Més de 18 increïbles revelacions del logotip de Final Cut Pro (descàrregues gratuïtes i tutorial)

Les revelacions de logotips professionals són una pedra angular de la marca de vídeo, i Final Cut Pro inclou tots els recursos que necessiteu per transformar qualsevol logotip en un abridor animat per als vostres vídeos. Hem reunit els millors recursos per començar, tant si voleu baixar una plantilla com si voleu fer bricolatge.

Aquest article tractarà 18 de les nostres plantilles de logotip preferides, instruccions per instal·lar-les i un tutorial per crear una revelació de logotip personalitzada a Final Cut. Submergem-nos!

Resum

  Part 1: 22 animacions de logotip de Final Cut Pro i amp; Plantilles per descarregar

  Tot el que necessitareu és un fitxer de logotip i una còpia de Final Cut Pro per produir logotips elegants i professionals amb aquestes plantilles baixables. També hem inclòs instruccions per instal·lar les plantilles a la secció següent.

  1. Paquet de revelació de logotips gratuït

  Aquesta descàrrega gratuïta us ofereix 3 logotips moderns i elegants de temàtica moderna, perfectes per al públic jove i les marques optimistes. Aquestes plantilles de logotip fàcils d'utilitzar són una solució senzilla quan no tens temps per jugar amb moltes opcions; només cal que afegiu el vostre logotip, estableixi el color i ja està a punt.

  John (Leany), l'artista darrere d'aquest disseny, fa més de 4 anys que es dedica al disseny gràfic en moviment i li encanta la professió. Fa plantilles per a Final Cut Pro, After Effects i Premiere Pro. Consulteu més del treball de Leny aquí.

  Logotip gratuïtel nom de la vostra plantilla, hauria d'aparèixer la miniatura.

 • Arrossegueu la miniatura de la plantilla a la línia de temps per afegir-la al vostre projecte.
 • Feu clic a la plantilla de la vostra línia de temps i obriu l' Inspector . Aquí és on afegireu el vostre fitxer de logotip i podreu ajustar qualsevol opció com ara el color, el fons, etc.
 • Així doncs, sobre les cobertes per configurar-te amb la teva nova plantilla. Les plantilles individuals poden variar una mica, de manera que podeu consultar la documentació inclosa amb la descàrrega per obtenir instruccions específiques sobre els controls personalitzables de la plantilla. També podeu afegir els vostres propis efectes a la part superior, com ara efectes de tonalitat, per personalitzar encara més el vostre obridor.

  Però si no podeu aconseguir l'aspecte que busqueu amb una plantilla prèviament feta, teniu una altra opció.

  Part 3: Creació de la vostra pròpia plantilla a Final Cut Pro

  Aquí teniu una guia bàsica per crear un obridor de logotip fantàstic per als vostres vídeos mitjançant l'opció integrada de Final Cut Pro Títols . Aquest mètode ni tan sols requereix un fitxer de logotip, de manera que és fantàstic si només necessiteu un logotip personalitzat ràpid però no teniu temps per dissenyar-ne un.

  Pas 1: afegiu el títol a la línia de temps

  Final Cut Pro inclou títols , efectes i generadors . Molts d'ells es poden utilitzar i personalitzar per crear un obridor de logotip únic per als vostres vídeos. Aquest tutorial utilitzarà 3D bàsic , un dispositiu integrat Títol .

  1. Si encara no ho heu fet, creeu un nou Projecte i afegiu els clips i amp; contingut que voleu incloure a la Cronologia .
  2. Obre el Navegador de títols fent clic al seu botó a la part superior esquerra.
  3. Cerca 3D bàsic i troba la seva miniatura a la llista.
  4. Arrossegueu la miniatura Títol a la vostra línia de temps per afegir-la al vostre projecte. Col·loqueu-lo en una pista per sobre de tota la resta.
  5. Arrossegueu el final del vostre títol Bàsic 3D perquè s'estingui tota la durada del vostre projecte de vídeo.

  Pas 2: feu ajustos a l'aparença

  El títol 3D bàsic sembla força professional, però el personalitzarem encara més ajustant alguns dels les opcions. Aquestes instruccions són bastant específiques, però podeu ser creatius i ajustar-vos a qualsevol tipus d'aspecte que s'adapti al vostre projecte.

