Crea animacions de logotip personalitzades a After Effects (tutorial)

Crear un sagnat de logotip sorprenent per als vostres projectes de vídeo és una manera excel·lent de captar l'atenció de l'espectador i recordar-los qui ha fet el vídeo. Hi ha infinites possibilitats sobre com animar el vostre logotip, i us donarem les eines que necessiteu per animar des de zero amb el nostre tutorial d'animació de logotip d'After Effects.

Resum

  Part 1: Com animar logotips a After Effects

  Hi ha diverses maneres d'animar logotips a After Effects, però primer, necessiteu el vostre logotip. Podeu animar qualsevol logotip a After Effects, ja sigui un fitxer de projecte complet o un simple .png. Recordeu; com més accés tinguis als elements individuals del teu logotip, més complexa serà l'animació que podràs crear.

  Pas 1: separeu les capes a Illustrator o Photoshop

  L'ideal és que tindreu accés al fitxer de disseny del logotip, que normalment es crea a Photoshop o Illustrator. Comenceu comprovant que les capes del logotip estiguin totes separades i s'anomenin correctament; això us pot estalviar molt de temps més tard.

  Pas 2: Importa a AE com a material de metratge

  A continuació, haureu d'importar el vostre logotip a After Effects. Aquest és un pas essencial ja que, si no ho feu correctament, no podreu accedir a les capes individuals del vostre logotip.

  1. A Illustrator, comproveu que cada element del vostre logotip es troba en una capa independent.
  2. Si els vostres elements apareixen agrupats, també ho seran a After Effects.
  3. Per simplificar-ho, seleccioneu el Grup a AI i, utilitzant el menú Capes, seleccioneu Allibera a capes – Seqüència .
  1. Aneu a Importa i seleccioneu el vostre fitxer de disseny de logotip.
  2. Al menú Importa com a , trieu Composició – Conserva les mides de la capa .
  3. Premeu Importa. El vostre logotip apareixerà al vostre navegador multimèdia com una composició que conté cada capa i una carpeta d'aquestes capes.

  Si us heu emocionat una mica i heu importat el vostre fitxer com a metratge en lloc de com a composició, no us preocupeu, ho podem solucionar ràpidament.

  1. Arrossegueu el vostre únic element d'IA a la línia de temps des del navegador multimèdia.
  2. Dreta Feu clic a > Crea > Converteix a Composició en capes .
  3. Ara es podrà accedir al fitxer de disseny en capes.

  Pas 3: apliqueu animacions a cada capa

  Ara podeu passar per cada capa i afegir l'animació que trieu. Algunes de les propietats més senzilles d'animar són les propietats Escala, Posició, Rotació i Opacitat.

  1. Per afegir fotogrames clau a les capes, seleccioneu la capa a la línia de temps.
  2. Col·loqueu. el capçal de reproducció al fotograma on voleu que acabi l'animació i creeu un fotograma clau.
  3. Moveu diversos fotogrames cap enrere des del primer fotograma clau i creeu un segon on voleu que comenci l'animació.
  4. Canvieu el valor de la propietat de fotograma clau fins que estigueu satisfet amb l'aspecte.
  5. Feu-ho amb cadascuna de les capes al seu torn.fins que estigueu satisfet amb l'efecte.

  Suggeriment: Quan s'importi el vostre logotip, ha d'estar perfectament format i en la posició correcta. En crear primer els fotogrames clau finals, us assegureu que tots els elements s'uneixen al lloc i escala correctes.

  Pas 4: animeu el títol

  Quan importeu capes de l'IA, els elements de text apareixerà com a objectes únics en una capa; de la mateixa manera, la IA importarà qualsevol forma o gràfic. Hi ha molts més estils d'animació a AE si podeu editar una capa de text.

  1. Suprimiu qualsevol objecte de text AI que vulgueu substituir per capes de text AE.
  2. Creeu-ne una nova. Capa de text AE.
  3. Copieu i enganxeu el text d'AI a AE: hauria d'utilitzar els mateixos tipus de lletra, mides i color quan l'enganxeu.
  4. Aneu al navegador d'efectes i trieu la teva animació del títol. Arrossegueu-lo i deixeu-lo anar al vostre títol nou.
  5. Seleccioneu la capa a la línia de temps i premeu U per veure tots els fotogrames clau i ajusteu-lo com vulgueu.

