Les 20 millors plantilles de Nadal After Effects del 2020

El 2020 ha estat un any desafiant, però amb la nostra llista de 20 plantilles de Christmas After Effects, els teus vídeos festius poden ser una brisa. Des de dissenys de tipografia fins a presentacions de diapositives completes, t'oferim aquesta temporada de festes. Estalvieu temps i energia amb la nostra pràctica guia per crear el vídeo de Nadal perfecte.

Resum

  Part 1: 20 enlluernadores plantilles d'After Effects de Nadal

  1. Paquet de títols de Nadal i Cap d'Any gratuït

  Aquesta alegre plantilla d'After Effects inclou tres animacions festives de títols a pantalla completa que complementen perfectament els vostres vídeos de celebracions de Nadal o Any Nou. Fàcil d'utilitzar, aquesta és una encantadora plantilla de nivell d'entrada per començar.

  Baixa ara el paquet de títols de Nadal i Cap d'Any gratuït

  2. Missatge Bokeh de Nadal

  Afegiu un toc de caprici i elegància festius amb aquesta impressionant plantilla d'After Effects. Dissenyat meravellosament per oferir-vos un vídeo de vacances corporatiu, un esdeveniment familiar o fins i tot una targeta de felicitació digital, el missatge de Nadal Bokeh ofereix un acabat cinematogràfic al vostre treball.

  Descarregueu ara el missatge Bokeh de Nadal

  3. Històries de Nadal

  El paquet d'Històries de Nadal conté 8 fons de gràfics en moviment preparats per a les històries d'Instagram i Facebook. Els dissenys senzills ofereixen molt d'espai per al vostre missatge, mentre que el disseny és modern i senzill, ideal per a empreses iinfluencers.

  Baixa ara Històries de Nadal

  4. Presentació de diapositives de Nadal

  El projecte de presentació de diapositives de Nadal conté un gran nombre de 32 marcadors de posició multimèdia i text, el que el fa perfecte per a projectes de llarga durada. Els marcs gelats i l'efecte de neu donen una sensació nadalenca, amb elements de text senzills per als vostres missatges.

  Descarregueu ara la presentació de diapositives de Nadal

  5. Tipografia nadalenca

  Ideal per a targetes de Nadal digitals o vídeos de vendes, aquest paquet conté 12 vídeos socials nets i animats de manera dinàmica. Els dissenys moderns i frescos són totalment personalitzables, cosa que us permetrà coincidir amb la vostra marca empresarial.

  Baixa ara la tipografia nadalenca

  6. Presentació de diapositives de records de Nadal

  La presentació de diapositives de records de Nadal és una plantilla de temàtica nadalenca moderna i elegant. De manera semblant a un vídeo d'estil d'àlbum de retalls, aquesta plantilla amplia l'espectador d'un marc de fotos a un altre, entre decoracions nadalenques ben dissenyades.

  Baixa ara la presentació de diapositives de records de Nadal

  7 . Història de Nadal i Any Nou

  Aquesta plantilla ràpida conté deu continguts multimèdia i amp; 7 marcadors de posició de text abans d'acabar amb el vostre logotip. Ideal per a vídeos d'esdeveniments breus o pel·lícules nadalenques, aquesta plantilla àgil segur que captarà l'atenció dels teus espectadors.

  Baixa la història de Nadal i Any Nou ara

  8. Tipografia nadalenca

  NadalLa tipografia conté 12 gràfics festius a pantalla completa amb un bonic disseny. Aquestes excel·lents diapositives funcionen perfectament com a missatges de vendes de Nadal autònoms o es poden utilitzar com a diapositives de títol en un projecte de vídeo més gran.

  Baixa la tipografia de Nadal ara

  9. Presentació de diapositives plegada de Nadal

  La presentació de diapositives plegada de Nadal mostra les vostres imatges i fotos dins de les targetes de Nadal a mesura que s'obren. Els títols elegants i únics i l'animació florida donen a aquesta plantilla una sensació festiva, mentre que l'animació plegable senzilla és moderna i dinàmica.

  Baixa ara la presentació de diapositives plegada de Nadal

  10. Històries de Nadal d'Instagram

  Aquesta plantilla d'After Effects té tot el que necessiteu per donar a les vostres històries d'Instagram el Nadal brillant amb cinc dissenys festius i elements animats. Perfecte per a totes les actualitzacions de les teves xarxes socials, llançament de productes o missatges de temporada.

  Baixa ara les històries de Nadal d'Instagram

  11. Obridor de logotip de Nadal

  Aquesta plantilla d'After Effects inclou un arbre de Nadal decorat amb estil per utilitzar-lo com a teló de fons perfecte per al vostre missatge festiu. Molt senzill per canviar els colors de tots els elements editables. Afegiu una mica d'alegria als vostres vídeos, presentacions de diapositives o presentacions de xarxes socials amb aquesta plantilla de temporada.

  Descarregueu ara l'Obridor del logotip de Nadal

  12. Nadal màgic

  Ideal per crear DigitalTargetes de Nadal amb imatges d'acció en directe, aquesta plantilla és única i està ben dissenyada. El vídeo d'aspecte modern funcionaria tant per a vídeos empresarials com per a peces d'àlbums de fotos familiars.

  Baixa Magical Xmas ara

  13. Obridor de Nadal

  Mireu com la gelada s'esborra els vostres suports amb aquesta plantilla freda d'Obridor de Nadal After Effects. Amb 12 marcadors de posició d'imatge/vídeo i 24 elements de text, aquest disseny impressionant però centrat segur que captarà l'atenció del vostre públic.