  1. Seleccioneu el Títol a la vostra Línia de temps i, a continuació, obriu l' Inspector .
  2. A la pestanya Títol , cerqueu Text 3D i canvieu l' Estil d'animació a Abaixar el zoom .
  3. A la pestanya Text , seleccioneu el control Text i escriviu el nom de la vostra marca.
  4. Desplaceu-vos cap avall i cerqueu el control Profunditat a Text 3D i augmenteu-lo a 40.
  5. Canvieu el Veste frontal control a Bevel .
  6. Cerca el control Material perdesplaçant-se cap avall i canviar-lo a Metal > Chrome .

  Pas 3: afegiu fotogrames clau i efectes

  Un cop hàgiu aconseguit l'aspecte que busqueu, és hora d'afegir una mica de moviment a la vostra composició. Transformarem l'obridor del logotip en una marca d'aigua a la cantonada i després tornarem a un altre logotip al final, utilitzant fotogrames clau.

  1. A la Línia de temps , moveu el capçal de reproducció de manera que quedi just després de l'animació d'introducció del títol en 3D.
  2. A la part dreta de la pantalla, feu clic a la icona Efectes per obrir el tauler d'efectes i cerqueu l'efecte anomenat Parpellejant .
  3. Arrossegueu Parpellejant al vostre títol a la línia de temps.
  4. A l' Inspector , a la pestanya Vídeo , baixeu el control Intensitat a 3 i afegiu un fotograma clau fent clic al diamant al dreta del control lliscant.
  5. Ara moveu el capçal de reproducció uns segons a la vostra composició i baixeu el Control d'intensitat a 0.
  6. Repetiu aquest procés cap al final de la vostra línia de temps de nou. Just abans de l'animació final, afegiu un fotograma clau amb la intensitat establerta en 3. Uns segons abans, reduïu la intensitat a 0.

  Pas 4: afegiu moviment ajustant la posició i l'escala

  Si previsualitzeu el vostre vídeo fins ara, hauríeu de veure com s'enfonsa el títol en 3D i parpelleja durant uns segons abans de quedar-se quiet. En lloc de quedar-se quiet alal centre de la pantalla per a tot el vídeo, el baixaràs a la cantonada perquè actuï com a marca d'aigua durant el temps que duri el vídeo mitjançant la creació de fotogrames clau amb els controls Transforma .

  1. Mou el capçal de reproducció a aproximadament 1 segon després de la seva animació d'introducció i creeu un fotograma clau al Inspector per al control Posició a Transforma al 10>Pestanya Vídeo .
  2. També creeu un fotograma clau per a Escala a la mateixa secció, per bloquejar la mida del títol.
  3. Ara mou el capçal de reproducció cap endavant 1 o 2 segons i creeu fotogrames clau nous per a Posició i Escala .
  4. Usant els controls de l' Inspector o l'eina Transformació al Visor , ajusteu el títol perquè encaixi a la cantonada com una marca d'aigua. Pots fer-ho ajustant tant la seva posició com l'escala (mida).
  5. Afegiu el contingut del vostre vídeo creant 2 fotogrames clau per als controls Opacitat al principi del vostre vídeo, just després s'ha completat l'animació d'introducció del títol en 3D.
  6. Repetiu l'últim pas al revés al final del vídeo per esvair el contingut, deixant només el títol com a final.

  Tot i que triga una mica més que descarregar una plantilla, crear el vostre propi logotip us permet crear una animació única que s'adapti a la vostra marca. Final Cut Pro està carregat amb tones de títols , Generadors i Efectes que es poden personalitzar de maneres creatives de crear.


  Així s'acaba! Armat amb els 17 principals obridors de logotips que hem compartit anteriorment, hauríeu d'estar preparat per crear animacions de logotips impressionants instal·lant una plantilla o construint-ne una vosaltres mateixos amb els recursos integrats de Final Cut Pro. I, per descomptat, hi ha moltes oportunitats per ser creatiu i produir alguna cosa realment únic, sigui quin sigui el mètode que trieu.

