Descobriu 15 plantilles de text Kick-Ass Glitch per als vostres vídeos

Si esteu creant un vídeo amb una mica d'ambient retro o digital i necessiteu una mica d'animació de text per crear una mica de dinamisme, el text amb errors pot ser una gran addició al vostre projecte. Depenent del to i el tema del vostre vídeo, hi ha infinitat d'estils per triar, com ara el cinema d'estil dels anys 80, les transicions amb errors de fotograma complet i els efectes de terror d'estil VHS.

Hem enumerat 15 dels nostres efectes de fallada preferits disponibles a la biblioteca Motion Array. Submergeix-te i tria el que s'adapti al teu vídeo. Continueu llegint fins al final de la llista per aprendre a crear el vostre propi text d'error a Adobe CC.

Resum

  Part 1: 15 plantilles populars del generador de text Glitch per baixar

  1. Estil cinematogràfic dels anys 80

  Aquesta plantilla d'After Effects dinàmica i fàcil d'utilitzar és l'addició ideal al vostre vídeo inspirat en els anys 80. És senzill canviar el text i ajustar el color i es veu molt bé com a logotip o títol. Sense necessitat de connectors, podeu descarregar-lo gratuïtament i començar a treballar-hi immediatament.

  Baixa Estil cinematogràfic dels anys 80 Ara

  2. Mini Glitch Pack gratuït

  Injecta més energia als teus vídeos amb aquest paquet electritzant d'efectes de falla creats a Adobe After Effects. Això és perfecte per vestir els teus vídeos promocionals i inclou una àmplia gamma de transicions, revelacions de logotips, elements d'error i animacions de títol. També veamb 8 efectes de so. Utilitzeu-los sols o combineu-los per crear projectes realment atractius.

  Baixa Mini Glitch Pack gratuït Ara

  3. Paquet de títols de Glitch

  Aquest Adobe Premiere La plantilla us permet afegir efectes de fallada al vostre text existent. El paquet inclou 6 títols, cadascun amb el seu propi estil, efectes de so i actius d'error. Tria els teus preferits o combina'ls amb altres recursos per millorar els teus vídeos. Sense complements ni coneixements d'After Effects necessaris, aquests actius de Premiere plug-and-play acceleraran realment el vostre flux de treball de producció.

  Descarregueu ara el paquet de títols de Glitch

  4. Títols de Glitch moderns per a Premiere Pro

  Treballeu completament amb Premiere Pro amb això efecte de fallada 4K genial i net que no requereix cap complement. Canvieu el text i els colors amb només uns quants clics i utilitzeu-lo per millorar els vostres projectes de vídeo.

  Baixa els títols de Modern Glitch per a Premiere Pro ara

  5. Els títols de Modern Glitch

  Aquest paquet 4K de títols amb errors és un fitxer d'After Effects que es presenta clarament perquè sigui un plaer utilitzar-lo. Tot està pràcticament a punt per sortir de la caixa. Només cal que editeu el text i els colors al vostre gust i premeu Render. Utilitzeu-lo per fer que el vostre text destaqui més que només títols estàtics.

  Descarregueu ara títols de Glitch moderns

  6. Preajustos de text de Glitch

  Vols afegir un text d'error d'estil thriller genial, atrevit i per afegir als teus tràilers? Els valors predefinits de text d'error d'aquest paquet d'After Effects són perfectes per col·locar el vostre metratge i crear una atmosfera més fosca. Millor encara, els efectes de so s'inclouen al paquet per fer-los realment pop.

  Descarregueu ara els valors predefinits de Glitch Text

  7. Fitxers de Glitch digital per a Premiere Pro

  Utilitzeu aquesta plantilla de gràfics en moviment a Premiere Pro per crear ràpidament alguns efectes moderns i elegants per als vostres títols o fins i tot logotips. El text i els colors es poden editar en qüestió de segons directament a Premiere i no calen complements: només cal que baixeu-lo, instal·leu-lo i comenceu a utilitzar-lo!

  Baixa els fitxers de falla digitals per a Premiere Pro ara

  8. Títols de fallada

  No tingueu por, usuaris de Final Cut Pro, no t'hem oblidat. Aquí teniu un paquet de títols de fallades nets increïbles per utilitzar-los als vostres films i presentacions. No calen connectors, resolució 4K i fins i tot inclou el seu propi tutorial en vídeo. Proveu de col·locar-lo sobre algunes imatges precioses per obtenir els millors resultats.

  Descarregueu ara els títols de Glitch

  9. Animació de text de Glitch

  Definitivament hi haurà alguna cosa en aquest paquet massiu de 19 transicions per triar. El repte serà triar el teu preferit. Amb una àmplia gamma d'estils i sense necessitat de connectors, podeu introduir-los al vostre projecte Premiere per aimpuls creatiu en molt poc temps.

