Els 6 millors consells per crear vídeos de boda cinematogràfics destacats (6 plantilles)

Hi ha tantes maneres diferents de crear vídeos de noces, igual que hi ha tantes maneres diferents de tenir un casament. Serà senzill i honest, amb uns quants amics i familiars propers? O serà un esdeveniment important amb un espectacle il·luminant el cel nocturn?

En última instància, el vídeo destacat del vostre casament ha d'explicar una història que reflecteixi el propi casament, i tenim alguns consells creatius per guiar-vos pel camí. . I continua llegint per trobar algunes plantilles fantàstiques de boda o de bobina que t'ajudaran a estalviar temps.

Resum

  Part 1: Els 3 millors estils de vídeo de boda

  Busques inspiració sobre com editar els teus vídeos de casament? Hi ha uns quants estils clau que implementen els productors de vídeos de noces, i aquests estils són populars perquè funcionen molt bé. Si revisem aquest tema d'aquí un parell d'anys, els estils podrien haver canviat, però fem una ullada a com es fan els casaments en aquests dies.

  1. Vídeo de boda sincera (documental)

  Aquest estil de vídeo del casament pinta l'esdeveniment amb llum natural, presentant el dia tal com era d'una manera honesta, amb reaccions autèntiques dels convidats dels nuvis i llàgrimes de felicitat.

  L'estil documental de filmació sovint és de mà i aprofita al màxim la llum natural i el bell paisatge. Funciona molt bé quan el casament es fa a la platja o en un celler. Plans del paisatgees pot intercalar amb detalls més fins, com ara senyalització del casament, regals, menjar i beguda. L'objectiu és que el casament se senti orgànic i genuí, i quan els nuvis es miren, la fotografia captura exactament com se sent.

  2. Storytelling Wedding Videoography

  Aquest estil de videoografia de casament se centra més en una única narrativa. Visualment, aquestes pel·lícules solen començar al principi del dia i flueixen de manera natural fins al vespre. Però l'edició pot afavorir les preses amb més significat emocional, com ara la mare de la núvia que l'ajuda amb el vel, o el seu pare agafant-li la mà abans d'entrar a l'església, o els padrins que s'ajuden al nuvi i a preparar-se entre ells.

  Sovint, la narració es construeix al voltant dels vots i els discursos durant tot el dia, centrant-se molt en fer coincidir el metratge amb les notes sonores dels convidats especials.

  3. Videoografia de casament d'estil cinematogràfic

  La videografia de casament cinematogràfica converteix l'esdeveniment en alguna cosa realment especial. La producció esdevé menys sobre els petits moments del dia i més sobre l'espectacle. En els grans esdeveniments que presenten centenars de convidats en ubicacions impressionants, la pel·lícula s'ha de planificar i dirigir acuradament. La tripulació pot utilitzar equipament de gamma alta amb lents de primer nivell de cinema, rodatge a càmera lenta i filmació aèria per capturar imatges cinematogràfiques increïbles de l'esdeveniment.

  La pel·lícula és llavors.editat amb un estil premium i de luxe que seria molt adequat per a marques de moda de gamma alta. La videografia cinematogràfica del casament es refereix a com es veu, i la qualitat de tota la producció ha de reflectir-ho.

  Part 2: Consells per editar vídeos destacats del casament

  Així que t'han encarregat per editar un vídeo destacat del casament. Com condensar un dia sencer de filmació en un vídeo breu?

  1. Converteix el dia en una història

  De vegades, els vídeos de casament poden semblar sense adreça, sense narració. Però no han de ser-ho. Els casaments solen seguir un arc narratiu similar: la preparació des de l'alba: dels convidats, els nuvis, i el lloc: l'arribada dels convidats, la cerimònia, el dinar, els discursos i la celebració per acabar. Tot passa des de l'alba fins a la nit, de manera que hi ha un flux natural d'una narració.

  Però el teu vídeo no ha de ser cronològic. Penseu en una narrativa alternativa interessant, potser retallant plans fora de la seqüència que coincideixin amb alguna cosa poètica esmentada en un dels discursos. En general, intenteu no fer trets aleatoris junts: tingueu un principi, un mig i un final clars en ment.

  2. Fes servir Transitions

  Fes servir trucs visuals cinematogràfics per crear una manera interessant de passar d'una escena a una altra. Passar la càmera a prop d'objectes, com taules i cadires o fins i tot persones, t'ofereix una oportunitatper passar a una altra escena en el que sembla una transició perfecta. Utilitzeu les transicions en moments clau o en el tall d'anada i tornada entre els discursos i la preparació.

  3. Varieu els talls

  Utilitzeu talls durs d'una escena a una altra on sigui adequat, però també tingueu en compte altres tipus de talls. Els talls creuats, els talls en J i els talls en L ajuden que el diàleg dels discursos flueixi perfectament dins i fora del b-roll, creant una edició global fluida.

