Com reproduir vídeos i amp; Animacions a Adobe After Effects

La reproducció de vídeo en bucle a After Effects és una manera útil de crear un patró de repetició amb metratge o animació. El que també és útil sobre el bucle és que no cal que tingueu diverses capes ni que continueu copiant i enganxant un clip per arrossegar-lo. Submergem-nos!

Resum

  Part 1: Reproduir en bucle metratge d'acció en directe

  Comenceu amb un metratge de la vostra composició que vulgueu bucle. Agafeu un videoclip d'arxiu si en necessiteu un per provar-lo.

  1. Identifiqueu aquest fragment de metratge al tauler del vostre projecte.
  2. Feu clic amb el botó dret i seleccioneu Interpreta metratge > Principal .
  3. A la part inferior de la finestra hi ha una opció de bucle . De manera predeterminada, s'estableix en 1. Canvieu-lo a bucle tantes vegades com vulgueu.
  4. Ara veureu que la capa de metratge és més llarga i reflecteix el nombre de bucles. Amplieu les nanses cap a la dreta.
  5. Ara, quan utilitzeu aquesta peça de metratge, es farà un bucle!

  Aquest mètode és agradable i fàcil, però només funcionarà per a metratge. Assegureu-vos que no hi hagi cap moviment de càmera o objectes grans que canviïn de posició.

  Part 2: Animacions en bucle

  Ara, suposem que teniu una animació precomposta que voleu fer en bucle, haureu de abordar-ho de manera diferent. Aquests són els passos:

  1. Feu clic amb el botó dret a la precomp i seleccioneu Hora > Habiliteu la reasignació de temps .
  2. Opció + feu clic al cronòmetre per a Remapa de temps .
  3. Utilitzar el AfegeixMenú , seleccioneu Propietat > loopOutDuration .

  És possible que us trobeu amb alguns fotogrames en blanc al punt de bucle. Si el vostre primer fotograma no funciona correctament, seguiu aquests passos per assegurar-vos de solucionar-lo fàcilment.

  1. Torneu enrere un fotograma abans de l'últim fotograma clau i creeu un fotograma clau. (prem la icona de diamant a l'extrem esquerra de la capa).
  2. Copieu el primer fotograma clau a la línia de temps (feu clic al diamant del primer fotograma clau i després Ctrl+C o > Cmd+C ).
  3. Enganxa el fotograma clau sobre l'últim fotograma clau (fes clic al diamant de l'últim fotograma clau i després Ctrl+V o Cmd+V ).

  Ja ho tens! Una manera molt senzilla de reproduir vídeos i animacions a After Effects. Proveu d'aplicar-ho al vostre proper projecte per ampliar ràpidament les seqüències d'una manera eficient en el temps!

  Desplaçar cap amunt