  Baixa l'Obridor de Nadal ara

  14. Fotos de Nadal

  La presentació de diapositives de Fotos de Nadal és una plantilla de vídeo senzilla i elegant. La càmera fa un seguiment d'escenes nadalenques impressionants amb fotos senzilles d'estil de postal preparades per als teus mitjans.

  Baixa les fotos de Nadal ara

  15. Pack d'Any Nou i Nadal

  Aquest pack festiu conté quatre projectes separats; una presentació de diapositives, una seqüència de títols i dues sagnies de logotip amb imatges d'acció en directe. Aquests projectes es poden combinar i combinar, creant moltes possibilitats amb una descàrrega.

  Baixa ara el paquet d'Any Nou i Nadal

  16. Marcs de fotos de Nadal

  En una combinació perfecta de gràfics en moviment i elements d'acció en directe, la plantilla de Marcs de fotos de Nadal és un vídeo nadalenc únic i vibrant. La càmera rastreja un arbre de Nadal decorat amb marcs de fotos ornamentats que contenen els vostres mitjans.mentre que els elements de text suren al costat.

  Baixa ara marcs de fotos de Nadal

  17. Calendari d'Advent de Nadal

  El Calendari d'Advent de Nadal és exactament el que penses que és; un calendari d'advent de vídeo digital. La plantilla conté 25 marcadors de posició multimèdia per al vostre text, imatges o fotos i està animada per revelar-se cada dia al seu torn. Ideal per al contingut diari de les xarxes socials durant el període festiu.

  Descarregueu ara el calendari d'advent de Nadal

  18. Títols de Nadal

  La plantilla de Títols de Nadal és perfecta per a crèdits de pel·lícules i seqüències d'obertura que només requereixen text. Els impressionants elements dissenyats per partícules suren al fons donant al vídeo vibracions màgiques.

  Baixa ara els títols de Nadal

  19. Floquets de neu de la presentació de diapositives de Nadal

  Un Nadal blanc poques vegades és una garantia, però amb la presentació de diapositives de Nadal podeu aportar flocs de neu elegants als vostres projectes de temàtica festiva. Crea una targeta de Nadal com la sensació dels teus vídeos de celebració, missatges corporatius de vacances, presentacions de diapositives i presentacions.

  Baixa ara Floquets de neu de la presentació de diapositives de Nadal

  20. Presentació de diapositives de Nadal

  La presentació de diapositives de Nadal ofereix una àmplia gamma d'elements moderns i elegants, com ara animacions de text, caiguda de neu, transicions i fuites de llum suau. Una manera divertida de donar vida a la vostra presentació de diapositives, fotos familiars o ocasions especials.

  Baixa ara la presentació de diapositives de Nadal

  Part 2: Consells per fer el millor vídeo de Nadal

  El Nadal és un moment feliç i alegre, i això hauria de ser mostrat a les teves pel·lícules festives. Abans de muntar el vostre vídeo, preneu-vos una estona per pensar com voleu estructurar-lo i reunir els vostres mitjans.

  Feu-ho breu

  Quan tingueu moltes fotos i clips de vídeo fantàstics, pot ser temptador utilitzar-los tots. Els espectadors tenen una capacitat d'atenció curta, per la qual cosa has d'assegurar-te que el teu vídeo no es quedi més, és benvingut. Preseleccioneu el millor dels vostres mitjans i establiu un límit de longitud abans de començar a treballar.

  Feu ús de plantilles

  Si voleu utilitzar una plantilla de presentació de diapositives sencera o una Col·lecció de transicions i títols, les plantilles d'After Effects us poden estalviar molt de temps i us ajudaran a afegir directament els vostres mitjans. L'ús de plantilles també us permet experimentar amb nous efectes i crear composicions més enllà del vostre nivell d'habilitat.

  Utilitzeu clips i fotos per explicar una història

  Amb plantilles, podeu utilitzar una combinació de fotos i metratges. per crear el teu vídeo. És millor si intentes explicar una història; això pot ser tan senzill com seguir un esdeveniment en l'ordre en què s'ha produït o dividir-lo en seccions basades en temes.

  Utilitzeu clips d'emmagatzematge de canal alfa

  Juntament amb les plantilles d'After Effects, també podeu baixar-les. gràfics en moviment en bucle amb un fons transparent.Aquests fantàstics clips de vídeo us permeten afegir neu, llums de Nadal i altres elements animats al vostre vídeo.

  Avaluació i correcció de color

  Avaluar els vostres clips de vídeo i fotos us pot ajudar a crear un entorn coherent i coherent. mira el teu vídeo. També és una oportunitat per incloure una mica més de Nadal; proveu d'afegir una petita vinyeta blanca als vostres clips per donar la sensació de mirar a través d'una finestra gelada.

  Afegeix a les seccions & Títols per a un millor flux

  Afegir capítols als vostres vídeos us pot ajudar a explicar la vostra història, però també us ofereix una estructura a seguir per a l'edició. Podeu utilitzar text i fins i tot imatges d'arxiu per crear targetes de títol festives que us ajudin amb el flux del vostre projecte.

  No us oblideu de la música perfecta de Nadal

  La música és vital a l'hora de crear un ambient amb el vostre projecte. projectes de vídeo; triar el tema adequat pot ajudar a captar els teus espectadors, però també es pot utilitzar per afegir ritme i emoció a la teva pel·lícula. Prova de cronometrar les edicions de la cançó per crear una sensació realment festiva.


  Preparar-se per al Nadal pot ser descoratjador amb tantes coses que passen. Afortunadament, quan es tracta dels vostres projectes de vídeo del festival, podeu seure i relaxar-vos, sabent que les nostres plantilles de Christmas After Effects us poden reduir la pressió. Esperem que us hagi agradat aquesta guia de les plantilles d'After Effects de Nadal i que tingueu unes festes meravelloses.

  Desplaçar cap amunt