Les 16 millors plantilles de tràiler de Final Cut Pro per al vostre proper projecte de pel·lícula

Un element vital per comercialitzar una pel·lícula és crear un tràiler fantàstic i atractiu. Seleccionar el metratge per utilitzar al tràiler és només el primer pas. Un tràiler també necessita títols, música i transicions per adaptar-se al gènere, l'estat d'ànim i la sensació del vostre projecte. Afortunadament, hi ha moltes plantilles de tràilers de Final Cut Pro que podeu baixar i personalitzar per adaptar-se a les vostres necessitats, i hem fet una llista de les millors plantilles modernes i de moda.

Resum

  Part 1: 16 plantilles de tràilers de pel·lícules més populars per a Final Cut Pro

  1. Epic Trailer

  La plantilla Epic Trailer és un projecte basat en títols cinematogràfics, amb 7 variacions incloses. El text en 3D flota al seu lloc abans d'apropar-se a la pantalla, amb lletres giratòries úniques situades sobre un fons degradat d'humor malhumorat amb filtracions lleugeres i pols flotant.

  Baixa el tràiler Epic ara

  2. Tràiler cinematogràfic

  La plantilla Tràiler cinematogràfic combina marcadors de posició multimèdia i elements de text de pantalla completa sobre fons de partícules dinàmiques, lligats amb una transició suau d'esborrat. La plantilla modular us permet combinar i combinar els elements multimèdia i del títol, eliminant-los o afegint-los segons calgui.

  Descarregueu el tràiler cinematogràfic ara

  3. Tràiler de terror

  El projecte Tràiler de terror inclou sis textos i deu marcadors de posició multimèdia en un vídeo dramàtic i amb suspens. Amb zooms lentsi efectes fumats, aquest projecte és atmosfèric i esgarrifós, ideal per a les teves pel·lícules de terror, thriller i fantasia.

  Baixa el tràiler de terror ara

  4. Tràiler per a FCP X

  Aquest modern projecte de tràilers és trepidant i enèrgic, amb 6 títols i 26 zones de descàrrega multimèdia. Els fons degradats blaus i els efectes de text futuristes de lents fan que aquesta plantilla sigui ideal per a les teves pel·lícules de ciència-ficció i tecnologia.

  Baixa el tràiler de FCP X ara

  5. Dominion

  Dominion és una plantilla impressionant i de disseny únic, que utilitza marcs congelats retallats per afegir detalls a cada diapositiva. Amb una sensació gruixuda i dibuixada a mà, aquest projecte és ideal per a documentals, drames i thrillers.

  Baixa Dominion ara

  6. Walking Man

  La plantilla Walking Man es pot utilitzar tant com a tràiler com a seqüència de títol, ideal per a projectes còmics i capritxosos. Les imatges fixes retallades es superposen sobre un fons de colors, amb esquitxades de fum i tinta per a un aspecte divertit.

  Baixa Walking Man ara

  7. Untouchable Guys

  Untouchable Guys és un tràiler únic o un projecte de seqüència de títols amb retalls d'imatges al fons del títol a pantalla completa. El gra de la pel·lícula i els efectes de filtració de llum, combinats amb les dramàtiques transicions del títol, fan d'aquesta plantilla una opció ideal per a projectes de gàngster, crim o thriller.

  Baixa Untouchable.Nois ara

  8. Colorful Mir Trailer

  El projecte Colorful Mir Trailer és ideal si voleu publicar un anunci de pel·lícula però no teniu cap metratge per utilitzar. El vídeo totalment basat en text té un disseny modern amb bells fons de partícules i animacions de títol dinàmiques.

  Baixa ara el tràiler de Colorful Mir

  9. Portal

  Portal és una seqüència de tràilers fantàsticament dissenyada amb una atmosfera fosca i esgarrifosa. La plantilla duplica les vostres imatges i les inverteix en petites finestres de "portal" envoltades de partícules de llum de neó flotants, ideals per a projectes basats en ciència-ficció i sobrenaturals.

  Baixa el portal ara

  10. Història vintage

  Com és d'esperar, la plantilla Història vintage és ideal per a documentals històrics i pel·lícules d'època. Amb zones d'aixecament de suports amb esquitxades de tinta i fons d'estil de paper escrit a mà, tota la plantilla es compra juntament amb un bonic efecte LUT sèpia i Light Leaks.

  Baixa la història vintage ara

  11. Short Inspire Trailer

  Short Inspire és una plantilla de tràiler basada en títols, ideal per a pel·lícules infantils i familiars. Els brillants títols daurats suren lentament cap a la càmera abans d'esclatar en partícules daurades d'estil de focs artificials, una seqüència d'aspecte màgic que segurament captarà l'atenció de l'espectador.