  Descarrega del paquet Reveal

  2. Revelació gratuïta de logotips senzills

  De vegades, senzill i net és tot el que necessites, sobretot quan la teva marca té una personalitat sofisticada. El Simple Logo Reveal gratuït per a Final Cut Pro és un paquet de logotips elegants que revela que podeu adaptar-vos a l'estil del vostre projecte. Podeu afegir la vostra pròpia imatge de fons o vídeo per utilitzar-lo per a una obertura, o bé podeu acabar el vostre projecte amb aquesta superposició de logotip.

  Zhoomart, el dissenyador de moviments que hi ha darrere d'aquesta plantilla, és de Kirguizistan. Li agrada contribuir a Motion Array com a artista per ajudar persones d'arreu del món a desenvolupar els seus negocis utilitzant solucions llestes per utilitzar. Dedica un esforç addicional perquè els seus projectes siguin fàcils d'utilitzar per als principiants. Podeu consultar tota la seva cartera aquí.

  Descàrrega gratuïta de revelació de logotip simple

  3. Revelació del logotip de Typo Glitch

  Comenceu els vostres vídeos amb un cop de puny! Aquesta plantilla gruixuda amb un disseny modern amb animacions de text de moda que es combinen estèticament amb el vostre logotip o text es pot aplicar fàcilment a totes les formes i estils. Promocioneu les vostres històries socials, promocions i anuncis amb un aspecte professional!

  Baixa el logotip de Typo Glitch Reveal Now

  4. Logotip de Light Lines

  Si teniu un aspecte senzill però elegant per al logotip de la vostra empresa, aquesta plantilla sens dubte afegirà un toc d'estil. Amb una animació de text senzilla i moviments suaus del logotip, podeu fer-hoFeu que el vostre logotip sembli atractiu fàcilment. Perfecte per a podcasts tecnològics o vídeos de YouTube, els efectes de línia de neó crearan la introducció més fantàstica!

  Baixa ara el logotip de Light Lines

  5. Revelació de logotips digitals

  Prepareu-vos per a una revelació de logotips digitals ràpida i amb problemes que sigui perfecte per a qualsevol canal social d'editor o creador. Crea un ambient futurista fantàstic i fes que el logotip de la teva marca sigui memorable sense ni tan sols mirar el teu perfil. Baixeu-lo avui i personalitzeu-lo al vostre gust!

  Descarregueu el logotip digital Reveal Now

  6. Logotip grunge agressiu

  Revela el teu logotip amb un estil artístic grungy! Pinzellades animades dinàmicament amb 1 marcador de posició del logotip i 1 capa de text editable, creeu fàcilment una introducció potent al vostre canal. Ideal per a canals de fotografia, viatges o edició de vídeo a YouTube.

  Baixa ara el logotip Agressive Grunge

  7. Logotip de Grunge Distortion

  Aquests obridors gruixuts s'ajusten a una marca avantguardista, amb els estils retro d'un vídeo promocional de MTV dels anys 90. Perfecte per a empreses de mitjans d'estil alternatiu, blocs o marques de moda, i també és fàcil d'utilitzar! Només cal que introduïu el vostre logotip a la plantilla i voilà, un únic logotip amb falla per al vostre proper vídeo.

  Baixa ara el logotip de Grunge Distortion

  8. Logotip de Glitch

  Un logotip esgarrifós i tècnic que recorda un futur distòpic o potser la propera temporada de Black Mirror. Amb el logotip de Glitch,tens 2 versions per triar: blanc o negre. Com que no hi ha gaire color en aquesta composició, és més adequat per a vídeos en blanc i blanc o en escala de grisos. Seria genial com a obertura d'una pel·lícula de terror o sèrie de televisió.

  Baixa ara el logotip de Glitch

  9. Logotip tipogràfic

  Ni tan sols necessiteu un fitxer de logotip per crear un simpàtic & obridor únic dibuixat a mà amb aquest paquet. Inclou 8 dissenys separats i tot el que haureu de fer és substituir el text pel vostre per crear la vostra pròpia animació. Aquest estil encantador anirà bé amb casaments, aniversaris, petites empreses o qualsevol vídeo que necessiti una sensació personal.

  Baixa ara el logotip tipogràfic

  10. Logotip de formes planes

  Hi ha moltes coses a fer amb aquesta plantilla de logotip dinàmica basada en formes. És colorit, animat i curt, i seria una excel·lent obertura per a vídeos, anuncis o presentacions de YouTube. Està disponible en 1080 HD i es connecta a Final Cut Pro sense problemes.

