Les 35 millors plantilles realistes de notícies d'After Effects a punt per a la seva emissió

Fes el teu proper millor anunci de notícies amb aquestes versàtils plantilles de notícies d'After Effects. Distingeix els teus projectes de videoperiodisme de la resta amb un toc realista i un aspecte personalitzat. Crea contingut atrevit i contemporani per compartir les teves últimes notícies. També hem creat un tutorial perquè els pugueu implementar sense cap molèstia.

Part 1: 35 Plantilles de notícies d'After Effects notables

1. Introducció de notícies

Fes que els teus informes de notícies estiguin preparats per emetre's en un instant! Ofereix animacions de text nets i efectes creatius de transició, aquest obertura dinàmica marcarà correctament el to de totes les actualitzacions importants que necessiteu compartir.

Baixa la introducció de notícies ara

2. Interfície de notícies d'última hora

Neta però colorida, aquesta plantilla After Effect sens dubte mantindrà l'atenció del vostre públic. Afegeix un aspecte professional però autèntic al teu canal de notícies!

Baixa ara la interfície de notícies d'última hora

3. Notícies d'última hora

Aquesta plantilla és imprescindible per mostrar les vostres notícies polítiques i d'última hora. Fes servir el text al·lucinant i les animacions multimèdia, el disseny que crida l'atenció i les transicions de carrusel fantàstiques per crear la teva pròxima emissió.

Baixa Notícies d'última hora ara

4. Daily News Opener

Reorganitza la seqüència per fer vídeos més llargs o fes-lo servir com a vídeo d'introducció èpica.

Baixa Daily News Opener ara

5 . Notícies amb estilObridor

Les 12 capes de text personalitzables us ofereixen una àmplia oportunitat de ser creatiu des de diversos angles. Aquesta plantilla farà que les vostres futures presentacions d'emissió semblin fora d'aquest món!

Descarregueu ara Stylish News Opener

6. Obridor d'informes de notícies

Crea un resum breu però modern dels teus principals temes de notícies! Animacions de text suaus amb formes geomètriques i text que afegeixen moviment als vostres mitjans, feu informes únics i autèntics.

Descarregueu ara l'Obridor d'informes de notícies

7. Dynamic TV Intro

Infusioneu les vostres imatges de notícies amb transicions energètiques per mostrar els vostres anuncis de notícies. Emociona i informa el teu públic amb les actualitzacions del teu canal i presentacions als teus podcasts sobre esdeveniments recents.

Baixa Dynamic TV Intro ara

8. Promoció de notícies

Utilitzant una combinació sorprenent d'efectes de zoom i animacions de text, aquesta plantilla AE és una manera fantàstica de revelar i millorar els vostres obridors de mitjans de notícies. Afegeix un toc de professionalitat mentre presentes i comparteix el teu contingut!

Baixa la promoció de notícies ara

9. Presentació de diapositives sobre polítiques i notícies

Si busqueu alguna cosa que us ajudi a transmetre un tema més seriós i intens, consulteu aquesta plantilla. Amb efectes potents i espectaculars que superposen el vostre metratge, els vostres espectadors voldran veure'n més!

Baixa ara la presentació de diapositives sobre polítiques i notícies

10. Obridor de notícies d'estil

L'estilNews Opener té un gran disseny pensant en les xarxes socials: efectes i animacions genials, així com transicions dinàmiques per mantenir la vostra introducció enèrgica i precisa. Prova-ho ara per a la teva propera publicació!

Baixa l'Obridor de notícies d'estil ara

11. Obertura de notícies Covid 19

Aquesta plantilla està dissenyada específicament per compartir notícies i actualitzacions sobre la COVID-19, així com altres històries importants sobre brots de salut. El disseny dinàmic també us permet utilitzar aquesta plantilla per a altres informes destacats, com ara disturbis, tiroteigs o accidents d'avió.

Descarregueu ara l'Obridor de notícies Covid 19

12. Paquet de difusió de notícies

El paquet de difusió de notícies amb multitud d'elements de difusió, animacions i gràfics en directe és exactament el que necessiteu per actualitzar l'aspecte del vostre canal de notícies. Des de l'actualització esportiva fins a la cobertura de tendències de moda i informes meteorològics, passant per emissions polítiques i notícies d'última hora, aquesta plantilla d'After Effects té tot el que necessiteu per emetre la vostra història.

