Com utilitzar Final Cut Pro X Compressor

Com a part del conjunt d'aplicacions de producció de vídeo professionals d'Apple, Final Cut Pro Compressor és una eina de compressió i conversió de mitjans dedicada. Tot i que Final Cut Pro es pot fer de manera nativa per comprimir vídeo i àudio, compartir amb Compressor ofereix un nivell de control més alt per produir fitxers que compleixin aquestes necessitats tècniques específiques.

Un dels seus usos més útils és que pot codificar fitxers de vídeo i àudio per a projectes que necessiten un format específic. Aquest és el cas principalment de les plataformes de difusió i streaming que tenen directrius i estàndards tècnics regulats. El millor és que Compressor es pot utilitzar per exportar diversos fitxers en diferents formats alhora!

Avui, veurem les funcions essencials de Compressor, el flux de treball d'utilitzar-lo i com ajustar-lo. la configuració per produir els fitxers de vídeo necessaris. Això no és tot, ja que també aprendràs a processar diversos fitxers per lots per augmentar la teva eficiència. Comencem!

Resum

Com utilitzar el compressor

El compressor s'ha d'utilitzar quan necessiteu accés a informació més detallada configuració de codificació. Podeu exportar a Final Cut Pro, però només fitxers a la vegada, cosa que pot ser frustrant quan teniu diversos formats per exportar. En lloc d'això, Compressor es pot utilitzar per crear tots els fitxers d'exportació en un sol procés, amb un control personalitzat sobre cada configuració.

1. Interfície i amp; Flux de treball

La interfície de Compressor està dissenyada per ser tan senzilla com sigui possible. També està dissenyat per demostrar clarament el flux de treball de crear diverses versions de cada fitxer mitjançant la creació d'una llista de paràmetres per a cada element font.

La interfície consta d'un reproductor de vista prèvia, de manera que podeu identificar els fitxers importats i un tauler per lots on s'enumeren els fitxers juntament amb les instruccions d'exportació assignades. També podeu optar per mostrar l'Inspector, que detalla tota la informació tècnica sobre cada paràmetre de plantilla, i una barra lateral d'Aplicacions ràpides, que conté tots els vostres valors predefinits.

Hi ha dues maneres en què Compressor pot rebre fitxers: des de Final Cut Pro o afegint-los directament.

Pas 1: importació de fitxers a Compressor des de Final Cut Pro X

  1. Obre el Projecte llest per exportar.
  2. Al menú, seleccioneu Fitxer > Envia al compressor .
  3. El compressor s'iniciarà.

Com a alternativa, obriu Compressor i feu clic a Afegeix un fitxer a la finestra Batch o feu clic a Fitxer > Afegeix un fitxer.

Pas 2: seleccioneu Configuració

Abans que el fitxer aparegui a Compressor, hi ha disponible una finestra que conté la llista de valors predefinits. El triangle de divulgació revela les subopcions per a cada destinació.

  1. Seleccioneu una opció única o múltiple fent clic a clic + Ordre .
  2. Al menú desplegable Ubicació , trieuon voleu que es desi el fitxer d'exportació creat recentment. Per defecte (font) significa que es desarà a la mateixa ubicació que el fitxer original sotmès al procés de compressió.
  3. Un cop assignat un valor predefinit inicial, se'n poden afegir més fent clic a Afegiu al costat dret de la columna.

2. Plantilles i amp; Preajustos

Els valors predefinits estan dissenyats per ser fàcils d'entendre. La descripció de la línia superior es refereix a una plataforma determinada (en línia i mitjans físics) o a una família de formats relacionats entre si per un propòsit comú.

Assignar un valor predefinit a un fitxer és molt senzill i ràpid de fer.

Pas 1: afegeix una configuració des de la barra lateral

  1. Obre la barra lateral
  2. Amplia la llista sota cada encapçalament per revelar la configuració específica
  3. Arrossegueu i deixeu anar la configuració al clip de la llista de lots.

3. Personalització de la configuració

El compressor està dissenyat per satisfer els editors que tinguin una llista de configuracions tècniques específiques a seguir i els que tenen prou confiança per experimentar. En obrir l' Inspector , es revela l'especificació detallada de cada plantilla.

Cada paràmetre tindrà determinats elements que es poden modificar, un cop s'hagin aplicat a un clip. Si teniu instruccions precises a seguir, hi hauria d'haver opcions rellevants per ajustar la configuració mestra en conseqüència.

Per exemple, si voleu comprimir avídeo per a la compatibilitat amb Blu-ray, hi ha disponibles controls detallats sobre la mida del fotograma, la velocitat de fotogrames i la qualitat de la taxa de bits, com molts altres. Recordeu que si proveu alguna cosa per primera vegada, reviseu els fitxers exportats abans de compartir-los i deixeu temps per experimentar amb diverses configuracions.

Qualsevol ajust fet a un valor predefinit es pot desar com a paràmetre personalitzat. Un cop fets els canvis a l'Inspector, canvieu el nom de l'element. A partir d'aquí, arrossegueu i deixeu anar la icona de la llista de lots a la barra lateral, sota l'encapçalament Personalitzat.

4. Transcodificació i codificació

Quan hàgiu assignat tots els paràmetres necessaris al vostre fitxer, feu clic al botó Inicia el lot a l'extrem inferior dret o trieu Fitxer > Inicieu el lot .

A continuació, la interfície canvia a la pestanya Activa, on veureu la progressió de cada sortida en temps real. Un cop completat, es mou a la pestanya Completat. A partir d'aquí, es poden revisar els detalls de cada conversió.

5. Exportacions per lots

Compressor facilita l'exportació de diversos fitxers font alhora. Això es coneix com a Exportació per lots , ja que implica compressió de més d'un fitxer. Això s'aconsegueix simplement afegint un fitxer nou a una única sessió de Compressor. A continuació, tots dos fitxers s'enumeren al tauler Lot , cadascun amb la seva configuració d'exportació.

Seleccionant un fitxer > El nou lot crea un noutauler buit, llest per ser emplenat amb nous fitxers i configuracions. A cada lot de Compressor se li pot assignar un nom personalitzat mitjançant la finestra Inspector.

Si sortiu de Compressor abans de fer una exportació per lots, la llista actual d'elements en espera tornarà tal com està la propera vegada que obriu l'aplicació.


El compressor és una addició beneficiosa al flux de treball de qualsevol editor de vídeo. No només es vincula directament amb Final Cut Pro X, sinó que també ofereix la conversió i exportació de fitxers de vídeo i àudio existents com a aplicació autònoma.

Si necessiteu un control a nivell professional de la vostra configuració d'exportació i compressió, o sovint heu de produir diversos fitxers de lliurament d'una única font, Final Cut Pro Compressor us facilitarà molt la vida laboral.

Desplaçar cap amunt