  Part 2: podeu utilitzar 10 animacions de logotips genials!

  Les plantilles de logotip d'After Effects us poden estalviar molt de temps i energia, creant els sagnats de logotip animats. Alguns són projectes preanimats fàcils d'utilitzar, amb composicions clarament indicades per arrossegar i deixar anar el vostre logotip i títols. D'altres prenen la forma de capes alfa, que es poden afegir a la vostra línia de temps com a clip, i la capa de logotip s'hi pot afegir alfa.

  1.Animació senzilla de revelació de logotips

  L'animació neta i suau no dura gaire, de manera que aquest disseny és perfecte per a projectes de vídeo més curts on no hauríeu de fer esperar els vostres espectadors. Ideal per a presentacions corporatives o vídeos d'introducció d'estil arquitectònic.

  Baixa ara

  2. Revelen les transicions del logotip de Glitch

  Aquest impressionant projecte de neó, que conté dos marcadors de posició de logotip únics, és ideal per a vídeos d'esports, música i esdeveniments. El reflex aquós afegeix profunditat al teu sagnat i el contorn del logotip de neó en negreta captarà l'atenció de l'espectador.

  Baixa ara

  3. Logotip orgànic digital de neó

  Conté dos marcadors de posició de logotip únics, aquest projecte de neó impressionant és ideal per a vídeos d'esports, música i esdeveniments. El reflex aquós afegeix profunditat al teu sagnat i el contorn del logotip de neó en negreta captarà l'atenció de l'espectador.

  Baixa ara

  4. Logotip de Light Transition

  Aquest projecte de logotip d'espectacle de llum èpic es pot utilitzar per a una gran varietat de tipus de projectes, incloses les seqüències de títol d'obertura. Les precioses llums blaves corren pel teu logotip, donant-li una sensació futurista, donant lloc a una revelació impressionant i espectacular.

  Baixa ara

  5. Energetic Electronics Spark

  Crea la teva pròpia animació de logotip neta però electrificant amb facilitat! Traça dinàmicament el contorn i els contorns del vostre logotipque es pot utilitzar amb una varietat de logotips per a totes les marques.

  Baixa ara

  6. Logotip de Paint Drop

  El logotip de Paint Drop és perfecte per a projectes de vídeo més curts o per utilitzar sagnats de logotip per capítols un vídeo. El moviment de la plantilla aixeca amb estil el vostre logotip dins i fora de la pantalla, amb diversos colors i velocitats.

  Baixa ara

  7. Animacions de logotip: estil 1

  Aquest paquet conté 10 animacions de logotip direccionals, que fan lliscar el vostre logotip dins i fora de la pantalla amb elegància i estil. Amb moltes direccions per triar, aquestes transicions també es poden utilitzar per a animacions de text.

  Baixa ara

  8. Animació del logotip de cerca al web

  Utilitzeu aquesta revelació ràpida i creativa del logotip per mostrar marques minoristes en línia o proveïdors de serveis d'Internet. Depenent del projecte i de la marca, només podeu editar el text, arrossegar i deixar anar al vostre nou suport i fer clic a renderitza.

  Baixa ara

  9. Logotip d'animació clàssica

  Utilitzeu aquesta animació d'un llibre giratori per revelar el vostre logotip amb estil! Ideal per a les vostres presentacions, esdeveniments i projectes de vídeo basats en l'educació, aquesta plantilla segur que farà que el vostre logotip destaqui entre la multitud.

  Baixa ara

  10. Animació de logotip en 3D

  Aquesta plantilla de logotip AE d'aspecte suau i d'animació simplista és una excel·lent addició a qualsevol projecte de vídeo corporatiu. Les barres de colors brillantssón fàcils de combinar amb la marca empresarial, i l'animació ràpida i elegant s'adaptaria a diversos tipus de negoci.

  Baixa ara


  Sigui quin sigui el vostre projecte de vídeo, un gran sagnat del logotip pot començar i acabar la teva pel·lícula amb una floritura. Si teniu una visió de com voleu que s'animi el vostre logotip, la nostra guia pas a pas us ajudarà a començar. Si encara no n'esteu segur, per què no feu una ullada a més plantilles d'animació del logotip d'After Effects per inspirar-vos.

  Per crear més efectes visuals personalitzats per als vostres projectes de vídeo en un instant, consulteu el nostre article sobre animació i creació d'efectes a After Effects.

  Desplaçar cap amunt