  Baixa ara el logotip de Flat Shapes

  11. Logotip de Glitch

  Una travessia d'alta fidelitat i fallada amb el vostre logotip com a destinació, aquesta plantilla personalitzada ofereix un valor de producció bastant alt com una cosa que espereu veure d'una producció de vídeo professional estudi. També és curt i dolç perquè la gent vol arribar al contingut! Podeu utilitzar-lo com a logotip i com a títol d'obertura per a la vostra composicióperquè té 2 suports de text on podeu afegir el vostre títol o eslògan abans que es mostri el logotip.

  Baixa ara el logotip de Glitch

  12. Logotip de Grunge Scribble

  No és massa diferent del logotip de Grunge Distortion que es mostra més amunt; Grunge Scribble és fosc, nerviós i bé... gruixut! Serà ideal per a qualsevol marca (o banda) amb una personalitat casual genial. Només hi ha una opció per triar, però podeu canviar els colors perquè s'adaptin al vostre vídeo i, per descomptat, afegir el vostre propi logotip.

  Baixa ara el logotip de Grunge Scribble

  13. Revelació del logotip de Blueprint

  Tens un canal d'edifici, remodelació d'habitatges, bricolatge o tècnic? Aquest paquet de logotips temàtics que revela el plànol és per a tu! Combina gràfics en moviment 3D amb dissenys en capes i es presenta en 3 versions diferents. Fàcil d'utilitzar i només disponible a Final Cut Pro.

  Baixa el logotip de Blueprint Reveal ara

  14. Logotip de Swirl Line

  Afegiu una mica de color al vostre logotip amb el logotip de Swirl Line. És brillant i divertit i apte per a tot tipus de marques. Hi ha una versió a la descàrrega i es pot utilitzar com a títol d'introducció, final o tall a la vostra propera producció de vídeo.

  Baixa ara el logotip de la línia de remolí

  15. Revelació ràpida del logotip de HUD

  Directament d'una pel·lícula de ciència-ficció, la revelació del logotip de Quick HUD és una animació d'avantguarda perfecta per a una marca d'alta tecnologia. Aquesta plantilla única ho farà realmentdiferencia el teu logotip dels altres. Podeu utilitzar-lo per a empreses de programari i jocs, vídeos futuristes, marques de ciència i molt més.

  Baixa la presentació ràpida del logotip de l'HUD ara

  16. Logotip de Quick Glitch

  Una altra animació de logotip d'alta tecnologia, el logotip de Quick Glitch ofereix una pluja d'efectes d'error abans de revelar el vostre logotip. Aquesta és una plantilla meravellosa per a un youtuber que construeix una marca o qualsevol organització amb un públic objectiu jove. La plantilla es presenta en 2 varietats, una en negre i amp; blanc i l'altre de color.

  Baixa ara el logotip de Quick Glitch

  17. Revelació del logotip fotogràfic

  Tens algunes fotos increïbles que vols mostrar? Aquesta plantilla és perfecta per a fotògrafs i bloggers de viatges. Només heu d'arrossegar i deixar anar les vostres fotos a Final Cut i Photographic Logo Reveal farà la resta. Al final, podeu afegir la vostra pròpia signatura o logotip per a la revelació final.

  Baixa el logotip fotogràfic Revela ara

  18. Obridor de logotips

  Aquest paquet de 2 animacions de logotips és prou versàtil per utilitzar-lo per gairebé qualsevol marca. Les animacions es componen sobre un fons que trieu, de manera que només podeu deixar una imatge a la plantilla per personalitzar-la. També podeu personalitzar el logotip, el nom de l'empresa i els camps de text, de manera que realment hi ha moltes possibilitats amb aquestes 2 animacions.

  Descarregueu ara Logo Opener

  19.Minimal Clean Logo FCPX

  Si busqueu alguna cosa clàssica, consulteu el Minimal Clean Logo per a Final Cut Pro. Només heu d'arrossegar i deixar anar els fitxers de logotip i ajustar-los fàcilment a les necessitats del vostre projecte. Creeu les vostres pròpies animacions de logotips elegants i modernes i obteniu un aspecte elegant per a presentacions corporatives, actualitzacions de productes o vídeos de xarxes socials per igual.

