Creeu les vostres pròpies animacions de text a Final Cut Pro (tutorial)

Si sou nou a Final Cut Pro, pot ser temptador cenyir-vos a les plantilles de títol integrades i fàcils d'utilitzar de FCP. Aquests excel·lents títols es poden arrossegar i deixar anar a la vostra línia de temps, preparats per personalitzar-los amb el vostre missatge i marca. Tanmateix, aprendre a crear el vostre propi text i animacions de títol de Final Cut Pro des de zero és una habilitat crucial per a qualsevol editor i us pot ajudar a crear creacions de títols noves i emocionants.

Resum

  Part 1: Com animar títols bàsics a Final Cut Pro

  El navegador de títols us mostrarà una sèrie de plantilles de títols preanimades, que podeu arrossegar i deixar anar a la vostra línia de temps i després personalitzar-les amb els vostres tipus de lletra i colors.

  El títol bàsic és una targeta de títol genèrica amb un tipus de lletra predeterminat i un color blanc. Podeu personalitzar-lo, però no hi ha paràmetres d'animació integrats per afegir aquest toc addicional de moviment i energia. Aquest tutorial us mostrarà com animar els vostres títols des de zero amb diversos efectes que ofereix FCP.

  Opció 1: arrossega i deixa anar efectes

  1. Vés a el vostre Navegador de títols i cerqueu Títol bàsic .
  2. Arrossegueu el títol a la vostra línia de temps.
  3. Seleccioneu el títol i al Tauler de control d'efectes , veureu cinc pestanyes. Trieu el segon de l'esquerra per obrir la Configuració del títol , aquí podeu afegir el vostre text i canviar la Mida , Font , Pes i Color .
  4. Feu clic atercera icona, una Film Strip , per accedir als controls de la capa general; també podeu canviar la Mida i la Posició aquí, però ajusta tota la capa de vídeo, no només el text.
  5. Aneu al Tauler de control d'efectes i cerqueu l'efecte que trieu; arrossegueu-lo a la vostra capa de títol. Els nostres efectes preferits són:
   • Bad TV , que dóna una lleugera granulació al títol.
   • Earthquake , que sacseja el vostre títol.
   • Underwater , que ofereix un moviment d'ordit relaxat.
  6. Seleccioneu el títol a la línia de temps i aneu al Tauler de control d'efectes per ajustar la Configuració dels efectes fins que estigueu satisfet amb l'aspecte.

  Opció 2: Efecte de parpelleig personalitzat

  L'efecte de parpelleig personalitzat es crea amb només uns quants retalls al vostre títol, però es pot combinar amb altres efectes d'arrossegar i deixar anar per crear un aspecte únic.

  1. Creeu el vostre títol bàsic a la línia de temps fins que estigueu satisfet amb el disseny del vostre títol.
  2. Amplieu la línia de temps perquè pugueu veure cada fotograma.
  3. Premeu B al teclat per accediu a l' eina Blade . Creeu un tall als primers 11 fotogrames.
  4. Premeu A per tornar a l' eina Fletxa i seleccioneu tots els altres marcs de títol.
  5. Amb els títols seleccionats, premeu V al teclat per fer-los invisibles .
  6. Podeu afegir efectes addicionals com ara Bad TV , peròés més fàcil fer-ho abans de retallar el títol.
  7. Prova d'afegir un efecte de so i tallar-lo als mateixos punts que el títol perquè l'àudio coincideixi.

  Opció 3: Efecte de fallada

  L'efecte de fallada és una manera excel·lent d'animar entre títols i implica utilitzar una transició de fallada. Pots baixar algunes plantilles de transició increïbles de Motion Array, com ara el paquet de transicions Beautiful Glitch o el conjunt de transicions de Glitch Urban Style.

  1. Penseu entre quines paraules voleu animar abans de començar. En el nostre exemple, canviarem el text Motion Array a Motion Titles i tornarem a tornar.
  2. Primer, creeu el vostre text estàtic amb un Títol bàsic . Canvieu el Font , Color i Pes a l'aspecte desitjat.
  3. Duplica la capa del títol i modifiqueu el segon títol, mantenint la mateixa marca. Reposicioneu aquest títol, de manera que quedi al costat del vostre text estàtic.
  4. Usant l' eina Blade , feu dos talls a la segona capa de títol . Seleccioneu la secció del mig i canvieu el text a la vostra segona paraula.
  5. Al Navegador de transicions , cerqueu el vostre efecte de fallada i afegiu-lo al títol on heu fet els talls. Ajusteu la durada de la transició arrossegant els extrems de l'efecte d'error de transició.

  Part 2: Títols personalitzats a la finalCut Pro

  La funció Títol personalitzat pot semblar a l'efecte Títol bàsic, i estilísticament, ho és. Amb un títol personalitzat, podeu canviar el text, la font i els elements d'estil precisament com a títol bàsic. Tanmateix, el veritable poder dels títols personalitzats es troba a la pestanya Paràmetres publicats del Tauler de control d'efectes .

