofereix un munt d'estils nous per treballar. Substituint els poc brillants efectes de resplendor integrats, Deep Glow us ofereix una gran quantitat de control sobre els elements brillants i com afecta l'espai. Amb aquest connector, no només podeu crear efectes de brillantor basats en la forma i el text, sinó que també podeu utilitzar-lo per ajudar-vos a compondre efectes digitals.

  Descarregueu Deep Glow ara

  22. Free Light Sampler

  El Light Sampler és un complement fantàstic per al vostre proper projecte de joc. Apliqueu fàcilment efectes de llum sorprenents a objectes místics, armes i poders màgics dels vostres personatges. Utilitzeu-lo juntament amb gràfics amb efectes de morrió, flaix, explosió i espurna.

  Descàrrega gratuïta de mostres de llum

  Part 2: entrades i sortides dels connectors

  Els connectors són un gran estalvi de temps i poden ajudar-vos a avançar més en el vostre treball, però cal instal·lar-los de la manera correcta per funcionar. No és difícil instal·lar aquests connectors, i la majoria vindran amb instruccions, però si voleu obtenir més informació sobre com utilitzar els connectors After Effects, mireu el nostre pràctic vídeo.

  Aquí teniu els nostres 3 consells principals per treballar amb connectors.

  Mantingueu els vostres projectes organitzats

  Alguns connectors poden ocupar una mica de poder de renderització a la vostra màquina, de manera que heu de mantenir els vostres projectes organitzats, tant dins d'AE com al vostre disc dur. Feu una còpia de seguretat del vostre treball regularment i proveu de crear-hi seqüències amb molts efectesprojecte propi i importar-los a la xarxa principal un cop s'hagi completat.

  Comproveu si hi ha actualitzacions

  Heu de rebre notificacions si hi ha una actualització dels vostres connectors i els heu de mantenir tots actualitzats. Alguns connectors obsolets no funcionaran en absolut, i alguns fins i tot poden causar corrupció als vostres projectes si ho proveu. De la mateixa manera, una actualització d'After Effects pot fer que alguns connectors deixin de funcionar. Si això passa, consulteu amb el desenvolupador notícies sobre correccions o problemes d'errors.

  Creeu el vostre propi a After Effects

  Els connectors us permeten crear la vostra pròpia versió d'After Effects que us permetrà tenen capacitats diferents a la d'altres animadors. Amb els connectors, podeu millorar les vostres habilitats i trobar noves maneres creatives de produir les vostres composicions. Creeu una col·lecció de connectors específics per a les vostres necessitats.


  Els connectors són una manera fantàstica d'estalviar-vos temps i energia, creant animacions de fotogrames clau o efectes des de zero. Però, més que això, us poden ajudar a crear nous efectes que ni tan sols hauríeu plantejat i a introduir-vos en noves maneres de treballar. Ara que ja sabeu on podeu trobar excel·lents connectors d'Adobe After Effects, aneu a baixar-los.

  Desplaçar cap amunt