Creeu efectes de glitch RGB personalitzats a After Effects (12 plantilles)

Els efectes d'error RGB són de moda i divertits de treballar, però si no sabeu com crear-los des de zero, pot ser difícil trobar l'aspecte adequat. Els efectes de fallada són ideals per utilitzar-los en vídeos musicals, esdeveniments, promocions i presentacions de diapositives i segur que cridaran l'atenció del vostre públic. En aquest tutorial, apreneu a crear fàcilment l'efecte de fallada RGB a After Effects des de zero.

Resum

  Part 1: aprendre a Creeu els efectes de fallada a After Effects

  Hi ha moltes maneres d'aconseguir efectes de fallada RGB, però el millor del mètode que us mostrarem és que es pot crear des d'After Effects sense cap tipus addicional. connectors. D'acord, comencem.

  Pas 1: Separa els colors

  Els efectes de fallada RGB funcionen separant els panells de color del vídeo, de manera que el primer pas per crear l'efecte és separar els teus vermells. verds i blaus en capes separades i editables.

  1. Creeu una composició nova i anomeneu-la Efecte Glitch .
  2. Feu clic amb el botó dret a la línia de temps i trieu Nou > Capa de text . Escriviu el vostre text al quadre del Visualitzador de mitjans.
  3. Centreu el text a la vostra composició i precomposeu la capa de text anant a Capa > Precomposar . Anomeneu la capa Tipus .
  4. Seleccioneu el Tipus pre-comp i aneu a Efecte > Canal > Canvia els canals .
  5. Duplica el Tipus pre-comp dues vegades perquè tingueu un total de 3 capes. Podeu duplicar amb Cmd+D o Ctrl+D al teclat.
  6. A continuació, seleccioneu la part inferior Tipus pre-comp i aneu al Tauler de control d'efectes .
  7. A l' Efecte Canvi de canals , canvieu el
  8. 15>Porteu el paràmetre Vermell de a Vermell i, per a les opcions Blau i Verd , trieu Complet apagat . Això només deixa el canal vermell.
  9. Repetiu el procés a les altres dues capes ajustant la configuració del verd (desactiva el vermell i el blau) i el blau (desactiva el vermell i el verd).
  10. Recorreu cada capa i canvieu el Mode de fusió a Afegeix .

  Pas 2: afegiu el Efecte de fallada bàsica

  En comptes de fer fotogrames clau a mà la posició d'aquestes 3 capes per simular l'efecte de separació RGB, us mostrarem com afegir una expressió de moviment. Les expressions són molt útils quan voleu crear fotogrames clau animacions repetitives o aleatòries ràpidament.

  1. Vés a la primera capa de tipus i premeu P al teclat per accedir als Controls de posició. .
  2. Manteniu premut Opció i feu clic al Cronometre ; s'obrirà un quadre d'expressió a la línia de temps.
  3. Escriviu al quadre d'expressió aquest codi: wiggle(5,20) i després a la línia de temps per tancar el quadre. Podeu canviar els números del codi d'expressió per donar més o menys moviment al vostre RGBcapes.
  4. Repetiu aquest pas per a les altres 2 capes.

  Pas 3: afegiu distorsió d'ona

  Hem dividit els nostres clips en capes separades i s'ha afegit un controlador d'animació, així que ara ve la part divertida. En aquest pas, s'utilitzaran diversos paràmetres per crear l'estil, que podeu personalitzar segons les vostres necessitats.

  1. Vés a Capa > Nou > Capa d'ajust . Aleshores, amb aquesta capa seleccionada, aneu a Efecte > Distorsionar > Wave Warp .
  2. Al Tauler de control d'efectes canvieu el Tipus d'ona a Soroll .
  3. Canvieu la Direcció a 0 i l' Amplada d'ona a 4000.
  4. Coloqueu el capçal de reproducció on voleu que comenci l'animació de deformació i feu clic al botó. Cronometre per crear un fotograma clau. Assegureu-vos que la configuració Alçada de l'ona sigui 0.
  5. Avança uns quants fotogrames i augmenta l'alçada de l'ona, creant un fotograma clau nou.
  6. Continueu fent això al llarg de la línia de temps. durant el temps que vulgueu que l'efecte continuï.
  7. Finalment, manteniu premuda Opció i seleccioneu el Cronometre d'alçada d'ona per obrir els controls d'expressió. Escriviu aquest codi al quadre: wiggle(2,5) .