  Descarregueu Minimal Clean Logo FCPX ara

  20. Logotip Reveal Glitch Cubes

  Aquí tenim un parell de logotips amb efecte de fallada ideals per a anuncis, presentacions, presentacions de diapositives o vídeos d'esdeveniments. Tot el que heu de fer és copiar al vostre logotip i ja està a punt. Per descomptat, si voleu personalitzar més, hi ha un camp perfecte per al vostre lloc web o eslògan. I també pots canviar els colors o eliminar el fons per aconseguir l'aspecte que vulguis!

  Baixa ara el logotip Reveal Glitch Cubes

  21. Revelació del logotip brillant

  Aquest sorprenent obertur de logotip transforma la imatge del vostre logotip en una producció completa en 3D amb diverses càmeres i equips d'il·luminació. Se sent gran, així que si voleu deixar una impressió impactant amb el vostre públic, aquesta és l'animació per fer-los dir "wow". A més, també hi ha 4 versions per triar amb diferents efectes d'il·luminació i color.

  Baixa ara Revelar el logotip brillant

  22. Revelació del logotip d'Ember Sparks

  Arevelació cinematogràfica per a produccions dramàtiques, aquesta és una fantàstica inauguració per a la vostra propera mini-pel·lícula, canal de YouTube, tràiler teatral o presentació. Impressioneu el vostre públic amb un alt valor de producció just abans de revelar el vostre logotip amb estil. Aquesta potent plantilla ofereix a qualsevol editor de vídeo la possibilitat de crear una seqüència d'obertura directament des de Hollywood.

  Feu descarregueu ara el logotip d'Ember Sparks Reveal

  Part 2: Com utilitzar les plantilles de revelació de logotip en 3 passos senzills

  La bellesa d'utilitzar una plantilla és la rapidesa amb la qual podeu produir una animació de logotip d'aspecte fantàstic. Després d'haver seleccionat la plantilla que voleu provar des de dalt, seguiu aquests 3 senzills passos per instal·lar-la a Final Cut Pro. Un cop instal·lat, el vostre nou logotip revela la plantilla apareixerà just al costat dels efectes, transicions, títols i generadors integrats a Final Cut.

  Pas 1: Baixeu el vostre fitxer de plantilla nou

  Trieu la vostra plantilla preferida a dalt i descarregueu-la. A MotionArray, primer haureu d'iniciar sessió al vostre compte.

  1. Baixeu el fitxer de plantilla.
  2. Navegueu a la carpeta on l'heu baixat a Finder .
  3. Feu doble clic al fitxer per descomprimir-lo.

  Pas 2: transfereix la plantilla a Final Cut Pro

  Un cop hàgiu descomprimit els fitxers, només cal que els moveu al lloc correcte perquè el Final Cut els faci servir. La ubicació d'aquesta carpeta depèn de si en teniuMotion instal·lat o només Final Cut Pro.

  1. Si teniu Motion instal·lat, la carpeta que hauríeu de trobar és: /Movies/Motion Templates. Si no teniu Motion instal·lat, haureu de trobar aquesta carpeta:/Aplicacions/ Final Cut Pro/Contents/Plugins/MediaProviders/ MotionEffect.fxp/Contents/Resources/Templates
  2. Heu de determinar si la vostra plantilla és un Efecte , Generador , Títol o Transició . Podeu esbrinar-ho consultant la pàgina on l'heu descarregat o cercant documentació al fitxer descomprimit.
  3. Copieu la carpeta amb la vostra nova plantilla a la subcarpeta adequada des de dalt. Si és un Títol , haureu de copiar-lo a la carpeta Títols, si és un Generador , haureu de copiar-lo a la carpeta Generadors, etc.

  Pas 3: crea el teu logotip a Final Cut Pro

  Amb la plantilla carregada a la carpeta correcta, Final Cut hauria de mostrar automàticament la teva animació de logotip nova juntament amb la resta del teu logotip. Títols, transicions, efectes i generadors.

  1. Si encara no ho heu fet, obriu Final Cut Pro.
  2. Si la vostra plantilla és un Efecte o Transició , podeu trobar-lo obrint aquests menús a la part dreta de la pantalla. Si és un Títol o un Generador , el podeu trobar a la Barra lateral a la part superior esquerra.
  3. Podeu trobar-lo escrivint
  Desplaçar cap amunt