Els 35 efectes de superposició de vídeo definitius per fer projectes assassins

Els efectes de superposició de vídeo són molt valuosos per als editors de tots els nivells d'habilitat. I, afortunadament, les superposicions no són difícils d'entendre. El nom ho diu tot: són clips que simplement estan "acoblats" per sobre d'altres clips per afegir una mica més al metratge.

Si esteu treballant en metratge temàtic de la temporada, potser voldreu afegir-hi. una mica de neu o pluja allà dins. Les superposicions d'il·luminació es poden utilitzar per cultivar un estat d'ànim en particular, com ara romàntic o inquietant. Les superposicions també es poden animar, cosa que destaca una mica més. Tot depèn del motiu pel qual en utilitzeu un.

Hi ha un munt de superposicions de vídeo gratuïtes. Efectes d'il·luminació, errors, patrons, text i molt més; si us ho podeu imaginar, probablement hi hagi una superposició. Hem reunit alguns dels nostres preferits perquè els descarregueu gratuïtament avui. Fes-hi un cop d'ull!

Resum

  Part 1: Les 35 superposicions de vídeo principals que tots els editors haurien de tenir

  Aquí hi ha algunes divertides i superposicions útils que podeu baixar ara mateix.

  1. Partícules de llum daurada

  Una superposició suau amb poca il·luminació amb una sensació romàntica. És un fitxer d'arrossegar i deixar anar, el que significa que simplement l'afegiu al vostre metratge i trieu un mode de combinació que sembli bé. També es pot fer en bucle, de manera que es pot utilitzar per a qualsevol metratge que vulgueu!

  Descarregueu les partícules de llum daurada ara

  2. Superposició de pel·lícula grunge antiga gratuïta

  De vegades només necessiteu aquest grunge.Col·loqueu-lo al vostre vídeo, canvieu el mode de fusió a superposició i ja ho teniu.

  Descàrrega gratuïta de superposició de pel·lícules grunge antigues

  3. Soroll de la televisió

  Dóna a les teves imatges aquest aspecte de televisió de la vella escola i mig sintonitzada. Perfecte per afegir una mica de soroll amb problemes quan calgui.

  Baixa TV Noise ara

  4. Superposició gratuïta de fuites de llum de l'arc de Sant Martí

  Una bonica superposició de fuites de llum de l'arc de Sant Martí com aquesta afegeix alguna cosa molt especial a una edició. Aquesta superposició càlida i brillant és ideal per afegir un ambient fresc i nou al vostre projecte.

  Descàrrega gratuïta de la superposició de fuites de llum de l'arc de Sant Martí

  5. Llums multicolors en moviment

  Aquest gràfic en moviment crea un efecte de partícules lleugeres, animades i acolorides. Funcionaria bé com a fons per a la superposició de text i vídeo.

  Descarregueu ara llums multicolors en moviment

  6. Stripe Fractal 03

  Aquesta és una superposició elegant i sorprenent. Sigues creatiu amb la teva manera d'utilitzar-lo i dóna una mica d'impuls al teu metratge!

  Baixa ara Stripe Fractal 03

  7. Línies del túnel #2

  Aquí teniu una superposició de moviment d'accions meravellosament abstracta perquè la feu servir com vulgueu.

  Descarregueu les línies del túnel #2 ara

  8. Mini Glitch Pack gratuït

  Aquest paquet és un petit cofre de tresors compacte per a la vostra propera edició. Trobareu una varietat de superposicions, així com títols, logotips, transicions i soefectes. Aquí tindreu molt per jugar! I si busques més efectes fallats, fes una ullada a aquest recurs increïble!

  Descàrrega gratuïta del paquet Mini Glitch

  9. Sessió de fotos

  Infusioneu els vostres vídeos amb capes de fuites de llum i superposicions de pel·lícules amb formes geomètriques per crear una seqüència de sessió de fotos impressionant!

  Baixa la sessió de fotos ara

  10. Texturize Effects presets

  Afegiu una textura detallada als vostres vídeos per crear un aspecte únic. Es pot utilitzar per senyalitzar una transició o congelar un fotograma per obtenir un final genial.

  Baixa ara els valors predefinits d'efectes de textura

  11. Generador de superposicions

  Aquí tenim una fantàstica col·lecció de superposicions amb un bonic tutorial per acompanyar-les. Aquests 8 fitxers mogrt en 4K populars són perfectes per a vídeos de casaments i viatges, així com per a presentacions de diapositives.