  4. Feu-ho curt

  La gent té una llarga capacitat d'atenció quan es tracta de reviure el seu propi casament, però no massa. Mantingueu-lo bé per menys de 10 minuts, i si podeu obtenir el vídeo entre 3 i 8 minuts, estaràs en un bon lloc. No tindreu escassetat de material per jugar, i haureu de ser despietat a l'hora de decidir què deixar de banda.

  5. Trieu la música adequada

  Si és possible, trieu la música que voleu utilitzar abans de començar a editar i feu que la música sigui un focus clau del vídeo. Ajuda a motivar les edicions, el ritme i el to, i lligar-ho tot. Fes servir música sense drets d'autor de llocs web com Motion Array o Artlist.io per assegurar-te que tens la llicència completa.

  Per a vídeos de casaments sincers i d'estil documental, prova alguna cosa lenta, com ara cançons de casament country o indie. Les pel·lícules més emotives i basades en històries funcionen bé amb cordes instrumentals, i els vídeos de noces cinematogràfics poden ser increïbles quan es combinen amb una música cinematogràfica dramàtica i estimulant.amb tambors forts.

  6. Aplica la gradació de color

  La gradació de color t'ajudarà a obtenir un to determinat per al teu vídeo. Els casaments funcionen bé amb tons més clars i blaus, un contrast i una saturació més baixos, però depèn de la ubicació i de l'objectiu final de la pel·lícula. Proveu d'utilitzar fuites de llum per afegir bengales de lents cinematogràfiques, que aporten molt valor quan filmeu al voltant d'espelmes i altres configuracions d'il·luminació de noces espectaculars.

  Part 3: 6 plantilles de vídeo populars i destacades del casament; Efectes

  1. Bobina de boda

  Aquesta plantilla de bobina de boda cinematogràfica inclou un conjunt de transicions fetes prèviament que incorporen dissenys florals, fuites de llum i efectes d'espurna per moure's entre les escenes d'una manera molt moderna i elegant.

  Descarregueu el Wedding Reel ara

  2. Bobina de boda

  Aquesta plantilla d'Adobe After Effects és un conjunt de transicions i efectes ben dissenyat i animat, preparat perquè ho canvieu pel vostre propi metratge. És perfecte per a casaments naturals càlids en paisatges preciosos!

  Descarregueu el Wedding Reel ara

  3. Cinematic Love Story

  Aquesta plantilla impressionant per a Premiere Pro conté tot el que necessiteu per fer un vídeo de casament cinematogràfic de primera qualitat. Amb l'animació de text, les superposicions de color i molts marcadors de posició multimèdia, tot el que heu de fer és substituir els clips per les vostres pròpies imatges per crear la vostra pròpia cinematografia d'alta qualitat.vídeo.

  Baixa ara Cinematic Love Story

  4. 10 transicions de fuites de llum

  Si esteu editant alguna cosa a mida a Premiere Pro, proveu d'utilitzar aquest paquet de transicions de fuites de llum per augmentar la qualitat del vostre vídeo. Cada fuga de llum està dissenyada per passar de forma neta i elegant d'un tir a un altre. Col·loqueu-los amb cura a l'edició mentre la càmera es mou al voltant d'una font de llum per obtenir el millor efecte.

  Descarregueu 10 transicions de fuites de llum ara

  5. Les LUT de casament

  Les LUT són una eina molt ràpida i eficaç per classificar les imatges, que us permeten afegir un aspecte específic als vostres clips en brut immediatament. Si treballeu a Final Cut Pro, proveu d'utilitzar aquestes LUT dissenyades tenint en compte Final Cut. Ofereixen un aspecte cinematogràfic d'alt contrast i es poden aplicar amb només un clic d'un botó.

  Descarregueu ara les LUT de boda

  6. Correccions de color del casament

  Si preferiu qualificar el vostre metratge a DaVinci Resolve, descarregueu aquest paquet per obtenir correccions de color cinemàtiques ràpides i efectives. Aquests valors predefinits són un senzill arrossegar i deixar anar des de DaVinci al vostre metratge en brut per crear metratges instantanis de colors amb diversos estils.

  Descarregueu ara les correccions de color del casament


  Quan es tracta de crear un vídeo destacat del casament de bona qualitat, penseu realment en l'estil de vídeo que voleu crear i com reflecteix l'estil del casament. volspintar una autèntica pel·lícula del dia o crear imatges èpiques i cinematogràfiques? Utilitzeu tècniques d'edició com transicions, diferents tipus de talls, graduació i fuites de llum per reunir-ho tot i, finalment, explicar una història.

  Per obtenir recursos addicionals de vídeos de casament, consulta la nostra llista de títols de casaments sorprenents o una llista de música memorable sense drets d'autor per a vídeos de casaments.

  Desplaçar cap amunt