Més de 100 productes frescos i amp; Emojis animats moderns que hauríeu d'utilitzar avui

Quin és el teu emoji preferit? Emoji somrient? Emoji nerviós? Emoji amb el polze amunt? Els petits personatges i icones són un pilar de la cultura mòbil actual i els trobareu a totes les plataformes de missatgeria i xarxes socials. Per tant, si esteu fent vídeos per a xarxes socials, pot ser divertit utilitzar emojis animats per emfatitzar els moments clau. Funcionen bastant bé quan crees contingut de mida petita perquè la gent ho faci a través d'Instagram Stories o Snap, i no triguen gaire a muntar-se.

La biblioteca de Motion Array té més de 100 emojis animats moderns i actuals. per descarregar i utilitzar en els vostres projectes. Així que si busqueu animacions d'emojis, no busqueu més.

Resum

  Part 1: fes una ullada a més de 100 emojis animats que cada cineasta pot utilitzar

  1. 28 emojis animats

  Aquests emojis nets, divertits i elegants estan disponibles en una plantilla d'After Effects. Amb una animació creativa i amb 28 dissenys per triar, pots utilitzar aquests emojis animats a qualsevol xarxa social o vídeos de YouTube.

  Baixa ara 28 emojis animats

  2. Emojis animats

  Aquest paquet de 92 animacions d'emojis diferents ofereix un efecte d'estil 3D. Tots ells estan totalment animats amb petits tocs peculiars que els fan molt divertits, però la millor part és que aquest paquet és una plantilla de gràfics en moviment Premiere Pro. Arrossegueu i deixeu anar aquestes animacions d'emojis en bucle al vostre Premiere Proprojecte.

  Descarregueu ara emojis animats

  3. Paquet d'emojis

  Aquí teniu un paquet per als usuaris de Final Cut Pro. Aquest és un paquet descarregable de 13 emojis que podeu utilitzar a la vostra propera infografia o vídeo de xarxes socials. L'animació és un pop suau i el disseny és net i pla. Ajusteu les propietats de Final Cut Pro per obtenir els millors resultats.

  Descarregueu el paquet Emojis ara

  4. Emoji 3D

  Aquests emojis s'han animat completament en 3D dins d'Adobe After Effects i inclouen l'ombrejat per afegir-los a un espai 3D. Infinitament en bucle, necessitareu Video Copilot's Element 3D per utilitzar el projecte. Val molt la pena.

  Baixa ara 3D Emoji

  5. Emoji 3D

  Amb animacions d'entrada i sortida, aquest paquet de 27 emojis animats aportarà diversió a qualsevol vídeo de les xarxes socials. Els fitxers es representen com a MOV Quicktime amb un canal alfa, de manera que no els podeu editar, però els podeu deixar anar a qualsevol dels vostres vídeos existents.

  Baixa Emoji 3D ara

  6. 15 emojis animats

  Si busqueu animacions emoji planes i netes, aquestes són per a vosaltres. Els fitxers vectorials poden ser infinitament escalables per adaptar-se al vostre projecte i la plantilla de gràfics en moviment és compatible amb Adobe Premiere Pro.

  Descarregueu ara 15 emojis animats

  7. 15 Flat Emojis Presets Pack V2

  Els 15 emojis únics que es poden descarregarLes animacions d'aquest paquet són netes i senzilles, però encara són professionals. Fes servir els controladors a tot color per personalitzar-los dins d'After Effects i afegeix una mica de diversió als teus vídeos de xarxes socials.

  Baixa ara 15 Flat Emojis Presets Pack V2

  8. Paquet de reaccions d'emoji de Facebook

  Coneixes aquelles reaccions d'emoji amb les quals pots respondre a les publicacions de Facebook? Polze amunt, polze avall, riure, aquest tipus de coses? Aquest paquet descarregable conté tota una gamma d'animacions amb canals alfa per introduir-los als vostres projectes. Si estàs fent un vídeo que inclou la implicació de Facebook, aquestes animacions són un acompanyament fantàstic.

  Baixa ara el paquet de reaccions d'emoji de Facebook

  9. Kit d'eines de transició d'Instagram d'Emoji

  Si busqueu una manera divertida d'anar d'una fotografia a una altra als vostres vídeos d'Instagram Story, consulteu aquestes transicions. Hi ha quatre opcions per triar, cadascuna amb una varietat d'estils i efectes. Omple la pantalla de color i rialles amb aquest projecte After Effects.

  Baixa ara Emoji Instagram Transition Toolkit

  10. Emoji Super Reaction Pack

  Aquestes animacions explosives donen vida als emojis de reacció de Facebook d'una manera atractiva. Els fitxers renderitzats inclouen canals alfa perquè els puguis afegir allà on vulguis als teus vídeos.

  Baixa Emoji Super Reaction Pack ara

  11. Títols emojiV3

  Aquest projecte d'After Effects està ple d'emojis animats de manera creativa. Aquests inclouen corretges de text perquè pugueu editar els títols i controlar els colors per crear una experiència realment única.

  Descarregueu Emoji Titles V3 ara

  12. Superposicions de partícules d'emojis

  No n'hi ha prou amb un emoji? Què tal omplir la pantalla amb aquests efectes de partícules emoji? En uns quants clics, els teus vídeos s'ompliran de partícules d'emojis de totes les mides i tipus. Aquests elements en alta definició amb canals alfa serien fantàstics per si mateixos o millorant altres vídeos de 1920 × 1080.

  Baixa ara les superposicions de partícules d'Emojis

  13. Paquet d'emojis de fallada

  Porta els teus emojis al futur amb aquest paquet d'efectes de fallada. Aquests vídeos 4K inclouen un mate alfa perquè els pugueu incorporar als vostres propis vídeos. Genial si vols donar a les teves animacions d'emojis una mena de rebombori d'error retro.

  Baixa ara el paquet Glitch Emoji

  Part 2: Com aplicar & Utilitzar paquets d'emojis animats

  Utilitzar els paquets d'emojis animats és molt senzill. Si ja esteu treballant en un vídeo, podeu descarregar el projecte After Effects de Motion Array i importar-lo al vostre projecte existent. Per fer-ho:

  Pas 1: Vés a Fitxer > Importeu o premeu CMD+i a la finestra del projecte

  Pas 2: Seleccioneu el fitxer After Effects que vulgueu aimportar: el projecte d'emojis que acabeu de baixar.

  Pas 3: Hi hauria d'haver una composició al projecte nou que inclogui tots els emojis junts, per ajudar-vos a veure ràpidament què està disponible.

  Pas 4: Dins d'aquesta composició, feu doble clic en una precomp per obrir els detalls d'una animació emoji específica que voleu Fes una ullada.

  Pas 5: Copieu ( CMD+C ) i enganxeu ( CMD+V ) l'emoji al comp en què ja esteu treballant.

  Pas 6: Utilitzeu les eines de transformació per moure'l a la posició habitual.

  I aquí ho teniu: una àmplia gamma d'animacions d'emojis, baixades i llestes per utilitzar-les al vostre projecte.


  Els emojis animats són molt divertits i ajuden a injectar molta diversió i color als vostres projectes. Els emojis formen part de la cultura quotidiana, així que no tingueu por d'utilitzar-los també al vostre contingut de vídeo, especialment en vídeos que apareixen a les xarxes socials com Instagram Stories. Baixeu qualsevol nombre d'emojis animats que vulgueu utilitzar i simplement importeu-los al vostre projecte.

  Desplaçar cap amunt