  Baixa el generador de superposicions ara

  12. Dark Circle Horror

  Mira aquesta superposició esgarrifosa, fosca i abstracta, amb un moviment semblant a l'aigua. És possible que calgui l'atribució si s'utilitza en projectes comercials!

  Baixa Dark Circle Horror ara

  13. Càmera de vídeo

  Cap llista de superposicions de vídeo gratuïtes no estaria completa sense aquest clàssic. Per a aquestes fotos de... Bé, fotos.

  Descarregueu la càmera de vídeo ara

  14. Visió nocturna

  Sens dubte, imprescindible per a la teva propera funció d'acció que segueix els enemics a la nit per colpejar i completar elmissió!

  Baixa ara Night Vision

  15. Superposició de gra de pel·lícula de 8 mm

  Tots els editors necessiten una superposició de gra de pel·lícula excel·lent. Austin Newman ens ofereix això i un tutorial per acompanyar-lo. Aquesta és una manera ràpida i senzilla d'aconseguir l'aspecte de pel·lícula antiga autèntica.

  Baixa ara la superposició de gra de pel·lícula de 8 mm

  16. Computer Code Flythrough

  Una superposició de codi informàtic que els encantarà als tècnics és perfecta per a pel·lícules de ciència-ficció. Llenceu-lo a la vostra propera edició per afegir una mica de ciència a la vostra història.

  Descarregueu el codi informàtic de sobrevol ara

  17. Nombres binaris

  Aquí n'hi ha un altre per a la gent de l'ordinador. Necessites un efecte per a una escena de pirateria informàtica? Fer un documental sobre tecnologia? Això hauria de fer la feina de manera admirable.

  Descarregueu ara números binaris

  18. Llum en rodanxes

  Aquesta fuita de llum en rodanxes és una mica diferent: una fallada de llum sorprenent de color de l'arc de Sant Martí al centre de la pantalla. Assegureu-vos de comprovar la informació de la llicència d'aquest!

  Descarregueu Sliced ​​Light ara

  19. Superposició de fum

  Un efecte sorprenent creat pels remolins de fum blanc sobre un fons negre. Perfecte per afegir-hi l'edició com a superposició per crear un ambient fosc i fumat.

  Baixa ara Smoke Overlay

  20. Bubbles Generator

  Tot és més alegre i divertit amb les bombolles! Utilitzeu aquesta superposició per divertir-vos una mica, per afegir una sensació de felicitat infantilprojecte.

  Descarregueu Bubbles Generator ara

  21. Nevada fosca d'hivern

  Una superposició hivernal amb nevades lleugeres és perfecta per als vídeos de temporada. Els teus vídeos de Nadal mai seran els mateixos.

  Baixa ara Dark Winter Snowfall

  22. Superposicions gratuïtes

  Aquest petit paquet conté 4 superposicions gratuïtes, un error, una llum i dues transicions estampades. Aquests són fitxers de superposició de vídeo.

  Descàrrega gratuïta de superposicions

  23. Cinta VHS en blanc

  Una cinta VHS de la vella escola per a un viatge pel camí de la memòria! Ve complet amb un comptador de temps i un fons cruixent.

  Baixa ara la cinta VHS en blanc

  24. Estrella giratòria

  Aquesta és una senzilla animació d'estrella giratòria que forma un patró. El lloc mateix ho descriu com un fons de Nadal o d'hivern, però es pot adaptar a qualsevol necessitat.

  Descarregueu Rotating Star ara

  25. Paquet de més de 60 presets de visors de franctirador

  Sempre és fantàstic tenir un visor de franctirador pràctic per a aquests trets en perspectiva. Amb 60 per triar, tots són força sorprenents!

  Descarregueu ara el paquet de 60 preses de Sniper Scopes

  26. 3D Hearts de CuteStockFootage

  Porteu l'amor! Ideal per al dia de Sant Valentí, o només una ocasió amorosa. És lent, somiador i romàntic, i hauria de crear aquesta sensació d'amor a la teva edició.

  Baixa 3D Hearts de CuteStockFootage ara

  27. Caleidoscopi de circ

  Un mandala colorit i fascinantL'efecte realment crea una sensació de relaxació. Fa un fons hipnotitzant i calmant. Aquest també es pot fer en bucle, la qual cosa us permet utilitzar-lo durant períodes de temps prolongats.