  Descarregueu ara l'animació de Glitch Text

  10. Títols de Glitch

  Els títols de glitch d'aquesta plantilla d'After Effects són complets pantalla i bonica. Perfectes per a vídeos promocionals o canals de YouTube, aquests títols augmentaran immediatament la qualitat dels vostres projectes de vídeo i captaran la vostra audiència.

  Descarregueu ara els títols de Glitch

  11. Text de Glitch entre claudàtors

  La superposició de gràfics en moviment en aquest projecte d'inventari és perfecta per a qualsevol pel·lícula de thriller o de ciència-ficció. Incorporeu-los a pantalla completa o a l'ordinador per crear l'efecte de missatges digitals o codi informàtic. Hi ha 4 opcions per triar en una varietat de colors i efectes d'error.

  Descarregueu ara el text de Glitch entre claudàtors

  12. Títols de Glitch

  Els títols d'aquest paquet d'After Effects són absolutament impressionants , aportant una mica de color i moviment energètics a qualsevol projecte de vídeo. Incloeu-los a les vostres presentacions, vlogs, històries d'Instagram; allà on els feu servir, afegiran un factor sorprenent seriós al vostre treball.

  Baixa ara els títols de Glitch

  13. Títols de Glitch elegants

  Usuari de Premiere Rush? Aquests són per a tu. Proveu un o tots aquests cinc dissenys de títols, amb una animació moderna i fresca. Canvieu el text, canvieu el color i ja ho teniu: un títol d'obertura instantània per al vostre vídeo.

  Descarregueu ara títols de Glitch elegants

  14. Introducció al text de Glitch

  Aquest disseny de títol tracta sobre el color i l'impacte. Utilitzeu-lo a pantalla completa per obtenir el màxim efecte al vostre vídeo, per ressaltar les paraules clau. Si la teva marca és jove, moderna i vibrant, aquest podria ser el títol perfecte per a tu. És una plantilla de Premiere Pro que és molt fàcil d'editar i crear la teva. Només cal que modifiqueu la configuració, arrossegueu-lo a on vulgueu al vídeo i feu clic a Render.

  Descarregueu ara la introducció del text de Glitch

  15. Neon Glitch

  Aquesta plantilla futurista de gràfics en moviment inspirada en els anys 80 és una fantàstica a més del teu tràiler o vídeo promocional. Canvia els colors, el text, la velocitat d'escriptura, el grungness i molt més. Totalment personalitzable com vulguis. Pensa Blade Runner es troba amb Akira .

  Descarregueu Neon Glitch ara

  Part 2: Apreneu a crear el vostre propi text de Glitch personalitzat

  Si encara esteu buscant un efecte de fallada per incloure'ls als vostres projectes i no esteu satisfets amb la varietat de plantilles anteriors, podeu aprendre a crear el vostre propi text d'error personalitzat en molt poc temps.

  Això es pot fer completament a After Effects sense necessitat de connectors ni imatges. La visió general següent us ofereix una idea molt breu del que hi ha implicat, però podeu veure el tutorial complet aquí .

  1. Crea una capa de text en una capa novacomposició i escriu el text desitjat.
  2. Precomposeu aquesta capa.
  3. Dupliqueu el precomp dues vegades, de manera que tingueu tres capes.
  4. Utilitzeu l' efecte Canvi de canals a cada capa, feu que cada capa sigui un canal diferent.
  5. Afegiu una expressió de moviment a cada capa per canviar aleatòriament els valors de cada capa.
  6. Utilitzeu fotogrames clau en aquesta expressió per determinar quan falla el text.
  7. Afegiu una capa d'ajust a la capa superior.
  8. Apliqueu una mica de distorsió a la capa d'ajust anant a Efecte > Distorsionar > Wave Warp .
  9. Ajusteu els valors de l'efecte: Tipus d'ona : soroll, Direcció : 0, Amplada d'ona : 4000
  10. Afegiu fotogrames clau a l' Alçada d'ona que coincideixin amb els fotogrames clau de l'expressió Wiggle.

  Això us hauria de posar en el vostre camí per crear un efecte de fallada personal. Hi ha moltes més coses que podeu ajustar per refinar els resultats, i podeu explorar-ho més en un tutorial més profund.


  Els efectes de text Glitch són una manera fantàstica d'afegir dinamisme i interès als vostres projectes. Tant si esteu creant una promoció, un vlog, una presentació o un tràiler, utilitzeu el text amb errors per donar vida als vostres títols. Les plantilles de Motion Array per a Premiere Pro, After Effects, Premiere Rush i Final Cut Pro fan que hi hagi alguna cosa per a tothom i una àmplia gamma de plantilles.triar entre. Però si encara no us heu venut prou amb els estils de plantilles, submergiu-vos en els nostres tutorials per aprendre a crear el vostre propi efecte de text de fallada en molt poc temps.

  Desplaçar cap amunt