  Pas 4: finalitzeu l'efecte

  L'efecte ja sembla molt bonic, però hi ha altres coses que podem fer per augmentar l'efecte.

  1. Dupliqueu la Capa d'ajust de glitch amb Cmd+D o Ctrl+D .
  2. Seleccioneu la capa duplicada i aneu als Controls Wave Warp i canvieu l' Wave Width a 1500.
  3. Afegiu un nou Ajust Capa i després aneu a Efecte > Soroll i gra > Soroll .
  4. Al Tauler de control d'efectes , canvieu la Quantitat al 30%.
  5. Creeu un sòlid nou anant a Capa > Nou > Sòlid . Seleccioneu el negre com a color i premeu D'acord.
  6. Vés a Efecte > Transició > Persianes venecianes i afegiu-la a la capa Sòlida.
  7. Al Tauler de control d'efectes canvieu el Finalització de la transició al 95%, la Direcció a 90 graus i Amplada a 5.
  8. Al tauler Capes , marqueu la casella petita que té una T a sobre. això; aquesta és la commutació Preserva la transparència subjacent i significa que les línies negres només es mostraran on hi hagi capes a sota.

  Pas 5: Utilitzeu el Glitch com a transició

  El més destacable de crear un efecte de fallada d'aquesta manera és que podeu utilitzar-lo com a títol transició amb només un parell de clics. Quan creeu un efecte com aquest, podeu desar-lo i importar-lo a qualsevol projecte que vulgueu.

  1. Seleccioneu la primera Capa d'ajust (la que té els fotogrames clau) al línia de temps i premeu U .
  2. Mou el capçal de reproducció al fotograma clau on la fallada és més forta.
  3. Doblefeu clic a Composició prèvia del text i, a continuació, seleccioneu la vostra Capa de títol (no moveu el capçal de reproducció).
  4. Vés a Edita > Dividiu la capa per separar el vostre títol en 2 capes al capçal de reproducció.
  5. Feu clic a la segona capa del títol i ajusteu el text de la pantalla.
  6. Torneu a la vostra composició principal i veurà com el text canviarà màgicament a mig error.

  Part 2: 12 increïbles plantilles de vídeo d'efectes de fallada per a After Effects

  1. DJ Disco Night Club Intro

  Aquesta plantilla d'After Effects d'animació enèrgica fa que la festa comenci amb la seva animació trepidant. Amb 8 marcadors de posició d'imatge, 3 marcadors de posició de vídeo, 7 de text i 1 marcador de posició de logotip, el DJ Disco Night Club és perfecte per al vostre vídeo d'esdeveniments en directe, moments destacats del festival o vídeo promocional.

  Baixa DJ Disco Night. Presentació del club ara

  2. Bright Typography Glitch

  El paquet Bright Typography Glitch conté 10 dissenys de volants vibrants i dinàmics. Des de títols a pantalla completa fins a dissenys d'estil de presentacions, aquest conjunt és ideal per a diapositives de títol o actualitzacions ràpides i elegants de les xarxes socials.

  Baixa Bright Typography Glitch ara

  3. Promoció Dynamic Glitch

  La promoció Dynamic Glitch inclou 4 versions diferents per a les vostres diverses plataformes socials, com ara horitzontal, vertical, quadrada i vertical. El divertit disseny modular us permet combinar i combinardiapositives que voleu utilitzar o exportar individualment com a fullets de vídeo curts.