Baixeu ara el paquet de difusió de notícies

13. Paquet de notícies

La plantilla d'After Effects del paquet de notícies que consta d'una introducció, un suport de logotip personalitzable, una pantalla dividida amb dos forats de vídeo i una pantalla en directe amb un forat de vídeo us permetrà donar les notícies d'última hora del dia. Ja sigui relacionat amb la moda, la política, els esports o l'art & cultura, l'ús de fons personalitzats i terços inferiors obtindràl'atenció del vostre públic.

Descarregueu el paquet de notícies ara

14. Obridor de notícies

Els obridors són la part més important de la teva emissió. Per sort per a tu, les plantilles d'Obridor de notícies After Effects fan que la creació d'obres de notícies sigui més fàcil que mai. La plantilla està plena d'escenes en 3D renderitzades prèviament que es poden personalitzar fàcilment.

Descarregueu l'Obridor de notícies ara

15. Promoció de notícies d'última hora

No us limiteu a donar notícies. Fes que els teus espectadors s'aferren als costats dels seus seients utilitzant animacions i colors cridaners. Tant si esteu donant notícies importants sobre esports, política, ciència o tecnologia, feu servir la plantilla de promoció de notícies d'última hora After Effects.

Descarregueu la promoció de notícies d'última hora ara

16. News Graphic Ultimate Giant Pack

Feu ús de la plantilla d'animació de News Graphic Ultimate Giant Pack. Creeu contingut increïble ràpidament escollint el vostre tipus de lletra entre diverses opcions, canviant el color dels terços inferiors i afegint animacions al·lucinants.

Descarregueu ara el paquet gegant Ultimate Graphic News

17. Streaker

Estàs sense idees per presentar el teu proper documental o aspires a iniciar el teu canal de notícies a les xarxes socials? La plantilla Streaker AE és una plantilla de resolució 4K amb gràfics en moviment dinàmics, estils d'animació únics i opcions personalitzables senzilles.

Baixa Streaker ara

18. Introducció de notícies

Crea fàcilmentpresentacions de vídeo sorprenents i atractives per a la vostra pròxima emissió amb l'ajuda d'animacions adequades per a coses com ara vídeos de viatges, documentals sobre la natura o qualsevol adversitat recent. La plantilla News Intro After Effects us pot ajudar fins i tot a donar un gir fantàstic a la vostra producció de vídeos casolans o als informes meteorològics.

Baixeu News Intro ara

19. Notícies Opener

Aprofiteu New Opener per ajudar-vos amb les vostres properes novetats sucoses. La plantilla d'After Effects, dinàmica i senzilla, és perfecta per a qualsevol tipus d'obridor de notícies i us permet cobrir tots els angles de la vostra notícia. Necessitareu Element 3D by Video Copilot per executar la plantilla.

Baixa l'Obridor de notícies ara

20. Morning News Intro

Més de nivell les teves emissions amb Morning News Intro. Aquesta plantilla d'After Effects és inspiradora, brillant i dinàmica, i és perfecta per a l'obertura d'un programa matinal o per a la vostra propera pel·lícula que necessita un rastrejador de notícies realista. També podeu utilitzar aquesta plantilla per revelar notícies importants a l'assemblea matinal a l'escola.

Baixa ara la introducció de les notícies del matí

21. New Graphics 4K

Fes servir la nova plantilla d'animació New Graphics 4K per al teu proper vídeo de cobertura. Cobrir les notícies d'última hora, informar sobre incendis forestals o donar a conèixer les darreres notícies esportives amb un estil professional baixant la plantilla i creant emissions preparades per a TV.

Baixa ara nous gràfics 4K

22.News Intro

La plantilla de News Intro After Effects, animada i d'aspecte intens, ofereix una gran combinació d'efectes per ajudar-vos a millorar els vostres mitjans o emissions. Utilitzeu aquesta plantilla per a una introducció potent als vostres esdeveniments esportius, informes meteorològics o fins i tot curtmetratges i documentals.