  Descarregueu Circus Caleidoscope ara

  28. Compte enrere 3D

  Cada editor hauria de tenir una bona superposició de compte enrere a la seva col·lecció. És molt fàcil introduir el fons que trieu.

  Baixa el compte enrere 3D ara

  29. Barreja de pintura vermella

  Dóna una ullada a aquesta superposició lent, hipnòtica i texturada de pintura vermella i blanca que es barregen. És súper fascinant i donaria un fons o una superposició molt artístic.

  Baixa la barreja de pintura vermella ara

  30. Compte enrere de fallada

  Aquest temporitzador de compte enrere inclou un rellotge digital modern amb efectes de fallada fantàstica.

  Baixa ara Compte enrere de fallada

  31. Partícules taronges

  Com les brases d'un foc, aquesta superposició crea una atmosfera intensa i bulliciosa.

  Baixa ara Partícules taronges

  32. Snow Flakes Falling

  Una altra cosa que tot editor necessita: una bona superposició de flocs de neu de pantalla verda per a aquests vídeos de temàtica hivernal.

  Baixa Snow Flakes Falling Now

  33. Bombolles de colors

  No saps mai quan necessites una processó lenta de bombolles de colors per afegir una mica de somni a la teva edició.

  Baixa Bombolles de colors ara

  34. Water Ripples

  Aquesta superposició de vídeo gratuïta afegeixun toc d'estiu a qualsevol vídeo. Omple la teva col·lecció de superposicions de temporada!

  Baixa ara

  35. Paint Circle per Free Stock Footage Archive

  Un efecte de cercle útil que es pot utilitzar en moltes capacitats, semblarà fantàstic sense importar el propòsit que compleixi.

  Baixa ara

  Part 2: Com s'utilitzen les superposicions?

  Les superposicions són la cosa més fàcil d'utilitzar del món. La majoria d'ells són senzills, arrossegueu i deixeu anar fitxers que inseriu a sobre de les vostres imatges i voilà: apareixerà el vostre efecte. És possible que hàgiu de canviar el mode de combinació per veure tant el vostre metratge com l'efecte alhora.

  Per descomptat, aquesta és una explicació senzilla per a la majoria de programes d'edició de vídeo. Sigui quina sigui la vostra suite d'edició preferida, el procés d'afegir superposicions al vostre projecte hauria de ser ràpid i fàcil.

  No oblideu, però, que les superposicions gratuïtes poden comportar requisits de llicència. Alguns llocs demanen atribució, la qual cosa significa que has de trobar un espai al teu vídeo per posar el seu nom com a crèdit. Alguns no requereixen atribució i no us haureu de preocupar en absolut. No obstant això, val la pena fer-hi un cop d'ull abans.

  Part 3: Fer els vostres propis efectes de superposició de vídeo

  Si no trobeu el que voleu aquí i una cerca a Google no ajuda, podeu provar de fer les vostres pròpies superposicions. Les superposicions de vídeo estàtiques i d'estoc són molt fàcils de crear.

  El milloramic quan creeu i treballeu amb superposicions de vídeo és els modes de combinació. Alguns dels més utilitzats són la pantalla i la superposició.

  Pantalla

  Si apliqueu aquest mode de fusió a una capa, la capa s'aclareix considerablement. Elimina tot el negre de la capa original i crea una combinació subtil de la capa combinada i la capa que hi ha a sota.

  Superposició

  El mode de superposició es considera un mode de fusió complex. La superposició és similar en alguns aspectes al mode de pantalla. La diferència més gran és que el mode de superposició no elimina les ombres i les llums, la qual cosa, quan s'aplica, significa que el contrast i la saturació s'incrementen.

  Hi ha molts altres modes de combinació amb els quals podeu jugar. Experimentar pot ser divertit i aviat començareu a fer-vos una idea del que us funciona millor!


  Independentment del nivell d'editor que sigueu, podeu treure un gran valor dels efectes de superposició de vídeo. . Augmenten la professionalitat d'un vídeo amateur en uns quants graus i afegeixen un toc real a la feina d'un professional.

  No subestimeu l'efecte que poden tenir en el vostre muntatge. L'ús de superposicions afegeix una ratxa de professionalitat que és molt difícil de crear sense elles, així que descarregueu-ne algunes que us cridin l'atenció i proveu-les!

  Desplaçar cap amunt