Les millors plantilles d'històries d'aniversari d'Instagram per al 2022

Els aniversaris són una oportunitat fantàstica per crear contingut atractiu per a les xarxes socials. Tant si és el teu aniversari com el d'un ésser estimat, capturar l'esdeveniment és essencial, i les plantilles d'Instagram Story d'aniversari us poden estalviar temps i energia en l'edició. Motion Array té un munt de plantilles de celebració disponibles per a After Effects, Premiere Pro, DaVinci Resolve i Final Cut Pro, així que assegueu-vos i consulteu les nostres 5 millors opcions per a cadascuna.

Resum

  After Effects

  Un dels avantatges més significatius de les plantilles d'After Effects és que tot és personalitzable. L'estructura modular de les plantilles d'aniversari d'After Effects us permet afegir diversos elements per crear vídeos més llargs.

  1. 24 Instagram Stories B-Day

  Baixa ara

  El paquet Instagram Stories B-Day inclou 24 lluminosos i divertits dissenys, ideals per a invitacions, bobines destacades i missatges de salutació. La paleta de colors atrevits i els bonics adorns gràfics d'aniversari afegeixen una sensació d'estiueig.

  2. Històries de feliç aniversari

  Baixa ara

  El paquet d'Històries d'aniversari feliç inclou 5 vídeos ben dissenyats amb 1 contingut multimèdia i 2 marcadors de posició de títol a cada història. El disseny lleuger amb regals divertits i flors de confeti donen una sensació de targeta de felicitació, perfecta per a qualsevol celebració.

  3. Històries d'aniversari del nadó

  Baixa ara

  Conjunt d'històries d'aniversari del nadóinclou 5 dissenys simpàtics i divertits, ideals per a anuncis de naixement, revelacions de gènere i celebracions de noms. Els dissenys d'estil de targeta ofereixen marcadors de posició multimèdia per a les vostres fotos i vídeos i també estan disponibles per a Premiere Pro.

  4. Instagram Birthday Party Stories

  Baixa ara

  El paquet d'Instagram Birthday Party Stories inclou 12 dissenys impressionants amb tipografia a pantalla completa i animacions de dibuixos animats. El conjunt no té marcadors de posició multimèdia, el que el fa ideal per a invitacions i missatges d'aniversari.

  Premiere Pro

  Les plantilles Premiere Pro poden ser una mica menys personalitzables que After Effects, però encara hi ha moltes opcions. per jugar amb. Com a editor de Premiere, aquestes plantilles d'Instagram Story d'aniversari poden ser útils per a molt més que missatges d'aniversari.

  5. Colorful Pro Stories

  Baixa ara

  El paquet Colorful Pro Stories inclou 6 dissenys atrevits i versàtils que es poden utilitzar per a qualsevol cosa, des de missatges de vendes fins a salutacions d'aniversari. La paleta de colors brillants i els divertits adorns gràfics donen un ambient retro dels anys 90.

  6. Magic Instagram

  Baixa ara

  El Magic Instagram Pack inclou 15 dissenys impressionants amb un aspecte modern i net. Els encapçalaments en negreta i els títols de paràgrafs clars ofereixen molt espai per als missatges, ideals per personalitzar-los segons les vostres necessitats.

  7. Paquet d'històries modernes

  BaixaAra

  El paquet d'històries modernes inclou 6 dissenys d'aspecte gruixut amb una paleta de colors atrevida i animació amb problemes. Tot i que no tenen una temàtica específica d'aniversari, els tons de neó són ideals per a anuncis de festes i esdeveniments.

  8. Retro Review Social Media Opener

  Baixa ara

  El Retro Review Social Media Opener Pack inclou 16 escenes que es poden utilitzat individualment o conjuntament per crear vídeos més llargs. Les flors brillants i acolorides i els fons nets són ideals per a les bobines destacades o per a la vostra celebració.

  9. Col·lecció Happy Birthday

  Baixa ara

  La col·lecció Happy Birthday inclou 6 títols a pantalla completa, 16 elements animats, i 6 fons, ideals per crear les teves pròpies històries d'aniversari. Els elements inclouen pastissos d'estil minimalista impressionants, confeti, xampany i globus.