  Els paràmetres publicats és un creador d'efectes de transició del títol i us permet afegir animacions d'entrada i sortida al vostre títol amb uns quants clics. Hi ha massa efectes possibles que podeu crear des de la pestanya, així que us donarem un resum de tots els paràmetres i, a continuació, us mostrarem amb quina rapidesa podeu fer un efecte de títol increïble.

  La configuració. es divideixen en dos: els efectes In a la part superior i els efectes Out a la part inferior; això és fantàstic, ja que vol dir que podeu tenir diferents animacions a l'inici i al final del text.

  Moltes de les configuracions que trobareu aquí, com ara Opacitat, Posició, Escala, Rotació, Seguiment, i Blur s'explica per si mateixos; podeu utilitzar-los per crear el moviment de la vostra animació.

  Per crear l'animació, no cal que creeu fotogrames clau, ja que FCP ho fa per vosaltres. El paràmetre En seqüenciació us permet canviar la manera com FCP interpreta les vostres personalitzacions, passant de l'estat escollit a ell o fins i tot repetint-lo com un excel·lent efecte de títol constant.

  Si voleu animar paraules.individualment, no cal que creeu un títol separat per a cada paraula o línia de text. Els paràmetres de Mida de la unitat, En propagació i Direcció fan referència a com es divideix el títol per a l'animació. Podeu escollir animar per Caràcter , Paraula o Línia ; determina si l'animació comença al principi o al final del missatge i decideix quanta superposició hi ha entre les unitats.

  Títols de zoom cinematogràfic 3D

  Per mostrar-te Com de poderós és el títol personalitzat, us explicarem pas a pas com crear un títol d'estil 3D complicat.

  1. Afegiu i personalitzeu el vostre Títol personalitzat fins que estigueu satisfet amb l'aspecte final del vostre text.
  2. Coloqueu el capçal de reproducció a l'inici del títol a la línia de temps i aneu a la pestanya Publica els paràmetres a la pestanya Efectes. Tauler de control .
  3. Obre la Configuració de posició i canvia la posició Z a -300+ en funció de la distància que vulguis que recorre.
  4. Ajusta la En propagació , de manera que les lletres se succeeixin de prop. Canvieu la velocitat d'entrada a Desacceleració , de manera que l'animació es col·loqui més fàcilment.
  5. Canvieu la Desenfocament a més de 100 en funció de com de borrós vulgueu que sigui el text.
  6. Finalment, redueix l' Opacitat a 0, de manera que les lletres s'esvaeixen. I això és tot!

  Part 3: Consells & Trucs per crear el vostre text animatFinal Cut Pro

  Ara ja saps el fàcil que és crear els teus títols animats a Final Cut Pro, fes un cop d'ull als nostres millors consells per produir composicions extraordinàries.

  Assegura't que el teu títol sigui Llegible

  Hi ha tantes opcions per als efectes del títol que pot ser temptador tornar-se a fer. No oblideu mai el propòsit del títol i que el públic el pugui llegir. Assegureu-vos que el vostre text aparegui a la pantalla prou llarg i prou clar perquè l'espectador pugui llegir el missatge.

  Afegiu efectes de so

  Els efectes de so són una bona manera de afegint èmfasi a les animacions del títol. Busqueu efectes de so que complementin les animacions de títol o afegeixin efectes a la vostra pista de música al temps amb el text.

  Util·la com a efecte de text a la pantalla

  S'utilitzarà molt de text a les imatges de vídeo d'acció en directe, i hauríeu de tenir-ho en compte a l'hora de crear les vostres animacions. Les millors seqüències de títol funcionen amb el metratge que hi ha darrere, utilitzant un moviment similar al moviment de la càmera o el subjecte de la pel·lícula.

  Composeu els vostres clips

  Podeu crear impressionants Vídeos d'estil de tipografia a Final Cut Pro amb el títol personalitzat, però ràpidament es pot confondre amb una línia de temps desordenada. Si creeu núvols de paraules o títols amb més d'una capa, convertiu-los en un clip compost. Això no només netejarà la vostra línia de temps, sinó que també us facilitarà molt el moviment dels vostres títolsal voltant.


  Final Cut Pro mai tindrà la funcionalitat d'animació o Apple Motion. Tot i així, com us hem mostrat en aquest tutorial, podeu utilitzar els títols bàsics i personalitzats per a una gran varietat d'animacions de títols Final Cut Pro. Per als editors, crear títols en moviment increïbles amb uns quants clics pot ajudar a estalviar temps i energia sense reduir la creativitat. A més, si esteu buscant alguns complements de títol útils per a Final Cut Pro, aquí tenim una llista fantàstica.

  Desplaçar cap amunt