  Descarregueu la promoció Dynamic Glitch ara

  4. Glitch Transitions

  La versió 5 de Glitch Transitions inclou 12 transicions úniques inspirades en errors ideals per als teus títols d'obertura, vídeos musicals i promocions d'esdeveniments. Les transicions inclouen diverses transicions a l'estil Wipes, Warps i Venetian Blind, cadascuna amb una floridura únic.

  Baixa les transicions de Glitch ara

  5. Efectes de fallada

  La plantilla Efectes de fallada ofereix 12 efectes de vídeo impressionants que se centren en els elements de la vostra escena amb un contorn desagradable. La plantilla utilitza màscares per destacar el vostre punt d'enfocament amb un error d'estil de dibuixos animats abans de combinar-se perfectament amb la imatge.

  Baixa ara els efectes de fallada

  6. Fast Glitch Opener

  Com és d'esperar, Fast Glitch Opener és una seqüència de títol ràpida i amb problemes, ideal per a l'obertura dels vostres Vlogs i contingut de Youtube. Inclou 8 continguts multimèdia, 4 textos i un marcador de posició de logotip, aquesta potent plantilla crida l'atenció, però no deixa de ser benvinguda.

  Descarregueu ara Fast Glitch Opener

  7. Glitch Typographic Opener

  El Glitch Typographic Opener és una plantilla impressionant ideal per a promocions i presentacions empresarials de moda. Les diapositives del títol a pantalla completa acceleren el vostre públic a través dels vostres missatges amb un gràfic excel·lentglitch per lligar-lo.

  Descarregueu ara l'Obridor tipogràfic de Glitch

  8. Clean Glitch Typo

  La plantilla Clean Glitch Typo inclou 10 marcadors de posició de vídeo i 16 títols i es presenta en 3 relacions d'aspecte; horitzontal, retrat i quadrat. Els elements del títol grans i en negreta són ideals per a missatges breus i senzills per crear un estil de vídeo modern i minimalista.

  Baixa ara Clean Glitch Typo

  9. Logotip de Fast Action Glitch

  Fast Action Glitch és una plantilla de logotip impressionant, perfecta per a músics, productors i empreses d'esdeveniments. L'efecte separa els colors del vostre logotip abans d'unir-se per formar un sagnat d'obertura espectacular i memorable.

  Baixa el logotip de Fast Action Glitch ara

  10. Glitch Urban Opener

  Aquesta plantilla vibrant d'After Effects té molt a oferir amb el seu disseny elegant i l'animació de text moderna. Amb 11 marcadors de posició per a mitjans, 17 capes de text editables i 1 marcador de posició de logotip, aquesta plantilla de disseny elegant és perfecta per a crèdits d'obertura, anuncis de productes, tràilers de pel·lícules i molt més.

  Baixa ara Glitch Urban Opener

  11. Logotip de Grunge Glitch Intro

  Grunge Glitch Intro & El logotip té tot el que necessiteu per afegir errors nerviosos i distorsió animada amb una sensació de neó gruixuda. Molt fàcil d'utilitzar i personalitzar, aquesta plantilla d'After Effects és ideal per a introduccions curtes i músicavídeos i el logotip revela.

  Baixa ara el logotip de Grunge Glitch Intro

  12. Presentació de diapositives Glitch Retro

  Afegiu aquesta sensació de la vella escola amb només uns quants clics amb la plantilla Presentació de diapositives Glitch Retro. Animat de manera creativa amb efectes de pel·lícules envellits i molt més, és ideal per a esdeveniments de música retro, vídeos musicals, presentacions o crèdits inicials.

  Baixa ara la presentació de diapositives de Glitch Retro


  Crear efectes d'error des de zero pot semblar una pèrdua de temps, tenint en compte totes les plantilles i connectors de moda disponibles. També podeu consultar la nostra llista de transicions d'error per a After Effects. Tanmateix, aprendre les habilitats per fer aquest tipus d'efectes significa que sempre podeu produir un aspecte unificat per al vostre projecte en particular. Per obtenir tutorials addicionals, apreneu a crear efectes de partícules o efectes de resplendor sorprenents a After Effects.

  Desplaçar cap amunt