Baixa la introducció de notícies ara

23. Introducció política

Construeix la teva carrera política o mostra lleialtat al teu partit polític creant una campanya increïble amb la nova plantilla d'introducció política After Effects. Fes servir els seus magnífics dissenys, els atractius efectes de transició i les sorprenents animacions de text per impressionar el teu públic.

Baixa Political Intro ara

24. Notícies

Oblida't de passar hores fent una pluja d'idees presentacions per a la teva propera presentació i presentació de diapositives. Afortunadament, teniu el paquet de notícies amb els seus grans efectes de transició, animacions de text impressionants i un disseny de nova era per mantenir enganxats els vostres espectadors.

Baixeu notícies ara

25. Paquet de gràfics de notícies

Terç inferior, pantalla dividida, animacions de text i efectes de transició suaus: tot el que necessiteu per presentar la vostra notícia professionalment està ple de poder a la plantilla d'animació de gràfics de notícies. Presenta la teva propera història d'última hora sobre controvèrsies amb aquesta plantilla i impressiona el teu públic.

Baixa ara el paquet de gràfics de notícies

26. Gràfic de notícies d'última horaPaquet

El paquet gràfic Breaking News és la plantilla tot inclòs que necessiteu per crear algunes emissions de gamma alta. Creeu un informe de notícies impressionant amb superposicions gràfiques i feu servir els estils d'animació per captar l'atenció de l'espectador.

Descarregueu ara el paquet gràfic Breaking News

27. Paquet complet d'emissió de notícies 4K

Voleu crear un canal de difusió de notícies llest per a la televisió? Trobeu tot el que necessiteu a la plantilla d'After Effects 4K del paquet complet de difusió de notícies. Utilitzeu aquesta plantilla per impressionar els vostres clients o per als vostres projectes privats, com ara compartir notícies a través dels canals de xarxes socials.

Baixa el paquet complet de difusió de notícies 4K ara

28. Paquet de notícies de difusió

Si voleu difondre els últims esdeveniments de l'escenari polític o del mercat comercial o crear un vídeo de difusió per fer circular notícies interessants a la vostra empresa, el paquet de notícies de difusió és el vostre millor aposta. Ve amb animacions al·lucinants, terços inferiors, taules, introduccions i altres.

Baixa ara el paquet de notícies de difusió

29. News Opener

Tens l'última novetat sobre Queen Bey o vols fer un vídeo que reveli els secrets bruts dels teus amics? Presenteu-lo en forma de notícies i per a una obertura razzmatazz, utilitzeu la plantilla d'Obridor de notícies After Effects. Totalment personalitzable, fàcil d'utilitzar, amb funcions d'arrossegar i deixar anar ràpidament.

Descarregueu l'Obridor de notícies ara

30.Presentació de notícies

Fes que la introducció de la teva propera notícia sobre esports, política o homicidis sigui tan impressionant que els teus espectadors s'emocionin molt pel que segueix. Podeu crear fàcilment presentacions sorprenents per a les vostres produccions de vídeo i emissions de notícies mitjançant la plantilla New Intro After Effects.

Baixeu News Intro ara

31. Introducció a les notícies d'economia

Llança la bomba per al teu proper canal econòmic creant una introducció breu però aclaparadora amb la nova plantilla d'introducció de notícies d'economia After Effects. Amb 38 marcadors de posició multimèdia i un marcador de posició de logotip, animacions de text sorprenents i estils de transició brillants, la plantilla és perfecta per a emissions preparades per a TV.

Baixa la introducció de notícies d'economia ara

32. Introducció a les notícies abstractes

Presenteu la vostra tesi sobre els darrers canvis polítics o mantingueu al dia el vostre públic sobre els nous programes i documentals de Netflix mitjançant la introducció de notícies abstractes. Aquesta plantilla d'After Effects fàcil d'utilitzar admet la resolució 4K i ofereix animacions de text, estils de transició variats per crear una introducció al·lucinant per a la vostra pròxima producció de vídeo.

Descarregueu la introducció de les notícies abstractes N

Desplaçar cap amunt