  Final Cut

  Les plantilles de Final Cut Pro són fantàstiques per als editors que no tenen ni no es pot molestar en aprendre Apple Motion. L'inspector fàcil fa que afegir els vostres mitjans i títols sigui un tros de pastís (d'aniversari). Fes una ullada a aquestes excel·lents plantilles d'Instagram Story d'aniversari per als usuaris de FCPX.

  10. Escenes i contes infantils

  Baixa ara

  La plantilla Escenes i contes infantils inclou formats horitzontals i verticals de forma modular disseny, ideal per crear rodets o promocions més llargues per al teunegoci de la festa. A més, el disseny utilitza marcadors de posició de mitjans petits que donen molt d'espai per netejar els elements del títol i els elements de forma de gargot.

  11. Instagram Stories

  Baixa ara

  El paquet Instagram Stories inclou 12 dissenys destinats a promocions empresarials i missatges de vendes. El disseny net i minimalista els fa increïblement fàcils de personalitzar; afegeix uns quants adhesius festius per a una felicitació d'aniversari moderna.

  12. Brush Stories

  Baixa ara

  El paquet Brush Stories conté 10 dissenys artístics amb un fons de títol únic estil pinzell . L'animació suau i dinàmica és ideal per a esdeveniments i festes elegants i sofisticats.

  13. 5 Històries d'Instagram d'esdeveniments

  Baixa ara

  El conjunt de 5 històries d'Instagram d'esdeveniments és ideal per promocionar qualsevol esdeveniment, des de música en directe per a festes d'aniversari. La paleta de colors degradats dóna la sensació de llums de club de neó, mentre que els marcadors de posició mínims del títol són ideals per a missatges curts i contundents.

  14. Publicacions socials pop

  Baixa ara

  El paquet Publicacions socials pop conté 50 plantilles massives, cadascuna en horitzontal, formats verticals i quadrats. Els dissenys brillants i atrevits són ideals per a esdeveniments de celebració, anuncis de festes i invitacions.

  DaVinci Resolve

  Les plantilles de DaVinci Resolve encara són relativament noves, peròcada cop són més populars a mesura que els paquets estan més disponibles per descarregar. Si sou un editor de DaVinci, no cal que us perdeu cap diversió de plantilla d'aniversari.

  15. Kids Party Slideshow

  Baixa ara

  El paquet Kids Party Slideshow ofereix opcions horitzontals i verticals per al vostre projecte de vídeo . El disseny brillant i atrevit és ideal per a festes, esdeveniments i invitacions infantils. A més, la plantilla ofereix molts marcadors de posició de suport i títol per a missatges llargs o curts.

  16. Adhesius de festes animades

  Baixa ara

  17. Històries geomètriques

  Baixa ara

  El paquet Històries geomètriques inclou 8 dissenys bonics per a missatges i promocions de vendes empresarials. Tanmateix, amb una mica de personalització dels marcadors de posició de la imatge i el títol, podeu crear ràpidament missatges de felicitació d'aniversari impressionants amb uns quants clics.

  18. Presentació de diapositives Aesthetic Colorful

  Baixa ara

  La Presentació de diapositives Aesthetic Colorful ofereix formats horitzontals i verticals, ideals per compartir-les a través de plataformes de xarxes socials. Els dissenys són minimalistes amb una bonica paleta de colors i divertides flors de cor dibuixades a mà.

  19. Històries de text

  Baixa ara

  Històries de text és una col·lecció de 10 plantilles creatives i divertides amb transicions de dibuixos animats genials que es poden utilitzar individualment o conjuntament pervídeos més llargs. Els missatges curts i les paletes de colors brillants fan que aquest conjunt sigui ideal per als crits d'aniversari.


  Les plantilles poden ser molt divertides d'utilitzar; no només us poden estalviar temps en l'edició, sinó que també podeu crear composicions molt més enllà del vostre conjunt d'habilitats. Si mai no heu utilitzat plantilles abans, no us preocupeu, tenim un munt de tutorials per mostrar-vos com fer-ho. Si busqueu plantilles d'Instagram Stories més divertides, consulteu aquesta llista de 18 títols de tipografia per a vídeos de xarxes socials.

  Desplaçar cap amunt