  Baixa el tràiler d'Inspire curt ara

  12. Tràiler de Dark Horror

  Com elEl títol suggereix, el tràiler de Dark Horror és una promoció o una promoció fosca i esgarrifosa per a la teva pel·lícula. Amb una paleta de colors vermell i negre, transicions d'estil de taques de tinta i un fons fosc de fragments de vidre, segur que desconcertaràs el teu públic.

  Baixa el tràiler de Dark Horror ara

  13. Fotogrames de memòria

  Marcs de memòria és una plantilla de bobina de pel·lícula d'animació molt ben dissenyada i dinàmica. Les bobines de pel·lícules antigues que contenen els vostres mitjans es desplacen ràpidament per la pantalla, destacades per filtracions de llums suaus i animacions de text modernes; perfecte per a documentals.

  Baixa ara els marcs de memòria

  14. Innocence Files

  Innocence Files és una seqüència versàtil que s'adapta a diversos tipus de projectes. Tot i que la plantilla està estilitzada, amb fons fumats i transicions ennuvolades, la música, els títols i els colors que trieu per a aquesta plantilla permetrien que funcioni amb diversos gèneres.

  Baixa els fitxers d'Innocència ara

  15. El documental

  El projecte Documental és una plantilla dissenyada gràficament que inclou elements de títol en negreta i zones de desplaçament multimèdia de pantalla dividida. Amb fuites de llum, fallades, gra i soroll de pel·lícula i floritures basades en la forma, aquesta interessant seqüència us ofereix molt per mirar.

  Descarregueu el documental ara

  16. Guerra antiga

  Les imatges d'armes i armadures suren al fons, destacant els elements de text semblants a la pedrai floreix la cendra a la deriva. Ideal per al vostre projecte d'època, guerra o conjunt de fantasia, la plantilla Ancient War inclou totes les imatges que necessiteu.

  Descarregueu Ancient War ara

  Part 2: Consells i trucs per crear el millor tràiler de pel·lícula a Final Cut Pro

  Un cop tingueu la plantilla escollida , podeu afegir el vostre metratge i títols, però no cal que us atureu; Afegeix floritures i personalitzacions per adaptar-se a l'estat d'ànim i l'estil de la teva pel·lícula.

  Utilitza els tipus de lletra de títol

  Els tipus de lletra són una manera fantàstica de personalitzar les plantilles perquè coincideixin amb el gènere del tràiler de la pel·lícula. Tant si esteu produint un Horror, un Thriller o un Rom-Com, el tipus de lletra que utilitzeu pot explicar a l'espectador tant sobre la vostra història com el títol. Motion Array té alguns tipus de lletra fantàstics que podeu utilitzar als vostres projectes; Consulteu-los aquí.

  Utilitzeu les LUT de pel·lícula per fer coincidir totes les vostres imatges

  Les LUT són petites configuracions predeterminades que us permeten arrossegar i deixar anar efectes de gradació de color als vostres clips o seqüències. Tot i que el vostre metratge pot necessitar una correcció de color abans d'afegir una LUT, aquests valors predefinits poden donar a la vostra pel·lícula l'aspecte de terror, thriller o comèdia que necessiteu. Fes una ullada a la col·lecció de baixades de Final Cut Pro LUT de Motion Array.

  Creeu efectes genials amb càmera lenta

  De vegades, el clip que voleu utilitzar és massa curt per a la plantilla, però això podria ser avantatjós. Molts tràilers utilitzen efectes de càmera lenta per crear suspens o drama; no només es pot utilitzarels efectes de velocitat us ajuden a ajustar els vostres clips a la plantilla, però també pot semblar genial.

  Utilitzeu Transicions

  El tall directe d'un pla a un altre és la millor manera d'explicar una història narrativa, però quan pel que fa als vostres tràilers, les transicions poden ser vitals. Com que els vostres tràilers es crearan a partir d'escenes petites i plans de la vostra pel·lícula, les Transicions es poden utilitzar entre plans i títols per ajudar el públic a entendre la narració abreujada. Motion Array té una àmplia gamma de transicions per adaptar-se a una varietat de gèneres i estils.

  Afegiu efectes com ara Flares

  Final Cut Pro té molts efectes integrats que podeu utilitzar per millorar els vostres tràilers, però també podeu descarregar connectors d'efectes per afegir-los al vostre conjunt d'eines. Des de filtracions de llum i fallades fins a aspectes VHS i vintage, afegir efectes a la vostra seqüència us pot ajudar a explicar la vostra història i a captar la vostra audiència.


  Les plantilles de tràilers Final Cut Pro són una manera excel·lent de crear contingut atractiu per a promou els teus projectes creatius. El disseny personalitzable d'aquestes plantilles us permet utilitzar tant o tan poc com necessiteu, la qual cosa les converteix en una manera fantàstica d'iniciar el vostre projecte de tràiler.

  Desplaçar cap amunt